Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποδυναμωση κυριαρχου, ενδυναμωση απλου ερωτευμενου συντροφου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 25 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    humour ητανε εχοντας στο μυαλο μου ενα νημα με συμβολαια  Ισως λαθος διατυπωμενο αλλα περιμενα να γινει κατανοητο.Σε εξωγενεις παραγοντες με βρισκεις αρωγο σου
     
  2. extreme32

    extreme32 Regular Member

    πωπωωωω. οταν το εγραψα το πρωι δεν πηγε το μυαλο μου οτι θα πεσουν τοσες αποψεις. Ισως αυτο που εννοουσα να ειναι πιο απλο τελικα. Θα πρεπει απλα να βρω λιγο χρονο (οχι οπως τωρα που εριξα μια ματια στα κλεφτα) να διαβασω ολες τις αποψεις, αλλα νομιζω οτι η ερωτηση δεν χρειαζεται τόση αναλυση. δεν νομιζω οτι παιζει δηλαδη ρολο το ποσο soft ή ποσο hard είναι η σχεση D/s ουτε εχει να κανει υποχρεωσεις ουτε σε τίποτα.Ισως τα παραδειγματα μου να ηταν καπως υπερβολικα. Σας ευχαριστω όλους σας.
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Μαλιστα!!!! τα ειδα όλα. Συμφωνω με ελαχιστα αλλα καταλαβα ολες τις αποψεις. Θα παραθεσω την δική μου αποψη,αν παιζει καποιο ρολο. Διαβασα οτι ο σοβαρος κυριαρχος αυτο, ο σοβαρος κυριαρχος το αλλο, η σοβαρη σχεση D/s δεν υφισταται να μετατραπει σε vanila, οτι ο ανθρωπος δεν μπορει να εχει ακραια αλλαγη συμπεριφορας.Αυτο το πιστευω για την ακραια,αν και πολλες φορες ζουμε σε μια μακροχρονια φλασια που αν σβησει απο ενα γερο ταρακουνημα ,shit inside!. Για την μετατροπη της ταμπελας θα διαφωνησω. Απλα γιατι δεν ειμαι ανθρωπος που ζει με ταμπελες. Το "μπερδεμα" της georgia με το αν γινεται σε πιο χαλαρη σχεση, σε σχεση Top/bottom κλπ ,νομιζω οτι ειναι θεμα ταμπελας. Το να φαει μια φλασια ο master της γλυκειας laras οταν δει το βυζι με την βελονα και το λογοτυπο, και να σκεφτει οτι η θηλη ειναι ενα απο τα πιο ομορφα ,πιο ευαισθητα σημεια του γυναικειου σωματος, συμβολιζει ισως και την μητροτητα, μια απιστευτα ερωτογενης ζωνη που ενα αγγιγμα με τη γλωσσα και ενα απαλο δαγκωμα μπορει να του προσφερει μεγαλυτερη ευχαριστηση απο μια βελονα (τωρα ολα αυτα ειναι σκεψεις του master, υπερβολη αλλα ειναι ενα απλο παραδειγμα φλασιας) θελω να καταλειξω οτι δεν ειναι θεμα DNA το να εισαι κυριαρχος αλλα θεμα εμπειριων. Ετσι δεν ειναι και θεμα ταμπελας το να σου βγει τρυφεροτητα και ερωτας μαζι. Οποτε αν σας βγει μη τον κλωτσισετε. Ζηστε το. Είναι υπεροχο συναισθημα. Καποιες σκλαβες το ειπαν. Θα τις ξενερωσει σαν σκλαβες να βλεπουν τον mr Λιονταρη να γινεται mr Γατουλίνος, αλλα σαν γυναικες μπορει να τους αρεσει. Και θα σταθω εδω και θα συμφωνήσω. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ. μην παρεξηγηθω. Απλα αντιπαραθετω τις αποψεις μου με τις δικες σας. μου αρεσει πολυ αυτο.
     
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    extreme32 ολοι εχουμε μεσα μας 2 πλευρες (Κυριαρχικη,υποτακτικη).Δεν ειναι μονο οι εμπειριες που παιζουν ρολο για το ποια πλευρα θα αναπτυχθει και θα καλλιεργηθει.
     
  5. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Μαλλον ετσι ειναι αλλα σε μια σχεση μπορει να σου κατσει το να γινεις ενα με τον αλλο. να ζεις για τον αλλο και να συμπληρωνετε ο ενας τον αλλο χωρις η ζυγαρια να γερνει περισοτερο στην κυριαρχικη ή στην υποτακτική πλευρα. Μπορει και ετσι αλλα μπορει και γιουβετσι. στο γιουβετσι κολλησα εγω. (με μοσχαρακι και σαλτσουλα). Αν σταματησει τελικα η κυριαρχικη συμπεριφορα προς την σκλαβα, η σκλαβα θα το δεχτει ή θα παει σε εναν αλλο πιο αυστηρο κυριαρχο? Εξαρταται τελικα απο την σκλαβα.
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Εαν της δωθει η δυνατοτητα να επιλεξει σαφεστατα αυτη αποφασιζει.Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Εμενα με παραξενευει αλλο πραγμα.Πως ο Κυριαρχος θα σταματησει να ειναι Κυριαρχος απεναντι της?

    Αποδυναμωση κυριαρχου, ενδυναμωση απλου ερωτευμενου συντροφου
    Αυτο δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω πως αποκλειει το ενα το αλλο.
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    φανταζομαι, ανακαλυπτωντας οτι, σε μια σχεση ο κυριαρχος αν αισθανθει οτι το να επιβαλει , να ελεγχει , να κοντρολαρει, να τιμωρει χωρις λογο μια γυναικα που τον λατρευει, δεν τον γεμιζει ψυχολογικα πια αλλα τον χαλαει, τοτε γιατι να μην αναιρεσει ο ιδιος την ιδιοτητα του?

    ισως μπορουν να συνυπαρχουν και τα δυο. και ο ΑΠΛΟΣ και ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. ερωτευμενοι και οι δυο φυσικα. αλλα καπου θα πρεπει να παραχωρει ο ενας την θεση του στον αλλο. ΑΠΛΟΣ στην καθημερινοτητα ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στην κρεβατοκαμαρα. ΑΠΛΟΣ στην κρεβατοκαμαρα αλλα στη ζωη ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ.
     
    Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2008
  8. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    γιατι να μην αναιρεσει ο ιδιος την ιδιοτητα του?
    Γιατι δεν θα ειναι πραγματικα Κυριαρχικης ψυχολογιας.Δεν σημαινει οτι ενα Κυριαρχο ατομο δεν μπορει να ερωτευτει και να φερεται οπως ολοι οι ερωτευμενοι.Σιγουρα συνυπαρχουν και ειναι αναλογα την διαθεση και το τι θελει να εκφρασει την εκαστοτε στιγμη .
     
  9. Να κανουμε ενα συνεδριο ρε παιδια να τα συζητησουμε ολα αυτα
    Καλυτεροι συνεδροι απο εμας εδω δεν υπαρχουν πιστευω 
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ξερω να ξεχωριζω τις καταστασεις!
    Μπορει να ειμαι με το ιδιο ατομο και: οσον αφορα την φιλια ειμαι η "κολλητη" του, οσον αφορα το σεξ (διεστραμμενο παντα) να τα δινω ολα και οσον αφορα το BDSM ειμαι η Αφεντρα του και θα "τσακισω" καθε ανυπακοη και αυθαδεια!
     
  11. aDDIcteD

    aDDIcteD Regular Member

    Όταν αναζητάς έναν Κυρίαρχο κ γουστάρεις πολύ στην ιδέα και μόνο, του ότι αυτό το άτομο έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω σου... του έχεις παραδοθεί και υποταχθεί σωματικά και εγκεφαλικά...περιμένεις μέσα σου να δώσει τον καλύτερο του εαυτό κ να σε εκπλήσσει διαρκώς με την εφευρετικότητα των "βασανιστηρίων" και των τιμωριών του... γιατί πολύ απλά καυλώνεις τρελά μέσα από όλο αυτό...

    Τώρα όταν ο Κυρίαρχος αυτός γίνει γατούλης και αρχίσει τους έρωτες και τα λουλούδια, τις αγάπες και τις μαλακίες και ξεκόψει από όλα αυτά που εσύ περιμένεις και "λαχταράς" από αυτόν... Πιστεύω ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την διάρκεια αυτής της σχέσης...  
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    αυτο το "τις αγαπες και τις μαλακίες" μου χτυπησε πολυ χαλια φιλεναδα. Η αγαπη νομιζω οτι ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο. Δεν μπορει τοσα εκατομυρια αντρες που δινουν αγαπη στη συντροφο τους να ειναι μαλακες επιδη δεν την τιμωρουν και δεν την βασανιζουν. Συμφωνα με τη δικη σου αποψη του παραδοθηκες σωματικα και ψυχικα επειδη ειναι εφευρετης στα βασανηστηρια. Νομιζω οτι αυτο δεν εκφραζει ολες της σκλαβες αλλα μονο αυτες που εχουν χεσμενη την συντροφικοτητα ΟΤΑΝ αυτη ειναι ΕΞΩ απο το πακετο με τις εφευρεσεις. Το να οριμασει με διαφορετικο τροπο η σχεση και να ξεφυγει απο τα παιχνιδια το θεωρεις απιθανο. οσο για τους ερωτες και τα λουλουδια και τα νιαου αναφερθηκα προηγουμενως οτι ισως ήταν ακραιο και το εκανα για να δωσω εμφαση σε αυτο που ηθελα να πω. Θα το πω αλλη μια φορα. Μη με παρεξηγειτε αν ακουγονται λιγο περιεργα αυτα που λεω. Δεν κρίνω κανενα. Ποιος ειμαι εγω για να το κανω? Απλα συμπεραινω και λεω τη γνωμη μου. Δεν θεωρω κακο να στηριζεται μια σχεση μονο στις τιμωριες και στην ολοκληρωτική παραδοση. Οπως υπαρχουν και σχεσεις που στηριζονται μονο στο σεξ. Ομως ο έρωτας δεν νομιζω οτι εχει να κανει με πραξεις τετοιου ειδους. Οταν μου πει εμενα μια γυναικα στο τηλεφωνο "αγαπη μου?" και μου σηκωθει αυτοματα τοτε καταλαβαινω οτι είμαι ερωτευμενος. Αν οταν βρεθουμε δεν μου κανει facesitting αλλα με ταίσει τυροπιτα, δεν θα σταματήσω να είμαι ερωτευμενος. Αντιθετα αν δεν είμαι ερωτευμενος και γουσταρω απλα το οτι μου τραβαει τα μαλλια την ωρα που μου κανει facesitting οπως καμια αλλη και την ωρα που μου τα δινει στη μαπα περναω σε αλλη διασταση (ωχ θεε μου ), μαλλον κι εγω θα ξενερωνα αν μου ελεγε "τζουτζουκο θελω να μου κανεις εναν μπεμπη" αντι για "πεσε κατω καριολη και παρακαλεσε με να σου επιτρεψω να το μυρίσεις". Ο έρωτας για να κρατησει θελει δυο. Και γι αυτη τη περιπτωση μιλαω απο την αρχη.