Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γράφω ιστορίες GAY BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 2 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Γράφω ιστορίες GAY BDSM

    Σε μ'εναν συγκεκριμένο χώρο κάποιες προτιμήσεις είναι βαθύτερες και αντικατοπτρίζουν αρνήσεις..Δεν σε κατηγορώ που είδες την επιφάνεια μιας και είσαι απ έξω..Απλά σεμ ια ομάδα ανθρώπων ,κάποιες προτιμήσεις δημιουργούν στρατόπεδα..Δε θα επεκταθώ άλλο και σε ευχαριστώ που μου δωσες το ερέθισμα να το διευκρινίσω..
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    .... μα γιατι σωνει και καλα να προκειται περι ρατσισμου και οχι απωθημενου ? .... πως λεει η τυπισσα : "ολοι οι αντρες ειναι καθαρματα , τελειωσα με αυτους πια " .... καπως ετσι ....
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Τον πήρατε λίγο από τα μούτρα η μου φαίνετε? 

    Anyway Dats εγώ εστίασα την προσοχή μου σε αυτό «Είμαι gay καθόλου όμως θηλυπρεπής. Δεν μου αρέσουν οι θηλυπρεπείς. Αντίθετα μου αρέσει να νιώθω σας σκλάβος και να υπηρετώ αφέντες.»  
    Αρχικά και μάλλον χωρίς να θες να θίξεις δυστυχώς μειώνεις ένα κομμάτι από το gay χώρο που είναι ή νιώθουν θηλυπρεπείς, με αποτέλεσμα εσύ ο ίδιος να γίνεσαι ρατσιστής, αυτό το σκέφτηκες πριν το διατυπώσεις? Τονίζεις ότι δεν είσαι θηλυπρεπείς λες και αν ήσουν θα σου κόβαμε την καλημέρα! Η σεξουαλικότητα και ειδικά το bdsm κατ εμού δεν έχει να κάνει με το τι καβαλάει ο καθείς ανάμεσα από τα πόδια του η τι σεξουαλικό προσανατολισμό έχει (gay-les-bi-trans) αλλά τι σκληρό δίσκο έχει το μυαλουδάκι του. Αυτά ήταν τα σχόλια μου κατά το πρώτο μέρος. (τώρα σε πήρα και εγώ από τα μούτρα αλλά ως ενεργό μέλος τις ομοφυλοφιλίας διαβάζοντας την εισαγωγή σου έβγαλα καπνούς )  

    Δεύτερον διάβασα τις ιστορίες σου, αρκετά πιπεράτες και πρόστυχες. Ερώτηση : Γιατί Αλβανός στην 1η ιστορία? Είναι κάποιο απωθημένο σου η φαντασία απλά? Και μια τελευταία ερώτηση : Γραφείς ιστορίες φανταστικές-υποθετικές ή εμπειρίες που έχεις ζήσει? Προσωπικά θα με ενδιέφερε να διαβάσω ένα real story bdsm δυο Gay ατόμων.

    Κλείνοντας θα σε Καλώς ορίσω και εγώ στην κοινότητα μας και εύχομαι να βρεις αυτό που πραγματικά ψάχνεις.  
     
  4. Emma

    Emma Contributor

    Submission Girl, απ' όσο κατάλαβα εγώ, και ας με διορθώσει ο DATS αν κάνω λάθος, αυτά τα δύο (θηλυπρεπείς - Αλβανοί) είναι κάποια αρνητικά κατεστημένα (το ένα στον gay χώρο από μερικούς και το άλλο κοινωνικό), τα οποία και χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Έχουν το σκοπό τους δηλαδή, κατ' εμέ.
     
  5. dats

    dats Regular Member

    Δεν το έχω αποθημένο καθώς είμαι σκλάβος ενός Αλβανού. Γουστάρω να γράφω ιστορίες που συμμετέχουν Αλβανοί γιατί απλά μου αρέσουν. Όπως ένας άνδρας την βρίσκει με ξανθές εγώ την βρίσκω με Αλβανούς. Οι ιστορίες είναι εν μέρη (στα πιο σκληρά μέρη) φανταστικές εν μέρη πραγματικές. Είμαι διατεθειμένος να γράψω μια real gay bdsm ιστορία. Σε ευχαριστώ για την προσοχή σου. Οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές , αν και λογω τιμής δεν είχα καμία πρόθεση να θίξω κανέναν.
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Α, ναι...γιατί όχι μια ιστορία, τότε, με Αλβανό αφέντη και Έλληνα σκλάβο, να πάνε για ευνουχισμό οι τυχόν ΛΑΟΣίτες;  
     
  7. dats

    dats Regular Member

    Κάνε λίγη υπομονή. Στην επόμενη ιστορία που θα στείλω θα πρωταγωνιστούν όχι ένας αλλα τρείς αλβανού αφέντες και ένας έλληνας σκλάβος.
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Ιστορίες κατά παραγγελία γράφεις;
    Δηλαδή αν σου ζητήσουν να γράψεις μια με εβραίους και ναζί θα το κάνεις;
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Ναι, ναι, και αυτό!!!!!    
     
  10. pierre

    pierre New Member

    Απάντηση: Γράφω ιστορίες GAY BDSM

    πωπω τέλεια ιστορία τα γράφεις πολύ ωραία..
     
  11. WisDomme

    WisDomme I am just Myself - that's all.

    Κρίμα να μην σου αρέσουν οι θηλυπρεπής Ιάπωνες, θα ήσουν ακόμα πιο μέσα στα γούστα μου ^_^

    Αλλά ας μην είμαι αχάριστη, αναμένω την επόμενη ιστορία...