Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 26 Μαρτίου 2008.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Syrah...

    Είναι πολύ βολικό για κάθε κοινωνία, να ξεριζώνει τα ένστικτα για να κρατάει τα πρόβατα.

    Όχι φυσικά σε όλους. Όταν χρειάζεται χρησιμοποιεί δολοφόνους που τους βαφτίζει, "ειρηνευτικές δυνάμεις".

    Από την άλλη όμως η πλήρης απελευθέρωση των ενστίκτων έχω την υποψία ότι δεν είναι και τόσο λειτουργική για την μακροβιότητα καμίας κοινωνίας. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η φύση μας εφοδιάζει με ένστικτα, που είναι τόσο "άχρηστα" και τόσο "απάνθρωπα". Μάλλον κάτι δεν πάει καλά...

    Ποια είναι η αλήθεια;

    Ό,τι μας βολεύει. Το να τρώμε την ψυχή των άλλων για να επιβιώσουμε, από την μία...
    Και το να σταυρώνουμε τους "βάρβαρους" από την άλλη...

    Υποκρισία, αλλά δεν πειράζει. Ο καθένας κατέχει ότι του αξίζει...
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    Ηλία, νομίζω πως όταν μία -ορθολογιστικά ενδεχομένως τεκμηριωμένης ορθότητας απόρριψη - έχει την αναγκαιότητα να εκφραστεί κατά τρόπο τόσο σκαιό, μαρτυρά μόνο υφέρποντα θυμό. Και ο τελευταίος, μπορεί να δηλητηριάσει το μυαλό ενός, πιθανώς τόσο (ή περισσότερο από) όσο ο σαδισμός / μαζοχισμός / φετιχισμός του.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    Πολυ σωστα,αν επι πλεον διευκρινησουμε οτι με τις λεξεις "εποχη"και "εξελιξη" εννοουμε τις συγκεκριμενες κοινωνικες πλειοψηφιες που διαμορφωνονται σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες, η περιοδους, αν θελετε.(Το πως και ποιοι διαμορφωνουν αυτες τις πλειοψηφιες ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο).
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    cornilie whats your opinion about ουρολαγνεία δεν ξέρω πως είναι στ ααγγλικα πατησα αλτ και σιφτ σιτ ! ¨π
     
  5. re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"


    Τι ακριβώς σε ενόχλησε Ηλία? Οι «σκατουλες» η το γεγονός ότι
    υποψιάζομαι πως όποιος της τρωει έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα
    και ίσως να μην είναι ευτυχισμένος?
    Όσες φορές κι’ αν πω πόσο σέβομαι την τραγικότητα του κάθε
    ανθρώπου μάλλον δεν θα έχει και σημασία αν κάποιος είναι
    αποφασισμένος να πει αυτό που θέλει να πει
    Και άλλη μια ερώτηση. Από την στιγμή που εκφέρονται γνώμες και
    απόψεις για ένα θέμα εγώ έχω το δικαίωμα να δευτερολογήσω η να «τριτολογησω»
    χωρίς αυτό να θεωρηθεί ούτε «κυνήγι» ούτε «σταυροφορία» εναντίον οιουδήποτε?
    Θα επαναλάβω την άποψη μου ότι μερικοί έχετε την ικανότητα να πηγαίνετε
    το πράγμα εκεί που το θέλετε ώστε να «εξυπηρετήσετε» την γνώμη που έχετε
    για ένα θέμα η ακόμα χειρότερα την γνώμη που έχετε για ένα άτομο



    «Διάγνωση» που αφορά τον τρόπο έκφρασης απόψεων ατόμων που
    δεν γνωρίζουμε και μάλιστα εξ αποστάσεως. Τι βολικό που είναι να το
    «ρίχνουμε» στην «ψυχολογία» όταν δεν συμφωνούμε με κάποιον η δεν
    μας αρέσει ο τρόπος που εκφράζετε
    Θα επαναλάβω την άποψη μου ότι μερικοί έχετε την ικανότητα να πηγαίνετε
    Το πράγμα εκεί που το θέλετε ώστε να «εξυπηρετήσετε» την γνώμη που έχετε
    για ένα θέμα η ακόμα χειρότερα την γνώμη που έχετε για ένα άτομο
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    piss play, golden shower, golden rain, urine, urolagnia:xyxwave:
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    Γεγονός ειναι πως ζούμε σε μια κοινωνία δομημένη και έχουμε αποκτήσει ενα κοινωνικό -πολιτισμικό λούστρο. Αυτο πολλές φορές (τις περισσότερες) γινεται "η φυση " μας και θεωρουμε με βάση αυτό το σωστό και το λάθος. Η επιστροφή στα 'βαρβαρα' ένστικτα μας ξενίζει και ειναι φυσικό . Ναι ο βιασμος λχ θεωρειται έγκλημα (και είναι) , ενω σε μια πρωτόγογη κοινωνία δεν θα ήταν παρα μια πράξη σεξουαλικής εκτόνωσης ενος αρσενικού δια της βίας η οποια επίσης δε θα θεωρείτω βία διοτι κανείς δεν θα την οριζε ως βια γιατι απλα θα ήταν μια ... αποδεκτη πράξη.

    Η αληθεια είναι πως δεν ειμαι καθόλου σίγουρη ότι στις περιόδους της μη πολιτισμικής επιδρασης , η βρώση των περιττωμάτων ήταν μια πρακτική που συνηθιζόταν. Παρατηρώντας το ζωικό βασίλειο θαρρώ (χωρις να ειμαι σίγουρη) πως και τα ζωα αποστρέφονται τα περιττώματά τους .

    Η -επιμέρους - ανάγκη μας να "επιστρέψουμε" στα πρωτόγονα ένστικτά μας , σαφώς κατ εμε δηλώνει μια ψυχική διαταραχη. Δεν λεω΄πως είμαστε άρρωστοι ή ψυχικά ασθενής , σαφώς όμως κατι μας οδηγεί σε μια "αντίδραση" - "επανάσταση" έναντι της πολιτισμικής - κοινωνικής μας ταυτότητας. Αυτο το κάτι έχει να κάνει με μας, με δικές μας διαδρομές μυαλού και δικές μας ανάγκες που δημιουργήθηκαν σε κάποιο σημείο της πορείας της ζωής μας.

    Ναι είναι παράνομο ο βιαστης να βιασει... το θέμα είναι γιατι θέλει να βιάσει? Γιατί ο κοπρολάγνος βρίσκει χαρά εκει που οι περισσότεροι αποστρέφονται? Γιατι ο υποτακτικός στο μαστίγωμα κλπ. Δεν θεωρώ ότι είμαστε επαναστάτες όσοι πρεσβευουμαι και υπερασπιζόμαστε την όποια διαφορετικότητά μας. Θεωρώ όμως πως είμαστε υποχρωμενοι να αναζητουμε τα "γιατι" κατά περίπτωση και να τα πλησιαζουμε το δυνατόν περισσότερο. Η παρεκλίνουσες συμπεριφορές , έχουν διαβαθμίσεις και ως εκ τουτου , αυτες οι διαβαθμίσεις τις κάνουν περισσότερο ή λιγότερο αποδεκτές. Το θέμα δεν είναι αν θα γινουν αποδεκτές. Το να δεχθούμε το βιαστή .. και να πουμε οκ ειναι βιαστής τι να γινει? ισως είναι απλό σαν σκέψη και όμως όλοι επαναστατούμε στην ιδεα και επιδιώκουμε τη δίωξή του και κανείς δεν λεει ότι αφου αυτό ειναι το βίτσιο του? τι να γίνει?? Το ιδανικό θα ήταν να βοηθηθεί να βρεί γιατι θελει να βιαζει και βέβαια να σταματήσει. Σ' αυτο το παράδειγμα είναι εύκολες οι αναγωγές διοτι έχουμε το άλοθι ότι η "ιδιαιτερότητα- βαρβαρότητά - του βλάπτει 3ους! Ομως δεν είναι το ίδιο σημαντικό αν βλάπτει , μειωνει ή δυσχεραίνει τον ίδιο και μόνο? Ο κοπρολάγνος , ο σαδιστής , ο μαζοχιστής , ο... όποιος αν δεν βρεί τα γιατι οδηγείται εκει που τον οδηγεί το μυαλό του απλά μετατρέπεται σε έρμαιο των ενστίκτων αλλα κυρίως των αιτιών που του έφεραν στην επιφάνεια αυτά τα ένστικτα.

    Με αυτό το σκεπτικό θαρρώ πως ναι, είναι δυσκολο για τον καθένα μας να αποδεχτεί ότι σε σημεία έχει θέμα και σαφώς δυσκολότερο να ανακαλύψει "τα γιατι", τις αιτίες δηλαδη και ως εκ τουτου ειναι αναμενόμενες και αντιδράσεις αλλά και εκρήξεις ακόμα (απλουστατα γιατι ο ενταγμενος στην κοινωνια άνθρωπος έχει την ανάγκη να ειναι αποδεκτός!!!  και ακριβώς εδώ φαινεται και η αντινομία όλων μας!! -αν ήμασταν "πρωτόγονοι" δεν θα μας ένοιαζε ποσώς αν καποιοι μας ονομαζαν κοπρολάγνους ή βιαστές ή καρασαδίσταρους ή πασης φύσεως "ανώμαλους"  )

    Ετσι θεωρώ ότι ακριβώς λόγω της σοβαρής αυτης αντινομίας που προκύπτει στη συλλογιστική που ανέφερα είναι καλό να επεξερασθεί υπο αυτή τη βάση και μόνο και όχι με το αν ειναι αποδεκτός κανείς απο τον α τον β ή τον γ. (στην οποια αρεσκόμαστε να εστιαζουμε συνήθως ίσως γιατι είναι βολικότερο για μας τους ιδιους.)
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    "Επιχειρηματολογική" ονομάζεται η ικανότητα στην οποία αναφέρεσαι και εξυπηρετεί στο να καταδείξει καθείς το ορθό της δικής του άποψης επί του θέματος που πραγματεύεται -και όχι επί των συνομιλητών του.

    Οι επανηλειμμένες αναφορές σου στο πώς -εικάζεις ότι- αξιολογείσαι σε προσωπικό επίπεδο, εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι ούτε πως εξυπηρετούν στην ανάπτυξη ενός θέματος, ούτε πως κρίνεις ότι θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν συνομιλητές οι οποίοι δεν έχουν εκδηλώσει κάποιο επί προσωπικού ενδιαφέρον -είτε συμπάθεια, είτε αντιπάθεια- για εσένα.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    Κορνήλιε να το κάνουμε απλό, αφού και στους δύο αρέσει η απλότητα στην επικοινωνία. Ας μιλήσουμε ανοιχτά.

    Είμαι από τους πρώτους που δέχονται το δικαίωμα στην αμφισβήτηση σου και στο έχω πει και στο παρελθόν, όταν πρωτομιλήσαμε. Και ναι είμαι από τους ανθρώπους, που κατευθύνουν τις απόψεις ή τουλάχιστον που θέλουν. Όπως και εσύ άλλωστε.

    Μεταξύ όμως των δύο θέλω την ενίσχυση του διαφορετικού, όχι λόγω ηθικής, δεν μ’ αρέσει να λέω ψέματα, αλλά λόγω λειτουργικότητας.

    Όταν αναγκάσεις τα νερά να μείνουν στάσιμα, φτιάχνεις βάλτους και είναι το λιγότερο ανόητο, για οποιαδήποτε προσωπικότητα, που σέβεται την υγεία της.

    Είναι επίσης όμως ανόητο, να επιτρέψεις στην αμφισβήτηση να περάσει αλυσίδες στο δικαίωμα του άλλου στο βίτσιο του. Πάλι για βάλτο μιλάμε, έστω για να είναι τεχνητός και σε πισίνα.

    Ας μην ξεχνιόμαστε επειδή μιλάμε σε βαθμό φλυαρίας, δεν σημαίνει ότι και όλοι τα ζούμε ούτε και στο μισό από δαύτο. Ξορκίζουμε τους δαίμονες, για να αποτινάξουμε τις ενοχές.

    Είναι νωρίς ακόμα να σπείρουμε την αμφιβολία, ως μία άλλη ασφαλιστική δικλείδα ενάντια στο σύστημα. Νομίζω ότι το κίνητρο σου είναι να ταράξεις ότι νιώθεις ότι παγιώνεται. Και το σφάλμα σου, αν έχω δίκιο στις προθέσεις σου, ότι μεταφράζεις σε παγίωση, την φλυαρία.

    Κάνω λάθος;
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    ευχαριστώ Mirella αλλά περίμενα απάντηση από τον cornilios ...
     
  11. re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"


    Αν σου απαντησω θα ξεκινησει νεος κυκλος εκτος απο αυτο μπορει
    και καποιος αλλος να με ρωτησει τι γνωμη μου για κατι αλλο και
    παει λεγοντας. Πες μας εσυ τι γνωμη σου γι' αυτο που με ρωτας.  
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    re: Κοπρολαγνεία και "Δεν Τρέχει Τίποτα"

    θεωρώ την ουρολαγνία με την κοπρολαγνία ταυτόσημες εννοιές ,ως προς το νοσηρό που φαντάζομε σε ενοχλεί τόσο πολύ ...

    γιαυτό θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου ,οφείλεις να το κατηγορήσεις επίσης ,σύμφωνα με τι δική μου λογική .


    προσωπικά θα γούσταρα στη προετοιμασία για σκλάβος να με βάλουν να χέσω μπροστά σε όλους και μετά να τα φάω και να πασαλειφθώ ,έτσι για να φύγει ο τσαμπουκάς ...

    ναι να μη γίνω ποτέ κυρίαρχος και σαδιστής γιατί θα με είσαι μάρτυρας για να μπω φυλακή ..