Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Θα μπορούσες να το πεις κι έτσι, ότι θα μπορούσε να είναι μια vanilla σχέση. Δηλαδή, αυτό που κατάλαβα εν ολίγοις είναι ότι οι M και οι D είναι ανίκανοι να κάνουν σχέση που δεν περιλαμβάνει στοιχεία κυριαρχικότητας, έτσι? Τον έρωτα τον βλέπουν σαν "εκπαίδευση" και την υποχωρητικότητα σαν "υποταγή". Σωστά?
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δε μου αρέσει ο όρος ανίκανοι. Ίσως θα 'ταν καλύτερα αν λέγαμε "προτιμούν" ή "επιλέγουν" να κάνουν σχέσεις με στοιχεία κυριαρχικότητας. Όσο για τον έρωτα, πώς μπορεί να υποβιβαστεί στο επίπεδο μιας διαδικασίας, όπως η εκπαίδευση;
     
  3. sw

    sw

    ...νομιζω οτι δεν περνει γενικευση εδω. ο καθε ενας θα μπορουσε να απαντησει διαφορετικα! ειναι ζητημα του να ξερεις τι θελεις (οχι τοσο ευκολο η απλο, ομολογουμενως) . ειναι θεμα καλης επικοινωνιας, ειλικρινειας, και ρισκου που παιρνει κανεις εκθετοντας τον εαυτο του και τα θελω του στον/ην συντροφο του.

    ...εξαρταται απο το * εαν, καποιος ειναι αποφασισμενος να ζησει μονο σε bdsmικη σχεση

    * εαν οι ποιοτητες του/ης συντροφου του ειναι τετοιες (γι αυτον), που θα γεμιζε τοσο τη vanilla σχεση του, και θα εβαζε σε δυτερη μοιρα την υλοποιηση των φαντασιωσεων του, (που ισως "υποτροπιαζαν" αργοτερα, και μετεθετε για τοτε τη λυση του προβληματος )

    * εαν καποιος θελει να δινει μια πικαντικη γευση στη σχεση του, που και που, και θα ηθελε κατα κυριο λογο μια vanilla σχεση.

    Στη διερευνηση της bdsmικης συμβατοτητας του/ης συντροφου, σημαντικος παραγωντας ειναι η επιδεξιοτητα με την οποια κανεις μπορει, "ανοδυνα", να εκφρασει αυτα τα θελω του, χωρις να προκαλεσει τον πανικο.
    Δεν ενδεικνυται ο προφορικος τροπος, γιατι στιγματιζει , ταμπελοποιει και δεν μπορεις να παρεις πισω αυτο που ειπες.
    Αντιθετα ενας ηπιος υπαινιγμος κατα την πραξη, με πραξη:πχ "εξομοιωση δεσιματος" χεριων με ενα υφασμα,σεντονι-πουκαμισο-καλσον κα.,η μια εκρικτικα αισθησιακη φωνη "χτυπα με" η "δεσε με"... σε συνθηκες "απουσιας συνειδησης" , σαφως περναει το μηνυμα που θελει, βλεπει το φηντμπακ, και σε περιπτωση αντιδρασης αρνητικης , εχει την ευελιξια να υποστηριξει : "πρωτη φορα μου συμβαινει! ΕΣΥ μου το εβγαλες μωρο μου, τι παθος ειναι αυτο που νοιωθω με σενα!!! χανω κυριολεκτικα τον ελεγχο μαζι σου!!! κλπ
    Οποτε παιρνει διπλους ποντους ακομα και αν δεν ειναι το παιχνιδι του/ης. αυτο δινει την ευκαιρια να συνεχισει τη vanilla σχεση αλωβητη! (γιατι εξ ορισμου ειναι κατι που "γεννηθηκε" στον ενα αλλα η αιτια
    ειναι η κοινη συνευρεση και η συμμετοχη και των δυο σε αυτη την εξαρση του, ωστε να μη νοιωθει (το vanilla μερος) στην απεξω, αλλα να κολακευεται για οτι προκαλεσε συμμετεχοντας. (δεν λεω οτι ειναι απλο, αλλα το αντιστροφο,(προφορικο) το εχω πληρωσει πολλες φορες, και μαλιστα δυο φορες, με γυναικες πολυ αξιολογες και με πονεσε!)
    Ελπιζω η απαντηση μου να ειναι εντως θεματος,(αν καταλαβα την ερωτηση σου) και να βοηθαει τις σκεψεις σου!

    φιλικα   
    Γιωργος



    ΥΓ
    feel free to pm me!
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Για ποιό λόγο να κάνει το M ή το D κάτι τέτοιο;

    ΥΓ. Αν η απάντηση σου είναι "γιατί ερωτεύτηκε" τότε, το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι πως καταλαβαίνει ότι αναφέρεις η ίδια πως έχεις καταλάβει σε προηγούμενη σου απάντηση στον sw.

    Ίσως μια προσεκτικότερη ανάγνωση αυτού εδώ να βοηθούσε, κρίνοντας όμως εκ του μέχρι τούδε αποτελέσματος είμαι μάλλον αναγκασμένος να αμφιβάλλω.
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2008
  5. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Vielen Dank, ήταν διαφωτιστικότατο.  
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Vermilion: Wilkommen <x>.
     
    Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2008
  7. theSainOne

    theSainOne Regular Member

    Oxi re pedia den to piano,
    den mporei diladi mia sxesi na einai bdsmiki se megalo tis bathmo alla oxi pliros?
    Gia mena auto tha eitan to idaniko, ena 80% bdsm kai ena 20 vanila.

    Genika na iparxoun allages, giati niotho poso oso pio kali kai ipakouh ginei i sklava toso eukolotero ginete to mission mou, kai etsi stadika varieme.
     
  8. lina

    lina Regular Member

    theSainOne
    Συμφωνώ απόλυτα από την αντίθετη πλευρά βεβαίως, αυτήν της υποτακτικής*



    *φύσης/ψυχοσύνθεσης/συμπεριφοράς
     
  9. 4you

    4you Regular Member

    Απάντηση: Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

    Το τελευταιο καιρο μου εχει κολησει να φορεσω στολη μπαλαρινας και γινω το σκλαβακι καποιας αυστηρης γυναικας.
     
  10. zoh_dhm

    zoh_dhm New Member

    νομίζω ότι το χειρότερο είδος ταπείνωσης και εξευτελισμού είναι το φραστικό γιατί ακουμπάει την ψυχή της γυναίκας. Και το σώμα μπορεί να αντέξει πολλά η ψυχή όμως όχι.
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    κατά την γνώμη μου ο εξευτελισμός αποτελεί μέθοδο τιμωρίας, σωφρωνισμού, αλλα και ταυτόχρονα άντληση ηδονής του Κ από το υ..
    Θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνεται δημόσια σε χώρους ουδέτερους προς τον χώρο..στην περίπτωση αυτή μάλλον έχει σχέση με επίδειξη..
     
  12. Kyriarxikos

    Kyriarxikos New Member

    Αφου διαβασα σχεδον ολα τα σχολια εδω, ας πω και εγω την γνωμη μου. Καταρχην, δεν θεωρω ταπεινωση το ξυλο, ο καθε μαλακας με 2 χερια μπορει να σου ριξει ενα καλο χερι ξυλο. Ουτε θεωρω ταπεινωση μαλακίες τυπου να βαλω την αλλη να φαει σκατα κ φρισκιες.
    Ειναι πρωτα απο ολα μια ψυχοπνευματικη διεργασια. Συνεπως πρωταρχικης σημασιας ειναι να ξερεις με ποια εχεις να κανεις, τις αξιες της τα πιστευω της, τις αντιληψεις της, την νοοτροπια της, το περιβαλλον που ζει, γιατι πανω σε αυτα θα γινει ο σχεδιασμος της δρασης και ολα αυτα πρεπει να της τα ισοπεδωσεις. Πχ, να αποκαλεσεις πουτανα μια εκδιδομενη οσο high class και αν ειναι, δεν ειναι ταπεινωση, δεν της χαλασες κ το image. Αντιθετα, να παρεις σαν πουτανα καποια πιστη συζηγο κ νοικοκυρουλα πανω στην συζιγικη κρεβατοκαμμαρα κατω απο τα εικονισματα με τα στεφανα μπορει να θεωρηθει ακρως ταπεινωτικο στο μυαλο της. Ποσο μαλλον να την βαλεις να φορεσει και το νυφικο της πριν. Ο λογος προφανης. Της ισοπεδωνεις οτι αξιες ειχε στο μυαλουδακι της. Της σπας τον τσαμπουκα σαν ειναι ειναι νεοσυλλεκτος. Την καθοδηγεις σε νεα μονοπατια κ επιπεδα απολαυσης. Την βοηθας να ανακαλυψει τα ορια της. Και να τα ξεπεράσει. Ενιοτε και περα απο οτι ειχε φανταστει η φαντασιωθει ποτε. Και ολα αυτα χωρις να ειναι απαραιτητη ουτε μια φαπα.