Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος magda37, στις 1 Απριλίου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Αφού έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από τότε που άνηξε το νήμα, μπορώ να ρωτήσω αν βρέθηκε ο/η δανειολήπτης; Ή έστω, υπήρχαν αρκετές προσφορές;  
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ

    μπορουμε να την παρουμε δανεικα και αγύριστα??
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση αγαπητή magda37, σου εύχομαι καλή επιτυχία με το νέο σου κύριο.  



    ΥΓ. Φρονώ πως η παροιμία με το γάιδαρο που προηγήθηκε σε άλλο post είναι αρκετά προσβλητική, κυρίως για τον εκφραστή της.
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Εχω την εντύπωση πως έχεις μια τάση να τα λαμβάνεις όλα προσωπικά βρε πουλάκι μου. Χαλάρωσε.
    Εγώ να σου πω την αλήθεια είμαι με τους γαϊδάρους. Για να μην πω ότι είμαι ο ίδιος γάιδαρος.
    Δηλαδή μπορεί μια σοφή παροιμία ν' αλλάξει κάτι και πετάξει ο γάιδαρος για άλλο καβαλάρη;
    'Η μάλλον να θέσω το ρητορικό ερώτημα στις πραγματικές του διαστάσεις: «Πετάει ο γάιδαρος;».
    Το ξέρεις πιο καλά από μένα. Προφανώς και δεν πετάει. Όπως κι ο σκλάβος δεν δανείζεται παρα μόνο σε κάτι ευφάνταστους που ζουν το BDSM μέσα από πίξελς.
    Ομως ισοπεδωτικός δεν είμαι.
    Προτιμώ χίλιες φορές το γαϊδαράκο που νομίζει ότι πετάει από το φονταμενταλιστικό BDSM του στιλ «δανείζω, χαρίζω κλπ».

    Έλα κι εσύ με τους γαιδάρους, γίνε κι εσύ γαιδάρα κοκκόνα μου ...είναι πιο καλά από το να είσαι ενεχυροδανειστής.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Heinrich von Kleist, φρονώ πως δεν έχεις την εντύπωση - καθώς έχω με σαφήνεια καταστήσει σαφές πως στο παρόν forum συμμετέχω με μοναδικό κίνητρο τη θεματολογία του και όχι την επιθυμία μου να δημιουργήσω συνάφεια μεταξύ διαδικτυακών συνομιλιών και διαπροσωπικών σχέσεων, συνεπώς τίποτα δεν γίνεται αντιληπτό ούτε εκφράζεται σε προσωπικό επίπεδο - μα πως η εν λόγω δήλωση εξυπηρετεί μόνο σαν εισαγωγική ατάκα. Πέραν, αν ένας άνθρωπος με τη δική σου αντιληπτική ικανότητα είχε τέτοια εντύπωση, προφανώς θα ίσχυε κι όλας, συνεπαγωγικά θα έπρεπε να αναζητώ συγκαλυμμένες συμβολικές αναφορές στη λέξη πουλάκι, πράγμα που δεν συμβαίνει.

    Αντιθέτως η λέξη γάιδαρος είθισται συχνά να χρησιμοποιείται αποδοκιμαστικά. Εν προκειμένω δε, δεν προαπαιτείται ούτε διάθεση παρερμηνείας ούτε ιδιαίτερη ευφυία ώστε να αντιπαραβάλει κανείς την παροιμία στην πραγματικότητα που εκφράζει το νήμα, ώστε να αντιληφθεί ποιος παρομοιάζεται με γάιδαρο. Παρομοίωση που, συμφωνα με το δικό μου αισθητικό κριτήριο, δεν χωρά ούτε χάρη αστεϊσμού, αναφερόμενη σε μία σκλάβα που ανακοινώνει πως ο Αφέντης της αποφάσισε να τη δανείσει. Ομοίως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συνάφεια με ό,τι είθισται να ονομάζεται DBSM, προκειμένου να υποθέσει κανείς πως ενδέχεται η ίδια να δίδεται προς δανεισμό παρά τη θέλησή της και συνεπώς η ψυχική της κατάσταση ίσως είναι ήδη αρκετά βεβαρυμένη. Αν από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να μην γίνεται αντιληπτό το πώς η δημόσια αντιπαραβολή Μάγδας/γάιδαρου ενδέχεται να είναι προσβλητική για την ίδια, τότε θα επιτρέψεις να επιμείνω πως παραμένει κατ εμέ, προσβλητική για τον εκφραστή της, όχι πλέον για την πρόθεση ή την αισθητική του, αλλά για την ευφυία του. Ασφαλώς τα παραπάνω συνιστούν τη δική μου άποψη και η νηματοθέτρια ενδέχεται να αντιμετωπίζει το χαρακτηρισμό με περισσότερο γηθόσυνη διάθεση. (Δεν βαυκαλίζομαι πως έχω χιούμορ.)

    Αν οι διευκρινίσεις μου κρίνονται ως επαρκείς, θα επιτρέψεις επίσης, να κλείσω εδώ την παρένθεση που άνεοιξε το υστερόγραφό μου.
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Τότε θα μου επιτρέψεις να αποκαλέσω ευθέως ( για να μην υπάρξει παρανόηση ), ευθέως λοιπόν την νηματοθέτρια γαϊδάρα και τον αφέντη της ανόητο.

    Πράγματι στις d/s σχέσεις υφίσταται η διαδικασία του δανεισμού, αλλά κάτω από πολύ αυστηρούς κανόνες και προς συγκεκριμένους ανθρώπους, και όχι με μια δημόσια αγγελία. Έστω κι αν αυτή η αγγελία δημοσιεύεται σε ένα αμιγώς bdsm χώρο.

    Για μένα η πρακτική του «όσοι προλάβετε» προσβάλει την d/s σχέση και όχι ο προσδιορισμός γαϊδάρα.

    Για αυτό θα συνεχίσω να είμαι με τους γαϊδάρους και όχι με τους ανοήτους ανθρώπους.

    Υ.Γ. Η έκφραση «πουλάκι» δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που λέει.
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Η νοημοσύνη μου επιτρέπει σε όλους τους συνομιλητές μου οποιαδήποτε μη αλληλο-αποκλειόμενα επιχειρήματα Heinrich von Kleist. Προς το παρόν, η υποστήριξη της ορθότητας ενός χαρακτηρισμού εν αρχή ως ενδεικτικό διάθεσης αστεϊσμών και κατά τη δευτερολογία ως απόρροια αξιακής κρίσης, χωλαίνει, διότι το δεύτερο επιχείρημά όχι απλώς καταρρίπτει την ειλικρίνεια του πρώτου, αλλά επιβεβαιώνει και την λυπηρή μου υπόθεση πως οι χειρότερες προσβολές είναι εκείνες που αρχικά διατυπώνονται μεταξύ αστείου και σοβαρού.

    Το σχόλιο της τελευταίας γραμμής, μόνο προς αποσαφήνιση πως όσοι δεν τυγχάνουμε γάιδαροι, δεν είμεθα και ανόητοι.

    LordDragonal σε απάντηση της ευγενικής σου προσπάθειας για σύκλιση απόψεων, να δεχτείς τη διαβεβαίωσή μου πως περαιτέρω συζήτηση επί του θέματος δεν θα υπάρξει από τη δική μου πλευρά.  
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Η αλαζονία σου δεν παύει να με εκπλήσσει  

    Αν Ο Κύριος μου γουστάρει να γράψω μια αγγελία - που προσωπικά θα απολάμβανα σαν δημόσιο εξευτελισμό- όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την επιθυμία να με δανειστεί, άσχετα σε ποιον ή ποιύς τελικά και αν θα με δανείσει ποιος είσαι εσύ ή ο όποιοσδήποτε που έχει το δικαίωμα όχι απλά να κρίνει αλλά να κατακρίνει χρησιμοποιώντας κι όλας προσβλητικά προσωπικά επίθετα?
    Και ποιος μπορεί να είναι καταλληλότερος χώρος από ένα bdsm φόρουμ? Μια εφημερίδα?
    Γιατί να πρέπει ο καθένας να περνάει από την ψυχοφθόρα διαδικασία να διαβάζει τις επιθέσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του οποιουδήποτε διαφωνεί?


    Το θέμα του Δανεισμού έχει συζητηθεί εδώ. .
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    'Ενα ευχαριστώ και ένα μπράβο για την αντιληπτική σου ικανότητα.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Να είσαι σίγουρη πουλάκι μου πως αν επιθυμούσα να προσβάλω κάποιον θα το έκανα ευθέως και ουχί αστειευόμενος. Όπως και το έκαμα.

    Επι της ουσίας των παρατηρήσεων μου δεν λες τίποτε.
    Κλείνοντας θα πω μόνο τούτο. Πως όσοι δεν τυγχάνετε γάϊδαροι δεν είστε απαραίτητα ασφαλείς κυρίαρχοι.
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αφενως .... αυτο ακριβως .... :

    " Πράγματι στις d/s σχέσεις υφίσταται η διαδικασία του δανεισμού, αλλά κάτω από πολύ αυστηρούς κανόνες και προς συγκεκριμένους ανθρώπους, και όχι με μια δημόσια αγγελία. Έστω κι αν αυτή η αγγελία δημοσιεύεται σε ένα αμιγώς bdsm χώρο. "


    αφετερου :

    " Αν Ο Κύριος μου γουστάρει να γράψω μια αγγελία - που προσωπικά θα απολάμβανα σαν δημόσιο εξευτελισμό- όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την επιθυμία να με δανειστεί, άσχετα σε ποιον ή ποιύς τελικά και αν θα με δανείσει ποιος είσαι εσύ ή ο όποιοσδήποτε που έχει το δικαίωμα όχι απλά να κρίνει αλλά να κατακρίνει χρησιμοποιώντας κι όλας προσβλητικά προσωπικά επίθετα? "

    διοτι απο την στιγμη που με κανετε (γενικα μιλαω ως μελος) να αποτελω μερος της ψυχαγωγιας σας (εσενα και του Κυριου σου) , διχως να εχω συναινεσει σε αυτο , αναλαμβανετε ταυτοχρονα και ολα τα ρισκα της ανοιχτης προσκλησης ... αλλιως περιοριζεστε σε ΠΜ προς ατομα που γνωριζετε οτι θα "συμμετεχουν" στο παιχνιδι αυτο κατα τον τροπο που επιθυμειτε ..
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest


    Ποιος είμαι; Ο εν δυνάμει δανειζόμενος.
    Κι αν ο κύριος σου ή εσύ θεωρείτε ότι είμαι ένα μέσο διασκέδασης κάνετε ένα τεράστιο λάθος.
    Μαζώξου λοιπόν πάραυτα κοκκόνα μου και ξανασκέψου αυτά που έγραψες.

    Συμπληρώνω. Αν με θεωρείς μέρος του παιχνιδιού σας, θα λαμβάνεις υπόψη σου και τους δικούς μου κανόνες αυτού. Ειδάλλως ως εσύ χέζεις αυτούς, δικαιούμαι και εγώ να γράψω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τους δικούς σου και του κυρίου σου.

    Έγινα κατανοητός;
     
Thread Status:
Not open for further replies.