Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θεατρική παράσταση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 7 Μαρτίου 2008.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Είναι καιρό τώρα που σκεφτόμουν την δημιουργία μίας θεατρικής παράστασης, με γνώμονα, την έκθεση των χρωματισμών, του ύφους, των συναισθημάτων των στοιχείων των δικών μας γεύσεων, της αποκωδικοποίησης της ιδιαίτερης γλώσσας, την ανάδειξης των μεγεθών και της απελευθέρωσης της εικόνας από τα εμπορικά και αισθητικά καλοδουλεμένα περιτυλίγματα.

    Κατά την άποψη σας, θα άξιζε τον κόπο; Γιατί;
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Θα γαμησουμε η οχι?

    ουπς τωρα ειδα οτι βρισκεται στο inner circle και απαντησα νομιζωντας πως γραφω στο εξω... Παρολο αυτα η ερωτηση μου ισχυει και θα εξηγησω γιατι.

    Η θεατρικη παρασταση να υποθεσω πως δεν θα ειναι για τους ''λιγους'' αλλα για ολους... σωστα???

    Υπαρχουν 4 λογοι για να ενδιαφερθει καποιος για μια θεατρικη παρασταση

    α) του αρεσει το θεατρο και βρισκεται στο χωρο

    β) θα το κανει για να γαμησει

    γ) θα το κανει για την ''δοξα'' ( βλεπε υπογραφει jimjailor - my first S/M show)

    δ) βρειτε εσεις εναν λογο ....


    για το 'α' σιγουρα θα βρουμε ελαχιστους αλλα θα βρεθουν , για το 'β' καλυτερα να κρατησουμε σειρα προτεραιότητας και μετα το νουμερο 750 να κλεισει η λιστα... για το 'γ' θα ειναι μεγαλο προβλημα γιατι θα εχουμε πολλα κοκορια!!

    Συνεπως μας ενδιαφερει μονο το 'α'.... Μεχρι ποσο βαθια θα μπουμε Ηλια στο BDSM ??? θα βγουμε και εκτος νομοθεσιας?? και ποιος θα ηταν ικανος/η να το κανει στο σανιδι ( μπροστα σε κοσμο)???


    Εχω ακομα πολλες ερωτησεις , αποριες , ιδεες αλλα καλυτερα να μην βιαστω... 
     
    Last edited: 7 Μαρτίου 2008
  3. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ντε κ καλα πρεπει να δωσουμε να καταλαβουν ολοι τον τροπο που βιωνουμε κ αισθανομαστε την ή τις προσωπικες μας σχεσεις.....
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τους μέσα και τους έξω.

    Τους μέσα στον χώρο τούτο, για να προβληματίσω αν μπορώ ή τουλάχιστον, να απαγκιστρωθούν για λίγο από το fast s/m, sex και σφηνάκια.

    Τους έξω για να τους ανοίξω ένα παράθυρο προς τα ενδότερα μας. Όχι για να απολαύσουν τις δερμάτινες κουρτίνες και ούτε για ξεφύγουν απλά με ένα θέαμα αλλιώτικο, αλλά να πάρουν μία καλή γεύση από τις πηγές των συναισθημάτων μας…
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Θεατρική παράσταση

    Έχω να πώ μερικές συμβουλές (αν και δεν ξέρω με τι ασχολείσαι γενικότερα). Θα τις γράψω με λίγο απόλυτο ύφος αλλά δεν τα εννοώ τόσο απόλυτα ούτε είναι οδηγίες παρότι η διατύπωση θα μοιάζει με κάτι τέτοιο γιατι δεν έχω χρόνο να το διατυπώσω διαφορετικά .Ας μην παρεξηγηθούμε. Είναι μέρος των προσωπικών στόχων που θέτω εγώ όταν εργάζομαι πάνω σε μία έκθεση ή παράσταση.

    1ον. Αν δεν το ισοπεδώσεις με έναν τραγικά γελοίο σεναριογράφο και έναν γελειοδέστερο σκηνοθέτη (όπως γίνεται μονίμως σε παραστάσεις στην Ελλάδα) και πληρώσεις έναν γερό δημοσιοσχεσίτη (και τον αφήσεις να κάνει καλά τη δουλειά του) θα πάει υπερβολικά καλά. Θα σκάσει άμεσα η προώθηση του lifestyle και θα γίνει αυτό που λέμε...μόδα . Είναι πολύ καλή κίνηση να μιλήσεις τώρα για αυτό.
    2ον. Ο τρόπος ανάλυσης του θέματος είναι σημαντικός. Εϊναι σημαντικό να είναι ξεκάθαρο σε εσένα το τι θες ακριβώς να πείς και γιατί πιστεύεις οτι αυτη η μορφή διατύπωσης θα προσθέσει κάτι επιπλέον στον κόσμο που θα την παρακολουθήσει.
    3ον. Μην επιλέξεις ηθοποιούς που δεν έχουν προσωπικό όραμα και ήθος απλά και μόνο επειδή έμαθαν να ιδρώνουν εκστατικά.
    4ον. Αν μπορέσεις να το ανεβάσεις τέλη 2010 αρχές 2011 θα πάει τελειότερα.
    5ον. Η μουσική και ο ήχος της παράστασης είναι πολύ σημαντική και μην κάνεις το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι να πάρουν ανθρώπους που έχουν εμπειρία σε ένα μόνο χώρο. Καλό είναι να έχεις επαγγελματίες εύστροφους και όχι παιδιά που κάνουν πρακτική.
    5ον. Μην παραλείψεις να συμπεριλάβεις στο σκεπτικό σου τις αναφορές των θεατών.
    6ον. Όλοι έχουν βαρεθεί να ακούν πράγματα που έχουν σκεφτεί και οι ίδιοι και δεν τους αφορούν. Μην αφήσεις την παράσταση ή το σενάριο να γίνει το προσωπικό ημερολόγιο ενός εγωκεντρικού κρετίνου καλλιτέχνη.

    A ναι.. ο κινησιολόγος (τον οποίο παραλείπουν ως επι τω πλείστον στην Ελλάδα) είναι απαρατητος για την ποιότητα μίας παράστασης.

    Αυτά.. με κάθε καλή πρόθεση:xyxwave:
     
    Last edited: 7 Φεβρουαρίου 2010
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Θεατρική παράσταση

    Όλα τα υπόλοιπα, λίγο πολύ τα καταλαβαίνω. Αυτό από πού κι ως που προκύπτει;
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Θεατρική παράσταση

    Αν κινείσαι στην αγορά μπορείς να αντιληφθείς τις τάσεις της και πότε είναι πρόσφορο το έδαφος να μιλήσει κανείς για κάτι που θέλει (δεν αναφέρομαι στην απαραίτητη έρευνα για το πότε είναι καλύτερη στιγμή κατά τη διάρκεια μία χρονιάς) .πχ. Αν είχαν εμφανιστεί beatles το 1980 πιθανόν να μην έκαναν την περιουσία που έκαναν όταν εμφανίστηκαν.
     
  8. Γιατί θεωρείται απαραίτητο το sex μπροστά στον κόσμο? Θα μπορούσε η θεατρική παράσταση να αποδώσει πολύ καλά ακόμα και χωρίς αυτήν την πράξη.
    Υπάρχουν απίστευτοι τρόποι για να αποδώσει κανείς τον ερωτισμό και την καύλα που αποπνέει το βδσμ χωρίς να είναι απαραίτητο αυτοί οι οποίοι θα υποδυθούν αυτό τον ρόλο να πηδιούνται.
    Υποθέτω ότι σαν θεατρική παράσταση ο σκοπός είναι να φανούν οι τεχνικές όπως το πως για παράδειγμα γίνεται το bondage, η δύναμη των συναισθημάτων, πως λειτουργεί ο σαδομαζοχισμός στα πρόσωπα που παίρνουν μέρος κτλ...
    Ενδιαφέρον θα είχανε και οι αντιδράσεις του κοινού κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της παράστασης...