Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία... και φαντασίωση!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Amazona, στις 28 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Αρχικά, μετά από την πολύμηνη απουσία μου, θα ήθελα να απευθύνω έναν θερμό χαιρετισμό σε όσους άφησα και έναν ακόμα σε όσους βρήκα.

    Κάποτε ήμουν παντρεμένη με έναν σκλάβο. Νόμιζα πως τα πράγματα είναι απλά. Ήταν σκλάβος, ήμουν Αφέντρα και ήμασταν μαζί. Περιπλέκονται οι σχέσεις όταν μπούν στην μέση συναισθήματα και αισθήματα. Ήταν σκλάβος μου μέχρι εκεί που μπορούσε και ήθελε. Ήμουν Αφέντρα του μέχρι εκεί που μπορούσα και ήθελα. Η καθημερινότητα μας καταβρόχθισε όπως όλα τα ζευγάρια ανά την οικουμένη.

    Χωρίσαμε και θεώρησα πως δεν μπορώ να αυτοαποκαλούμαι Αφέντρα, αφού δεν είχα σκλάβο. Διάλεξα έναν τίτλο που μπορώ να αντέξω να "φέρω".

    Ποιός αλήθεια μπορεί να κάνει την φαντασίωση-φαντασία πραγματικότητα; Ποιό ζευγάρι μπορεί να επιβιώσει με το BDSM ως lifestyle στο σήμερα; Ποιός ανοίγει το κλουβί και ξεμαντρώνει σκλάβους κατά το δοκούν; Και ποιοί σκλάβοι δέχονται να ζούνε στα κλουβιά αυτά;

    Αναζητώ απαντήσεις, από εσάς, που είστε πιό έμπειροι. Από εσάς που το ζήσατε ή το ζείτε.

    Εγώ λέω πιά "άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις".
     
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Amazona Σε καλωσορίζω και από εδώ, χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας. Εγώ ξέρω ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε από BDSM Forum παντρεύτηκε και είναι ακόμα μαζί ευτιχισμένοι! Δεν είναι μόνο να ταιριάζουν τα status είναι να ταιριάζουν και οι ανθρώποι, δεν ξέρω αν ταίριαζες με το πρώην σύζυγο πάντως αφήσατε την καθημερινότητα να σας καταπιεί.
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία... και φαντασίωση!

    κατ'αρχας καλως ορισες ξανα...το οτι απετυχε ενας γαμος σημαινει πολλα πραγματα αλλα και τιποτα..το οτι διαλυθηκε ενας "τετοιος" γαμος παλι το ιδιο σημαινει..εσυ συνεχιζεις την πορεια σου..μεχρι την επομενη σταση..

    χαρηκα που σε ξαναβρισκουμε..
     
  4. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Καλησπέρα και απο εμένα. Σίγουρα οι γάμοι στις μέρες μας πλέον διαλύονται πολύ πιο εύκολα, σε σχέση με την επίπονη διαδικασία ανοικοδόμησης τους (συνήθως). Δύσκολη η καθημερινότητα, δύσκολη και η συμβίωση εντός αυτών. Όλα όσα γίνονται έχουν και τους λόγους τους. Ατενίζεις όμως το μέλλον με διαφορετικά δεδομένα πλέον που ενδεχόμενα να σου επιφυλλάσει περισσότερες και πιο όμορφες συγκινήσεις. Σε κάθε περίπτωση life is out there and beautiful! Καλώς όρισες εκ νέου
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Κατ' αρχην σε καλωσοριζω!
    Κοιτα, πιστευω οτι για να διατηρηθει μια τετοια σχεση ειναι το να προκυψει στην πορεια!
    Δηλαδη, το να ενφανιστει η σχεση Αφεντρας-σκλαβου σε καποια φαση της σχεσης κατι που αν το εχουν στο αιμα τους θα ξαφνιασει ευχαριστα και τους δυο.
    Δυστυχως παντως, παντα θα υπαρχει γλυκεια μου η φθορα του χρονου, το ρουτινιασμα, το "ωχ αδελφε, τα ιδια και τα ιδια",δυστυχως ετσι λειτουργουν οι σχεσεις και μιλω για ολες!!
    Πιστεψε με, στην ζωη μου γνωρισα αντρες παντρεμενους με γυναικες κυριολεκτικα καλλονες που τους ικανοποιουσαν στο επακρο συμφωνα παντα με τα λεγομενα τους.
    Και ομως, εκεινοι παντα εψαχναν το κατι παραπανω, μολονοτι πιστευω πως κι εκει ειχε υπαρξει η φθορα, το ξεφτισμα της σχεσης.
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    Συμφωνώ επίσης με αυτό, να προσθέσω ότι αν βρείς αυτό που ψάχνεις (πιστεύω εγώ ο ρομαντικός) δεν θα κοιτάξεις αλλού, εκτός αν περάσει καμιά 20ετία και πάρει σύνταξη η σχέση και την ανανεώσετε βάζοντας δεύτερη Αφέντρα- σκλάβο... στην σχέση σας κ.τ.λ
     
  7. agori

    agori Guest

    Απάντηση: Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία... και φαντασίωση!

    Αγαπητη Αμαζόνα.

    Πιστευω πως ο γαμος ειναι μια γενικα πολυ δυσκολη κατασταση, και οι αντοχες των δυο ειναι πολυ λιγες.
    Το μυστηκο το ξερουν οι παλιοτεροι πως μπορεις να ζησεις μια ζωη με καποιον, αλλα επειδη δεν εχουν
    γραψει καπου σαν manual μαζι με αυτους χανετε και το 30-40 χρονια μαζι......
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία... και φαντασίωση!

    Ο γαμος οντως ειναι μια δυσκολη κατασταση .
    Στα 23 χρονια συζυγικης ζωης,με την συντροφο μου περασαμε απο αρκετους και σε καποιεσ περιπτωσεις πολυ δυσκολους καβους.
    Αποδειχτηκε πολυ δυσκολο να ειμαστε ταυτοχρονα εραστες με συγκεκριμενες αποκλισεις απο την vanila κατασταση,γονεις,συντροφοι και συνοδοιποροι.Η συνυπαρξη ιδιαιτερα των δυο πρωτων ιδιοτητων,δημιουργησε τα σοβαροτερα προβληματα στη σχεση μας.
    Ο γαμος επιβιωσε λογω της ισχυρης αρχικης ελξης,ερωτα αν θελετε,της ειλικρινους διαθεσης για διαλογο και επικοινωνια που δεν ελειψε ουτε στις πιο σφοδρες μας συγκρουσεις,και -last but not least- της υπαρξης των παιδιων μας και της ευθυνης που αισθανομαστε και οι δυο απεναντι τους αναφορικα με τις επιπτωσεις που θα ειχε ενας χωρισμος σ'αυτα.

    Τωρα πια πλεουμε σε πιο ηρεμα νερα.Ωριμοτεροι,ηρεμοτεροι και σιιγουρα συμβιβασμενοι σε σχεση καποιες ερωτικες φαντασιωσεις κι'επιθυμιες του παρελθοντος.
    Δεν ειναι ομως μονο αυτα που μετρανε στη ζωη...
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ενα απο καρδιάς καλωσόρισες και μια μεγάλη αγκαλια   Χαιρομαι που σε ξαναβλεπω  
     
    Last edited: 3 Μαρτίου 2008
  10. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    καλως όρισες ξανά Αmazona!

    Το ποστ σου μου θύμισε πόσο αληθινή και ειλικρινής ήσουν απο παλιά και με κάνει να πιστεύω πως ναι υπάρχουν Κυρίες πραγματικές.  

    Ενας χωρισμός πέρα απο τη λύπη ή τα δυσάρεστα συναισθήματα , μας φέρνει σε μια κατάσταση ανασυγκρότησης, αναθεώρησης και επαναξιολόγησης. Δεν είναι κακό ! κάθε άλλο!
    Χαίρομαι γιατι έγραψες, όπως έγραψες και σκέφτεσαι όπως σκέφτεσαι. Ανθρώπινα, ειλικρινά!
    Και μόνο ότι μπορείς να γράψεις έτσι δικαιώνεις τον τίτλο της Κυρίας.

    Σε ότι αφορά τις ερωτήσεις σου, θα πω, πως τα όνειρα και οι ελπίδες είναι αυτά που μας δίνουν λόγο και αιτία υπαρξης και λόγο να προχωράμε μπροστά. Οταν κάτι στραβώνει δεν σημαινει ότι ο γιαλός ήταν στραβος , μαλλον στραβά αρμενίσαμε. Εμεις ? ο άλλος? και οι δυο μαζί? Το πιθανότερο. Ξέρεις, η προσωπική μου εμπειρία με εχει διδάξει πως πάντα γίνονται λάθη, και παντα ανεξαρτήτως του προσωρινού αποτελεσματος - που μπορεί να είναι δυσαρεστο κάποιες φορές - πάντα μας δίνουν μαθηματα και εφόδια για να πορευθούμε πιο σωστά πιο συνετά και να ξαναρχίσουμε με νέες δυνάμεις και νέο ενθουσιασμό. Ολα γινονται και συμβαίνουν για κάποιο λόγο στη ζωή μας   και παντα ο λόγος ειναι ο σωστός και για το καλό μας ανεξαρτήτως αν είναι εμφανες ή όχι στην αρχή.

    Καλή καινούρια αρχή λοιπόν , όχι στο φόρουμ αλλα στα νέα σου ταξίδια!