Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι περιοριστικό, όπως και το straight...
    Άποψη μου.

    Υ.Γ. Και το αμφί, είναι.

    Υ.Γ.2 Μάλλον το ...φίλος, φταίει, είμαι ένας αντί...φιλος.
     
  2. Eri

    Eri


    Ωχχχχ.......Κατω απο το σφιχτοκουραδοι αναφερει για καλυτερο τεμαχιο......

    Μικρα ψεματα να τον προσεχεις....  
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Η θεία μου η Γκόλφω, η τρανσέξουαλ, έλεγε:'μια κουράδα την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα'.

    ΥΓ Ηλία μου, εγώ συμφωνώ - και για σοβαρούς θεωρητικούς λόγους που σχετίζονται με την απροσδιοριστία και τη διάχυση της λιμπιντικής ενόρμησης - αλλά δε μου φαίνεται πως οι ομονοούντες είναι μεγάλο πλήθος, ένθεν και ένθεν της υποτιθέμενης διαχωριστικής γραμμής.
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δάσκαλε, μεγαλύτερο κομμάτι για μας...
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν θα γραψω πολλα!
    Λατρευω τους ομοφυλοφιλους αντρες και γυναικες και δεν κρινω κανεναν για τις σεξουαλικες του επιλογες!
    Αγανακτω με καποιες τρανς και το αγανακτω το ενοοω, που μισουν τους gay!
    Και αυτο γιατι στα πρωτα σταδια αυτο ακριβως ηταν.
    Ισως παλι να τους μισουν γιατι εκεινοι εχουν περισσοτερες επιλογες απο εκεινες.
    Π.χ. ενας ομοφυλοφιλος μπορει αν ειναι σοβαρος να εργαστει οπουδηποτε σε αντιθεση με μια τρανς που εχει περιορισμους στο θεμα αυτο.
    Μιλω για την Ελλαδα φυσικα γιατι σε αρκετα μερη του κοσμου, Αυστραλια π.χ. οι τρανς εργαζονται σαν γραμματεις αν το επιθυμουν σε διαφορες εταιρειες.
    Και μιλω για μη χειρουργημενες!
     
  6. spartaristo marouli

    spartaristo marouli Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου η παρουσία τους και γιατί να με πειράζει το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι είναι καθαρά επιλογή τους. Είχα πάει πριν πολλά χρόνια σε ένα μαγαζί με μία φίλη το οποίο ήταν gay bar και μεις δεν είχαμε ιδέα. Οπότε μπαίνοντας μέσα λέει η φίλη μου πω πω καυλάκιααααα
    με το πέρασμα της ώρας καταλάβαμε ότι τα καυλάκια αυτά δεν θα ασχολιόντουσαν με μας για κανένα λόγο, όμως και σας πληροφορώ ήρθαν κάποιοι τύποι κοντά μας ούτε μας ενόχλησαν όπως θα έκανε ένας στρειτ να λέει τις απίστευτες πίπες (που συνήθως λένε) και ο ένας κέρναγε ποτό στον άλλον και ομολογώ ότι περάσαμε απλά ΤΕΛΕΙΑ... συν ότι ήρθε ένα κανάλι από Αγγλία με κάμερες και τέτοια μας πήρανε και συνέντευξη (λογικά θα μας πέρασαν για λεσβίες αλλά στο μαρούλι μας κιόλας) το θέμα είναι να πάψουν μερικοί να είναι ρατσιστές με το όλο θέμα γιατί δεν είναι δίκαιο..
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    καταρχην δεν ειναι μαρουλι αλλα μαιντανος ..  
    εχω παρατηρησει και εγω οτι οι ομοφυλοφιλοι ειναι , ατομα πολυ φιλικα , φιλοξενα , φιλοτιμα και συναπτουν δυνατες φιλιες (οσο δεν μπαινει ο ανταγωνισμος αναμεσα) ..... αλλα επισης ειναι και στριμμενα , κομπλεξικα , νευρικα , ακρως εκδικητικα , ακρως ζηλιαρικα και ακρως ανακατοσουρικα ατομα ... με τις υστεριες του μπορεις να γελασεις αλλα και να σου χαλασουν την διαθεση .
    γυναικες και αντρες ομοφυλ. εχουν τεραστιο προβλημα στο να ελενξουν την ζηλεια τους και το στομα τους ...
    εχω πολλες φιλες και μαλιστα η μια ειναι απο πανω μου και βλεπει τι γραφω ... (αρπαξα μια μουτζα μολις) ... και αν ηταν καλες φιλες θα μου εκαναν ενα σωου μεταξυ τους και οχι δεν θεωρω δειγμα φιλιας το οτι καταπατουν τις αρχες του για να μου κανουν πλατες ..   ..  .... αααχχ ....... ενταξει το θεωρω .....



    υγ ... (και ομως γυριζει...) ....
     
  8. thanasis

    thanasis Contributor

    Πεδίο βοσκής λαμπρόν...  
     
  9. gothman

    gothman Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Εγώ απ' την άλλη θεωρώ ότι και όσοι λένε ότι οι ομοφυλόφιλοι/ες είναι ανώμαλοι,κτλ είναι εντελώς λάθος, αλλά και όσοι λένε ότι είναι καλοί, γλυκοί, ιλόξενοι, τρισάγιοι, κτλ είναι υπερβολικοί. Τουλάχιστον μιλώντας για τον εαυτό του, και τα 2 τα βρίσκω ακραία. Ομοφυλόφιλοι δεν έχουν καμία διαφορά απο τους ετεροφιλόφιλους. Κάποιοι είναι πιο φιλικοί, άλλοι κομπλεξικοί, άλλοι γεμάτοι νεύρα, υπάρχουν αυτοί που χωρεύουν καλά και αυτοί που όχι, κτλ, και όλα αυτ΄και άλλα τόσα τα έχει και ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Όλα καλά τα λέμε οι υπέρ της ομοφυλοφιλίας!! Καλά τα λένε επίσης και αυτοί που δεν ενοχλούνται γενικότερα από τους ομοφυλόφιλους (τρανσέξουαλ, τραβεστί, gay, λεσβίες κλπ)!!!
    Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που κάποιοι ομοφυλόφιλοι, περιθωριοποιούν από μόνοι τους τον εαυτό τους και κοιτούν καχύποπτα κάποιον που τους πλησιάζει καλοπροαίρετα, αδιαφορώντας γι’ αυτό που είναι? Πως συμβαίνει μερικές φορές να απορρίπτουν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι τους straight (από bar, events internet clubs κλπ)?
     
  11. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω ότι αυτό που αναφέρεις Smart είναι ακραίες περιπτώσεις και σαν τέτοιες είναι καταδικαστέες, όπως ακριβώς και οι ακραίες που θέλουν να κυνηγούν τους ομοφυλόφιλους. Και μια διόρθωση αν επιτρέπεις: δεν υπάρχουν gay και λεσβίες, μόνο gay υπάρχουν, γιατί ανα τους ξεχωρίσουμε πάλι δημιουργούμε ξεχωριστές ομάδες και αποκλεισμούς.
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εχεις απολυτο δικιο!
    Και θα σου αναφερω ενα παραδειγμα!
    Ειχα μια φιλη κατι αναμεσα σε crossdresser και τρανς.
    Καποια μερα την επισκεφτηκα στο διαμερισμα της (μεναμε στην ιδια πολυκατοικια) και ειδα μεσα 2 τυπους που μου εκαναν πολυ κακη εντυπωση.
    Ο τροπος που μιλουσαν, η συμπεριφορα τους κλπ.
    Καποια στιγμη που πηγε στην κουζινα για να φτιαξει καφε την ακολουθησα και την ρωτησα τι μερος του λογου ηταν αυτοι οι 2 τυποι.
    "Φυλακοβιοι" μου απαντησε και οτι τους ειχε γνωρισει χτες σε καποια πιατσα.
    "Μα εισαι στα καλα σου?" απαντησα, "βαζεις χωρις καν να τους γνωριζεις τετοιους ανθρωπους στο σπιτι σου?"
    Η απαντηση της ηταν, "μα με τετοια ατομα μονο πρεπει να κανουμε παρεα εμεις, αυτος ειναι ο κυκλος μας"!
    "Αρα μονη σου θετεις τον εαυτον σου στον υποκοσμο" απαντησα, αρνουμενη κατηγορηματικα να δεχθω οτι το να εισαι gay, τρανς, τραβεστι, κλπ. δεν σημαινει οτι αυτοματως ανηκεις στο περιθωριο και τον υποκοσμο.
    Δεν εννοω φυσικα οτι τα ατομα που για καποιον λογο εχουν στερηθει την ελευθερια τους διαπραττοντας καποιο ποινικο αδικημα ειναι κατωτερα.
    Αυτο ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα.
    Αποκυρηττω ομως την ιδεα, οτι αφου ειμαι αυτο που ειμαι πρεπει να επιλεξω να ζω στο περιθωριο και τον υποκοσμο, μακρυα απο τα κοινα και σε απομονωση απο τον υπολοιπο κοσμο.