Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς Να Ξυπνήσετε Μια Αφέντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος slave_withasoul, στις 17 Μαρτίου 2008.

  1. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Εφόσον ένα άτομο έχει την κλίση προς την Κυριαρχία, συνεχίζει να κινείται και να δρα ως τέτοιο άτομο, ακόμα και αν δεν είναι εγνωσμένο. Φρονώ πως δεν χρειάζεται "αφύπνηση" από εξωγενείς παράγοντες 'η πρόσωπα, αλλά τον δικό του χωροχρόνο, ούτως ώστε να το αντιληφθεί με ενδοσκόπιση.
     
  2. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Μια γυναικα που θελει να Κυριαρχει θα το κανει... δεν χρειαζεται να την "ξυπνησει" κανεις...
     
  3. slave4mistress

    slave4mistress Regular Member

    Πες μας για την φαντασιωση......
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πως να την ξυπνήσετε; Είναι απλό.

    Στείλτε της ένα sms ή αγοράστε της ένα ξυπνητήρι, κατά προτίμηση ρώσικο, αυτά που κάνουν τρομερό θόρυβο. Δεν μπορεί θα ξυπνήσει. Παρόλα αυτά, αν δεν ξυπνήσει, τότε σκουντίστε την, να την μπουγελώσετε με νερό, να τη μαστιγώσετε ή, απλά, να της βάλετε δίπλα το μαστίγιό της. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (όπως έλεγε ο Νίτσε για τις γυναίκες).    
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Πώς Να Ξυπνήσετε Μια Αφέντρα

    παντρευτητε την/τον κορη/γιο της .......
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Ιδέα για καινούριο νήμα: Αφέντρα εναντίον πεθεράς.
     
  7. slave_withasoul

    slave_withasoul Regular Member

    Η άποψη δεκτή, L_Strike. Ωστόσο, δε γνωρίζετε άτομα που στην καθημερινότητά τους είναι το ένα, και στην ερωτική τους ζωή είναι κάτι αντίθετο; Γνωρίζω πολλούς έτσι, και είμαι ένα τέτοιο παράδειγμα. Είμαι assertive στη συμπεριφορά μου, σίγουρος στο επάγγελμά μου, κυριαρχικός θα έλεγα όταν με πιέσουν άδικα, και πολύ-πολύ υποτακτικός -όπως θα μπορουσε να σας διαβεβαιώσει κάθε Κυρία που με είχε, όταν μου εκφράσει την εξουσία Της.
    Συνεχίζω να κινούμαι και να δρω λοιπόν ως Dom, (τουλάχιστον όχι ως sub) μέχρι να βρεθώ δίπλα Της, ή να λάβω ένα sms με τις οδηγίες Της. Και όλο αυτό, ενώ είμαι εγνωσμένα, συνειδητά sub στη σχέση μου.

    Η αντίφαση είναι τέτοια, που είχα προβλήματα αποδοχής στην πρώτη περίοδο των συναντήσεων του φόρουμ απο κάποιους κυρίαρχους, γιατι εφελώς περίμεναν να έχω υποτακτική συμπεριφορά και απέναντί τους. (!!)

    Έχω γνωρίσει πολλούς και πολλές που φαίνονται 'τραγέλαφοι' -ίσως σαν εμένα- στο φόρουμ, όπως και εκτός. Δηλαδή, έχουν εμφανώς κυριαρχική εικόνα για παράδειγμα, μέχρι να τους ρωτήσω και να μου πουν 'μα φυσικά είμαι sub'. 'Η το αντίθετο, έχω στο νου μου έναν πολύ συμπαθή Dom της παρέας της Θεσσαλονίκης, που είναι χαμηλών τόνων, ευγενικός, γλυκός, που ποτέ δεν έβγαλε επιθετική ή εξωστρεφή συμπεριφορά, ούτε διεκδίκησε τίποτα απ ότι θυμάμαι, κι όμως είναι Dom, και αποκλειστικά Dom.

    Πρόσθετα, ο ίδιος ήμουν Dom για δυο δεκαετίες της ζωής μου πριν τυχαίες σχετικά συνθήκες μου δείξουν τι ήταν αυτό που πρόσφερα τόσα χρόνια και τι έχανα  
    Μου πήρε λίγο καιρό να κλειδονίζομαι ως switch, αλλά εδώ και καιρό, το να γίνω Dom είναι εξαιρετικά σπάνιο και συνήθως με αφήνει πεινασμένο για κάτι άλλο.

    Ποιά ήταν λοιπόν η δική μου κλίση;
    Ήμουν ψεύτικος ως Dom? Προφανώς όχι, αφού μ αυτό ζούσα και ανάπνεα. Αυτό ήταν η απόλαυσή μου και η απόλαυση των subs μου.
    Άλλαξε; Προφανώς.
    Θα άλλαζα αν δεν τύχαινε εκείνη η συγκεκριμένη Κυρία να μου δείξει τις κρυφές απολαύσεις της υποταγής;
    Πιθανόν, αλλά ίσως και να μην το ανακάλυπτα ποτέ!
     
  8. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Εάν περιορίζεις την Κυριαρχικότητα εντός της κλίνης και στο καθαρά σεξουαλικό/ ερωτικό στοιχείο, τότε ναι συμφωνώ. Μόνο που εν προκειμένω δεν θεωρώ πως "ξυπνάς" κάτι, αλλά απενοχοποιείς κάποια ερωτική κλίση και την βοηθάς να αναπτύξει τους ερωτικούς της ορίζοντες με λιγότερα taboo.
    Εάν περιλαμβάνεις και την ψυχοσύνθεσή του ατόμου θα διαφωνήσω. Η κλίση/ επιθυμία κάποιου για Κυριαρχία είναι εσωτερική παρόρμηση, η οποία εμφανίζεται στην καθημερινότητα. Συμφωνώ πως στην αρχή διαφαίνεται σε λανθάνουσα μορφή, τα δείγματα όμως υπάρχουν. Να το θέσω αλλιώς: για να ανακαλύψεις τις Κυριαρχικές τάσεις κάποιας γυναίκας (την οποία θέλεις να "αφυπνήσεις"), σαφώς θα πρέπει να έχεις πρωτίστως κάποια δείγματα ανάλογα από την καθημερινή της συμπεριφορά και το πως δρα/ αντιδρά. Συνεπώς, υπάρχουν ενδείξεις του (όποιου) status στον βίο κάποιου.

    Το να είναι κάποιος αυτόνομος, αυτάρκης και να έχει την ικανότητα του αυτοελέγχου στην καθημερινότητά του είναι κάτι διαφορετικό από το να χαρακτιρίστει ως Dominant. Η όποια Κυριαρχία αυτή περιορίζεται στο άτομό του και μόνο, όχι σε άλλον άνθρωπο.

    Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά... εν προκειμένω η εμφάνιση και το παρουσιαστικό κάποιου δεν σκιαγραφούν (σχεδόν ποτέ) ορθά και με ασφάλεια το ψυχολογικό του προφίλ.
     
  9. slave_withasoul

    slave_withasoul Regular Member

    Συμφωνώ και στα τρία και απολαμβάνω την κουβέντα. Μάλιστα, θα μπορουσαν να ειναι προέκταση της δικής μου σκέψης.

    Λόγω της δουλειάς μου, που αρκετα έχει να κανει με τους ανθρώπους, αυτα που αισθάνονται κι αυτα που τους συμβαίνουν, έχω την ευκαιρία να γνωρίζω βαθύτερα κομμάτια τους.

    Η προηγούμενη Κυρια μου είναι ενα καλο δειγμα για τη 'λανθανουσα μορφή' και τα 'δείγματα' που γραφεις.
    Οταν τη ρωτησα πως παει στον ερωτικό τομεα, μου ειπε πολυ σοβαρα οτι ειναι τοσο απογοητευμενη απο τη σχεση της με τους άντρες, που σκεφτεται να δοκιμασει με γυναικες.
    Επιτυχημενη καταστηματάρχης, με 'καπάτσα' και εξωστρεφη συμπεριφορα, δυνατο γελιο, λυμενο ζωνάρι για 'στυλατη' αντιπαράθεση σε κάθε θέμα που προέκυπτε αντιθεση. Μου ειπε οτι τελικα αποδεικνύονται ολοι μαλακες, της πανε κοντρα και μαλωνει μαζι τους.
    Της ειπα, πριν στραφει στο άλλο φυλλο, ίσως να δοκιμασει μια αλλη κατηγορία ανδρων, που δε θα της πηγαιναν ισως ποτε κοντρα! Και θα καναν οτι την ευχαριστουσε και οτι τους ελεγε! Της φανηκε επιστημονικη φαντασια οτι υπαρχουν τετοιοι αντρες, και γελασε.
    Της πηρε ενα διαστημα πειραματισμου μαζι μου για να αναγνωρισει οτι αυτο ειναι που απολαμβανει περισσοτερο απ ολα. Δοκιμασε και να υποταχθει, αλλα συνήθως δεν το αντεχε πανω απο 15 λεπτα  
    Η αλλαγη στο ερωτικο της τής άλλαξε πολλα στη ζωή της.
    Αρχισε να βαζει σε ταξη χρονιες κοντρες που ειχε με συγγενεις, και καποιους προμηθευτες. Ηταν δικαιη, αλλα ακαμπτη πλεον σ αυτο που πιστευε! Γελουσε καθως μου περιεγραφε πως κατατροπωσε εναν μαλακα προμηθευτη που για χρονια την καταπιεζε και που γυρισε και αρχισε να της υποτασσεται!
    Μετα απο μενα, απολαμβανει μια ερωτική σχεση που οποτε μπορει την κανει D/s. Στα οικογενειακα και επαγγελματικα της εξελισσεται..