Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολλαπλοί Οργασμοί Θηλυκών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Απριλίου 2008.

  1. Femme31

    Femme31 Το κορίτσι του Κτηνοτρόφου

    Εξ' αιτίας μου το μετάνιωσες;; 
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Αρνουμαι να βάλω τον οργασμο μου (η τους πολλαπλους μου) στο κρεβάτι της ανατομίας και κατω από τη λάμπα της ανάλυσης.

    Οι οργασμοί δεν περιγραφονται (ο,τι λογια κι αν επιλεξεις) βιωνονται.
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Όχι όχι κοκόνα μου.
    Η σχέση μου με τον γυναικείο οργασμό είναι σχεδόν φετιχιστική. Για να μιλήσω για αυτόν θα πρέπει να ανατρέξω σε βιώματα. Να μιλίσω για μένα. Εεε!!! Νοιώθω άσχημα όταν μιλώ για μένα.
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν γνωρίζω άλλα είδη γυναικείου οργασμού πέραν των δύο που ανέφερα.

    Όταν κάνεις λόγο για έλλειψη φυσικού ερεθισμού, μιλάς για έλλειψη ερεθισμάτων; Συνεπώς το υποκείμενο δεν δέχεται μέσω καμίας εκ των αισθήσεών του πληροφορίες με ερωτική αξία και παρόλα αυτά έρχεται σε οργασμό;
     
  5. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

       ναι νομίζω πως αυτό εννοεί το ΜasterJP . Oι αισθήσεις ερεθίζονται μόνο mentaly . Αν βέβαια εξαιρέσει κανείς την αίσθηση της ακοής που κάνει τη φωνή Του να ηχεί σαν το πιο ερεθιστικό πραγμα στον κοσμο και ναι ...μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό και μάλιστα πολλαπλό!

    (τουλάχιστον ετσι το εχω βιώσει εγώ)
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Καταλαβαίνω ότι ένας άνδρας ενδέχεται λόγου χάρη να εκσπερματώσει κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου. Αλλά το πώς αυτοβούλως και απολύτως συνειδητά μπορεί να συμβεί αυτό δεν μπορώ ούτε να εικάσω.

    Τεχνικώς πώς επιτυγχάνεται αυτό; Ανασύροντας από τη μνήμη του ερωτικές πληροφορίες; Κάνοντας σκέψεις που αφορούν στο σεξ ή σε ό,τι άλλο έχει γι αυτόν ερωτική σημασία;
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Δυστυχώς δεν μπορω να σου δώσω τεχνικές πληροφορίες. Τώρα που το συζητάμε αναρωτιέμαι πραγματικά αν στην ουσια , στο βάθος του δηλαδή ειναι θέμα εκείνου ή δικό μου. Αυτο που μπορώ να μεταφέρω είναι ότι , οχι δεν χρειαστηκε να ανασύρω απο τη μνήμη μου ερωτικά ερεθίσματα , εικόνες , φαντασιώσεις ή κατι ανάλογο. Ηταν αρκετή η ενταση της εντολής που ψυθίριζε στο αυτί μου "χύσε τώρα" , "χύσε για μένα" . Ισως ακούγεται λίγο υπερβολικο ή λιγο κάπως. Οφείλω να ομολογήσω όμως (και τονίζω ότι ενω γράφω αυτά κατ'ουσιαν τα συνειδητοποιω κιολας ) οτι η ενταση των δικών μου συναισθημάτων δεν ήταν δα και η μεγαλύτερη. Εννοώ ότι ούτε ο Κ της ζωής μου ήταν , όυτε ο μεγαλος μου έρωτας ουτε τίποτα απο αυτά. Ομως δεν ήταν και ενας περαστικός.

    Πιθανότατα λειτουργησε καποια υπερδιέγερση - χαλάρωση αναστολών την οποία εκεινος ευστοχα χρησιμοποίησε προς αυτή την κατεύθυνση. Η δυνατότητα επίτευξης του στόχου του (το να έρθω σε οργασμό χωρίς καν να μ'αγγίξει) με ερέθισε ακόμη περισσότερο. Η επιμονή και η υπομονή του πάνω σ' αυτό με οδήγησε σε περισσότερους απο 4 -5 οργασμούς επαναλληπτικά με διαφορετικές εντάσεις (όπως ανέφερες και συ προηγουμενως) . Οταν αυτό επετεύχθηκε για 1η φορά ήταν μια αποκάλυψη και μαλιστα ιδιαιτέρως έντονη. Μετά του ήταν πολύ ευκολο να το επαναλλάβει σε άλλες στιγμές ακόμα και μέσω τηλεφώνου.

    Γι αυτο ειπα πριν mentaly και οχι sentimentaly θαρρώ .. 
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    τοτε κατι φταει στο αρσενικο. για ψαξτο καλυτερα, γιατι οι καλες επιδοσεις ειναι γεγονος !
     
  9. kali crow

    kali crow Guest

    σε ποιο αρσενικο απο ολα? 
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    μαλλον ολα φταινε
     
  11. kali crow

    kali crow Guest

    κακομοιρα....αχρηστα τα βγαλες με ενα ποστ ολα.. 
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Συνεπώς υπήρχε ακουστικό ερέθισμα. Όχι ότι αντιλαμβάνομαι πώς αυτό αρκεί για έναν οργασμό, αλλά αρχίζει να έχει περισσότερο νόημα ο συλλογισμός σας...