Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απαγόρευση λήψης σεξουαλικής ευχαρίστησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 30 Ιανουαρίου 2008.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Απαγόρευση λήψης σεξουαλικής ευχαρίστησης

    Θα κατανοουσα την απαγορευση απο την ληψη σεξουαλικης ευχαριστησης απο την Κυρια μονο αν το εκανε για θρησκευτικους λογους,την Σαρακοστη ας πουμε,αρκει αυτο να ισχυε και για την ιδια...
    Κατι σα νηστεια δηλαδη,να εξαγνιστουν τα σωματα απο τον βορβορο της ακολασιας!  
     
  2. Renata

    Renata New Member

    Ας μην μπερδεύουμε και αποπροσανατολίζουμε κάποιους γιατί έτσι συμφέρει σε μερικούς. Ένα άτομο ανοργασμικό ας μην ψάχνει πίσω από το πέπλο της Bad Mistress να εξυπηρετήσει τους κοινωνικούς στόχους της.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Σαφώς είναι και αυτός ένας πιθανός λόγος. Κυριολεκτικά οι ανοργασμικοί άνθρωποι πάραυτα είναι λιγότεροί από όσους είθισται να βαπτίζουμε έτσι, επειδή δεν έχουν βρει τη φόρμουλα που τους εξυπηρετεί στη λήψη ερωτικής ευχαρίστησης. Θεωρώ λόγου χαρη, πως δεν είναι τόσες πολλές οι ανοργασμικές γυναίκες. Είναι πολλές οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό, όχι όμως επειδή παθολογικά αδυνατούν να έχουν έναν, αλλά επειδή δεν ανέλυσαν τόσο τη σεξουαλικότητά τους, όσο χρειάζεται ώστε να συνειδητοποιήσουν τί τους αρέσει και δεν ανάπτυξαν τόσο την επικοινωνία τους με το σύντροφό τους, όσο χρειάζεται ώστε να δύνανται να του επικοινωνήσουν με σαφήνεια τι θέλουν να κάνει για να τις ευχαριστήσει. Συνεπώς θα ήθελα να σου θέσω το εξής ερώτημα, μια και αναφέρεσαι σε "bad Mistresses":


    Κρίνεις ως πιθανό το ενδεχόμενο μία γυναίκα κυριαρχικού χαρακτήρα επί της ουσίας να υποχρεώνεται στην επιβολή μίας τέτοιας απαγόρευσης επειδή κάποιος υποτακτικός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε σεξουαλική συνεύρεση; Πολλοί υποτακτικοί ομολογούν ότι δεν επιθυμούν να κάνουν σεξ με τις κυρίες τους, είτε επειδή έχουν αποσυμπλέξει το BDSM από το σεξ (συνεπώς δύνανται να εισπράττουν ευχαρίστηση BDSMικού χαρακτήρα από γυναίκες για τις οποίες δεν έχουν κανένα ερωτικό ενδιαφέρον), είτε γιατί εξιδανικεύουν τόσο τις κυριαρχικές γυναίκες που θεωρούν ότι δεν είναι σωστό να προχωρήσουν σε μία διείσδυση, καταργώντας κατά κάποιο τρόπο την ασυμμετρία δυνάμεων της σχέσης αυτής, όπως οι ίδιοι την έχουν κατά νου.

    Το κατά πόσο ένας υποτακτικός που αρνείται να κάνει σεξ είναι ένας υποτακτικός που όντως υπηρετεί μία γυναίκα, και τό κατά πόσο μία γυναίκα αποδέχεται την άρνησή του και την εξυπηρετεί ενσωματώνοντας το αποτέλεσμά της, στις εκ του θυμικού της υποτίθεται απορρέουσες εντολές, είναι όντως κυριαρχικού χαρακτήρα, το αφήνουμε προς ώρας στην άκρη καθώς δεν αφορά στο νήμα. Συνεπώς η ερώτησή μου είναι αμιγώς υποθετική.
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν έχω καταλάβει τι εννοείς, μπορείς να επαναδιατυπώσεις σε παρακαλώ;
     
  5. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Αν και θα δηλώσω για μια ακομη φορα ασχετος, εξοργίζομαι με διαφορα που διαβαζω. Με αλλα χαμογελαω, με αλλα μπερδευομαι απο την υπερβολική ανάλυση. Οταν ενας κυριαρχος αφήνει στην αγαμία για 6 μήνες (ΕΞΙΙΙΙΙΙΙΙ) την σκλαβίτσα (η οποια νοιωθει και ευγνωμοσύνη αντι να τον ταραξει στο κέρατο)(και παλι σορρυ, μη μου θυμωνετε με αυτα που λεω, ειναι απλες σκεψεις, δεν κρινω κανεναν , εξαλλου εχω βαθεια μεσανυχτα)....τι ελεγα? α ναι. ΕΞΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗΝΕΕΕΕΕΣ!!!!! αυτους τους εξι μήνες λοιπον ο κυριαρχος πως βολέυεται? απλα τον παιζει? η πηδάει απο δω κι απο κει???? Κι αν το κανει τελικα και παιρνει και το οκ απο την σκλαβα του που ετσι κι αλλιως πιστευει οτι αυτος μπορει ,αυτη όχι..... και σιγα μην την ρωτήσει κιολας, μηπως πρεπει να ξανασκεφτουν καποιοι αν η μακροχρονια εκμεταλευση περα απο τα ορια του παιχνιδιου ,ειναι λιγο αρρωστη?
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

     
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    σιγα μην εχω.Ετσι το ειπα για να μην μου την πεσετε αποτομα. Ξερω πολυ καλα τι λεω!
     
  8. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    H απαγόρευση σεξουαλικής ευχαρίστησης προκαλεί πόνο, άρα αποτελεί μέρος του bdsm. Bέβαια δεν πρέπει να αποτελεί μόνιμη κατάσταση. Μπορεί να αποτελέσει την ύψιστη επιβράβευση για την καλή συμπεριφορά ενός σκλάβου.
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member


    Συγχωρεστε με αλλα αν η απαγορευση σεξουαλικής ευχαρίστησης αποτελει την υψιστη επιβραβευση , τοτε μαλλον θα προτιμουσα να με τιμωρησουν σκληρα!

    χμμμ μαλλον κατι ηθελε για συμπληρωμα .... ναι καταλαβα....... οκ σορρυ. μαλλον καταλαβα
     
    Last edited: 22 Φεβρουαρίου 2008
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Βάσει ποιου συλλογισμού;
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    και το υποψιάστηκα πως τιμωρία ψάχνεις, απλα δεν ήξερα αν το κανεις συνειδητά ή ασυνείδητα  
     
  12. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Ζήτημα θέλησης είναι όλα μα όλα τελικά. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να μου επιβάλει ντε και καλά να απέχω από την λήψη της σεξουαλικής ευχαρίστησης εκτός κι αν αυτό με ευχαριστεί επειδή θέλω να είμαι με εκείνη που ορίζει την ζωή μου κατά κάποιο τρόπο. Επειδή έτσι και αλλιώς η σεξουαλική και ερωτική μου ζωή είναι συνηφασμένη με την δική της παρουσία. Συν τοις άλλοις η αποχή (εφόσον το ζεύγος επίκειται να συναντηθεί) προσφέρει και καλύτερες επιδόσεις από όλες τις πλευρές και απόψεις... Τώρα το να αρέσκεται κάποιος στον αυνανισμό ενώ βρίσκεται σε σχέση, μου φαίνεται αδιανόητο εκτός αν μιλάμε για ανομολόγητες (ακόμη) φαντασιώσεις. Και ναι είναι θεμιτό και το πιο επιθυμητό να υπάρξει συγχρονισμός οργασμών, καθώς πράγματι τις περισσότερες φορές (αν όχι πάντα) αυτό απαιτεί την προσπάθεια από πλευράς του αρσενικού μέλους, αλλά υπάρχουν και στιγμές όπου "δεν υπάρχει γυρισμός" καλώς ή κακώς, παρόλες τις όποιες απαγορεύσεις έχουν τεθεί (που νομίζω πως είναι περιττές βεβαίως). Επίσης επειδή με την υγιεινή γενικότερα έχω ψύχωση η αλήθεια είναι, θεωρώ τις ζώνες αγνότητας ένα απλά άχρηστο μέσο κυριαρχίας της Κυρίαρχης στο υποτακτικό μέλος, αφού θέτεται σε κίνδυνο η εν γένει υγεία του. Αδιανόητο επίσης είναι και από ψυχολογικής πλευράς, μιας και η αίσθηση του περιορισμού σε τόσο ευαίσθητα σημεία του σώματος, μπορεί να γίνει αφόρητη. Το κρίσιμο του όλου θέματος έγκυται στο να έχει το υποτακτικό μέλος την ελεύθερη επιλογή. Και εφόσον επιλέγει να της είναι πιστός ψυχή τε και σώματι διαρκώς, τότε σίγουρα θα έχει επιτελέσει άθλο η κυρίαρχη. Η ζώνη αγνότητας του μυαλού είναι αυτή που μετράει τελικά!! Και αυτού του είδους η ζώνη αγνότητας μπορεί να φορεθεί και σε υποτακτικά αλλά και σε κυρίαρχα μέλη. Ο καταναγκασμός ποτέ δεν βοήθησε κανέναν, ενώ συμφωνώ με την Syrah στο ότι η σεξουαλική συνεύρεση δεν έχει να κάνει μονάχα με την διείσδυση. Δηλαδή ένα τρυφερό άγγιγμα, ένα φιλί δεν αποτελούν εκφράσεις ερωτισμού? Βέβαια ομολογώ πως αν δεν είμαι μονογαμικός, δεν είμαι αφοσιωμένος. Την αφοσίωση την αντιλαμβάνομαι και ως πίστη στο πρόσωπο της γυναίκας δίπλα μου. Προσωπικό βίωμα και άποψη σαφώς η τελευταία. Τώρα όσον αφορά την συμπεριφορά μετά την εκσπερμάτωση, πιστεύω πως αν δεν στηρίζονται όλα σε μία εφήμερη κατάσταση (να το πω στυγνά) "καύλας", αλλά υπάρχει ένα πολύ βαθύτερο και πιο στέρεο υπόβαθρο τότε ούτε νευρικότητα, ούτε επιθετικότητα δύνανται να εμφανιστούν. Ίσως βέβαια ανυπακοή (μην βγάζοντας την ουρά μου απέξω) είναι πιθανή αλλά ανυπακοή η οποία απορρέει από την προς στιγμήν χαλάρωση που ακολουθεί της μεγάλης έντασης. Όμως αυτή (η χαλάρωση) μετριάζεται κατά πολύ από την αμέριστη τρυφερότητα που αισθάνεσαι αμέσως μετά για την γυναίκα δίπλα σου, από την διάθεση να την χαιδέψεις, να την φιλήσεις παντού. Τώρα αν εκείνη έχει διάθεση για εντολές ή προσταγές... παράλογες... σε μία τέτοια στιγμή (παράλογες λόγω της στιγμής, όχι στην ουσία τους) είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! (Ατόπημα!!! Κρίνω ως παράλογες τις εντολές μίας Κυρίαρχης. Μα αν είναι ποτέ δυνατόν!   )