Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 20 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Σε αντιθεση με εσενα που εκφραζεσε κοσμια νομιζεις ε???
    διαβασε ξανα τα ποστ που εστειλες και θα δεις ποσο
    κοσμια εκφραζεσε.Το υφος μου ειναι απλα απαντηση
    στο δικο σου υφος οχι μονο προς εμενα αλλα και προς τους αλλους
    εκεινα τα μου ερχετε να ξερασω πχ ειναι πολυ κοσμιες εκφρασεις
    διχνουν σεβασμο στην αλλη αποψη ε?
     
  2. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Το thread κλείνει για 24 ώρες, ώστε να πέσουν οι τόνοι και οι διαπροσωπικοί διαξιφισμοί. Σε περίπτωση που συνεχιστεί η διαφωνία στο ίδιο επίπεδο, θα κλείσει μόνιμα.
     
  3. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    μιας και ανοιξε λοιπον...

    Cornilios & LostBoy (κυριως εσεις οι 2, αλλα και ολοι οι αλλοι flamers), έχετε πρόσέξει κάτι;
    Τι; Τσακώνεστε! ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2!

    Κορνήλιε (και ο οποιοσδήποτε Κορνήλιος), ανθρωποι, αδελφια είμαστε όλοι στην τελική. Πρέπει να περιμένουμε [οπως ειχε πει ο Ρηγκαν] μια εξωγήινη απειλή για να συνειδητοποιήσουμε την ανθρωπότητα, και να νιώσουμε ανθρωποι και αδέλφια; Δεν μας διαφοροποιεί ο πολιτισμός απο τα κτήνη (=ζωα); Τι ανθρωποι ειμαστε αν λογομαχουμε κατα τετοιον τροπο μεταξυ μας;;;

    LostBoy (και ο οποιοσδήποτε Lost Boy), μια πολυ αρχαία τακτική που εφαρμόζεται για την αποχαυνωση και αποδυνάμωση των λαών, και εφαρμόστηκε από τους Αγγλους με τεράστια επιτυχία, ήταν το "Διαίρει και βασίλευε".
    Γιατί τραβάς τον κορνήλιο και τον εαυτό σου στη δίνη της έριδος; Η Ελλαδα ειναι περιτρυγιρισμένη από λαμόγια που έχουν λουφάξει τριγύρω και περιμένουν να ψοφήσει, για να την τεμαχίσουν για πάρτη τους. Κοίταξε λοιπόν το πλέον πατριωτικό (γιατι ο ελληνικος πατριωτισμός δεν είναι τιποτε αλλο απο ενδιαφέρον για το συνολο που ονομάζεται Ελλάδα) σου καθήκον να πράττεις προς ενώση των Ελληνων, αντι προς τον διχασμό τους; Και το κρίσιμο σημείο στο οποίο είματε τώρα με το μακεδονικό δεν ειναι τίποτε άλλο απο το αποτέλεσμα του εθνικού διχασμου αναμεσα σε αριστερα και δεξιά που έχει απορροφήσει τοσο πολύ τον έλληνα ωστε να ξεχάσει τα κοράκια που καραδοκούν τριγύρω.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ 2 ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ:
    Κινείστε στον άξονα του ΕΓΩ και όχι στον αξονα του ΕΜΕΙΣ.
    Γιατι ο καθένας σας ενδιαφέρεται κατα βάθος για την πλήρωση του συναισθήματος της προσωπικής περηφάνιας του. Έτσι λοιπόν οταν παρουσιάζεται ενα πιστευω διαφορετικο απο το δικο του, η περηφάνια αυτή θίγεται. Αν η σκέψη σας κινούταν στον άξονα του ΕΜΕΙΣ, θα πράττατε το σοφότερο όλων. Θα σεβόσασταν ο ενας τη γνωμη του αλλου και θα προσπαθουσατε να το δειτε και απο την οπτική γωνια του αλλου "μπας και βρε αδερφε εχω καποιο λάθος στο λογισμό μου, και αυτό το λάθος δύναται να διχάσει/βλάψει το σύνολο"...

    Δεν έχω να σας δώσω καλύτερη δυμβουλή απο το παρακάτω (και καθε φορα που τη φερνω στο μυαλό μου με πιανει δεος και συγκίνηση):
    ΦΙΛΕΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ ΕΝ ΚΟΙΝΩ
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    New Republic of Macedonia
    Republic of upper Macedonia
    Independent Republic of Macedonia
    People of Democratic Republic of Macedonia
    Constitutional Republic of Macedonia

    Απ ολα εχω,διαλιεχτε!!
    (το πρωτο αποδεικνυει οτι, αν μη τι αλλο,ο κυριος Νιμιτς εχει χιουμορ...)
     
  5. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Ερωτησεις πού ίσως φανούν αστείες...
    Λοιπον...
    1)Ο Μακεδωνικός χαλβας τι πτοϊον θα θεωρείται?
    2)Το Υπ. Μακεδωνίας - Θρακης θα συνεχίσει να λέγεται έτσι?
    3)Ο Μακεδωνικός σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται?
    4)Μερος των "Μακεδωνομάχων" θα πολιτοαγραφηθούν σε άλλο κράτος μετα θάνατον?
    5)Ο Μεγα Αλέξαδρος τελικα ήτανΜακεδώνας, Έλληνας, Σκοπιανός ή απλά gay αυτοκράτωρ (oπως λέγεται πρόσφατα).
    6)Ο Σ.Φ του ΠΑΟΚ με το όνομα "Μακεδωνες" τελικα αδεια λειτουργείας απο ποιο κράτος πρεπει να πάρουν?
    7)Η περιφερεια Μακεδωνιας θα λέγεται Ν. Μακεδωνιας? Αφου η Βορεια είναι εκτός συνόρων, τι περάζει?
    8)Το ποδοσφαιρικό σύνθημα (υβριστικο απο οπαδους ομάδων της Ν. Ελλαδας προς τη Βορεια) "Η Ελλαδα είναι μεχρι τη Λαμια απο 'κει και πέρα είναι Βουλγαρια" θα αλλάξει και θα λέγεται "... ειναι Μακεδωνία"?
    9)Οταν θέλουμε να σπαμε τα νεύρα γνωστών - φίλων Σαλονικιών τι θα λέμε? "Βουλγαρε" ή "Μακεδωνα"

    Δεν είμαι ούτε εθνικιστης ούτε πατριωτης. Το γνωρίζετε.

    Απλά και φιλικα... Δε με καίει και τόσο πολύ το θέμα, υπάρχουν κι αλλα εξίσου σημαντικα και πόσο μαλλον, πολύ πιο σημαντικα. Συμφωνα με τις προτεραιοτητες μου παντα.
    Αλλα αυτα τα αστεία θεματακια... Μηπως δεν είναι τοσο αστεια? Αν όχι όλα, μερικα?
     
  6. chemical23

    chemical23 Regular Member

    your_slave666 όπως σίγουρα προβληματίζεσαι και εσύ, προβληματίζονται όλοι. Και πολύ καλά θα κάνουμε επιτέλους να προβληματιστούμε για το μέλλον όλοι μας. Να υπάρξει μία αφύπνιση πια! Λαμβάνουν χώρα στην γειτονιά μας αυτό το διάστημα φοβερά πράγματα. Όσο εμείς θαβόμασταν από το χιόνι (αυτά τα κανάλια είχαν ανάγει τον χιονιά σε εθνικό ζήτημα ήμαρτον πια! Ακόμα και από αυτό πρέπει να βγάζουν είδηση βλέποντας μόνο την αρνητική του πλευρά σχεδόν αποκλειστικά) όσο λοιπόν το χιόνι εδώ κυριαρχούσε, λίγο πιο βόρεια το Κόσοβο γινόταν ανεξάρτητο κράτος. Κατά παράβαση της διεθνούς νομοθεσίας και νομιμότητας, των κανόνων του ΟΗΕ, έσπευσαν να το αναγνωρίσουν οι... "φίλοι μας" Τούρκοι και Αμερικανοί. Πόσο μάλλον οι άλλοι μας "φίλοι" Αλβανοί. Όχι ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πήγαν πίσω δηλαδή. Ευτυχώς η Ισπανία, η Κύπρος, η Σλοβακία, η Ρουμανία στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Και έχουμε, για άλλη μία φορά, τους μη έχοντες άποψη αλλά και παραμένοντες επιφυλακτικοί. Την Ελλάδα! Επιτέλους ας πάρουμε μία σθεναρή και ξεκάθαρη θέση υπεράσπισης της διεθνούς νομιμότητας!!! Επιτέλους ας απαγκιστρωθούμε απο τα δούναι και λαβείν των ηγεμόνων μας Αμερικανών των ΗΠΑ!! Επιτέλους ας υποστηρίξουμε ανοιχτά τους Σέρβους μπροστά σε αυτήν την επίθεση που δέχονται από όλες τις πλευρές!!! Τους Σέρβους με τους οποίους ιστορικά είχαμε και έχουμε αγαστές σχέσεις συνεργασίας και φιλίας, ενώ ήμασταν και σύμμαχοι κατά τους Βαλκανικούς πολέμους, τον Α και τον Β παγκόσμιο. Aκούστε επιτέλους την ελληνική κοινή γνώμη, εσείς πολιτικοί ιστάμενοι ψηλά!!!Η Σερβία έχασε μέρος από την εδαφική της ακεραιότητα ύστερα από παρέμβαση των ΝΑΤΟικών για μία μειονότητα (βέβαια όπου ΝΑΤΟ βάλατε ΗΠΑ). Διαλαλούν σε όλους τους τόνους ότι το Κόσοβο είναι ειδική περίπτωση. Μα ποιους νομίζουν ότι κοροιδεύουν? Η δυναμική πλέον υπάρχει για απόσχιση των μειονοτήτων και αλλαγή συνόρων. Ήδη οι Ούγγροι της Ρουμανίας εγείρουν ζητήματα. Μειονότητα έχει και η ΠΓΔΜ και μάλιστα ισχυρή Αλβανική. Σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι το Κόσοβο είναι μη λειτουργικό σαν κράτος, άρα η ένωση του με την Αλβανία θέμα χρόνου, οι χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας πλέον βγήκαν στην επιφάνεια. Η αλβανική μειονότητα στα Σκόπια είναι στα πρόθυρα εξέγερσης ενώ δεν υπάρχει πλέον βάση για συνεννόηση με τους εκεί σλαβόφωνους (αυτο-βαπτιζόμενοι Μακεδόνες και αυτοί). Και εμείς μένουμε απαθείς... Περιμένουμε τα τελεσίγραφα του Νίμιτς που μάλιστα προτρέπουν να δεχτούμε την καπίλευση της ιστορίας μας, την μετονομασία της Μακεδονίας μας (της ραχοκοκκαλιάς της Ελλάδας), την μετονομασία ίσως και του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης. Ε όχι! Δεν γίνονται αποδεκτοί οι όροι σας κύριοι!

    Εδώ είναι Βαλκάνια, λένε, με την αρνητική ίσως σημασία, αλλά υπάρχει και θετική παρόλα αυτά! Ανυπότακτοι έναντι της πρώην υπερδύναμης. Ναι οι ΗΠΑ είναι πρώην υπερδύναμη και αυτό φαίνεται από το φιάσκο του Ιράκ, του Αφγανιστάν από την καλπάζουσα δύναμη της Κίνας, από την ισχυροποίηση της Ρωσίας εκ νέου. Καλά το άλλο το παγκόσμιο φιάσκο!!! Τον δορυφόρο ρε παιδιά!! "Διέφυγε" από τον έλεγχο τς πρώην υπερδύναμης. Αστείο ακόμη και να το σκέφτεται κανείς. Και τώρα όλος ο κόσμος ζει με την έννοια του που θα πέσουν τα θραύσματα του δορυφόρου. Γιατί έκανε και την επίδειξη της η πρώην υπερδύναμη και τον ανατίναξε με βαλλιστικό πύραυλο. Επιδείξεις κάνει μονάχα εκείνος που νιώθει ότι απειλείται. Νιώθουν πλέον ότι η πρωτοκαθεδρία τους απειλείται, αλλά η ιστορία καταγράφει ήδη τον υποβιβασμό τους, την πτώση της ισχύος των Αμερικανών, ξεκινώντας από την οικονομία.

    Ελπίζω οι πολιτικοί να σταθουν στο ύψος των περιστάσεων και αν δεν μπορούν, αν αυτό τους είναι δυσβάσταχτο βάρος, ας το αφήσουν στον ελληνικό λαό που άνετα τα καταφέρνει!!!
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Chemical23 συχνα πυκνα οι αποψεις μας συγκλινουν.Το ιδιο συμβαινει και τωρα.
    Να προσθεσω στα παραπανω, τον ισχυρισμο -και υπενθυμιση σε καθε ευκαιρια- της Τουρκιας για Τουρκικη μειονοτητα στη Θρακη αλλα και στη Βουλγαρια .Της Τουρκιας που πρωτη και καλυτερη αναγνωρισε το Κοσοβο και προθυμοποιηθηκε να βοηθησει για να σταθει το νεο κρατος στα ποδια του.
    Το ηφαιστειο εχει ξυπνησει. Εμεις;
     
  8. chemical23

    chemical23 Regular Member

    underherfeet είναι αλήθεια αυτό που παρατηρείς. Θα μπορούσαμε να ιδρύσουμε έναν όμιλο προβληματισμού αφού σε άλλα μαγαζιά δεν μπόρεσαν!

    Σωστά υπενθυμίζεις τις βλέψεις της Τουρκίας. Η Βουλγαρία είναι μεν κράτος μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ όμως η τούρκικη μειονότητα είναι πολύ ισχυρή εκεί. Και βέβαια δεν μένουν αδιάφοροι ούτε για την δήθεν τουρκική μειονότητα (αν και εμείς επιμένουμε στην μουσουλμανική) στην Θράκη. Όλα αυτά που συμβαίνουν δείχνουν που οδηγούνται αργά αλλά σταθερά τα πράγματα. Το ηφαίστειο ξύπνησε, εμείς όμως ακόμη δεν το έχουμε αντιληφθεί πλήρως. Στεκόμαστε στο χείλος του ηφαιστειακού κώνου και δεν αντιλαμβανόμαστε ούτε καν την υπέρμετρη θερμότητα που αρχίζει να μας καίει
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Ακουσα χθες στον Λαζοπουλο την επιστολη Θεοδωρακη,που ξεκινωντας απο το Μακεδονικο εκανε μια ευστοχη και ακομπλεξαριστη αναλυση του συνολου του πλεγματος των προβληματων των Βαλκανιων σε συναρτηση με τη πολιτικη των ΗΠΑ και την σταση που οφειλουμε να κρατησουμε σαν Ελληνες.
    Δυστυχως δεν εχω βρει ακομα το κειμενο στο διαδικτυο(μονο κατι σχολια μαοικων αντιιμπεριαλιστων,!!!,που τον λοιδωρουν)
    Ευτυχως,υπαρχουν ακομα μερικοι Θεοδωρακηδες στην πατριδα μας που δεν φοβουνται να εκδηλωσουν τον πατριωτισμο τους και καποιοι Λαζοπουλοι που βοηθουν ωστε να φτασει η φωνη τους μεχρι τ'αυτια μας.
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    καταπληκτικη εικονα εχθες το βραδυ...απο την μια ο καρατζαφερης να τον φυλανε δυο φουστηδες μαχητες του αλεξανδρου του μακεδονα και απο την αλλη ενας φουστης ανθιμος με γενεια να παραληρει για state off skopia.το κιτς στο μεγαλειο του.
     
  11. Re: Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Γιατι τι εχουν να φοβουνται? Θα τους συλαβει κανεις?
     
  12. Re: Απάντηση: ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΑΛΗΘΙΝΗ

    Κι εγώ δεν θα μιλήσω για τα Σκόπια (δουλειά τους αυτοί) αλλά για εμάς.
    Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν ο Άνθιμος και ο Καρατζαφέρης στη Θεσσαλονίκη. Στο πρώτο μίλησαν επίσης οι Ζουράρις και Παπαθεμελής.
    O Ζουραρις μιλησε για "ψευδοκρατος των Αθηνων"
    Τσαντίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μόλις άκουσε τον Ζουράρι να μιλάει για ψευδοκράτος των Αθηνών και έφυγε από το Παλέ ντε σπορ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε το παρκαρισμένο του άλογο και με γρήγορο καλπασμό έφτασε σπίτι του, παρήγγειλε ένα ολόκληρο κοκορέτσι και ένα σουτσουκ λουκουμ κι έπνιξε τον καημό του στο φαι που του έβρισαν τον Καραμανλή.
    Ο Καρατζαφερης απ την αλλη ειχε στα δεξια κι αριστερα του δυο
    τυπους με αποκριατικες στολες που εκαναν τους αρχαιους Μακεδονες.  
    Αν μη τι αλλο ο ανθρωπος ξέρει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, όπως όλοι οι μεγάλοι διασκεδαστές. Έτσι στην ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο σύνθετης ονομασίας για την ΠΓΔΜ ξεκαθάρισε: «Θα είμαι αμετακίνητος. Θα πρέπει να περάσουν πάνω από την πολιτική μου παρουσία. Δεν θα προδώσω το δάκρυ του γέρου Καραμανλή», κάνοντας το έθνος να δακρύσει και να αποφασίσει να ιδρύσει ξανά τους Μακεδονομάχους, με τις φώτο του Παύλου Μελά χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη τυπωμένες στα λάβαρα της επανάστασης κατά των Σκοπίων.
    Μιλαμε οτι ο πολιτικος αυτος ειναι αιωνες μπροστα.
    Ολα αυτα με κανουν να πιστευω οτι τα συλλαλητήρια θα είχαν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία αν υπήρχαν αρκετοί ζουρλομανδύες για να μαζέψουν τους ομιλητές Να μην πούμε για τους από κάτω.
    “Δε βλακεία γιουνάιτεντ κορπορέισιον”, είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα και αυτό το έχουν καταλάβει όλα τα κόμματα. Άλλοι το κάνουν σύνθημά τους, άλλοι το υπαινίσσονται και άλλοι το διοχετεύουν υπογείως. Υπάρχει κόσμος που πήγε να ψηφίσει με γνώμονα το τι γράφει το βιβλίο της Ιστορίας της 6ης Δημοτικού. Συνήθως είναι εκείνοι που ιστορια δεν έμαθαν ποτέ
    Ανθιμοι Καρατσαφερηδες Παπαθεμεληδες Ψωμιαδηδες Ζουραριδες
    και ολοι αυτοι που εκαναν την ανοιχτη και κοσμοπολιτικη Θεσσαλονικη
    μια φοβισμενη πολη απολυτος ενταγμενη στην Βαλκανικη
    μιζερια ειναι ανθρωποι προβληματικοί από τη φύση τους, με σκέψη απολύτως ανίκανη να ξεχωρίσει τις σαρωτικές εξελίξεις στο διεθνές γίγνεσθαι Υπάρχουν πολλοί κολλημένοι εγκέφαλοι χωρίς δεύτερο επίπεδο σκέψης, ή προσπάθεια εκβάθυνσης Άλλοι κολλάνε στο δημοτικό, άλλοι στο Γυμνάσιο, άλλοι στο Λύκειο, άλλοι Πανεπιστήμιο και άλλοι μέσα στον αγώνα για την επιβίωση.
    Απο το μακεδονικο ζητημα του Τιτο μεχρι την εμπλοκη των Σκοπιων εχει κυλησει πολυ νερο στ αυλακι. Η δικη μου προταση ειναι να ονομασουμε το κρατηδιο αυτο Πουγουδουμια απο το ΠΓΔΜ και να
    ησυχασουμε ολοι επιτελους