Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ασυνήθιστα Φετίχ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 2 Ιανουαρίου 2006.

  1. giorgos-gym

    giorgos-gym New Member

    να φοράει η κοπέλα μου στραπόν, να είναι αυτή μεσα μου και εγώ μεσα της (με ειδικό στραπον που αφηνει ανοιχτή την τρύπουλα της) σε μια στάση που χρειάζεται για να επιτευχθεί αυτό...
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Ασυνήθιστα Φετίχ...

    Καποτε γνωρισα καποιον που ηθελε να του τα τραβω και οχι με σχοινι αλλα με τα χερια, σαν να προκειτε να τα ξεριζωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μεχρι κοντρα με το ποδι στον τοιχο εβαλα και αυτος εκει, "Τραβα, τραβα πιο δυνατα" τσιριζε.
    "Καλε θα μου μεινουν στα χερια, θα τα παρω μαζι μου, θα τα παιξω στην ρουλεττα" φωναξα και η ολη φαση τελειωσε αφου ξεκαρδιστηκαμε στα γελια!!!! 
     
  3. Gwen

    Gwen Regular Member

    Εγώ πάλι έχω φοβερό φετιχ με τις αντρικές φωνές,όχι όλες βέβαια,ούτε έχω συγκεκριμένου είδους φωνές που μου αρέσουν.Αλλά αυτές που μου αρέσουν,με εξιτάρουν αφάνταστα!Επίσης έχω ΜΕΓΑΛΟ φετιχ με τον λόγο,τον γραπτό αλλά άμεσο,δεν εννοώ την λογοτεχνία.Είναι ισως λίγο πολύπλοκο να καταλάβει ο άλλος ακrιβώς τι εννοώ αλλα αυτά τα δύο είναι τα μεγαλυτερα μου φετιχ (μαζι με τις fully fashioned nylon stockings).
     
  4. blabla

    blabla New Member

    Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος πως καπου εχει συζητηθει το θεμα, για τα ορια του φετιχ. Δηλαδη απο ποιο σημειο και μετα η αδυναμια/αρεσκεια σε κατι θεωρειτε φετιχ, και κυριως πως μπορουμε να το αντιληφθουμε αυτο στην πραξη, για παραδειγμα, τα εσωρουχα, ποδια-γοβες κτλ. Προσωπικα με απασχολει το κατα ποσο η αγαπη και αρεσκεια για τον οργασμο της συντροφου μου θα μπορουσε να χαρακτηρηστει φετιχ. Υπαρχουν φορες που θα μπορουσα να ανταλαξω 5 δικους μου οργασμους με ενα δικο της (που εγω προκαλω). Μερικες απο αυτες τις φορες νοιωθω πως δινω υπερβολικη βαση και σημασια σε αυτο και αντλω υπερμετρη ευχαριστηση. Περριτο να αναφερω πως δεν εχω κανενα ενδοιασμο η προβλημα για το πως μπορει να περιγραφει αυτη η κατασταση. Εσεις τι λετε για το θεματακι?
     
  5. Eri

    Eri


    Γουσταρεις να ακους φωνες εε?????  
    Προσεξε το γιατι σε προχωρημενο σταδιο μπορει να σου κανει κακο.....χιχιχιχιχι....  
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Στην Ζαν Ντ' Αρκ στοιχησε παντως  
     
  7. ballbusting

    ballbusting New Member

    Re: Απάντηση: Re: Ασυνήθιστα Φετίχ...




    super το έχω δοκιμάσει....
     
  8. Constan

    Constan Regular Member

    Εγω την βρισκω με τους δυο ρολους switch ειναι κακο αυτο? αλλα απο το ακρο του αφεντη μεχρι του σκλαβου
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Και της Λιντα Μπλαιρ επισης!!!!!!! 
     
  10. sklavos80

    sklavos80 New Member

    Έγω είμαι φανατικός ποδολάγνος, όμως ένα φετίχ που θα ήθελα να βιώσω είναι το Adult-baby. Δηλαδή να μου φέρετε η Κυρία μου σα να ήμουν μωρό ή έστω μικρό παιδάκι... Δεν το έχω ως φετίχ , όμως θα ήθελα να το βιώσω...
     
  11. Chains

    Chains New Member

    Λατρεύω το face fucking , να κόβεται η ανάσα μου(να μην μπορώ να αναπνεύσω) οταν κάθεται η κοπέλα πάνω μου . Όπως επίσης μου αρέσει να το προκαλώ και εγώ σε μια κοπέλα , με εξιτάρει ο ήχος και το αίσθημα της στιγμής αυτής!
    επίσης το footage - massage - prostage massage ..
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Ασχετο ή σχετικο αυτο που θα πω , καποιοι θα καταλάβουν, καποιοι δεν θα δωσουν σημασία. Δεν διαβασα ολες τις απαντησεις οποτε ίσως καποιος εχει αναφερθει σε κατι παρομοιο. Το τρίχωμα στο μουνί. Το μουνί είναι ομορφο σαν την γυναικα. Το καραφλο μουνί? Οκ, το να δεις μια, δυο , ήταν κατι ασυνήθηστο καποτε και θέμα συζήτησης. Μα τώρα πλέον εχει γίνει must!!! Δηλαδη τωρα εγω είναι σαν να βλέπω καραφλες γυναικες με την προηγουμενη παρομοιωση. ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ!!! Η εικόνα που ειχα απο μικρος για το μνι, ακομα και στα προχειρα σκιτσα πορνο του δημοτικου , το καναμε με μια μουτζουρα. ενα θαμνο, μικρο ή μεγαλο. Ηταν μέρος του μουνιου. Στα "playboy" "Διαβασε Με" και αλλα περιοδικα της εποχης δεν διέκρινες τα χείλη του απο την τριχα ,πολλες φορες με επεξεργασία εικόνας, αλλα είχε και το μυστηριο του. Τώρα? Μενει το μισο του μισου. παει και το μαλλι, πάει και η μυρωδιά, πάνε ολα. Πως εχουν πισει τις περισσοτερες γυναικες οτι πρεπει να το κανουν γιατι ειναι θεμα αισθητικής αλλα πανω απ ολα θεμα καθαριότητας? Δηλαδη μεχρι τη δεκαετία του 70 ΟΛΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ? Αλλα οι αντρες φταινε περισσοτερο γι αυτο. ΝΑΙΙΙΙΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!! Γιατι ειναι ξενερωτοι και συχασιαριδες. Μη τους μυρισει λιγακι μουνίλα. Δηλαδη τί να τους μυρίσει το μουνί? Πουτσίλα? Η πατατες γιαχνί?Και μην τους μπει καμια τριχουλα και τους σφινωσει αναμεσα στα δοντια και μετα παθουν καμια μολυνση. Ισως εγω τελικα ειμαι ο προβληματικος που μολις δω κωλο ή μουνί θέλω να το περιποιηθω με τρυφεροτητα, να χωσω τη μουρη μου και να πεθάνω εκει. Ναι ,ακουτε ανομαλία? Οι φιλοι μου ελεγαν "πωπω μια κωλαρα, θα την σκισω" κι εγω είχα ενα συννεφακι (σκεψης) πανω απο το κεφαλι μου που με εδειχνε να παρκαρω τη μουσουδα μου και να γλυφω εκει μεσα και οχι να σκιζω. Τελειώνω για να μην σας κουραζω. Το φετίχ μου είναι ολο το γυναικειο σωμα με το τριχωμα του. τις μυρωδιες του, και ολα τα υγρα του. Ετσι ψηφιακά που τα έχουμε καταντησει ολα, η θέα του φυσιολογικου κατανταει φετίχ.