Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

S/M PARTY OLLANDIA

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 8 Μαρτίου 2008.

  1. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Πολλακις ετεθει το θεμα…. Εδώ που τα λεμε ρε παιδια αν δεν μαστιγωθεις δημοσιως, πεοφορουσα (με το/τα καταλληλα toys παντα), ρακενδυτη με λουριδες δερματινες (για μερακληδες), latex κ λοιπα αναγκαια αξεσουαρ ( βλ. κολαρο, αλυσιδες, χειροπεδες με γουνακι, τακουνι 12.5 ποντων) σκλαβα ΔΕΝ εισαι….. τουλαχιστον όχι απολυτη σκλαβα.
    Διοτι αν δεν καταφερεις να καυλωσεις τον οχλο ( μπιντιεσεμικο κ βανιλα), αν δεν κοψει εισιτηρια το μαγαζακι κ δεν κανει καταναλωση σε αλκοολ, το εχασες το παιχνιδι!
    Βεβαια για να πετυχει η συνταγη χρειαζεται ο εμπειρος κ καταλληλος master που αν είναι κ καλλιτεχνικος πρακτορας, δεν υπαρχει περιπτωση...... η παρασταση σπαει ταμια!!
    Ποια Ολλανδια??? Μεχρι κ broadway φτανει το show…..τρεμε Cats!!!

    Αν δεν ανεβεις στο παλκοσενικο απολυτη σκλαβα δεν εισαι… κοριτσια… βουρρρρρ να γεμισουμε τις πιστες, για το μπντιεσεμικο lifestyle ρε γαμωτο!!!!
     
  2. spectrum

    spectrum Regular Member

    Πρεπει να ξεκαθαριστουν τα πραγματα σχετικα με τα παρτι..τους "οriginal" τους δηθεν κλπ..
    Φιλε μου Master Perris ξερεις ποσο σε συμπαθω και σε εκτιμω ξερεις ποσο υπερ των παρτι ειμαι και εγω αλλα στο συγκεκριμενο θεμα θα συμφωνησω με την anasia...
    Υπαρχουν πολλα ατομα του χωρου που ζουν εντονα την σχεση τους μακρια απο παρτι και αλλα βλεματα..
    Ειναι επιλογη τους να ζησουν το BDSM σε καθαρα προσωπικο επιπεδο..Δεν γουσταρουν το public..ουτε τα events..ουτε καν τα απλα meetings για καφε...Αυτη τους η επιλογη δεν τους κανει "δηθεν" ουτε τους
    εξοστρακιζει απο τον χωρο...Θα ηταν σαν να λεγαμε οτι vanilla ζευγαρια ειναι αυτα που συμετεχουν σε παρτουζες και οσα δεν γουσταρουν παρτουζες και πηδιουνται πριβε ειναι δηθεν και εκτος βανιλοσυστηματος!!
    Απλα πρεπει να γινει κατανοητο οτι ειναι αγενες και πολυ φτηνο οσοι δεν γουσταρουν τα δημοσια θεαματα να τα χλευαζουν..και φυσικα οσοι ειμαστε των παρτι να σεβομαστε και αυτους που δεν ειναι και να μην τους πετροβολουμε επειδη δεν θελουν να συμετασχουν...Το πολυ πολυ να προσπαθουμε με χαριτωμενα επιχειρηματα να τους κανουμε να αλλαξουν αποψη!!
    Και να μην ξεχναμε οτι το φορουμ εδω ειναι της BDSM κοινοτητας...οχι μονο της S/M...
    Οποτε η γκαμα ειναι πολυ μεγαλη και περιλαμβανει και τις d/s σχεσεις και γενικοτερα σχεσεις εξουσιας/υποταγης..
     
  3. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Perri, όλα καλά με τα parties στην Ολλανδία, αλλά μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο στο ποιούς θεωρούμε οτι είναι του χώρου και ποιοί όχι;

    Georgia, σίγουρα ένα καθαρόαιμο s/m party θα ήταν ενδιαφέρον, αλλά από τη δική μου οπτική γωνία και έχοντας δει λίγα s/m parties ή τουλάχιστον χαρακτιριζόμενα ως s/m parties, ξέρω οτι αν η κατάσταση ΔΕΝ είναι prive τότε το party θα είναι στην Ελλάδα όπως όλα τα άλλα party με τους διάφορους που ψάχνονται.

    Απλά συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, όντως αυτή η κατάσταση έχει παρατραβήξει και κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει καθώς μόνο κακό κάνει στον χώρο μας. Άντε τώρα είμαστε καμιά 100ή άτομα που μαζευόμαστε, όταν θα γίνουμε 200, 300, 500, 1000, τι θα γίνεται δηλαδή;
     
  4. female

    female Contributor




    Κατανοώ τη χαρά του χαβαλέ ενός show, μιας παράστασης και για τους εμπορικούς λόγους που αναφέρει η she_Dragon και για τα οφθαλμόλουτρα των θεατών. Λογικό είναι στην εμπορευματική κοινωνία ένα club να εκμεταλλεύεται και τις kinky τάσεις για να πουλήσει ποτά. Ανθρώπινο είναι επίσης να γουστάρει κάποιος να πάρει μάτι ένα, δύο κλπ. μαστιγώματα, κλπ., να έχει διεγερτικά οπτικά ερεθίσματα και για την καύλα της στιγμής και για μετέπειτα δουλειά στο σπίτι. Δεν βρίσκω τίποτα "κακό" σ' αυτό. Δεν μου λέει τίποτα, προσωπικά, ως καύλα, κανένα δημόσιο οφθαλμόλουτρο βανίλλα ή μη, όσο δεν μου λέει τίποτα το να πάω να δω άντρες να κάνουν striptease τη μέρα της γυναίκας. Αλλά γούστα είναι αυτά και καλά να περνάνε οι θαμώνες που το γουστάρουν...


    Μπορώ να κατανοήσω την επιθυμία για δημόσιο συμβάν - session, sex κλπ. Μπορώ να το κατανοήσω ανάμεσα σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων, ανθρώπων που γνωρίζονται, που μπορούν να επικοινωνήσουν ουσιαστικά, κάτι που κανονίζεται μεταξύ τους και μπορεί, εν μέρει να "χορογραφηθεί" και να γίνει με τρόπο που να έχει ουσία και ποιότητα sm κλπ.


    (Ασφαλώς δεν μιλάω για φαντασιώσεις -- στις φαντασιώσεις του κανείς μπορεί να εμπλέξει οτιδήποτε επιθυμεί, ακόμα και Αρειανούς, αλλά οι φαντασιώσεις έχουν χρώμα βανίλλα, sm, bdsm, kinky κλπ., είναι ελεγχόμενες και δεν είναι, ασφαλώς, sm, βανίλλα, Kinky κλπ. στην πράξη.)


    Οι απορίες μου --

    Υποθέτω πως το "δημόσιο" συμβάν μπορεί να διαθέτει μια γοητεία επίσης για τους συμμετέχοντες. Μόνο υποθέσεις θα μπορούσα να κάνω γι' αυτό. Είναι άραγε για την καύλα και μόνο, για την περηφάνεια της επίδειξης (υποτακτικότητας και κυριαρχίας, ομορφιάς κλπ.) επίσης;


    Σε τελική ανάλυση, πέραν των πιθανών συμβόλων (μαστιγίων και μαστιγωμάτων, κεριών και δονητών, μανταλακίων, λάτεξ κλπ.) τι είναι που ένα δημόσιο ή ημι-δημόσιο show σε δημόσιο χώρο (σε αντιδιαστολή με με το κανονισμένο σε κάποιο συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων) το κάνει ουσιαστικό sm ή bdsm, Ds ή Ms --- και όχι απλώς kinky; Ποια η ουσιαστική διαφορά από μια μικρο-παρτουζίτσα σε μια σκοτεινή πριβέ γωνία σε ένα σκοτεινό κλαμπάκι από μερικά βανίλλα swinger ζευγάρια;




     
    Last edited: 10 Μαρτίου 2008
  5. sw

    sw

    ...αναρωτιεμαι γιατι καποιοι απο δω μεσα, θιγονται, οταν καποιοι αλλοι, απο δω μεσα, τους θεωρουν απο κει εξω,που μπηκανε εδω μεσα, και παριστανουν τους περαδωθε, ενω καποιοι αλλοι , εκει εξω κανουν μια χαρουλα τα των εδω μεσα, απο πανω ως κατω , και απ' εξω, απ' εξω, ως πολυ μεσα... χωρις να σκανε τους εδω μεσα ,εκει εξω!
    Ενταυθα!  
     
  6. lina

    lina Regular Member

    Απάντηση: S/M PARTY OLLANDIA

    Ολη αυτή η συζήτηση μου θυμίζει έντονα αυτό που λένε οι βανιλλες για μια κοπέλα π.χ. που δεν κάνει σεξ εκτός σχέσης έτσι μόνο για την ευχαρίστηση, λένε ότι είναι μυξοπαρθένα, ότι είναι σπασαρ@@@δω γκόμενα ότι το παίζει και χίλια δύο. Το ίδιο νιώθω κι εγώ τώρα που ΝΑΙ δεν θα μπορούσα να συμετέχω όχι σε πάρτυ και δημόσιο σέσιον αλλά ούτε και σε σέσιον κάν. Το πώς εκφράζομαι και νιώθω δεν έιναι κάτι που έχω να το αποδείξω και μιλάω χρησιμοποιώντας ακαδημαικά παράδειγμα τον εαυτό μου.
    Το να ταπεινωθώ δημόσια είναι κάτι που με κάνει να φτιάχνομαι σαν σκέψη και να νιώθω μεγάλη αγάπη και υποταγή όταν συμβαίνει στην πραγματικότητα, αλλά είναι θεμελιώδες να μου το κάνει ο Κύριός μου από κάποιον άλλο δεν έχει κανένα νόημα γιατί δεν νιώθω τίποτα για Αυτόν όποιος κι αν είναι.
    Επίσης ένα δημόσιο μαστίγωμα θα έχει κάτι να προσφέρει στους θεατές του εκτός από σεξουαλικό άναμμα??? Τότε να γίνουν οι σκλάβες επαγγελματίες ανάφτρες και οι Μάστερς επαγγελματίες μαστιγωτές????
    Λέω όχι στα πάρτυς για θέαμα/σέσιονς αλλά αγαπώ να βλέπω βίντεο με τέτοιες σκηνες γιατί είναι όμορφο θέαμα και αρκετα εως παααααρα πολύ καυλωτικά. Και να ναι καλά Ε/εκείνοι-ες που έχουν την άνεση να τα πραγματοποιούν και να μου προσφέρουν σκηνές κάλους.
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: S/M PARTY OLLANDIA

    Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι οταν καποιος λεει την αποψη οποια να ειναι αυτη για ενα θεμα, χωρις να θιγει καποιον προσωπικα πρεπει να δημιουργουντε πολλα αντιπαλα στρατοπεδα,και να την λενε οι D/s στους S/M, οι περβ στους bdsm, οι βανιλα στους σοκολατα.....και διαφορα αλλα ευτραπελα που συμβαινουν σε αυτο το φορουμ.

    Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη,εγω εγραψα καθαρα για το θεμα των S/M παρτυ στην Ελλαδα και μονο αυτο, και οτι επιτελους πρεπει και εμεις ειδικα εδω στην Αθηνα να προσπαθησουμε να διοργανωσουμε τουλαχιστον κατι παρομοιο με αυτο της Θεσσαλονικης,δεν ειπε κανενας οτι αυτο ειναι το σωστο η το αλλο ειναι λαθος, τα παρτυ δεν εχουν να κανουν με το τι κανουμε με την σχεση μας στην κρεβατοκαμαρα μας, και εγω κανω διαφορα με την σκλαβα μου στην κρεβατοκαμαρα μου η και αλλου... οι δυο μας και μονο οι δυο μας, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το να την παρω μαζι μου σε ενα πραγματικο S/M παρτυ, και να εκφραστω ελευθερα δημοσια μαζι της, η και με αλλα ατομα του χωρου γιατι ετσι το το θελω εγω και οχι γιατι μου το επιβαλει καποιος να το κανω.

    Και ας παρουμε εναν εναν τους επικριτες των αποψεων μου, (οχι ολους....) γιατι θα γραφω μεχρι το πασχα.... 


    1η Επικριτρια......

    Ομορφια μου ξερεις ποσο σε συμπαθω αλλα που ειδες στα γραφομενα μου την λεξη πρεπει?
    Εγραψα εγω πουθενα τι πρεπει να αρεσει στον καθενα εδω μεσα και τι δεν πρεπει, η να συμμετεχει με το ζορι σε ενα S/M παρτυ, αρα εσυ πηρες φορα και οχι εγω....θυμασαι οταν πηγαμε στο Club τεσσερα εγω εσυ και η σκλαβα μου και ειδαμε τον Γερμανο Μαστερ με την σκλαβα του ποσο ομορφα περασες, και αυτο δεν ηταν S/M παρτυ ηταν ενα σοου σε ενα μαγαζι, σου ειπε κανεις να κανεις κατι που δεν αρεσε σε εσενα? πως λοιπον γραφεις με εμεσο τροπο οτι εγω λεω σε καποιους τι πρεπει να κανουν και τι ειναι σωστο και τι οχι? εγω τις αποψεις μου εγραψα για τα πραγματικα S/M παρτυ που λειπουν απο τον Ελληνικο S/M χωρο.





    Αν ρωτας προσωπικα εμενα και φυσικα δεν τα ζω ολα αυτα με την σκλαβα μου στα παρτυ αλλα τα ζω μαζι της με τον δικο μου τροπο που μου αρεσει εμενα σε δικους μας προσωπικους χωρους, αυτο ομως δεν εχει να κανει με τα παρτυ, τα παρτυ ειναι ενα κοινωνικο γεγονος του χωρου μας που οποιος θελει παει και οποιος δεν θελει δεν παει, παρτυ κανουν και οι βανιλα τι σχεση εχει με το τι κανουν στο κρεβατι τους ?

    Υ.Γ Προς anassia σου εχω πει οτι ομορφαινεις πολυ επικινδυνα τωρα τελευταια........ματς μουτς ομορφια.... 

    2η Επικριτρια και πολυ ειρων.....




    Αγνωστη γνωστη μου, μονο μεσο των γραπτων σου... she Dragon, μου αρεσει πραγματικα το ειρωνικο σου στυλακι..., και μου αρεσει ακομα που μου εβαλες και ιδεες να γινω καλλιτεχνικος πρακτορας...., καιρο τωρα σκεπτομουν να αλλαξω επαγγελμα......., μαγαζια ξερω αρκετα μια χαρα θα ειναι......, αλλα περα τις πλακας μηπως δεν καταλαβες καλα αγαπητη μου γιατι πραγμα μιλαμε? Εσυ γραφεις για show...σε μαγαζια, εγω γραφω για S/M παρτυ μεταξυ των μελων του χωρου, κατι σαν αυτο που εκαναν τα παιδια στην Θεσσαλονικη με μεγαλη επιτυχια για αρχη, στο οποιο παρτυ θα ειμαστε μονο εμεις του χωρου και οχι ασχετοι με τον χωρο,κεκλεισμενων των θυρων και ο καθενας θα ειναι ελευθερος να εκφραστει οπως θελει, χωρις να τον πιεσει κανενας να κανει η να δει κατι που δεν θελει αυτος, μπορει απλα να κατσει να παρει το ποτο του και να αποχωρισει οποτε θελει απο τον χωρο αν δεν του αρεσει κατι, κανεις δεν μιλησε για επαγγελματικο show που γραφεις εσυ, μηπως καπου τα εχεις μπερδεψει? Και ποιος αναφερε οτι αν δεν ανεβεις στο παλκοσενικο, (αληθεια τι ειναι το παλκοσενικο..?) δεν εισαι απολυτη σκλαβα, μηπως γραφεις οπως σε βολευει εσενα για να μειωσεις μια αποψη που δεν εκφραζει εσενα ?

    Ηρεμα παιδια γιατι εχουμε μπερδεψει τα κρεβατια με τα παρτυ......., αλλο τι κανεις για την παρτη(υ) σου...στο κρεβατι σου, και αλλο η συμμετοχη σου σε ενα παρτυ, το ενα δεν αναιρει το αλλο, δηλαδη αυτοι που πανε στα παρτυ δεν πανε γιατι δεν την βρισκουν στο κρεβατι τους, αλλα πανε στα παρτυ για πολλους και διαφορετικους λογους ο καθενας...?

    Ελεος πια ολα να τα κρινουμε τι ειναι καλο και τι κακο, κατα τα αλλα ειμαστε ανοικτομυαλοι και ανηκουμε στο χωρο του bdsm, μαλλον οπαδοι της Λουκα ειμαστε (οχι ολοι μερικοι, δικια μου αποψη που μπορει και να ειναι λανθεμενη) και των σοβαροφανων σεμνοτυφων σαπιοκοιλιαδων αστων με την γραβατα απο την περα ραχουλα....,και τις κυρουλες της κατω ραχης..... που κοτσομπολευουν την Αθηναια δασκαλα που απο τον καιρο που ηρθε στο χωριο, με την πουτανια της ξελογιασε ολλους τους Αντρες του χωριου....... 

    Εχουμε ξεφυγει τελειως νομιζω, γιατι εδω στην Ελλαδα θα πρεπει παντα να ειμαστε τοσο συντηρητικοι και ολα να τα κρινουμαι συμφωνα με τα δικα μας ταμπου και τις δικες μας προκαταληψεις ?

    Καλη σαρακοστη στους παρτοβιους.....και στους μη παρτοβιους....απολαυστε την ζωη, τον ερωτα, το σεξ, το Σαδισμο μαζοχισμο σας, την πουτανια και περβοτσουλιαση σας..... χωρις ταμπου και πρεπει τελειως ελευθερα αν πραγματικα ειστε του χωρου και ειστε ανοικτομυαλοι οπως συχνα πυκνα γραφετε αλλα στην πραξη γινεστε πιο συντηρητικοι και απο τις γιαγιαδες και τους παπουδες σας , αν οχι κρινετε τους παντες και τα παντα μεχρι την επομενη ζωη σας ισως καποιος σας ακουσει........ , (αυτα για μερικους πουριτανους του φορουμ), η ομορφια αυτου του χωρου δεν ειναι μονο το μαστιγωμα το δεσιμο κ.λ.π, η κυριως ομορφια του bdsm ειναι η πληρη απελευθερωση του μυαλου μας απο τα ταμπου μας και τα πρεπει, αυτοι που το ζουν πραγματικα ξερουν τι εννοω.
     
    Last edited: 12 Μαρτίου 2008
  8. female wrote:

    "Υποθέτω πως το "δημόσιο" συμβάν μπορεί να διαθέτει μια γοητεία επίσης για τους συμμετέχοντες. Μόνο υποθέσεις θα μπορούσα να κάνω γι' αυτό. Είναι άραγε για την καύλα και μόνο, για την περηφάνεια της επίδειξης (υποτακτικότητας και κυριαρχίας, ομορφιάς κλπ.) επίσης;"


    Συνήθως για τους λόγους που ανέφερες παραπάνω καθώς και στο εξωτερικό (εδώ αυτό δεν πολυπαίζει) και για τα χρήματα (από αυτούς που κάνουνε πιο καλλιτεχνικά πράγματα επί σκηνής). Δεν προσφέρει ουσιαστικά κάτι παραπάνω σε μια υπάρχουσα D/s η Μ/s (με στοιχεία sm πάντα μέσα πως αλλιώς?) 2 ατόμων πέραν της ηδονοβλεψίας στους 3ους


    "Σε τελική ανάλυση, πέραν των πιθανών συμβόλων (μαστιγίων και μαστιγωμάτων, κεριών και δονητών, μανταλακίων, λάτεξ κλπ.) τι είναι που ένα δημόσιο ή ημι-δημόσιο show σε δημόσιο χώρο (σε αντιδιαστολή με με το κανονισμένο σε κάποιο συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων) το κάνει ουσιαστικό sm ή bdsm, Ds ή Ms --- και όχι απλώς kinky; Ποια η ουσιαστική διαφορά από μια μικρο-παρτουζίτσα σε μια σκοτεινή πριβέ γωνία σε ένα σκοτεινό κλαμπάκι από μερικά βανίλλα swinger ζευγάρια;"


    Ποιος ο λόγος να γίνει κάτι τέτοιο αν δεν είναι sm παρτούζα ο απώτερος σκοπός?
    Kαι ναι είναι πολύ ενοχλητική όλη αυτή η στάση ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΣΤΕ ΔΗΘΕΝ.
    Εδώ ο περισσότερος κόσμος (ακόμα και εδώ μέσα) δεν ξέρει να ξεχωρίσει τι είναι τι και φτάσαμε σε σημείο να κάνουμε ανάλογες συζητήσεις (που δεν βγάζουνε πουθενά).
     
  9. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: S/M PARTY OLLANDIA

    Perri αγαπημενε γκρινιαρη .....


    Μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά σε όσα έγραψα η όλα ….
    Δεν κατέκρινα αυτά τα παρτυ ,
    τον τρόπο που εκφράζεις αυτά που θέλεις κατέκρινα ,
    γιατί θα σου πω για άλλη μια φορά πως εσύ λες και εγώ το πιστεύω
    πως δεν θέλεις να προσβάλεις κανέναν ,
    αλλά ο τρόπος που γράφεις , εκφράζεσαι δείχνει το αντίθετο .
    Δεν είναι τυχαίο πως δεν αντέδρασα μόνο εγώ αλλά και άλλοι .
    Αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει .
    Διάβασε ξανά τι γράφεις .

    Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο ,
    μόνο πως η παρατήρηση μου έγινε
    προς το να προσπαθήσεις αν θέλεις να γίνεσαι σωστά αντιληπτός .



    Υ.Γ σε ευχαριστώ για την διαπίστωση σου πως ομορφαίνω επικίνδυνα τελευταία ….
    Σκέφτομαι να συνεχίσω …. γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το …’’ επικίνδυνα ‘’ !  
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2008
  10. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Φιλτατε MasterPerris, ουδεποτε αναφερθηκα σε κλειστες συνευρεσεις τυπου bdsm οπου παρευρισκονται επιλεκτικα τα οποια ατομα, τιποτα μεμπτο δεν βρισκω οταν μια τετοια εκδηλωση γινετε κεκλεισμενων των θυρων, ειτε σε καποιο προσωπικο χωρο, ειτε σε καποιο χωρο αυστηρα περιορισμενο για λιγους η περισσοτερους κ «εκλεκτους», για καθαρα προσωπικη ευχαριστηση, μη εκμεταλλευσιμη (σε οποια μορφη), μακρια από τα βλεμματα τυχαρπαστων κ αδαων.

    Στο συγκεκριμενο ποστ σου αναφερεις:

    1oν 14-3-2008 SHOW BOAT S/M FETISH PLAY PARTY ZAANDIJK LACEDIJK 328 OLLANDIA

    2ον 15-3-2008 CLINIC PARTY AMSTERNTAM OLLANDIA

    κ γραφεις ότι χρειαζονται απλα 500 € κ οσοι πιστοι προσελθετε, αρα ο καθενας (πικραμενος κ μη) μπορει να εχει προσβαση στα εν λογο show.
    Δεν αναφερομαι μονο στα συγκεκριμενα show αλλα κ σε οσα εχουν γινει ως τωρα εκτος κ εντος Ελλαδος στα διαφορα club οπου επιδεικνυονται καποιες από τις πρακτικες του bdsm εν ειδη θεατρικης παραστασης βορα στα ματια του οχλου που ανενοχλητος μπορει να παρευρεθει, με απωτερο σκοπο το οικονομικο κερδος για το εκαστοτε club (όπως κ των καλλιτεχνικων manager).

    Σεβομαι το γεγονος ότι μπορει να αρεσκεσαι στο φετιχ της επιδειξιμανιας (exhibitionism) δεν το θεωρω διολου κακο, όπως κ κανενος αλλου ειδους φετιχ, ισα ισα χαιρομαι οταν καποιος αποδεχεται /εκφραζει/ απολαμβανει το φετιχ του στην πραξη, όμως δεν εχεις δικαιωμα βαση αυτου να «βαφτιζεις» ως κλειστομυαλο, οπαδο της λουκα, πουριτανο, σοβαροφανη. σεμνοτυφο, σαπιοκοιλια, αστο, χωριατη, κυρουλα.... κλπ κλπ οποιονδηποτε δεν τον εκφραζει το εν λογω φετιχ, γιατι όπως καταλαβαινεις καταντας προσβλητικος. Ομοιως θα μπορουσε πχ καποιος κοπροφιλος να πει ότι οποιος δεν τρωει το σκατουλακι του συχνα πυκνα είναι fake…. Δεν νομιζω ότι είναι δειγμα ανοιχτομυαλου (λιμπερτινου) ανθρωπου αυτο.

    Τελος αυτό που προσωπικα πιστευω είναι ότι οταν αγαπας κατι το διαφυλαττεις κ το προστατευεις μην αφηνοντας να καταστει περιγελος, μην αφηνοντας να κατασπαραχθει από τα «ορνια» που το αντιμετωπιζουν ως μια προχωρημενη κ μοδατη θεατρικη παρασταση ή στην χειροτερη ένα μεγαλο «τσιρκο». Αυτά αποδοκιμαζω κ μεμφομαι.

    Γνωριζω ότι επι της ουσιας θα συμφωνισουμε αγαπητε MasterPerris, σε θεωρω εξυπνο ανθρωπο κ ξερω ότι επισης αγαπας το συγκεκριμενο «χωρο».
    Οσο για τον επαγγελματικο σου προσανατολισμο δεν νομιζω να χρειαζεσαι εμενα η οποιονδηποτε άλλο μιας κ μονος ειμαι σιγουρη θα τα καταφερνεις θαυμασια.  
     
  11. sw

    sw

      ...χαιρομαι που ερχεσαι στα λογια μου , με αλλα λογια!   ...........................  
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: S/M PARTY OLLANDIA

    Οτι θα βαζαμε κουμανταδορο εγω στο πουτσο μου και στο μουνι της σκλαβας μου τον Jim Jailor ε δεν το φανταζομουν ποτε.Πραγματικα κριμα που σου επιτρεπεται να εκφραζεις τετοιες αποψεις ...