Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολλαπλοί Οργασμοί Θηλυκών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Απριλίου 2008.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    χαίρομαι αν βοηθησα έστω λίγο προς αυτή την κατεύθυνση  . Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν ειμαι σε θέση να το εξηγήσω αναλυτικότερα. Αν τα καταφέρω θα προσπαθήσω να το αποδώσω λεκτικά επανερχομενη.
     
  2. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ


    Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη και άποψη για γυναίκες άλλων στάτους,
    ή γενικά για άλλες γυναίκες, παρα μόνον για μένα,
    η οποία τυγχάνω εκ φύσεως πολυοργασμική,
    άρα επίσης δεν μπορώ να συμβάλλω κάπως στο θρεντ..

    χοχοχ
     
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Syrah: Καμμία πλην της ακοής, όπως ανέφερε και η Sudden'slave, αναγνωρίζω πως δεν ήμουν επαρκώς σαφής.

    Εκ προσωπικής εμπειρίας ειμαι σε θέση να γνωρίζω πως υπό δεδομένες συνθήκες μία λέξη αρκει, ή άμμεση ύπαρξη ερωτικής πληροφορίας δεν κρίνεται απαραίτητη. Μπορεί οι παβλοφικές μέθοδοι να αμφισβοιτούνται πλειστάκις αποτέλεσμα αλλά ...
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2008
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @zinnia: ίσως όμως για να τους βιώσεις εσύ κάποιος άλλος τους ανέλυσε  
     
  5. zinnia

    zinnia Contributor

    loll σωστα  
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    παντως οχτω χρονια με την πρωην γυναικα μου πολεμουσαμε να τον βρουμε και δεν τον ειχε ποτε .. "ρε το εχεις ξαναδει πως ειναι ?" της ελεγα .. "τουλαχιστο να ξερουμε τι ψαχνουμε" ... "οχι" μου απαντουσε .. "αλλα φανταζομαι" ...
    τελικα δεν τον βρηκαμε ... ομολογω οτι θα ηθελα να μαθω αν με τον επομενο συζυγο της τον βρηκε ...
    παντως ειμαι περισσοτερο προς την αποψη πως η πολυ ομορφια στην εμφανιση της γυναικας συνηθως σχετιζεται με ανοργασμικη σεξουαλικη ζωη της ...
     
  7. kali crow

    kali crow Guest

      
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ


    Aγαπητη Λαμπρινη, στο ποστ σου, μου αναλυεις το πως επερχονται οι οργασμοι στην γυναικα βαση επιστημονικων διαπιστωσεων, ομως θα σου πω οτι υπαρχουν και οργασμοι που προερχονται απο το μυαλο και μονον απο αυτο,ξερεις ποσες γυναικες κυριως "υ" φτανουν σε πολλαπλους οργασμους χωρις καν να ακουμπησει το Αρσενικο τον κολπο η την κλειτοριδα τους ?
    Αυτους τους οργασμους τους συναντας συνηθως σε γυναικες που ανηκουν στον χωρο του bdsm,και κυριως σε "υ" θηλυκα, ξερεις ποσες γυναικες του φορουμ δεν θα ηταν τωρα εδω αν μπορουσαν να ερθουν συχνα σε οργασμο μονο με τον τροπο που προαναφαιρες πιο πανω, δηλαδη με παλινδρομικες κινησεις στον κολπο της γυναικας, (βανιλλα σεξ το λενε νομιζω), απο την πλευρα του Αντρα που να διαθετει φυσικα και ενα αξιοπρεπες μεγεθος πεους, και δεν θα εψαχναν για Κυριαρχους και Σαδιστες εδω μεσα ?



    Εδω ευγενεστατη μου Λαμπρινη θα σου πω κατι μεταξυ σοβαρου και αστειου για τις "υ" γυναικες, και χωρις να θελω να θιξω τα γραφομενα σου, τα οποια ειναι πολυ σωστα απο επιστημονικης πλευρας ομως, και αφορα συνηθως κατα την δικην μου παντα αποψη, βανιλα η και περβ γυναικες, και δεν ξερω αν αφορα και τις Κυριαρχες.

    Ξερεις αγαπητη μου Λαμπρινη ποσες απο εδω μεσα θα "εχυναν ασυστολα", και με πολλαπλους οργασμους μαλιστα......, οταν αντι να τις διαταξει...... ο γιατρος οπως αναφερεις σε ορμονικο ελεγχο....,(οχι οτι δεν ειναι σωστο και λογικο να επισκεπτεται μια γυναικα οπως λες τον γυναικολογο της αν δεν εχει οργασμους, αλλα ειπαμε θα σου γραψω μεταξυ σοβαρου και αστειου αυτο που δεν μπορουν να καταλαβουν συνηθως οι βανιλα κ.λ.π.γυναικες, για τις "υ"γυναικες), τις διαταζε..... ο Αφεντης τους, Κυριος τους, και Ιδιοκτητης τους, ακομα και τηλεφωνικα λεγοντας τους, <χυσε σκυλα τωρα για Εμενα...., χυσε φθηνο βρομικο πουτανακι μου...., χυσε αβουλη τιποτενια σαρκα....., χυσε κρεας....>>, ουτε αραπης με 30 ποντους πεος... (sory για το χυδαιο της εκφρασης μου), και με μια ωρα παλιδρομηκες κινησεις στον κολπο τους να τους εκανε, δεν θα τις εκανε να ειχαν τετοιους οργασμους που μπορει να τις κανουν να εχουν οι Αφεντες τους εστω και τηλεφωνικα, φαντασου οταν ειναι μαζι σε session Κυριαρχος Σαδιστης και μαζοχιστρια σκλαβα τι γινετε......οσο πιο πολυ τις Κυριαρχει και τις παιδευει.... ο Αφεντης τους, τοσο πιο πολλαπλους οργασμους εχουν αυτες....βλεπεις η υποτακτικη ψυχολογια και ο μαζοχισμος τους, κανει πραγματα αδιανοητα για γυναικες που δεν εχουν την ιδια ψυχολογια με αυτες, νομιζω οτι θα συνηγορουν αν δεν κανω λαθος σε αυτα που γραφω και η Sudden'slave,zinnia,Geisha,και Master Jp,που εχουν γραψει ανωθεν.

    Φυσικα εσυ μιλας για ολες τις γυναικες ανεξαρτητου στατους, εγω φυσικα επικεντρονομαι στις "υ" γυναικες λογο που επανω σε αυτες τις γυναικες γνωριζω να σου πω, και να σου εξηγησω εκτενεστερα αν θελεις τον τροπο που ερχονται σε πολλαπλους οργασμους, λογο στατους μου απο πολυ μικρη ηλικια, και λογο που εδω ειμαστε σε ενα χωρο που ολα ξεκινανε απο το μυαλο, και οχι απο το σωμα, ειναι αυτο που λενε, αν δεν της πηδηξεις πρωτα το μυαλο, (μιλαω παντα για"υ" γυναικα, δεν ξερω για Κυριαρχη) δεν θα μπορεσεις ποτε να της πηδηξεις το σωμα.....

    Θα σε παρακαλουσα αν θελεις, να μου εξηγησεις πως ερχονται συνηθως οι Κυριαρχες γυναικες σε οργαμο,ακομα θα ηθελα να μου πεις αν εχουν πολλαπλους οργασμους και με ποιον τροπον μπορουν να επιτευχθουν αυτοι, η ερωτηση απευθυνεται σε εσενα λογο στατους σου, φυσικα δεν εχεις την υποχρεωση να μου απαντησεις αν δεν το θελεις.

    Την καλησπερα μου αγαπητη μου.
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2008
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor


    Με αφορμή λοιπον το ποστ αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι ανοργασμική γυναίκα δεν υπάρχει ! Αυτο που υπάρχει συνήθως είναι αδιάφοροι εραστες/συντροφοι ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ανενημέρωτοι. Η αδιαφορία συνίσταται απο την έλλειψη υπομονής και ενδιαφέροντος στο να βρεθεί ο σωστός τρόπος , να αρθουν πιθανά ταμπού κλπ κλπ μέχρι την παντελη αδιαφορία για το τι κανει η άλλη.

    Σε ορισμένες περιπτώσεις επίσης η ιδιαιτερη επικέντρωση στο "ζητούμενο" δρα ανασταλτικά!

    (η αληθεια ειναι ότι στο νετ -ευτυχώς πια- υπαρχουν πολλές πηγές πληροφορησης για όλα τουτα!!! αρκει να ενδιαφερθεί κάποιος να ψάξει)

    Οσο για την ομορφια φιλε μου καμμία σχέση!! πίστεψέ με καμμία!!!! 
     
    Last edited: 9 Απριλίου 2008
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Φυσικά και δεν υπάρχει ανοργασμική γυναίκα, εφόσον κανείς δεν γνωρίζει - ούτε καν η ίδια η σπαργώσα από κάβλα και πολλαπλώς εκτοξευόμενη - τί ακριβώς είναι αυτό το πράγμα, ο γυναικείος οργασμός, και ως εκ τούτου το 80% περίπου των σεξουαλικώς ενεργών θηλέων παραπονείται για ανοργασμικότητα.
    Παρακαλούνται οι συντελεσταί της εμβριθούς αυτής συζητήσεως να μή χύνουν τόσον ορμητικά διότι πιτσιλούν τους υπολοίπους.
     
  11. kali crow

    kali crow Guest

    σχετικα με την εμφανιση το μονο που εχω διαβασει ειναι οτι μια πολυ ομορφη γυναικα δε σημαινει οτι ειναι και καταπληκτικη στο θεμα του σεξ,οσο αφορα στην πλειοψηφια.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    MasterPerris, δεν έχω βιωματικές γνώσεις αναφορικά με το πώς καταλήγουν άλλες γυναίκες, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, σε οργασμό, παρά μόνο τις λίγες ακαδημαϊκές που παρέθεσα. Αν θέλεις την προσωπική μου απάντηση, θα έλεγα πως ανήκω σε αυτές τις απλοϊκές περιπτώσεις που ανέφερα, εκείνες δηλαδή των γυναικών με δυνατότητα τόσο κλειτοριδικού, όσο και κολπικού οργασμού και προτίμηση εκείνη που ομοίως προανέφερα δηλαδή στον κολπικό (ένεκα επαναληψιμότητας). Δεν γνωρίζω ούτε θεωρητικά, ούτε επί του πρακτέου άλλα είδη οργασμού.

    Το θέμα που έθεσες, αναφορικά με το αν και πόσο συνδέεται η ύπαρξη υποτακτικών κυριών στο forum με την έλλειψη οργασμού υπό τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις για τις οποίες έκανα λόγο (δηλαδή δυνατότητα κολπικού οργασμού, διάρκεια διείσδυσης, και ένα φυσιολογικό μέγεθος πέους), το είχε πραγματευτεί και ο DreamMaster προ εβδομάδων, και σε είχα θυμηθεί. Σίγουρα εσείς, λόγω εμπειρίας, είσαστε σε καταλληλότερη θέση από εμένα για να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα. Εγώ μπορώ μόνο να υποθέσω ότι ενδεχομένως κάποιες κυρίες είναι περισσότερο ευαίσθητες από εμένα, συνεπώς ο συναισθηματικός παράγοντας γι αυτές κατά τη διάρκεια μίας σεξουαλικής συνεύρεσης συνυπολογίζεται στον οργασμό με αυξημένο συντελεστή. Ίσως ακόμη ο συναισθηματικός τείνει να αποτελεί το μοναδικό παράγοντα. Το βιωματικό μου υπόβαθρο περί σύμπλεξης συναισθημάτων και σεξ μετρά βάθος ολίγων μηνών, συνεπώς δε μου επιτρέπει περαιτέρω κατανόηση.