Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΟΜΟΦΟΒΙΑ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 12 Μαρτίου 2008.

  1. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    δεν είναι το ίδιο. άλλο να μεγαλώσεις με 1 γονιό ενός φύλου, λόγω διαζυγίου, θανάτου ή ο,τι άλλο και άλλο να μεγαλώσεις με 2 μαμάδες ή 2 μπαμπάδες.

    τα υπόλοιπα με κάλυψαν, αν και ακόμα έχω κάποιες αμφιβολίες στο ψυχολογικό-συναισθηματικό κομμάτι
     
  2. chaya760

    chaya760 Guest

    Διαφονω ριζικα ριζικα μαζι σου.Να εισαι GAY δεν ειναι επιλογη κανενος μας.
    Γιατι να διαλεξουμε μαι σεξουαλικη συμπεριφορα που μας απομονονει απο το κοινονικο συνολο, μας οδηγει η περισοτεροι απο μας να ζουμε στην μοναξια, και στο περιθοριο, να ειμαστε στοχουσς στης δουλιες μας , να μασ καταραστουν η γονεις μας ...
    Κυνδηνευουμε απο ατομα σαν και εσενα ( ενδιαφερον να δουμε απο που διαβασες αυτη την θεορια) μα νομιζω οτι εισαι πολυ νεις και τα χαστουκια τησ ζωης δεν σε εχουν χτηπησει ακομα
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Σε ένα ζευγάρι με δύο άντρες το παιδί θα έχει δύο μπαμπάδες και το αντίστοιχο με τις γυναίκες δυο μαμάδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν θα είναι ενημερωμένο και για το αντίθετο φύλο. Έγραψα παραπάνω ότι η παιδοψυχολόγοι και οι ειδικοί σύμβουλοι λαμβάνουν μέρος σε αυτό κατά πολύ.
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    Και θα τρέχεις τα παιδιά στους παιδοψυχολόγους σαν να είναι άρρωστα για να δεχτούν το μη φυσιολογικό και να κάνετε εσείς το καπρίτσιο σας? Σαν πολύ εγωιστές δεν είστε εσείς οι ομοφυλόφιλοι?
    Ο κύκλος δεν τετραγωνίζετε το ίδιο και η ψυχή ενός παιδιού. Το παιδί έχει ανάγκη και τα 2 φύλα για να γίνει σωστός άνθρωπος και αυτό γιατί το ένα είναι πιο ελαστικό ( η μητέρα κυρίως ) και το άλλο λειτουργεί πιό αυστηρά και το φοβάται ( συνήθως ο πατέρας ) , έστω και με 2 μητέρες ή πατέρες κάποιος πρέπει να πάρει το ρόλο του πατέρα ή της μητέρας αντίστοιχα...
     
  5. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames


    Κατά πρώτον ΔΕΝ είναι καπρίτσιο. Πρόσεξε τι λέξεις χρησιμοποιείς γιατί έχουμε να κάνουμε με παιδιά και μητρότητα. Κατά δεύτερον δεν μιλάμε για αρρώστια αλλά για την καλύτερη ανατροφή ενός παιδιού και Τέλος ο εγωισμός υπάρχει σε όλους τους Ανθρώπους δεν διαχωρίζετε σε str8 les gay κτλ.

    Με έχεις κουράσει! 

    Οι απόψεις διίστανται. Δεν γίνετε όλοι να συμφωνούν. Έχεις την άποψη σου και έχω και την δική μου. Σεβαστή!

    Αρχίζεις να μου θυμίζεις τον «Αντρέα» 
     
  6. latexduck

    latexduck Contributor

    Κουβέντα κάνουμε, δεν γίνετε να ακούγονται μόνο οι απόψεις σας και να είναι όλα καλά όλα ανθηρά...
    Όσο για τον Ανδρέα που αναφέρεις εκείνος απ ότι θυμάμαι σας έβριζε είπες εγώ μιλάω με επιχειρήματα ή μήπως απλά σε ενοχλεί που ακούγονται όλα αυτά επειδή θες να ζεις σε έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο gayles?
    Δεν ήθελα να γίνω κουραστικός ήθελα μόνο να γίνει μία ωραία συζήτηση και να αποδείξω ότι δεν χρειάζεται να είσαι ψευτοπροοδευτικός και να μην βλέπεις τα τεράστια αρνητικά που μπορεί να έχει στην κοινωνία η υιοθέτηση παιδιών από εσάς.
    Ευχαριστώ  
     
  7. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames



    Δεν με ενοχλεί καθόλου, ίσα ίσα χαίρομαι που διαβάζω απόψεις από άτομα που δεν είναι ομοφυλόφιλα. Βγάζεις συμπεράσματα όμως λανθασμένα χωρίς να γνωρίζεις. Ενημερωτικά και μόνο , δεν ζω σε κανέναν παραμυθένιο κόσμο, ζω την πραγματικότητα η οποία για ‘εμάς είναι πολύ σκληρή. Το γεγονός ότι οι απόψεις μου σύμφωνα με όσα έχω ζήσει και μάθει σου φαίνονται παραμυθένιες ίσος έχει να κάνει με το ότι εσύ δεν έχεις ζήσει η βιώσει μια τέτοια κατάσταση και το κατανοώ απόλυτα.  
     
  8. latexduck

    latexduck Contributor

    Πίστεψε με, μπορεί να μην είμαι ομοφυλόφιλος αλλά ξέρω πώς είναι να σε κάνουν πέρα, ξέρω πώς είναι να σε απορρίπτουν από ομαδικές δραστηριότητες, ίσως για αυτό κάνω hiumor με όλα, με βοήθησε να περάσω πολλές δυσκολίες στην ζωή μου, τώρα θα μου πείς γιατί τα λέω αυτά... για να δείς ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με εσάς, απλά με ενοχλεί ότι θέλετε να το περάσετε σαν φυσιολογικό ενώ είναι ενάντια στην φύση.
     
  9. gothman

    gothman Regular Member

    Απάντηση: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Την ημέρα που θα δεχτείς τους ίδιους περιορισμούς με εμάς θα το κάνουμε και εμείς 

    όσο για τα άλλα ζητήματα, καλό θα είναι να πάρουμε ένα παραδειγματάκι απο τη φύση, στην οποία τουλάχιστον 1000 + είδη, (αυτό απαντάει και στη κατηγορία περί αφύσικοι που ειπώθηκε προηγουμένος) έχουν βρεθεί να έχουν και ομοφυλοφιλικές σχέσεις-τάσεις, και να υπάρχουν ομοφυλόφιλες οικογένιες. Είχε γίνει και ένα ωραίο ντοκιμαντέρ στο Σκάι για το θέμα, ψάξτε το.

    Όσο αφορά τους ρόλους πατέρα-μητέρα, κατά κύριο λόγο μιλάμε για κοινωνικά στερεότυπα για τη θέση των 2 φύλων τα οποία και σε κανένα μέρος του κόσμου δεν είναι σταθερά αλλά ρευστά. Οπότε ούτε το ελάχιστον κακό δεν θα έκανε στο παιδί μια τέτοια περίπτωση.

    Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η κοινωνία η ίδια.

    latexduck, νομίζω αν σου έλεγα ότι ο τρόπος που αγαπάς είναι καπρίτσιο, θα ένιωθες προσβεβλημένος. Παρακαλώ τις εκφράσεις σου πρόσεχε

    μερικά λινκς έτσι για πληροφόρηση

    http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality
    http://en.wikipedia.org/wiki/Same_sex_marriage
    http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_adoption
    http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals
    http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_parenting

    http://www.apa.org/monitor/dec05/kids.html

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=580670

    Για εμένα τουλάχιστον σε αυτά τα ερωτήματα που τέθηκαν, η απάντηση είναι ΝΑΙ και ΝΑΙ.
     
    Last edited: 25 Μαρτίου 2008
  10. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Re: Απάντηση: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Δεν αντιλέγω σε αυτό που προβάλεις. Εστίασα όμως ειδικά στην αναπαραγωγή και όχι στις τάσεις ή "σχέσεις" οι οποίες είναι γνωστό πως υπάρχουν στα ζώα. Άνθρωποι είμαστε όλοι, άρα όχι αφύσικοι. Απλώς η διαδικασία αναπαραγωγής εν προκειμένω με ομοφυλόφιλα άτομα δεν γίνεται σε κανένα θηλαστικό με φυσικό τρόπο, πώς να το κάνουμε.
     
  11. gothman

    gothman Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΜΟΦΟΒΙΑ

    Άλλο όμως η δυνατότητα αναπαραγωγής και άλλο η δυνατότητα να αναθρέψει κανείς ένα παιδί.  

    Πάντως, αν και σίγουρα δεν μετράει στο θέμα, έχω ακούσει για ένα συκγεκριμένο είδος πουλιού που έχει τη δυνατότητα αυτή, αποκλειστικά στα θυληκά, αλλά αμφιβάλω αν υσχίει οπότε το αφήνω εδώ 
     
  12. HiSasori

    HiSasori Regular Member

    Lady μου, χαίρομαι που έχει ανοίξει ένα τέτοιο θέμα! Βλέπω ότι όλοι μας έχουμε και τις προκαταλήψεις μας, και τα ταμπού μας, και τις απορίες μας και τις ημιμάθειες μας, και κυρίως τις απόψεις μας πάνω στο θέμα!
    Από την στιγμή όμως που λείπει ο φανατισμός και η αρνητικότητα και υπάρχει διάθεση για κουβέντα, πιστεύω πως όλα αυτά είναι δεκτά αν όχι θεμιτά και ότι υπάρχουν πολλά και εμείς να μάθουμε από τις εμπειρίες σου από πρώτο χέρι και τα πιστεύω σου, και εσύ να ακούσεις από εμάς και να κόψεις από τις αντιδράσεις μας. Υποτίθεται πως είμαστε ανοιχτόμυαλοι και έτοιμοι να ζυγίσουμε, αν όχι να δεχτούμε περισσότερες αποκλίσεις από το φυσιολογικό απ'ό,τι οι περισσότεροι εκεί έξω.. Δεν είναι δύσκολο λοιπόν να φανταστείς το τι αντιδράσεις και προκατάληψη, αλλά ίσως και αποδοχή σε μερικές περιπτώσεις θα δεχτείς από τον απλό κόσμο!

    Και έρχομαι στο θέμα που έθεσες για ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που σκέφτεται να υιοθετήσει ένα παιδί (ή να το σκαρώσει με έναν άντρα εκτός της σχέσης)! Όχι δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα φυσιολογικού ή όχι, IQ ή ψυχολογικών προβλημάτων από την φύση των σεξουαλικών επιλογών των γονέων! Όχι από αυτή καθ'αυτή! Πιστεύω ότι είναι θέμα κοινωνίας! Παύση..

    Θα μιλήσω για εγωισμό και περηφάνια! Ειδικά το gay PRIDE είναι κάτι που ακούω συχνά! Αυτές οι δύο έννοιες, από τη μία πλευρά του νομίσματος, είναι ουσιαστικές για έναν άνθρωπο που θέλει να διαφυλάξει, να υποστηρίξει και να χαίρεται τις επιλογές του και τον χαρακτήρα του, άσχετα από το ποιό θέμα μιλάμε.. Από την άλλη πλευρά, ο εγωισμός και η περηφάνια μπορούν να οδηγήσουν σε σκέψεις και πράξεις μη συνετές, υπερβολικές και τελικώς, ανούσιες και άσχετες ή αντίθετες προς τον στόχο, που για χάρη της συζήτησης ας πούμε πως είναι η αποδοχή!

    Συνεχίζω.. Λες ότι μπορεί κάποια στιγμή να θέλεις σαν ζευγάρι ένα παιδί! Όταν λοιπόν μιλάμε για μία παρθένα και ευάλωτη ψυχή που δεν έχει το δικαίωμα της επιλογής δεν μπορούν να χωρέσουν στην λήψη αυτής της απόφασης, ούτε ο εγωισμός, ούτε η υπερηφάνεια! Πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς ψυχρά, χωρίς τον εαυτό σου στη εξίσωση και με αυταπάρνηση! Μας λες ότι έχεις περάσει και περνάς ακόμα τόσα δεινά από τους γύρω σου.. Πραγματικά, γιατί να θες να υποβάλεις ένα παιδί σε αυτό;
    Αν δεν είσαι σίγουρη για τους λόγους τους οποίους το κάνεις και αν δεν είσαι σίγουρη μέσα σου ότι θα μπορέσεις να το υποστηρίξεις αρκετά για να μεγαλώσει χωρίς προβλήματα, τότε δεν πρέπει να το κάνεις!
    Δέξου το σαν μία ακόμα επιλογή σου: "Δεν θα φέρω στον κόσμο μία ψυχή για να βασανίζεται, όχι στην Ελλάδα που δεν πρόκειται να δεχτούν ούτε καν εμένα, πόσο μάλλον ένα γάμο και ένα παιδί"

    Ξέρεις θα μπορούσαμε άνετα να μιλάμε για ένα ζευγάρι με στίγμα μεσογειακής εδώ, που πρέπει να αποφασίσει το αν θα μείνει μαζί ή θα επιλέξει να μην κάνει παιδιά.. Η' δύο μικρά παιδιά ανέτοιμα να ανοίξουν οικογένεια που τους τυχαίνει μία εγκυμοσύνη.. Οι επιλογές αυτές δεν πρέπει να γίνονται ελαφρά την καρδία! Δεν λέω να μην το κάνεις ή να μην το σκέφτεσαι, απλά ότι είναι μία απόφαση ζωής, και όχι της ζωής της δικιάς σου!

    Πιστεύω πως αρχίζω και κουράζω και καλό θα ήταν να σταματήσω!