Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκίσε με για να σε ράψω Αφέντη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 4 Απριλίου 2008.

?

Είμαι...και η άποψη μου, είναι...

  1. Άντρας, ναι.

    15 vote(s)
    38,5%
  2. Άντρας, όχι.

    0 vote(s)
    0,0%
  3. Γυναίκα, ναι.

    15 vote(s)
    38,5%
  4. Γυναίκα, όχι.

    9 vote(s)
    23,1%
  1. female

    female Contributor




    "Κατακτήσει" ή "κερδίσει"; Ως "κατακτήσει" εννοείς topping from the bottom ;



     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    εγω απάντησα ναι λαμβάνοντάς το ως εξής:οτι δηλαδή,κατ'αναλογία του οτι κάποιες γυναίκες χρησιμοποιούν την εξωτερική τους ομορφιά ή τα πνευματικά τους χαρίσματα,για να προσελκύσουν εναν άντρα,έτσι κάποιες χρησιμοποιούν την υποτακτικότητα ή τον μαζοχισμό τους.
    οχι ενσυνείδητα πάντα και ύπουλα.καθώς ο Κ έλκεται από τέτοια χαρακτηριστικά,είναι λογικό να το έλκει και η φέρουσα,οπότε στην ουσία η υποτακτικότητα κ ο μαζοχισμός της κατακτούν τον Κ,χωρίς προσπάθεια από την ίδια.
    στην περίπτωση της συνειδητής "χρήσης" τους,πάλι απαντώ ναι.και το βρίσκω λογικό.όταν μας αρέσει κάποιος,προσπαθούμε να του τραβήξουμε την προσοχή και να του προκαλέσουμε το ενδιαφέρον,με οτι μέσο διαθέτουμε και πιστεύουμε οτι θα του αρέσει.
    το οτι δεν το κάνω εγώ ή κάποια άλλη,δεν σημαίνει οτι δεν γίνεται ούτε οτι πρέπει ή δεν πρέπει να γίνεται.όσες απάντησαν οχι,φαντάζομαι οτι απάντησαν για το τι θα έκανα αυτές.
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Κατακτήσει καρδιά μου. Να κάνει τον Κυρίαρχο δικό της Αφέντη.
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    τελικά όσοι άνδρες ψηφίσαμε είμαστε τσουλάκια ..!
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ή δίχως ηθική blind  
     
  6. female

    female Contributor




    Ώστε κατακτάται ένας κυρίαρχος...


    Μάλλον χρησιμοποιώ τις έννοιες διαφορετικά. Η κατάκτηση μου φέρνει στο νου τους Ισπανούς κονκισταδόρες στη Νότια Αμερική, για παράδειγμα - κατά συνέπεια την κυριαρχία τους -- βαρέως καταστροφική επί των αυτοχθόνων κατοίκων της ηπείρου. "Κατακτώ" σημαίνει "είναι δικό μου και το κάνω ότι θέλω". Κατά συνέπεια όταν κατακτηθεί ένας κυρίαρχος, παύει να είναι κυρίαρχος και μετατρέπεται σε κυριαρχούμενο.


    Το λένε οι λέξεις σου, Ηλία. "Κάνει" "δικό της". Για κατίσχυση βαρβάτη μου ακούγεται. Αν αντί "αφέντη" έβαζα "γαμιά / γκόμενο" θα γινόταν βανίλλα η φάση της κατίσχυσης, δηλαδή αντί να τις τρώει και να τον τρώει για την καύλα της, θα τον τρώει απλώς για την καύλα της, μόνο.


    Οι κατακτήσεις μιας υποτακτικής... Πόσους αφέντες κατέκτησες, αυτό το μήνα; Πόσοι αφεντάδες σέρνονται στα πόδια σου να γίνουν οι bdsm γκόμενοί σου; Σε πόσους πετάρισες ναζιάρικα και χαμηλοβλεπούσα τα βλέφαρα για να τους καυλώσεις και να τους εξιτάρεις ως προκλητικό, "υποτακτικό" θήραμα; Αν πρόκειται απλώς για ένα kinky παιχνίδι, μια χαρά μου ακούγεται.


    Ίσως πάλι να φταίει εκείνη η βανίλλα προσωπικότητά μου - από σεβασμό στον άλλο (οποιοδήποτε άλλο) δεν φιλοδοξώ καμία κατάκτηση. Από κυνισμό επίσης, αμφισβητώ απόλυτα πως μια κατάκτηση είναι, σε τελική ανάλυση, εφικτή - παραμένει μια ουτοπία, ένα ψέμα στον εαυτό μας, μια επιφανειακή κατίσχυση, πιθανότατα και μια καταστροφή.


    Ακόμα και η εκτίμηση, όπως και όλα τα συναισθήματα, θεωρώ οτι κερδίζονται, δεν κατακτώνται. Ούτε η γνώση δεν κατακτάται -- κερδίζεται. Αυτό που αλλάζει είναι το μέγεθος του "κερδίζω", του οποίου τον μέγιστο εφικτό βαθμό, υποθέτω πως χρησιμοποιείς (αλλά λάναθασμένα, κατά τη γνώμη μου) ως "κατακτώ".



     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Κτήση χαρά μου. Ξέρω τι λέω. Ίσως να συμφωνούμε στο μη ολοκληρωτικό, αλλά μιλάμε για κτήση. Ο "Αφέντης" στον πίνακα ελέγχου δίνει οδηγίες και ο ίδιος ο πίνακας έχει "τακτοποιηθεί" κατάλληλα από την "υπό".

    Αν δεν καταλαβαίνεις, θα σου θυμίσω τις γυναίκες των προηγούμενων γενεών, που είχαν τον Αφέντη του σπιτιού τους και στην ουσία αυτές έκαναν "κουμάντο"

    Η διαφωνία μας όμως έγκειται στον προσδιορισμό της έννοιας του "Αφέντη" κατά bdsm. Για του λόγου το αληθές ρίξε μία ματιά στο poll.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Να κερδίσω θα έκανα τα πάντα. Να κατακτήσω?
    Θα συμφωνήσω με την female.

    Εκείνος ο Αντρας που θα ήταν ανίκανος να δει ή να νιώσει τέτοιου είδους γυναικίες πουτανιές και υποτάσσεται, ναι ακριβώς υποτάσσεται κατά τέτοιο τρόπο θα ήταν ανάξιος να ονομάζεται Αφέντης μου.

    Αναρωτιέμαι όσες απάντησαν ναι, μήπως να ξανασκέφτονταν αν Αφέντη χρειάζονται ή απλά κάποιο να ικανοποιεί τα καπρίτσια τους? Τι να τον κάνετε τον αφέντη αμα επιθημείτε να κάνετε εσείς κουμάντο?
     
    Last edited: 5 Απριλίου 2008
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν, ο βασιλιάς της Γαλλίας, προβληματισμένος για τις πληροφορίες που έφταναν στην αυλή του ότι στα γαλλικά νοικοκυριά κουμάντο έκαναν οι γυναίκες, αποφάσισε να στείλει έναν επίτροπό του να περιδιαβεί την επικράτεια και να «ψαρεύει» τους αρσενικούς για να διακριβώσει αν αληθεύουν οι πληροφορίες του.
    «Σε όσους αντιληφθείς ότι τους κουμαντάρουν οι γυναίκες, κάνε τους δώρο μία κότα», είπε στον επίτροπο, ενώ στους… «πραγματικούς αρσενικούς, δώρισε ένα άλογο».
    Ξεκίνησε ο επίτροπος και, πράγματι, παντού διαπίστωνε ότι οι άνδρες ήταν υποχείρια των συζύγων τους.
    Οι κότες τελείωναν από το καραβάνι του επιτρόπου, ο οποίος επί βδομάδες δεν είχε δώσει ούτε ένα άλογο.
    Κάποιο βράδυ, ενώ έπινε στενοχωρημένος σε ένα μοτέλ, αντικρίζει απέναντί του έναν δασύτρυχο και θορυβώδη άνδρα.
    Τον πλησιάζει και τον ρωτάει ευθέως αν σπίτι του κάνει κουμάντο αυτός ή η γυναίκα του.
    - «Η γυναίκα μου είναι η σκλάβα μου», απάντησε αυτός γεμάτος αυτοπεποίθηση.
    Ενθουσιάστηκε ο επίτροπος και του προσέφερε ένα κατάμαυρο άλογο, δώρο, όπως του 'πε του βασιλιά προς τους γενναίους Γάλλους.
    Το άλλο πρωί, ο επίτροπος, αναχωρώντας από το μοτέλ, είδε να τον περιμένει ο εν λόγω άνδρας.
    «Συγνώμη, κύριε επίτροπε, του είπε. Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα άσπρο άλογο, επειδή στη γυναίκα μου δεν αρέσει το μαύρο χρώμα»;
    Πάνιασε ο επίτροπος. «Πάρτε το άλογο και δώστε και σε αυτόν μια κότα», ούρλιαξε…
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Λάρα το παράδοξο όμως είναι όντως ψάχνουν Αφέντες. Και μετά απογοητεύονται που τους επιτρέπουν τον έλεγχο.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ηλία, κανένας Αφέντης δεν θα το ανεχόταν αυτό, οπότε εκείνο που βρίσκουν είναι όπως είπε και η Sudden slave αυτό που τους αξίζει, τέτοιους wannabe αφεντες όπως οι ίδιες είναι wannabe υποτακτικές που αρέσκονται να νομίζουν πως έχουν την εξουσία ενώ υποκύπτουν σε κάθε τους καπρίτσιο φτάνει να μην τους φύγουν. Που θα τους φύγουν μόλις κάποιος δει το παιγνίδι που πάνε να παίξουν και τους χωσει τη σφαλιάρα. Αν αυτό εννοείς πως όντως ψάχνουν αφέντη μπορεί νάχεις και δίκιο. Αλλά εκείνος που θα τους χώσει τη σφαλιάρα πόσο να ανεχτεί τέτοιες κουτοπονηριές και πουτανιές χωρίς να τους δώσει και την κλωτσιά?
    Αν είμαι απλά kinky φετιχιστής bottom κάνω ότι γουστάρω και κανεις δεν μπορει να μου πει και τιποτα. Αλλά να λέω και να υποκρινομαι στον ιδιο μου τον εαυτο πως ειμαι μια υποτακτικη που ψάχνω Αφέντη να με ελεγχει και να λέω παιδιά εγώ αυτόν με τις πουτανιές μου θα τον κανω να τρώει σαν σκυλακι από το χέρι μου δεν το κατανοώ, όση ανοχή κι αν έχω στη διαφορετικότητα και όση κατανόηση κι αν έχω προς άτομα που δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα. Που είναι αλήθεια αυτός που έλεγε για τις καημένες τις υπο-κοκκινοσκουφίτσες που τις πληγώνουν οι Κυρίαρχοι-κακοί λύκοι θάθελα νάξερα. Γιατί αν σαν Κυρίαρχος δω τέτοιες συμπεριφορές και την διαολοστείλω γίνομαι κακός λύκος επίσης δεν κατανοώ. Επαναλαμβάνω λοιπόν τα λόγια της Sudden slave -ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει.

    Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης με έκαναν και γέλασα. Έστησες μια παγίδα και έτρεξαν να πέσουν μέσα !
    Καλή η παγίδα  
     
  12. Constan

    Constan Regular Member

    α αυτο το λεω εγω!
    και ομως το κανει μια γυναικα..