Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολλαπλοί Οργασμοί Θηλυκών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Απριλίου 2008.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    εννουσα το "πουτανα" με την καλη εννοια .. αυτη της παροχης κοινωνικης υπηρεσιας
    ωστοσο δεν ηταν η σωστη παρομοιωση .. παραδεχομαι και ζητω συγνωμη ...
     
  2. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    ααααα δεν συνενοουμεθα σήμερα...

    Διάβασε προσεχτικά...

    Άρα? τι θέλει να πει η ποιήτρια? δηλαδή εγώ?

    ότι οποιος κομπαζει πως δίνει οργασμους.. ας προσεχει..ας κρατάει μια πισινη βρε αδελφε...


    Για αυτον που δεν δίνει.. δεν σχολιασα απολύτως τίποτα...
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δηλαδη Demoness , οπως και να εχει χαμενος βγαινω ...   .. ιδιως για το "ουδεν σχολιον" ..  
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Δεν θα συμφωνήσω φιλτατε Dolmance

    Μη φτάνουμε στο άλλο άκρο, κ μονούς κ πολλαπλούς οργασμούς μπορεί να χαρίσει ένας άνδρας σε μια γυναίκα κ ας μην είναι βαρβάτος, μη τρομάζουμε τον κόσμο.
    (εκτός κ αν αυτη ειναι η επιδίωξη μας, την οποια βρίσκω σαδιστικότατη  )

    Με θωρεις λίγο δαιμονικη? ή δαιμονισμένη.. γιατι μεταξύ μας.. η Μικρα Ψέμματα ειμαι..
    όσο για το ουδεν σχόλιον..
    θα κάνω ένα σχόλιο καθως το έθιξες   ....ίσως, λέω ίσως ιζνο μου, χρειάζεσαι εσυ την σωστη γυναικα να σου μάθει τα πως, όταν κ γιατι..   δεν ιν κακο.. το αντίθετο θα έλεγα
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2008
  5. Chloe

    Chloe New Member

    Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Απ’όσο γνωρίζω…πολλαπλοί οργασμοί επιτυγχάνονται από τη στιγμή που η γυναίκα είναι κλειτοριδική.
    Από τη στιγμή που είναι κολπική συνήθως υπάρχει ένας οργασμός και…καλός, δυνατός κτλ. κτλ.!
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Re: Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

     

    Επιδεινώνεται η κατάσταση κλώνε μου...  
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

      
     
  8. fidakos

    fidakos New Member

    Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ μιας και η προσωπική μου ζωή περνά δύσκολες στιγμές. Διάβασα αρκετές απαντήσεις (ομολογώ ότι ζαλίστηκα...), και αντι να κάνω quote σε αυτούς που ήθελα να απαντήσω, απλά θα γράψω τα δικά μου βιώματα.
    Πολυοργασμικά θηλυκά όντως υπάρχουν και μάλιστα μπορει να ειναι άνετα τόσο κλειτοριδικά όσο και κολπικά. Είχα μια ιντερνετική γνωριμία που μου το δίδαξε αυτό πολύ καλά. Όταν ξεκινήσαμε να cyberολογούμε (με πήγαινε το ατιμούτσικο άγρια κόντρα με το δικό της γράψιμο... ειχα βρει τον... μαστορά μου), μου ανάφερε οτι ειναι πολλαπλά πολυοργασμική και όταν ερεθίζεται τρομερά βρίσκεται σε συνεχη οργασμική ένταση... Βέβαια... αυτό που δεν σκεφτηκα να ρωτήσω, (θεώρησα δεδομένο οτι η πολλαπλή επανάληψη των οργασμών της οφειλόταν αποκλειστικά στον ερεθισμό της κλειτορίδας), αποδείχτηκε το μεγάλο μου λάθος. Στην πρωτη επαφή μας... μετα βίας είχε 3-4 οργασμους και αυτούς τροπο τινα... με το αγκίστρι(!!!)
    Την επομένη που βγήκαμε συζητήσαμε για το βραδινο αποτυχημένο οργασμικο μαραθώνιό μας...
    "Μα δεν με ρώτησες... δεν ειμαι κλειτοριδικα οργασμική αλλα κολπικά και καπου-καπου πρωκτικα. Ναι μεν ερεθίζομαι όταν μου διεγείρουν την κλειτορίδα αλλα για να χύσω θέλω ενταση και κίνηση μεσα στον κολπο ή τον κώλο μου."
    ουπς.... ο φιδάκος την... πάτησε!! Το μεγαλύτερο του προσόν... ήταν σχεδόν άχρηστο μαζί της. Και δεν μπορούσα να αντιλογήσω γιατί ήταν νοσοκόμα-μαευτηρας (πως το καλο γραφεται?) και γνώριζε πολύ καλά την ανατομιά του αιδοιου και του πρωκτου στην γυναίκα...
    Τώρα πως συνέβη στην επόμενη συνάντησή μας να έχει πάνω απο 30 (ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!) οργασμους και να "εκσπερματώσει" (squirting) στο στομα και στα μουτρα μου αρκετες φορες... αυτό δεν θα το κατάφερνα χωρίς την συνεχόμενη καθοδήγησή της.
    Επομένως... πέρα από την προδιάθεση αλλά και την διάθεση μιας πολυοργασμικής γυναίκας... πιστευω οτι παίζει σημαντικό ρόλο η καθοδήγηση της.
     
  9. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Πολύ σωστά. Το παρακάτω, αφιερωμένο εξαιρετικά στους ....σίγουρους  

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    την ειχα στο νου μου με τα αθλητικα την Demoness και μπερδευτικα ... τι θα γινει τωρα δηλαδις ? ...
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Δηλαδή για να καταλάβω, η γυναίκα πατώντας ένα μαγικό κουμπί από κλειτοριδική γίνεται κολπική και τούμπαλιν;
    Χρόνια ολόκληρα παιδευόμασταν, παίζοντας θέατρο ή θεωρώντας τον εαυτό μας υπεύθυνο για την υποτιθέμενη ανικανότητα ενός οργασμού, που στην ουσία δεν υπάρχει. Και πώς να υπάρξει, αφού ο κόλπος δεν φημίζεται για την ευαισθησία του, ενώ αντιθετως το κέντρο της ηδονής είναι η κλειτορίδα, όχι μόνο η απόλειξη της αλλά και η ευρύτερη περιοχή που αγκαλιάζει όλο το μπροστινό μέρος του κόλπου και του περινέου.
    Το γεγονός ότι σε πολλές γυναίκες είναι ευχάριστη η ιδέα της διείσδυσης, σημαίνει ότι έχουν και κολπικό οργασμό, ή ότι επιβάλλεται να έχουν; Για ποιο λόγο πρέπει να πιστεύουμε ότι το απώγειο της θηλυκότητας μας είναι συνδεδεμένο με τη βίωση του κολπικού οργασμού;
    Το μόνο ''πρέπει'' που υφίσταται είναι ότι μια γυναίκα που αγγίζουμε, πρέπει να την ακούμε, ακόμη και αν δεν έχει συνειδητοποίησει τι συμβαίνει στο σώμα της, κάποια στιγμή είναι δική της υποχρέωση προς τον εαυτό της να ''ακούσει'' το σώμα της και να του προσφέρει όση απόλαυση δύναται να λάβει.
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Το πάθος μου για την απόλυτη ακριβολογία....Μια αμφισημία ή μια ακυρολεξία με εκνευρίζουν περισσότερο από μια μαχαιριά!
    Ουδέποτε λοιπόν έγραψα ότι ένας άνδρας δεν μπορεί να προκαλέσει οργασμό, σε μια γυναίκα που τον αποζητά (καλού κακού αν πρόκειται περί διείσδυσης, ας χρησιμοποιήσει συνεπίκουρον το δάκτυλο της πάνω στην κλειτορίδα).
    Έγραψα επακριβώς: 'ο καλύτερος οργασμός', καγχάζοντας με το αντιαισθητικό και αξιολύπητο θέαμα όσων αρσενικών επαίρονται για τις απαράμιλλες ικανότητες τους. Είναι βέβαιο, εκ πείρας, ότι πρόκειται για ατζαμήδες και ανόητους ολκής - έχουν καταγραφεί ουκ ολίγοι, σε συλλογικές μορφές ...κλινοπάλης. Διαθέτουν ένα μόνο πλεονέκτημα: το τεράστιο ποσοστό όσων γυναικών νομίζουν ότι φθάνουν στον οργασμό χωρίς να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται και τον στατιστικώς θηριώδη αριθμό όσων θηλέων ψεύδονται ασυστόλως, επί του θέματος (προς παρηγορίαν των επινοήθηκαν και όλες οι επιστημονικοφανείς σάχλες περί σημείου G και λοιπά ιατροπρεπή κουραφέξαλα).
    Ο γυναικείος οργασμός, όταν 'δηλώνεται' ρητά, εμπίπτει στα προβλήματα που η σύγχρονη αναλυτική φιλοσοφία αντιμετώπισε περιστρεφόμενη γύρω από τη θεματική της 'ιδιωτικής γλώσσα'. Απλούστατα: πώς ελέγχονται δημόσια αποφάνσεις που αφορούν 'εσωτερικά πάθη' της 'ψυχής' ή του 'σώματος'; Πως δύναμαι να διαπιστώσω ότι δύο διαφορετικοί συνομιλητές, ανακοινώνοντας πως πονούν, χύνουν ή αγαπούν περιγράφουν καταστάσεις ταυτόσημες ή έστω όμοιες; Το τί αισθάνομαι παραμένει εσαεί άγνωστο στους τρίτους και η μόνη τους διέξοδος, αν επιμένουν να το μάθουν, είναι η προσφυγή στην ερμηνεία συμβολικών συμπεριφορών, συμβόλων ή παθολογικών συμπτωμάτων. Για παράδειγμα: Εικάζω πως η λίπανση του μουνιού δηλοί σεξουαλικό ερεθισμό, αλλά λογικά δεν αποκλείεται να προέρχεται από ουρολοίμωξη. Εικάζω ότι η ταχυπαλμία είναι οργασμικό σύμπτωμα, κάνοντας μιαν αναλογική συσχέτιση με τον αδιαμφισβήτητο, λόγω ορατής εκσπερμάτισης, ανδρικό οργασμό - υπερτασική επίδραση.
    Εικάζω ότι ένα καθεστώς μυστικιστικής απώλειας της πλήρους συνείδησης αναγγέλει την ελαύνουσα οργασμική πανδαισία, αλλά δεν έχω (εκτός αν είμαι εύπιστος ή βλαξ) κανένα ασφαλές τεκμήριο - μπορεί να πηγάζει από τροφική δηλητηρίαση, μέθη, αυθυποβολή ή ανέυρυσμα.
    Συνεπώς, όταν μια γυναίκα ισχυρίζεται οτιδήποτε για τους πραγματικούς ή υποθετικούς οργασμούς της, ο ακροατής επαφίεται, για να την πιστέψει, στην ικανότητα της να αξιολογεί με ορθό τρόπο (που θα έστεκε και σε μια δημόσια βάσανο, εφόσον αυτή ήταν δυνατή) τα όσα της συμβαίνουν. Επιπλέον και καθοριστικά επαφίεται στην αξιοπιστία της, αν ληφθεί ως δεδομένη η συμφωνία γύρω από μια κοινή αντίληψη για το νοηματικό περιεχόμενο του όρου 'οργασμός'. Λέει την αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση ή βιάζεται να βγει για ψώνια και υποδύεται; Λέει συνήθως την αλήθεια ή είναι το θηλυκό ομόλογο του άρρενος αρχιγαμιά της συμφοράς;
    Όσα προεκτέθηκαν έχουν ένα μόνο στόχο: να δείξουν ότι οποιαδήποτε συζήτηση για όσα συνάπτονται στον γυναικείο οργασμό στηρίζονται αναγκαστικά και αναπόφευκτα σε αμφιλεγόμενες προϋποθέσεις.
    Οπότε, κυρίες μου, γαμηθείτε αδιακρίτως εμπροσθενόπισθεν, ανηλεώς, ακαταπαύστως, με άνδρες, γυναίκες, σάτυρους, νιούς, γέροντες, ψηλούς, κοντούς, με ψευδόπουτσες, μικρές ψωλές, τεράστια καβλιά, με δυό μαζί ή με εξήντα επιβήτορες στην ουρά (gang bang), μ' ότι λάχει κι όπως κάτσει δηλονότι, ελεύθερες και ελευθεριάζουσες, χαρείτε το, ως λιμπερτίνες ιέρειες της Μεγάλης Τσούλας κι αφήστε την πολυλογία γι' αργότερα. Ο οργασμός, πενιχρός και μονήρης ή συντροφευμένος από τα μικρά και μεγάλα 'τσουνάμια' του όλο και θα ξεπηδήσει....Αλλιώτικα, οι περισσότερες θα τον αναζητήσετε στα ματζούνια και τα διανοητικά καταπλάσματα κάθε τρανού μαλάκα σεξολόγου.
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2008