Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος DarkPrince, στις 1 Ιανουαρίου 2007.

  1. DarkPrince

    DarkPrince New Member

    Θα αναφερθώ στην πρώτη μου εμπειρία στον σαδομαζοχισμό κ την διαστροφή, που πιστεύω ήταν το έναυσμα -έστω κ σε αργή μορφή-για την μεταστροφή μου σε αυτό το κόσμο.

    Ήταν το 1988 ,εγώ 22 κ είχα πάει σε ένα πάρτυ συμμαθητή μου. Τα περισσότερα κορίτσια ήταν 18-22, ίσως κ κανά δυο στα 25 ,όμως υπήρχε κ μια εντυπωσιακή ξανθιά με πολύ στυλ -ας το πω έτσι μια κ έτσι το είχα χαρακτηρίσει τότε-κ τουπέ, αρκετά μεγαλύτερη όπως διαπίστωσα στην συνέχεια, μιας κ γνωριστήκαμε. Δεν θα γράψω το αληθινό όνομα της(αν βέβαια ήταν το αληθινό), αν και, στην περίπτωση που είναι μέλος του φόρουμ δεν θα με πείραζε τώρα πια να...”ξαναγνωριστούμε”-αν βολεύουν οι καταστάσεις- πιστεύω να με θυμηθεί από τις περιγραφές.
    Λεγόταν ας πούμε Έλενα, ήταν 32 χρονών, δασκάλα του πιάνου κ έμενε στην Κηφισιά. Τότε κολακεύτηκα που είχα ρίξει τέτοια γκόμενα -όπως λέγαμε στην ηλικία μου-τώρα όμως πιστεύω, η μάλλον ξέρω, ότι με έριξε αυτή.
    Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά κ το γαμησι έπεφτε σύννεφο. Είχα την δυνατότητα να την βλέπω μόνο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή κ όπως καταλαβαίνετε ήμουν πάντα με...πολύ φορτισμένες τις μπαταρίες μου! Ούτε είχα χρόνο για άλλη γκόμενα αφού με απασχολούσε πολλές ώρες, αλλά κ γιατί με κάλυπτε απόλυτα στο σεξ.
    Το πρώτο πράγμα που με έβαλε σε σκέψεις σχεδόν από το τρίτο-τέταρτο "ραντεβού", ήταν ότι είχε μανία με το πρωκτικό σεξ-κ έβρισκε πάντα δικαιολογίες για να καταλήγουμε σχεδόν κάθε φορά στον κώλο της-καθώς κ το ότι ήταν πολύ χαλαρή από εκεί-σε σημείο που η τρύπα της να ανοίγει πάρα πολύ, κ το δεύτερο, ήταν ότι μου ζητούσε, στην αρχή τουλάχιστον, να την γαμαω δυνατά, σχεδόν βίαια.
    Βέβαια όσο γαμούσα δεν με ένοιαζε αν θα ήταν ο κώλος της ,η το γατάκι της .
    Σταδιακά όμως άρχισε να μου ζητάει άλλα πράγματα ,με έναν πολύ έξυπνο τρόπο με έσπρωχνε να την κακομεταχειρίζομαι. Λέω έξυπνο τρόπο γιατί, στην αρχή, το έκανε έτσι ώστε να μην φαίνεται ότι το ζητούσε.
    Την πρώτη φορά που με έφτασε να την χτυπήσω, ήταν από πάνω μου καβάλα, ανεβοκατέβαινε κ μου φώναζε να της τον καρφώσω πιο δυνατά κ πιο δυνατά, «μόνο αυτό μπορείς»,μου έλεγε κ κάτι τέτοια. «Μέχρι τόσο μπορείς να με γαμήσεις?» μου λέει, σε μια στιγμή κ μου ρίχνει μια μπάτσα-όχι δυνατή, μάλλον σαν πρόκληση-που με ξάφνιασε. Από μέσα μου έλεγα "τι λέει η βλαμμένη ,αφού της ρίχνω κάτι σπρωξίματα, που την σηκώνουν στον αέρα", δεν πρόλαβα να σκεφτώ απάντηση κ μου ρίχνει κ δεύτερη στο ίδιο στυλ, με ένα θυμωμένο τάχα αλλά κ ναζιάρικο ύφος-ξέρετε πως κάνουν οι γυναίκες όταν θέλουν κάτι.
    Λοιπόν, δεν με έχει χτυπήσει ποτέ κανένας στο πρόσωπο κ μου την έδωσε. "Κόφτο" της λέω. Η απάντηση, η γνωστή "γιατί τι θα μου κάνεις?», τρώω κ το τρίτο, ε ,εκεί την πάτησα , της πιάνω τα χέρια για να μην με χτυπάει κ της ρίχνω κ εγώ ένα-ψεύτικο τελείως για ανδρικό χτύπημα- ήταν για να της δείξω ότι μπορώ κ εγώ .Είχε έτοιμη την απάντηση, "μόνο τόσο μπορείς?", ε, της ρίχνω ακόμη ένα πιο δυνατό, τπτ αυτή με τραβούσε πιο βαθειά, "καλά τέτοια μπράτσα κ χτυπάς σαν παιδάκι?"-μέχρι κ εκεί ήταν ψαγμένη ,δεν μου είπε «σαν γυναίκα» η κάτι τέτοιο για να μην προσβάλλει τον ανδρισμό μου, τουλάχιστον αυτό πιστεύω.
    Το θέμα είναι ότι τα λόγια της έφεραν αποτέλεσμα κ με θύμωσαν! Πάει το γαμήσι κ έχουμε αρχίσει τα μπατσίδια, εγώ να της ρίχνω κάτι δυνατές αυτή να προσπαθεί τάχα να τις αποφύγει, αλλά να τις τρώει στην πραγματικότητα. Σε κάποια στιγμή μου λέει "μην με χτυπάς άλλο στο πρόσωπο πονάει, δείρε με στο στήθος".
    Αλλά καταλάβαινα ότι είχε καβλώσει πάρα πολύ οπότε ο παράγων γαμήσι έμπαινε πάλι στην μέση. Της έριξα μερικές σφαλιάρες στα βυζιά της κ πήγαιναν πέρα-δώθε κ άρχισε πάλι να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου οπότε είπα ότι βρήκαμε ρυθμό, κ είχε ηρεμήσει κιόλας, με άφηνε να κάνω την δουλειά μου. Αλλά όμως ,μόλις πήγαινα να σταματήσω ,άρχιζε πάλι "χτύπα τα βυζιά μου, κοντεύω να χύσω", "τράβα μου τις ρώγες, τελειώνω" κ πράγματι να μην το κουράζω, με αυτό τον τρόπο τελείωσε πολύ εντυπωσιακά. Μου το έντυσε κ με έξυπνο περιτύλιγμα "δεν έχω ξανατελειώσει έτσι, με ξέσκισες, μου άρεσε που ήσουν άγριος, σαν κτήνος" κ τα άλλα σιρόπια που μας ταΐζουν όταν έχουν πάρει αυτό που θέλουν ,η θέλουν να πάρουν κ με έβαλε στο λούκι!
    Από τότε κάθε φορά ήταν όλο κ κάτι περισσότερο, ξεκινήσαμε με τις μπάτσες, στο πρόσωπο ,στα βυζιά ,στον κώλο , στα μπούτια. κ στο μήνα επάνω μου φέρνει την λουρίδα για πρώτη φορά ,κ μου το έντυσε πάλι με έξυπνο περιτύλιγμα ,να παίξουμε το άλογο κ τον αναβάτη κ δώστου με την λουρίδα στα κωλομέρια κ στην πλάτη της.
    Σταδιακά το συνήθισα να την μαυρίζω στο ξύλο κ μου την έδινε μόνο όταν εστίαζε μόνο σ’αυτό ,χωρίς σεξ εννοώ. Υπήρχαν όμως κ αυτές οι φορές, όπου δεν είχαμε σεξ, παρά μόνο ένα blowjob μέχρι να τελειώσω. Και όλη αυτή την ώρα ήθελε να την σχεδιάζω με την λουρίδα.
    Όποτε κάναμε σεξ ,ήταν σχεδόν πάντα πρωκτικό, αλλά πολύ συχνά πλέον για να κάνουμε σεξ ,έπρεπε πρώτα να περάσω 1-2 ώρες ,οργώνοντας το κορμί της με την λουρίδα. Είχε τρομερή αντοχή στο ξύλο, υπήρχαν φορές που όλο το κορμί της σχεδόν ήταν γεμάτο λουριδιές κ αυτή ζητούσε κι’άλλο. Μόνο στα γεννητικά όργανα δεν μου ζήτησε ποτέ να την χτυπήσω, αλλά ο κώλος της ήταν σχεδόν πάντα κατακόκκινος όταν τελειώναμε.
    Επόμενο στάδιο ήταν τα βρομόλογα ,όχι όμως τα ερωτικά, αλλά τα εξευτελιστικά, μου ζητούσε να την φωνάζω διάφορα ονόματα όπως βόθρο ,η οχετό, λεκάνη, σκουπίδι ,σκουπιδιάρα, χωματερή κ κάτι τέτοια κουφά, ειδικά όταν την χτύπαγα.
    Μετά μου έφερε ένα λουρί σκύλου με το κολάρο του κ έπρεπε να την πηγαίνω στο κρεβάτι από το λουρί κ αυτή στα τέσσερα, να την βάζω να γαβγίζει, να την φέρνω βόλτα γύρω από τα έπιπλα, κ τέτοια .
    Η όλη φάση είχε αρχίσει να μου την δίνει γιατί ,αν υποτεθεί ότι τους πρώτους ένα-δυο μήνες περνούσαμε 5 -6 ώρες στο κρεβάτι ,αυτές ήταν όλες σεξ, ενώ τώρα μετά βίας έβγαζα 1-2 ,όλη την υπόλοιπη ώρα την ξόδευα στα καπρίτσια της.
    Η κατάσταση όμως χειροτέρεψε κι’άλλο, όταν άρχισε να μου ζητάει κάθε φορά που τελειώναμε το σεξ, να την τραβώ με το λουρί μέχρι την λεκάνη της τουαλέτας και να ουρώ στο πρόσωπο της, στο στόμα της και στο κεφάλι της κ μετά σαν επιστέγασμα να φτύνω στο στόμα της .Και αυτή τα κατάπινε όλα.
    Λυπάμαι αν είμαι ωμός στις περιγραφές μου, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει η εμπειρία στο φόρουμ να τα ανεχτεί όπως τα γράφω.
    Άντεξα κανά μήνα ακόμη και τελικά της είπα ότι εμένα με ενδιέφερε το σεξ κ όχι τα καπρίτσια της ,τα οποία ήταν πλέον ατελείωτα.
    Ακολούθησε ένας καυγάς για το τι θέλω, τι θέλει, μου έσκασε κ μια ιστορία ,ότι τις υπόλοιπες μέρες βλέπει κ κάποιον άλλο γιατί όπως μου είπε είναι νυμφομανής (το μαζοχιστής που το έβαλε?), εμένα άρχισαν να με τρώνε τα φίδια για AIDS κ άλλες αρρώστιες (γιατί έκανα κ την μαλακία κ δεν έβαζα λάστιχο μετά τον μήνα), να μην λέω πολλά, γίναμε κώλος ,γιατί μου είπε ότι δεν σκόπευε να σταματήσει κ κάπου εκεί τελείωσε η Έλενα.
    Αυτά τα απωθημένα που μου δημιούργησε κ άφησε ,άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια, ξανά ,λίγο πριν τα 30 μου.
    Σιγά –σιγά απέκτησα εμπειρίες ξαναδοκίμασα με τον ένα η άλλο τρόπο αυτά που μου έμαθε πιο ώριμος πλέον, πιο έτοιμος κ πιο πρόθυμος να τα γευτώ.

    Και μ’αυτά κ μ’αυτά φτάσαμε έως σήμερα.
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    ..τι μου θυμισες φιλε μου...βιοι η μαλλον καλλιτερα εμπειριες παραλληλες..και το τελος γνωστο..
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Η (καλη) αρχη ειναι το ημιση του παντος!! 
     
  4. abhinda

    abhinda New Member

    Απάντηση: ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ

    anti na ths skiseis thn katouras??eleos
     
    Last edited by a moderator: 1 Φεβρουαρίου 2008
  5. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ




    δεν γραφουμε γκριγλις ουτε κεφαλαια στο φορουμ
     
  6. Constan

    Constan Regular Member

    Τελικα καπως ετσι ξεκιναν ολα για ολους μας..
    Πριν 2 χρονια εγω 22 εκεινη 32 κ καταληγουμε σε ενα ξενοδοχειο.. πρωτη φορα χαλαρα 5-6 ωρες πανικου κ λιγο τραβηγμενα μετα απο την 5η 6η φορα που βρεθηκαμε πηγαιναμε πρωτα σε sex shop και μετα να κανουμε τα παιχνιδια μας.
    κρατησε ολο αυτο μονο 2 μηνες και δυστυχως δεν προλαβα να κανω κ να μου κανει οσα ειχαμε σκεφτει
    να ναι παντα καλα.
     
  7. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Μ'αρέσει που τα λες με ευθύτητα και ξεκάθαρα, φίλε, τί ωραία ιστορία. Όπως και να τελείωσε, ήσουνα τυχερός που την έζησες.

    Xαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  8. Constan

    Constan Regular Member

    παραμυθι!!
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Υπεροχο και ακρως ερεθιστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τί ακριβώς σε ερέθισε; Το πώς μια γυναίκα τουμπάρει έναν άντρα να της κάνει τα καπρίτσια; Το πώς μία γυναίκα βρίσκει υπηρέτη για το κρεβάτι της; Το πώς ο φιλαράκος μας τα κατάλαβε και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια;

    Ή το πώς επανήλθε δηλώνοντας dom; (με την πλούσια εμπειρία της σκλαβιάς του στο ενεργητικό του).