Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξημέρωμα σε έναν πλανήτη χωρίς Γυναίκες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 22 Μαρτίου 2008.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

     

    Ώρα 6 το πρωί, το ξυπνητήρι χτυπούσε σαν τρελό, όλα ήταν προγραμματισμένα, πρωινό 06:15 και στις 7 αναχώρηση, συνήθως ερχόταν το λεωφορείο να μας πάρει αλλά σήμερα δεν ήρθε, στην διαδρομή ακούστηκε ότι έγινε κάτι στον τομέα 7. Η δουλειά ήταν κουραστική και δεν περνούσε χωρίς κουβέντα έτσι και σήμερα όλοι ψιθύριζαν για αυτό που συνέβη το πρωί στον τομέα 7, τα λόγια έδιναν και έπαιρναν από το προσωπικό, άκουγα καθαρά τα λόγια που ξεστόμιζαν οι διπλανοί μου "συγκρούστηκαν 2 σκάφη και έσπασαν τις γεννήτριες " "Μην λες βλακείες ρε! Εγώ άκουσα ότι υπήρξε πρόβλημα στον λεωφορειόδρομο και τον έκλεισαν" "Όλα είναι ψέματα! Αποκοιμήθηκε ο ελεγκτής και άργησε να έρθει έτσι και δεν πρόλαβαν να συντονιστούν οι γραμμές" ακολούθησε ένα βουητό και πολλές διαφωνίες μέχρι που ένας υπάλληλος από τον τομέα 6 ήρθε τρέχοντας λαχανιασμένος φωνάζοντας "Βρήκαν μία Γυναίκα! Στον τομέα 7 μια Γυναίκα!"
    Ξαφνικά το βουητό μεγάλωσε. "Γυναίκα!? Υπάρχουν ακόμα Γυναίκες?" "Σοβαρά? Γυναίκα? που την έχουν?" "Τι είναι Γυναίκα?" "Γυναίκα είναι..." Μια φωνή από τα μεγάφωνα σταμάτησε το βουητό "ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΊΑ" Η μέρα συνεχίστηκε έτσι...
    Ώρα 17:00, το μόνο που άκουγα ήταν συζητήσεις για την Γυναίκα που βρήκαν στον τομέα 7. "Φίλε. φίλε!"
    ακούστηκε από πίσω μου, ήταν ο Αναξίμανδρος που έτρεχε να με προλάβει " Φίλε! Απόψε θα πάμε να δούμε την Γυναίκα που βρήκαν, θα έρθεις?" "Θα μας αφήσουν να μπούμε?" είπα , "Θα μας βάλει ο Λεώντης ρε, είναι υπεύθυνος ασφαλείας σήμερα και θα μας αφήσει" είπε ενθουσιασμένος.
    Ώρα 22:00 , φύγαμε από τους κοιτώνες μας και τρέξαμε προς το ταχυδιάδρομο που θα μας οδηγούσε στο δωμάτιο που την φυλάνε. "Ψιτ! Ψιτ!" ο Αναξίμανδρος έκανε νόημα στον Λεώντη να του ανοίξει την πόρτα. Μπήκαμε μέσα και αφού περάσαμε 2 μεγάλες πόρτες ξαφνικά μπροστά μας εμφανίστηκε ένας τεράστιος κύλινδρος με μια μορφή μέσα. "Αυτό είναι Γυναίκα?" αναφώνησα εγώ, "Ναι!" Είπε με περισπούδαστο υφάκι ο Αναξίμανδρος, και άρχισε να μας λέει τι είναι Γυναίκα. "Κάποτε μου είπε ο παππούς μου ότι χρειαζόντουσαν για να συνεχιστεί να αναπαράγεται το είδος μας έως ότου ο χρόνος και οι εποχές έκαναν την Γυναίκα να συμπεριφέρεται σαν εμάς έτσι και έχασε τις ορμόνες της και εξαφανίστηκε!" είπε "Αφού αναπαραγόμαστε με την Μ.Η.Τ.Ρ.Α τι άλλο την χρειαζόμασταν?" είπα γεμάτος απορία, "Αυτά συνέβαιναν πολλά χρόνια πρίν, ίσως να μην είχε ανακαλυφθεί η Μ.Η.Τ.Ρ.Α τότε!" μου απάντησε.
    Κοίταζα τον κύλινδρο ώσπου η μορφή κουνήθηκε, όλοι την κοιτάζαμε αποσβολωμένοι, "η Γυναίκα είναι σαν εμάς!" είπε ο Λεώντης που πλησίαζε πιο κοντά, "μονο που έχει πιό μεγάλο στήθος και δεν έχει ουρήθρα!" "Και πώς κατουράει?!" είπε ο Αναξίμανδρος, οι φωνές μας προκάλεσαν φασαρία και δεν άργησε να έρθει ο συνάδελφος του Λεώντη, "Τι κάνετε εδώ? Όλοι πίσω στους κοιτώνες! Λεώντη στην θέση σου γρήγορα! Τρομαγμένοι για τυχόν συνέπειες πήγαμε στους κοιτώνες μας.

     

    συνεχίζετε...
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2008
  2. Maley

    Maley Contributor

    για συνεχισε..
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    μεγάλη φαντασία!!!καλό αυτό γιατί συνεπάγει xxx συνέχεια!!!!:mwink:για να δούμε... 
     
  4. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    ονειρα θερινής νυκτός ή απλως αγχος επειδη ανακοινώθηκε οτι εξαφανιζονται τα αγοράκια σιγά σιγα? Για να εντείνω την αγωνία σας ανακοινωνω οτι ήδη ένα ειδος σαύρας του νερού έχει πλέον μόνο θυληκά μέλη τα οποία αναπαράγονται κανονικά μεσω ομοφυλοφιλικού συνουσιασμού.......
     
  5. latexduck

    latexduck Contributor

      
    Δεν εξαφανιζόμαστε, τελικά είχαν κάνει λάθος οι επιστήμονες, όσο για το άλλο που είπες δεν νομίζω να θέλει καμιά γυναίκα να την φωνάζουν σαύρα! χαχα  
     
  6. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Re: Ξημέρωμα σε έναν πλανήτη χωρίς Γυναίκες

    Σιγουρα δεν θελει καμια να την φωναζουν σαυρα.....??????  
     
  7. latexduck

    latexduck Contributor

    Η Συνέχεια σε λίγες μέρες...
     
  8. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    θα διατηρησω τις επιφυλάξεις μου για το λάθος των επιστημόνων..... όσο για την σαύρα αποδεικνύεται ότι δεν είναι τυχαίο που μας κόλλησε ως όρος!!!! αν εσυ το θεωρείς βρισια εγω το θεωρώ έλλειψη πνευματώδους αντιπαράθεσης!!!! δηλαδή και να με πούνε σαύρα δεν θα ιδρώσει το αυτί μου...
     
  9. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Βρε μανία να εξαφανιστούμε από προσώπου γης!!!! Αυτό θέλεις δηλαδή Lady_in_Red?????  
     
  10. Lady_in_Red

    Lady_in_Red Regular Member

    άντε καλέ, ούτε καν!!!!! μ' αρέσετε εμενα και σας βρίσκω και πιο φιλότιμα ατομα απο μας τα θύλη.. πίστεψε με ξέρω τι λεω από μεγαααααλη πείρα! εξάλλου δεν θα ήταν πολύ βαρετά να ειμαστε μόνες μας;μπρρρρρρρ ανατριχίλα:scared:
     
  11. Avaton

    Avaton Regular Member

    Τζορτζ Οργουελ μου θυμιζει,και αυτο ειναι καλο......για συνεχισε την
     
  12. latexduck

    latexduck Contributor

     

    Η επόμενη μέρα ήρθε και όλα λειτουργούσαν ρολόι. Ο Αναξίμανδρος ήταν από νωρίς στον διάδρομο και με περίμενε για να μιλήσουμε για τα χθεσινά. "Τι ήταν αυτό που ζήσαμε χθες! Παραλίγο να μας βάλουν στην Εσκαλέα*! " Την συζήτηση μας την διέκοψε η φωνή απο το μεγάφωνο "ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 3!! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ..."
    Γύρισα και είδα 2 Βασονόμους να κατευθύνονται πρός τον υπεύθυνο βάρδιας. "Το είδες αυτό?" είπε με ένα χαμόγελο ο Αναξίμανδρος, "Αν βρίσκαμε τον Λεώντη θα μας έλεγε τι συμβαίνει..."
    Σήμερα η δουλειά ήταν ελαφριά, δεν είχαμε τις παραλαβές της Δευτέρας εξαιτίας της αναστάτωσης χθές.
    Στις Τρεις κάναμε 2 σειρές και βγήκαμε έξω για φαγητό. "Βαρέθηκα τις αμβεταμίνες ! Χρειάζομαι κάτι πιό δυνατό για σήμερα όπως αυτό που ζήσαμε χθές!" είπε αγανακτισμένος ο Αναξίμανδρος, "Μα δεν χρειάζεσαι τέτοια! Μπορείς και μόνος σου να ανεβάσεις αδρεναλίνη!" απάντησα, ο Εύριπος, ένας κοντός καστανόξανθος άντρας , ο οποίος μας μιλούσε συνεχώς για τον εμφύλιο και την πλευρά που πολεμούσε ο προπάππους του, άκουσε τι λέγαμε και κάθισε μαζί μας . "Κυκλοφορεί μια βρόμα ότι χθές πήγατε να κλέψετε λασιντογόνα!" είπε με ύφος δικαστή, ο Αναξίμανδρος μόλις το άκουσε κοίταξε τον Εύριπο σουφρώνοντας το πρόσωπο του είπε " Το ξέρεις πολύ καλά ότι τα κόψαμε αυτά! Τράβα σε άλλο τραπέζι να ζητήσεις! ", "Τότε γιατί είσασταν τόσο αργά στον διάδρομο χθές? Όλη η μονάδα σας είδε ότι πηγαίνατε εκεί...." "Μα δεν πηγαίναμε για λασιντογόνα, πηγαίναμε να δούμε Την.!" "Σταμάτα!" φώναξα εγώ! "Χθές πήγαμε για λασιντογόνα, αν θές έλα στο θάλαμο να σου δώσουμε" είπα. Το απόγευμα ήρθε και στον διάδρομο μας ακολούθησε ο Δίανος, ένας βρόμικος κοντόχοντρος άντρας ο οποίος δούλευε στις μηχανές της βάσης μας "Το ακούσατε?" είπε με την τσιριχτή του φωνή, "Ο Λεώντης είναι στην κάψουλα! Χθές βράδυ χτυπήθηκε απο έναν άγνωστο!" Κοιταχτήκαμε αμέσως με τον Αναξίμανδρο και κάναμε ότι δεν ξέραμε τίποτα για χθές το βράδυ. Ο διάδρομος ξεκίνησε....
    Πήγαμε στον κοιτώνα μου και κάτσαμε να μιλήσουμε για την κατάσταση. "Τι θα κάνουμε?" είπε ο Αναξίμανδρος, "Δεν πρέπει να δώσουμε στόχο αλλά πρέπει να δούμε τον Λεώντη!" απάντησα, "Ωραία απόψε πρέπει να πάμε να τον επισκεφτούμε." είπε αποφασιστικά ο Αναξίμανδρος.
    Η πόρτα άλλαξε μορφή, κάποιος ήταν έξω, μόλις που πρόλαβα να ακουμπήσω τον διακόπτη και μπήκε μέσα ο Εύριπος. "Πού... είναι? Πού είναι τα λασιντογόνα...? είπε λαχανιασμένος ο Εύριπος. "Δεν τα έχω εδώ!" απάντησα σαν να έλεγα αλήθεια. " πάμε, τα θέλω τώρα! δίνω όσα όσα!". Ο Αναξίμαδρος σκύβει και μου λέει " Τι θα τον κάνουμε αυτόν τώρα?" "Θα τον πάρουμε μαζί για κάλυψη" είπα γελώντας πονηρά! " Εύριπος τα λασιντογόνα τα κρύψαμε στον τομέα 7! Πάμε?"
    Σηκωθήκαμε και οι τρείς και ξεκινήσαμε...

     

    συνεχίζετε...