Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κώλου εγκώμιον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 17 Μαρτίου 2008.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Αυτονόητον πλεονέκτημα του αφεδρώνος: τον διαθέτουν και τα δύο μισά του ουρανού - εξαιρούνται οι φέροντες παρά φύσιν έδρα.
    Τον προτιμούν σπουδαίοι διανοητές. Ο de Sade, για παράδειγμα, ουδέποτε αναφέρεται σε αιδοίου διείσδυση, θεωρώντας το τρυπίδιον τούτο απαίσιον όργανον της επονειδίστου πράξεως της αναπαραγωγής. Καταδικάζει οποιαδήποτε ενασχόληση με το μουνί - πλην του γλειψίματος, ιδία μεταξύ γυναικών - ως απάδουσα εις την σεξουαλική αξιοπρέπεια του λιμπερτίνου και εν γένει του εκφύλου.
    Άλλος στοχαστής που επαινούσε τα ερωτικά θέλγητρα του κλανιά ήτο ο άγνωστος, φεύ, λαϊκός βάρδος, συνθέτης του new age (με ρομαντικές επιδράσεις) ρεμπέτικου:
    "Κούνα μάγκα τον κεφτέ σου
    να φχαριστηθεί ο τζες σου".
    Εκ των προειρημμένων συμπεραίνουμε ότι το ζήτημα της σοδομίας - που κάποτε ελογίζετο καταδικαστέα και επέσυρε βαρύτατας ποινάς - πρέπει να εξετασθεί ενδελεχέστερα. Ίσως τότε αποδειχθεί ότι η κωλοτρυπίς είναι αξιέραστος οπή και προδιαθέτει εις τον Υψηλόν έρωτα.
     
    Last edited: 17 Μαρτίου 2008
  2. kali crow

    kali crow Guest

    ναι.....καλως ορισες.... 
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Οι δύο προηγούμενες δημοσιεύσεις εμφιλοχώρησαν εδώ από άλλο νήμα. Προφανώς, ο κώλος έχει ιδιότητες θαυματουργές και δύναμη υπερβατική. Όπερ έδη δείξαι.
     
  4. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Αναμενόμενες απαντήσεις για introduce yourself σ' ένα μη αναμενόμενο νήμα. Εκτός φυσικά αν η επιθυμία του νηματοθέτη ήταν να επανασυστήσει, έστω και μ' αυτόν τον ανατρεπτικό τρόπο, ένα από τα πιο ωραία σημεία του ανθρώπινου σώματος. Μήπως, λέω εγώ, πρέπει να μεταφερθεί κάπου αλλού;
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Τα καλωσορίσματα έχουν δημοσιευθεί ξανά. Τρύπωσαν εδώ από κάποιο λάθος στο σύστημα.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Θέλω να γράψω γαμώτο. Θέλω να ακονίσουμε τα σπαθιά που λέει κι ο ποιητής. Θέλω να μιλήσουμε για τους Τζέδες , τους αγαπητικούς , τις καπατμάδες ή καπατουμάδες, τα τουζλέκια και τη σεξουαλική τους ζωή.

    Σταμάτα ρε να γράφεις, μη με παρασύρεις...το στανιό μου.

    Για την ιστορία. Το παραπάνω αδέσποτο μουρμούρικο το χω με τόν εξής στοίχο.

    Κούνα μπέμπη τον κεφτέ σου
    να φχαριστηθεί ο τζές σου.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πριν εγκωμιάσω το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου και πριν ρίξω το δικό μου φως εκεί - where the sun don't shine - θα ήθελα να πω ότι με μία απλή σύγκριση ανάμεσα στους επισκέπτες των νημάτων περί Ψωλής και περί Μουνιού και τούτου εδώ (που απλά δεν πρόλαβα να το βάλω εγώ, μου μένουν όμως τα αυτιά, τα ρουθούνια, ο αφαλός, ανάμεσα στα δαχτυλάκια των ποδιών, "Spanish" και άλλα πολλά), κατάλαβα πολλά περί προτιμήσεων. Και αγαλλίασε η ψυχή μου που έχω τόσο καλή παρέα στην άγρα βρωμερών απολαύσεων όπου με οδήγησαν οι συγκυρίες της ζωής μου (μήπως ακούγομαι λίγο σαν την Ζυστίν; Ελπίζω όχι).
     
  8. savra

    savra Guest

    Κάποιοι(ες) στήνουν κώλο και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση (ή οικογενειακή).  
    Τέλος πάντων, o καθένας σήμερα εκμεταλεύεται ό,τι μέσο διαθέτει...  


    (μη μασάς μπέμπη  )
     
    Last edited by a moderator: 17 Μαρτίου 2008
  9. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Δεν είναι οξύμωρο ένας θεμελιωτής του Σαδισμού και αποδεδειγμένα Έκφυλα λιμπερτίνος να απαξιεί κάτι (εν προκειμένω το αιδίο); Προς τι ο περιορισμός;  
    Όσον αφορά την αξία του κώλου, η λαϊκή θυμοσοφία τον έχει συνδιάσει με πάμπολλα παραδείγματα (πχ "τα μεταξωτά βρακιά..." κλπ). Συνεπώς, αφ' εαυτού του κατοχυρώνει την αξία του.
     
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Κώλου εγκώμιον

    " του κώλου" νήματα πολλα... (εξαιρείται το παρών).
    όπως και "του κώλου" ιντερνετικες εκπαιδεύσεις μπορεί να πει άλλος..

    "του κώλου" απαντήσεις
    "του κώλου " σοφιστείες
    "του κώλου" ιντερνετικές,
    βαρύγδουπες σοφίες
    έκανα κ ρίμα..   με 15σύλλαβο..


    υ.γ: Τελευταία έχω την αίσθηση οτι παρακολουθώ ριαλιτι
    Πότε ψηφίζουμε αποχωρήσεις?
     
    Last edited: 18 Μαρτίου 2008
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    «Μάθημα τελευταίον

    Ο έρως της κωλοτρυπίδας

    Αν και κινδυνεύω να θεωρηθώ ρομαντικός, θα συνεχίσω και το σημερινό μάθημα σύμφωνα με τον προχθεσινό τόνο.

    Ο Σοφοκλής έγραψε εκείνο το ανυπέρβλητο χορικό που αρχίζει με τις τρεις λέξεις έρως ανίκατε μάχαν και τελειώνει με τις τέσσερις λέξεις ο δ’ έχων μέμηνεν. Ο λυσιμελής έρως όρμησε σαν άνεμος και σκόρπισε τα μυαλά της Σαπφούς. Ο Αλκαίος μεθούσε άσχημα επειδή κάτθανε Μύρσιλος. Ο Πλάτων είχε την ψυχή του στα χείλη όταν τον φιλούσε το τεκνό. Το Υπουργείον Δικαιοσύνης της Antiqua αγαπά τις οπτικές απάτες. Αναγκάζομαι να περιγράψω την ερωτική ζωή του Φυλακισμένου. Θα μιλήσω ψύχραιμα.

    Μικρές διαφορές παρουσιάζει η σεξουαλική ζωή ανάμεσα στις Αντρικές, Γυναικείες και Εφηβικές Φυλακές.
    Κατ’ αρχήν, η Φύσις καλύπτει, εν μέρει, τις ερωτικές ανάγκες. Υπαινίσσομαι τις ονειρώξεις. Δυστυχώς μία ονείρωξις είναι πιο λίγο απ’ το λίγο. Ο πούτσος είναι ένα απαιτητικόν εργαλείον. Ο Κατάδικος – ιδίως ο Βαρυποινίτης – μισεί τον πούτσο του. Η σεξουαλική τυραννία γίνεται πιο ανεκτή δια της μαλακίας. Για τον Φυλακισμένο η μαλακία αποτελεί την ευγενέστερη λύση του σεξουαλικού αδιεξόδου. Σχεδόν πάντα ο Φυλακισμένος τραβάει μαλακία με την χούφτα, δίχως την μεσολάβηση κάποιου οργάνου. Η Φυλακισμένη θα ήθελε να μαλακιστεί με κάποιο μακρουλό όργανο. Στις Γυναικείες Φυλακές απαγορεύεται η εισαγωγή σπαρματσέτων, λουκανίκων, αγγουριών, κολοκυθακίων, μελιτζανών και επιμηκών φιαλιδίων. Βέβαια αυτό δεν το γράφει κανένας κανονισμός καμιάς Φυλακής.

    Ο Φυλακισμένος μαλακίζεται όποιαν ώρα του γουστάρει στο αποχωρητήριο, στο λουτρό, ή, κάτω από τις κουβέρτες. Η Διεύθυνσις της Φυλακής θεωρεί περιττόν το πλύσιμο, ή την απολύμανση των κουβερτών – έτσι οι κουβέρτες των Φυλακισμένων είναι γεμάτες λεκέδες και ξερά ψωλοχύματα. Ο μέσος όρος ηλικίας μίας τέτοιας κουβέρτας είναι τριάκοντα έτη…

    …Η σεξουαλική αποχή δεν αντέχεται. Ο βετεράνος Κατάδικος, εκών – ακών, θα δοκιμάσει την μαλακία, ή, τον ομοσεξουαλικόν έρωτα, ή και τα δυο. Ο Αχιλλεύς τσακώθηκε με τον Αγαμέμνονα για μια γυναίκα. Στις Ανδρικές Φυλακές δεν θα συναντήσεις γυναίκες. Από πλευράς σεξουαλικής κατευθύνσεως οι Κατάδικοι διακρίνονται σε άντρες, πούστηδες και κότες...

    Ο πούστης μές τη Φυλακή φέρεται σαν βεντέτα. Ντύνεται γυναικεία. Βάφεται σαν κοκότα. Είναι όλος αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρει ότι έχει εξασφαλισμένες κάπου πενήντα βίζιτες ημερησίως (όπερ σημαίνει ανάλογο παραδάκι). Μετατρέπει το κελί του σε μπουντουάρ (το κρεβάτι καταμεσίς σαν βωμός)…

    Η κότα μπορεί να εργάζεται σαν αρσενικιά πουτάνα, ή να είναι σπιτωμένη από κάποιον Κατάδικο.
    Στην πρώτη περίπτωση η κότα φροντίζει να διαμένει μόνη της σε ατομικό κελί. Εκεί δέχεται τους προσκαίρους εραστάς. Η συνήθης ταρίφα της βίζιτας είναι τέσσερα πακετάκια τσιγάρα. Αν η κότα δεν καταφέρνει να αποχτήσει ατομικό κελί τότε παίρνει τις βίζιτές της – στα γρήγορα και στα όρθια – μέσα στα αποχωρητήρια…

    Ένας Κατάδικος μαζί με την μετρέσα – κότα, συζούν σαν ένα κανονικό αντρόγυνο. Ο έρως δεν αποκλείεται. Η ζωή του ζεύγους κυλά φυσιολογικά. Η κότα στρώνει τα κρεβάτια, πλένει τα πιάτα, αγοράζει τρόφιμα από τον μπακάλη, ψήνει τούρκικο καφέ. Ο σύζυγος – Κατάδικος δουλεύει και πληρώνει τους κοινούς λογαριασμούς. Οι άλλοι Κατάδικοι καθώς και η Διεύθυνσις της Φυλακής καμώνονται πως δεν βλέπουν τίποτα. Η κάθε κότα αξιοποιεί την κωλοτρυπίδα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό δεν ενδιαφέρει τους τρίτους.

    Υπάρχουν κότες εκπάγλου καλλονής. Αυτές οι πανέμορφες κότες προορίζονται μόνο για τα Μεγάλα Μαχαίρια. Ο Τσιρίμπασης μιας Φυλακής πάντα έχει στο πλευρό του μιαν ευνοούμενη κότα. Οι Κατάδικοι αποκαλούν μια τέτοια κότα «Σουλτάνα». Την παλιά καλή εποχή μες τις Φυλακές, ως και φόνοι έγιναν για κάποια «Σουλτάνα»…

    Πριν τελειώσω το σημερινόν τελευταίον μάθημα του ακαδημαϊκού έτους παρέχω διευκρινίσεις τινάς για την ομοσεξουαλικήν παράδοσιν της Εγγύς Ανατολής.

    Όπως ξεύρετε, η παράδοσις άυτη τυγχάνει αρχαιοτάτη. Την συναντάμε στα στρατόπεδα της Σπάρτης, στα γυμνάσια των Αθηνών, στον Ιερόν Λόχον των Θηβών, στην Παλατινή Ανθολογία, στα βυζαντινά μοναστήρια, στα μπουλούκια των αλβανών ανταρτών, στους οθωμανικούς τεκέδες, στα παπαδίστικα σχολεία, στα τάγματα των γενιτσάρων και στα επαγγελματικά σινάφια. Το εκφυλισμένο μυαλό των Ευρωπαίων αντιλαμβάνεται αυτήν την παράδοση σαν μια περαιτέρω πηγήν ηδονής. Όμως η αλήθεια είναι ουσιαστικότερη. Στην Εγγύς Ανατολή η ομοσεξουαλική παράδοση αρθρώνει όλους τους θεσμούς σε ένα ενιαίον σύνολον ιεραρχίας, εκπαιδεύσεως και πειθαρχίας.

    Ο τρόπος είναι σταθερός για πολλούς αιώνες, ένας Άντρας αναλαμβάνει να μυήσει έναν Έφηβο στα Μυστικά του Επαγγέλματος, ή της Θρησκείας, ή της Επιστήμης. Όσα χρόνια διαρκεί η μύησις ο Έφηβος τελεί υπό την εξουσίασιν του Άντρα. Ποτέ αυτός ο Έφηβος δεν μεταβάλλεται σε πούστη….

    Στην Antiqua το κύριον σεξουαλικόν επίκεντρον είναι ο κώλος. Δεν υπάρχουν σχετικές στατιστικές, αλλά σχεδόν όλες οι γυναίκες της Antiqua έχουνε γευθεί τον Απηγορευμένον Καρπόν.

    Μόνον εις την Σοβιετικήν Ένωσιν και εις την Αιωνίαν Ελλάδαν είναι άγνωστος ο έρως της κωλοτρυπίδας.»

    (Ηλίας Πετρόπουλος, «Εγχειρίδιον του Καλού Κλέφτη», 1979)
     
  12. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Κώλου εγκώμιον

    θα ελεγα οτι διανυεις τα καρπεροτερα διαλογιστικα -κ οχι μονο- χρονια σου!!!


    υγ:οχι πια βδσμ.. μονο θεατες..