Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slaughtering απο γυναικες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος masada, στις 24 Μαϊου 2007.

  1. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    αλλα καλα ειναι να εχουμε και καποια ορια!δεν κανει κακο!αν ξεκιναμε με γενικοτητες ολα επιτρεποντε στο τελος θα χασουμε την μπαλα!

    οσο για το μαζοχισμο δεν ειναι το ιδιο να κανεις κατι στον εαυτο σου!αυτο το δικαιωμα στο δεινουν πιστευω!
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2008
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    σαφώς και δεν θα μου πει κανείς να μην το κάνω,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα με βλέπουν ως ένα πνευματικά και ψυχικά υγιές άτομο.
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμ αμα σε δω να σε βαρανε ναι θα σου πω ΤΗ ΚΑΝΕΙςςςςςςςςςςςς?οσο δεν σε βλεπω κανε οτι γουσταρεις!
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    α) Δεν ακολουθεί κάποια λογική συνεπαγωγή ο φετιχιστής για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως η σφαγή του ζώου έχει ερωτική σημασία. Είναι θέμα αισθητικής και η αισθητική - το έγραψα αν θυμάμαι καλά και σε άλλο νήμα στη Georgia - είναι μία πρώτη αξιολόγηση ενός ερεθίσματος, πολλάκις ασυναίσθητη. Συνεπώς ο φετιχιστής δεν έχει επιχειρήματα ώστε να στηρίξει την άποψη πως πρόκειται για ένα ερωτικό θέαμα (ούτε η μη φετιχιστές έχουν επιχειρήματα, πέρα από το να επικαλεστούν την αισθητική της πλειοψηφίας που δίνει καλώς ή κακώς τον ορισμό του όμορφου, ερωτικού, αισθησιακού κλπ), απλώς έτσι το αντιλαμβάνεται. Αυτά καθώς επικαλέστηκες τη λογική. Ομοίως δεν υπάρχει λογική στο να σου αρέσουν οι ξανθές και όχι οι μελαχροινές.

    β) Δεν είσαι συντηρητικός (κολιμένος δεν ξέρω τι σημαίνει) επειδή δεν βρίσκεις το θέαμα αισθησιακό. Ούτε ο φετιχιστής είναι προοδευτικός. Ούτε εγώ που προσπαθώ να καταλάβω το φετιχιστή είμαι φιλοπροοδευτική. Δεν πρόκειται για αξίες, πρόκειται για αισθητικές προτιμήσεις. Ασφαλώς οι πρώτες απορρέουν από τις δεύτερες, αλλά προτιμότερο είναι να προσπαθεί κανείς να αντιληφθεί τις δεύτερες παρά να τις κρίνει χρησιμοποιώντας τις πρώτες.

    α) Δεν αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα της πρώτης πρότασης εφόσον έπειτα συνοδεύεται από το ίσως και από αντεπιχείρημα. Αν δεν διακρίνεις τα post που δεν αναφέρονται στο slaughtering fetish, αλλά σε ζωφιλία, κτηνοβασία, σαδισμό κλπ μπορώ να στα απαριθμήσω. Τα περισσότερα εξ αυτών άλλωστε είναι δικά μου.

    β) Αντιλαμβάνομαι πλήρως πότε αναφέρεται κάποιος σε εμένα πλην όμως δεν απαντώ απαραίτητα σε post που δεν απευθύνονται σε εμένα, ούτε σε post με ύφος που δεν εγκρίνω. Εν προκειμένω προκύπτει και τρίτος λόγος. Το να αντικρούσει κάποιος τα επιχειρήματά μου προβάλλοντας αντεπιχειρήματα, μου δίνει λαβή για περαιτέρω συζήτηση, το να χαρακτηρίσει κάποιος τα επιχειρήματά μου "χαζομαρούλες" χωρίς να τα αποκρούσει, καθιστά την περαιτέρω συζήτηση απαγορευτική. Διότι δεν μπορώ να διαφωνήσω στο πώς αντιλαμβάνεσαι την επιχειρηματολογία μου, ούτε μπορώ να την αναπτύξω περισσότερο εφόσον δεν την καταρρίπτεις. Καταλαβαίνω τι μου λες, απλά δεν βλέπω πως θα μπορούσε να υπάρξει περαιτέρω διάλογος που να προάγει το νήμα...

    Georgia το νήμα μας διδάσκει ότι κανείς δεν θέλει να συμμορφωθεί με ένα δίλημμα, ούτε υποθετικά. Δεν θα λάβεις απερίστροφη απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Αν σου απαντήσουν πως ενοχλεί το πρώτο θα ρωτήσεις γιατί δεν τους ενοχλεί όταν η σφαγή γίνεται για να δώσει τροφή και θα επικαλεστούν το δεύτερο, πως δηλαδή το εξωφρενικό έγκειται στο ότι αποσκοπεί σε σεξουαλική τέρψη. Να σου απαντήσουν πως εχολεί κυρίως το δεύτερο δεν γίνεται γιατί όλοι ενοχλούνται από μία θανάτωση. Στην πραγματικότητα και εκείνος που θανατώνει για την σεξουαλική του τέρψη ομοίως ενοχλείται από τα ίδια πράγματα. Αυτό επειδή ο σαδισμός όπως και ο φετιχισμός δεν αφορά στις αξίες αλλά στην αισθητική.
     
  5. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    απο εδώ κατάλαβα ακόμα καλύτερα τον πρωταρχικό ρόλο του παράγοντα "αισθητική" στον ορισμό του υγιούς,ηθικά σωστού κλπ
    σας ευχαριστώ 
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Παρακαλώ Georgia.
     
  7. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    Αν υπαρχει τοσο μεγαλη αναγκη για εκτονωση υπαρχουν και αλλες λυσεις εκτος απο τη θανατωση ενος ζωου.. (επαναφορτιζομενοι δονητες ισως?) Οχι, δε θα κατσω να επιχειρηματολογησω για ποιο λογο δεν αποδεχομαι το να σφαζει καποιος ζωα για την καυλα του. Συμφωνω σε γενικες γραμμες με mikra_psemmata και female κ βαριεμαι απιστευτα να γραφω ολοκληρα κατεβατα.. Δε θεωρω πως ειναι θεμα αισθητικης (αχ δε μπορω τα αιματα και τετοια..) αλλα μαλακιας.  

    p.s: sorry για τα μπαμπινιωτικα μου, προσπαθω πολυ να ειμαι κοσμια γαμωτο μου. Τα σεβη μου
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2008
  8. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Συμφωνώ προφανώς με την προλαλήσασα lola. Λιβανίζεται τόσο πολύ ένα τέτοιο θέμα σαν να αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα της θεματολογίας αυτού του forum. Τα ζώα ουδεμία σχέση έχουν (και δεν νομίζω πως θα ήθελαν να έχουν αν μπορούσαν να καταλάβουν) με τις σαδιστικές "εξάρσεις και παραξενιές" του καθενός (γιατί πραγματικά το να φτιάχνει κάποιον να σφάζει ζώα εμένα προσωπικά μου φαίνεται το λιγότερο αφύσικο και σίγουρα διαστροφικό). Δηλαδή στο όνομα του υπερκαταναλωτισμού κάποιοι αναπτύσσουν και δήθεν σαδιστικές τάσεις, για να δικαιολογήσουν, τι άραγε, την μανία τους προς κατανάλωση? Ή μήπως προυπάρχουν αυτές οι τάσεις χώρια από το καταναλώνειν? Εφόσον το δεύτερο ισχύει τότε ίσως η μετάβαση από το slaughtering των ζώων σε αυτό των ανθρώπων ακόμη, δεν απέχει και πολύ. Κοινώς, επικύνδινες καταστάσεις...
     
  9. Απάντηση: slaughtering απο γυναικες

    κοιτα να δεισ βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην ιποφερει καθε ζωη και ειμαι καθετοσ αν θεσ σιμφονο μαζι σου προσωπικα θα μπορουσα να μην ξαναφαο κρεασ ειναι λαθοσ αν το κανο ειμαι αντιθετοσ και με τον θανατο ολων των ζωον σου ειπα ομωσ μπορο να καταλαβο την αναγη για φαγητο οχι ομωσ να αφεραισο τη ζωη ενοσ διστιχου ζοοου για να ιδονιστη να ικανοπιισει την καψα του αιδιου τησ η καθε μια αυτο ειναι αισχρο ο θεοσ θα σινχορουσε να σκοτωσεισ ενα ζοο για να φασδ εξαλου ο ιδιοσ το επετεψε αυτο δεν θα σινχορουσε ομοσ να το σφαξω για ιδονη εξευτελιζει την ανθροπινη αξιοπρεπεια και τον ανθροπινο πολιτισμο
     
  10. Eri

    Eri

    Ρε παιδια δεν ειπε κανεις πως θα βασανιστει ενα ζωακι για να καυλωσει ο αλλος.....Απλα στη διαδικασια σφαξιματος καποιοι ερεθιζονται με το να βλεπουν μια γυναικα να το κανει αυτο κ οχι το σφαγεα.....
     
  11. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    ακριβώς!
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: slaughtering απο γυναικες

    Last προσπάθεια..

    Οι αντιρρήσεις των περισσοτέρων εδω δεν αναφέρονται στο slaughtering, αλλά σε θέμα που προέκυψε όταν αναφέρθηκε ο βασανισμός ζώων προς εξερεύνηση κάλυψης ή όχι του σαδισμού του. (ΑΣΧΕΤΩΣ SLAUGHTERING)
    Δηλαδή .......... όταν κάποιος ανέφερε "πως θα βασανίσει ενα ζωάκι για να καυλώσει ή να διασκεδάσει.." τότε προεκυψαν οι ενστασεις... τι δεν καταλαβαίνετε?????


    ΥΓ:Τα ίδια κ ιδια κ τα ιδια..
    βαρέθηκα το εγκαταλείπω δια πάντως αυτό νήμα.. γραφικοί γίναμε κ οι μεν κ οι δε..