Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

“Professional domination is not prostitution……

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος trampledgr, στις 16 Μαρτίου 2008.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Θεωρω πως ειναι η κυρια αποδειξη της μοναξιάς που μαστίζει τους υποτακτικους αντρες. Μικρα παραθυρα με θεα στον κηπο της Κυριαρχικής Εδεμ που ανοιγοκλεινουν με την πιστωτική των υποτακτικών για περιορισμενο χρόνο.
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Κατηγορηματικά όχι. Για το λόγο που ήδη ανέφερες:
    Στη χώρα μας δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να διαφοροποιεί το "αυταρχικό" από τις άλλες προτιμήσεις -αν και ίσως θα έπρεπε για λόγους φορολογίας εφόσον υπάρχουν τέτοιες αποκλίσεις στις χρεώσεις- συνεπώς για την άσκηση του εν λόγω επαγγέλματος χρειάζεται άδεια ιερόδουλης.

    Και τα δύο ενίοτε, μα το δεύτερο είναι προαιρετικό και ασφαλώς συνεπικουρικού χαρακτήρα.

    (Ας μην ξεχνάμε πως για ανθρώπους που έχουν ανάγκη να μιλήσουν, ρόλο εξομολόγου μπορεί να λάβει και ο οδηγός ταξί που τους μεταφέρει από το γραφείο στο σπίτι, ή ο διαιτολόγος τους.)

    Έχω πληρώσει άπαξ για session, αλλά δεν θα το επαναλάμβανα. Διότι:

    α) σε ψυχοπνευματικό επίπεδο δεν μου προσέφερε απολύτως τίποτα (μάλλον προσέβαλε την αισθητική μου). Η υποταγή (όπως και η κυριαρχία) δεν αγοράζεται με την ώρα. Όφειλα ως πελάτισσα να έχω συναίσθηση ότι αγόρασα υπηρεσίες και όχι συναισθήματα. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι ο κύριος που με εξυπηρέτησε, ένιωσε δέος όταν έπεσε γονυπετής μπροστά μου, όπως αν ήμουν υποτακτικός άνδρας δεν θα μου περνούσε από το μυαλό πως μία pro-Domme έχει διάθεση να κάνει fisting σε έναν αμφίβολης υγιεινής και υγείας άγνωστο και ότι παρεμπιπτόντως ικανοποιεί την όποια σαδιστική ή κυριαρχική της διάθεση.

    β) με ενόχλησαν οι συνοπτικές, θολές, ημιπαράνομες διαδικασίες μέσα από τις οποίες το παρείγγηλα. Όταν συναλλάσσομαι με έναν επαγγελματία έχω την αξίωση να γνωρίζω τα στοιχεία επικοινωνίας του, την έδρα του, και ότι είναι νόμιμος και καθαρός. Διαδικασίες του τύπου "Αφήστε το τηλέφωνό σας στον τάδε και θα σας καλέσει ο δείνα (από απόκρυψη)." ή "Στείλτε email στο anonymous@anonymous.com και θα επικοινήσουμε εμείς μαζι σας." με παραπέμπουν σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το επάγγελμά τους με διάθεση αγύρτη. Όταν δε, γογγύζουν πως ο νομοθέτης και η οπισθοδρομική κοινωνία τους αδικούν, είναι και αξιολύπητοι. (https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=103923&postcount=21)

    γ) δεν έχει νόημα για εμένα το s/m χωρίς σεξ. Οι υποτακτικοί στις pro-Dommes συνήθως αυνανίζονται. Για τις δικές μου απαιτήσεις η συγκεκριμένη διαδικασία είναι από ελλιπής ως απογοητευτική κατά περίπτωση.

    Δεν είμαι βέβαιη ότι καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Η βιομηχανία του σεξ στην Ελλάδα δεν είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη, πόσο μάλλον η αντίστοιχη του BDSM. Ήδη κάποιες -ας τις ονομάσω έτσι τις vanilla- "συμβατικές" πόρνες κατευθύνθηκαν προς το BDSM και εργάζονται ως pro-Dommes. Στο μέλλον, και εφόσον το επάγγελμα έχει απήχηση, θα υπάρξουν κι άλλες, πιθανώς πιο οργανωμένες, πιο εξειδικευμένες κλπ. Η αγορά αναπτύσσεται. Ίσως από ένα σημείο και έπειτα και ο νομοθέτης να θελήσει (για λόγους φορολογίας) να τις διαχωρήσει.

    Παρόμοιο θέμα έχει συζητηθεί και εδώ:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=8057&highlight=%ED%EF%EC%EF%E8%DD%F4%E7
     

  3. Ουφφφ…Θα με σκάσει καμιά μέρα αυτό το παιδί.  
    Βρε καλή μου βρε χρυσή μου λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ
    Γιατί πήγες σε επαγγελματία τι στιγμή που εδώ μέσα υπάρχουν
    τόσα παιδιά και σε περιμένουν? Γιατί δεν απευθύνθηκες σε κάποιον
    από εδώ η από κάποιο άλλο φόρουμ? Αν δεν ήθελες συναισθηματικό
    μπέρδεμα θα μπορούσες να το ξεκαθαρίσεις απ’ την αρχή. Δηλαδή
    τι νομίζεις ? Εμείς θα σου λέγαμε όχι η θα σου χαλούσαμε την καρδιά?
    Εμείς εδώ θα λέγαμε «ότι θέλει η Κυρία Syrah μας». Και να ήσουν
    άντρας να το καταλάβω (τα έχουμε ξαναπεί…λίγες Dommes πολλοί
    Slaves) αλλά γυναίκα???? Είδες τώρα τι έπαθες? Δεν σου άρεσε.
    Και με εμάς βέβαια μπορεί να μην σου άρεσε πάλι αλλά τουλάχιστον
    και τσάμπα θα ήταν (τι είχαμε τι χάσαμε) και σ αυτές τις διαδικασίες
    δεν θα έμπαινες με τα τηλέφωνα τους «αγύρτες» κι’ αυτά
    Ααααα «φχαριστηθηκα» όμως.   Καλά να πάθεις και αυτά παθαίνει
    όποιος διψά η αυλή του και αυτός ρίχνει το νερό απέξω.
    Αφού εμάς δεν μας καταδέχεσαι «πλέρωνε» τους «αγυρτες»  
     
  4. slave_withasoul

    slave_withasoul Regular Member

    Re: Απάντηση: “Professional domination is not prostitution……

    Για μένα, το αν θα ονομαστεί ή όχι πορνεια είναι δευτερεύον, μια και οι δυο παράμετροι αυτής της έννοιας, δηλαδή ο ηθικός και ο φορολογικος δε με απασχολούν.
    Η ουσία για μένα ειναι αν η επαγγελματική αυτή ενασχοληση προσφερει μια υπηρεσια ή οχι. Δηλαδή, εαν υπο συνθηκες, κάποιος πληρωνοντας εχει να ωφεληθει κατι ουσιαστικό απ αυτο.
    Σε καποιες περιπτωσεις λοιπον, βλέπω μεγαλη ωφέλεια. Οπως παρακατω:

    Η επίσκεψη μου σε επαγγελματια του εξωτερικού με βοήθησε να αναγνωρισω την υποτακτική μου ανάγκη!

    Στη συνεχεια, η επίσκεψη μου σε επαγγελματία της Αθήνας  cow  βοήθησε την τοτε νεοφώτιστη Κυρια μου να ξεθαρρεψει ως προς τη βια που ηθελε να βγαλει πανω μου, (αφου είδε -και ειδα- οτι αντεχω περισσοτερα) καθως και να εκπαιδευτεί σε καποια τεχνική!

    Αν πειτε: 'γιατι δεν προσπαθησατε να μυηθείτε γνωριζοντας καποιους απο δω'.
    Η απάντησή μου είναι οτι:

    Προφανώς οι επαγγελματιες Dommes καλύπτουν μια αναγκη που δε βρισκουμε καλυτερο τρόπο να την ικανοποιήσουμε!

    Αλλιώς δε θα πηγαίναμε, και δε θα ειχαν δουλεια.
    Αν το βρισκετε λοιπον θλιβερο ή υπολειπομενο αισθητικα το φαινομενο, εξεταστε ποσο θλιβεροτερη ειναι συνήθως η εναλλακτική λύση.
    Και σας το λεει κάποιος που αυτή την περιοδο περναει μια απ τις πιο ευτυχισμενες και λυτρωτικες ερωτικές περιόδους της ζωής του. Έχω ωστόσο πολυ καλη μνημη και επαφη με το πως ηταν τα πραγματα πριν, και πως ειναι τα πραγματα τωρα 'εκει έξω΄για οσους δεν ειναι τοσο τυχεροι οσο εγω.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Έχω ευχαριστήσει πολλάκις για τις προσφορές σας Κορνήλιε, αλλά έχω αξιολογήσει ότι στην πλειοψηφία τους δεν με συμφέρουν.
     
  6. Τωρα...γιατι το λες παλι αυτο???
    Αφου μεχρι και τον "καφε" της γνωριμιας εμεις θα τον πληρωναμε
    Αν ενοεις συναισθηματικα οτι δεν σε συμφερει...να σε ρωτησω τοτε..
    Μηπως εισαι λιιιιγο τσιγκουνα? (Ερωτηση ειναι οχι διαπιστωση)
    Κι αν ειναι οπως τα λες...μια χαρα ειναι και εκει που πηγες και μου
    κανει εντυπωση οτι βρεικες τοσα αρνητικα.
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Δυσκολεύομαι να καταλάβω τους συνειρμούς σου Κορνήλιε.

    Δεν υπάρχει συνάφεια στο λόγο της ποιότητας ψυχο/σωματικής επαφής προς το κόστος συντήρησης, μεταξύ πόρνης και ερωτικής συντρόφου. Απλούστερα, δεν στέκει να υπολογίσει κανείς πως ένα δίωρο session κοστίζει λ.χ. 100,00€ ενώ μία γνωριμία για να καταλήξει στο πρώτο δίωρο session (αν καταλήξει) υπερβαίνει κατά πολύ το συγκεκριμένο ποσό δεδομένων των εξόδων για ροφήματα/φαγητό/τηλεφωνικές κλήσεις/καύσιμα κ.α., για τον απλό λόγο πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές μορφές κοινωνικοποίησης.

    Από την άλλη πλευρά λόγω του μικρού αριθμού Dommes/male subs (συνεπώς και της αυξημένης ζήτησης), και δεδομένης της τάσης των υποτακτικών ανδρών να χρηματίζουν, για μία γυναίκα κυριαρχικού χαρακτήρα είναι εξαιρετικά εύκολο να προχωρήσει σε ένα session εντελώς ανέξοδα. Με αμιγώς οικονομικό κριτήριο δεν την συμφέρει να απευθυνθεί σε επαγγελματία, για τούτο και η ερώτηση που έθεσες φρονώ πως θα έπρεπε να αντλεί απάντηση από τον ίδιο το συλλογισμό σου.

    Θεωρώ πως κακώς εμφιλοχωρεί γενικώς στη συζήτηση η οικονομική παράμετρος, γιατί δεν είναι αυτή το κριτήριο που θα οδηγήσει στην προτίμηση μίας εκ των δύο μορφών επαφής. Το σεξ αφορά άμεσα στην ποιότητα ζωή μας και τα χρήματα οφείλουν να είναι φορείς ποιότητας ζωής. Συνεπώς προτιθέμεθα να πληρώσουμε όσα χρειαστεί προκειμένου να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί περισσότερο (ανεξάρτητα από το τί είναι αυτό).
     
  8. Εγω να δεις Syrah πως δυσκολευομαι να καταλαβω τους δικους σου συνειρμους
    H ερωτηση μου αφορουσε την "συναισθηματικη" τσιγκουνια και οχι την οικονομικη.
    Γιατι αραγε οι προσφορες μας δεν σε "συμφερουν"? Εδω μεσα υπαρχουν ολα τα "καλα"
    Νεοι γεροι μεσηλικες ωραιοι ασχημοι εξυπνοι βλακες απ' ολα εχει ο ριμαδης ο μπαξες
    Μην πουμε για τα οικονομικα καλα λες αλλα..... εσυ γιατι δε μας θες???

    Υ.Γ Παμε για φαγητο την Κυριακη?
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Κάλώς. Αν και εκτός θέματος, ναι, είμαι εξαιρετικά φειδωλή σε συναισθήματα, τόσο αυθόρμήτως όσο και εκ πεποιθήσεως.

    Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.

    Όχι, ευχαριστώ.

    ΥΓ. Αν δεν υπάρχουν περαιτέρω απορίες σχετικά με το αρχικό μου σχόλιο θα μου επιτρέψεις να μην υπερθεματίζω σε προσωπικές συζητήσεις.
     
  10. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Για μενα η υπαρξη Επαγγελματιων Κυριών αποτελει την αποδειξη της απελπιστικής μοναξιάς που βιωνουν τα υποτακτικά ατομα και τα οδηγουν στο να πληρώνουν προκειμενου οι Κυριες αυτές να τους ανεχτουν με το αζημιωτο αυτους και την ιδιαιτεροτητα τους.
    Για τις Κυριες θα ελεγα οτι οφειλουν την υπαρξη τους στην ελλειψη θαρρους αναζητησης και αποδοχης απο μερους των υποτακτικων της ιδιαιτεροτητας τους και της μοναξιας και αδυναμιας επικοινωνίας που μαστιζει τις κοινωνικες δομες στις αχανεις πολεις. They feed on their submissive's loneliness like vampires.
    Οι υπο κερδιζουν αισθησεις και εμπειρίες μα ποτε βιωμα του "ανηκειν" που τοσο διακαως ποθουν. Ενα ημιμετρο κατι σαν το αναψυκτικο με ανθρακικο στη διψα. Προσωρινα ξεδιψα αλλα η ζαχαρη που εχει συντομα σε κανει να διψας περισσοτερο. Sad story.
     
  11. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Δεν ξέρω κατά πόσον είναι ορθώ να τοποθετηθώ επί της άποψης σου, όντας αυτός που έθεσε το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση, αλλά οφείλω να καταθέσω μερικές απόψεις προς συζήτηση.

    Θεωρώ τον όρο "ανοχή" βαρύ και άκαιρο. Ο λόγος; Όλοι καλούμαστε να επιδείξουμε "ανοχή" σε μια σειρά από καθημερινές μας δραστηριότητες (πέραν της σεξουαλικής), είτε αυτό λέγεται εργασία, είτε λέγεται κοινωνικές υποχρεώσεις, είτε ο,τιδήποτε άλλο. Και καλούνται κάποιοι άνθρωποι να μας "ανεχτούν" και μάλιστα με πολύ μικρότερο όφελος από τα οφέλη που θα αποκομίσει μία pro-domme. "Ανοχή" επιδικνύει και η σερβιτόρα στο καφέ, που καλείται να εξυπηρετήσει τις ιδιοτροπίες του πελάτη, σάμπως και τσιμπήσει το μισό ευρώ μπουρμπουάρ. Αυτό είναι για εμένα "ανοχή", αγαπητέ DeSade, και όχι η άσκηση ενός επαγγέλματος από το οποίο τα οικονομικά οφέλη είναι κατά πολύ μεγαλύτερα.

    Εδώ φοβούμαι ότι αγνοείς κάποια απλά στοιχεία που παρατίθενται σε αυτό το φόρουμ. (https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/profilestats.php). Βάση αυτών των στοιχείων, τα οποία θεωρώ ενδεικτικά μίας γενικότερης κατάστασης, μέσα σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν 879 "υποτακτικοί" άντρες (subs ή slaves) και 85 "κυρίαρχες" γυναίκες (dommes ή mistresses). Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μία αναλογία ανδρών γυναικών 1 προς 10. Αν τώρα από τις γυναίκες αυτες αφαίρέσουμε αυτές που κατά δήλωση τους "δεν ψάχνουν", η αναλογία πάει στο 1 προς 50. Με βάση αυτό το δεδομένο, για το 90% των ανδρών υποτακτικών υπάρχουν τέσσερις εναλλακτικές λύσεις:

    1. Τη βγάζουν με τσόντες, παραμένωντας στο επίπεδο των φαντασιώσεων και χωρίς ποτέ να έχουν δοκιμάσει κάτι.
    2. Κάνουν ιώβεια υπομονή, προσδοκώντας τη στιγμή της οριστικής παράδοσης που μπορεί όμως να μην έρθει ποτέ.
    3. Εκπαιδεύουν και εισάγουν τη vanilla συντροφο τους σε BDSM διαδικασίες και παιχνίδια, το οποίο όμως ακόμα κι αν δουλέψει μπορεί να γίνει μέχρις ενός σημείου, διότι ας μην κρυβόμαστε: Πέραν των ανασφαλειών ή των ενοχών που αυτές οι διαδικασίες προκαλούν, πέραν του ότι αυτά τα πράγματα μπορεί -πολύ απλά- να μην αρέσουν, η εικόνα μιας γυναίκας κυρίαρχου (ειδικά με την έννοια του "ανήκειν" όπως την περιγράφεις εσυ) αντιτίθεται ακόμα και σήμερα (με την ισότητα, τη γυναικεία χειραφέτηση κλπ) σε κοινωνικά πρότυπα δεκαετιών με τα οποία έχει μεγαλώσει και η δική μας η γενιά.
    4. Πηγαίνουν σε μια επαγγελματία και ικανοποιούν (πρόσκαιρα, έστω) τη "δίψα" τους για υποταγή, που στο κάτω-κάτω μπορεί σε κάποιους να τους αρκεί....

    Από τα τέσσερα παραπάνω σενάρια, ποιο σου ακούγεται ως πιο ρεαλιστικό;

    Οι σχέσεις στις μέρες μας (και μιλάω για όλων των ειδών τις σχέσεις) έχουν γίνει πολύ δύσκολες, με ευθύνη και των δύο φύλων. Πόσο μάλλον σχέσεις που εμπεριέχουν το στοιχείο της βίας (σωματικής και ψυχολογικής) ως μέσο σεξουαλικής διέγερσης, οι οποίες δεν έχουν γίνει ποτέ (και αμφιβάλλω αν θα γίνουν ποτέ) αποδεκτές ή έστω ανεκτές από οποιαδήποτε κοινωνία, όσο "προχωρημένη" κι αν θεωρείται.

    Αναμένω με ειλικρινές ενδιαφέρον τις απόψεις σου.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor