Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Tropical_Storm, στις 18 Απριλίου 2008.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα προσπαθήσω να περιγράψω το σημερινό μου απόγευμα, για χάρη του πολύ ωραίου νήματος και της πολύ καλής φίλης Tropical Storm που βλέπει τα πράγματα με πολύ όμορφο και relaxed τρόπο, κάπως όπως τα βλέπω κι εγώ, όσον αφορά τους υπό άντρες, με πολλούς εκ των οποίων σχετίζομαι με τρυφερές φιλίες.

    Πέρασα το μεσημέρι μου στο σπίτι ενός πολύ καλού μου φίλου υπό. Μου μαγείρεψε καθώς εγώ έγραφα βλακειούλες στο φόρουμ. Μου έφερε κόκκινο κρασί, κάθε λίγο του ζητούσα να μου φέρνει και ένα παγάκι, γιατί μου αρέσει να είναι λίγο νερωμένο και κρύο. Μου έβαλε να ακούσω την μουσική που μου αρέσει. Φάγαμε συκώτι μοσχαρίσιο με ρύζι, το ρύζι έγινε λαπάς αλλά δεν πειράζει, είχαμε και τυροκαυτερή, μιλήσαμε για BDSM, μου έφτιαξε καφέ. Τον άφησα να χαϊδέψει τα πόδια μου. Στεναχωρέθηκε που δεν μύριζαν τίποτα. Είναι επειδή είμαι πλαστική Barbie doll του είπα.

    Μετά μου ετοίμασε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα. Αφού ο κύριος Moscow Nights απαξιεί να συμμετέχει στην φάση, λέτε να κάτσω να κλαίω την μοίρα μου; Highly unlikely, babes. Με ξέντυσε ο ίδιος και μπήκα στην μπανιέρα. Ξεντύθηκε κι αυτός για να με πλύνει. Η ψωλή του κόντευε να φτάσει ως τις ρώγες του (όχι, για να σας προλάβω, δεν με ενδιέφερε να την μετρήσω). Με έτριψε με σκληρό σφουγγάρι παντού και με άφησε να χαλαρώσω μέσα στις σαπουνάδες. Του ζήτησα να αυνανιστεί και να ρίξει το σπέρμα του μέσα στην μπανιέρα. Κάνει καλό. Είχα το ένα μου ποδαράκι πάνω στα αρχίδια του. Έχυσε μια χαρούλα (περίπου 6 δευτερόλεπτα). Μετά με ξέπλυνε. Ξάπλωσα στην κρεβατάρα του γυμνή και μου έκανε μασσάζ αφού με άλειψε με Baby oil. Με έτριψε παντού, από την κορφή ως τα νύχια, για καμιά ώρα. Είχα ήδη γκαυλώσει από το τρίψιμο με το σφουγγάρι στα γεννητικά όργανα και τώρα γκαύλωσα πιο πολύ. Επέλεξα να μην χύσω. Ίσως λίγο αργότερα, στο σπίτι μου. Αν πάρω άδεια οργασμού.

    Αισθάνομαι χαλαρή, αισθάνομαι όμορφα. Ο φίλος μου δεν είναι θηλυπρεπής, είναι ένα καλό παιδί που ψάχνει να κάνει μία σχέση στη ζωή του. Έχει μπερδευτεί με τις θεωρίες, με τις ταμπέλες, με τις Αφέντρες που δέρνουν, που βρίζουν, που απαιτούν χρήματα. Του λέω να μην τον νοιάζει τίποτα, όλα θα πάνε καλά. Του αρέσει να φροντίζει μια γυναίκα, είναι ευγενικός, του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση. Είναι λίγο ντροπαλός, δυσκολεύεται να κάνει σχέσεις. Του αρέσουν πολύ τα γυναικεία πόδια. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο σεξ.

    Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Τα περιπλέκουμε χωρίς λόγο. Είναι προτιμότερο να έχουμε λιγότερες απόψεις και να κάνουμε ζεστές διαπροσωπικές σχέσεις που να αξίζουν. Και να μην υποτιμούμε τους άλλους. Και να τους αγκαλιάζουμε όπως είναι.
     
  2. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Dora, you know I love you, don't you?

    Thank you for sharing your wonderful afternoon experience. It sounds lovely.

    I can't wait to see you again!!
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Εξαιρετική η προσέγγιση της Δώρας και πολύ καλή ευκαιρία που μας έδωσε η Tropical. Και εγώ κάπου εκεί συμφωνώ και με τις δύο. Στην κυριολεξία.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Όσο αλλεργικός είμαι στη συνεπαγωγή, άλλο τόσο συμφωνώ με τον Mavrobasilis.
     

  5. Αγαπημενη μου Ντορα. Το ξερεις οτι "βγαζεις" μια ζεστασια γυρω σου???  
    Σε αντιθεση με αλλα ποστ μεσα στο φορουμ που "βγαζουν" θυμο και αγαμια  
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Αφού αρχίσανε τα όργανα, ας παίξω κι εγώ το κομμάτι μου.

    Πράγματι, μία φάση καθαρά σεξουαλικού περιεχομένου, του τύπου άντρας σε θέση όπου φαινομενικά προσφέρει υπηρεσίες σε μία γυναίκα που τις απολαμβάνει, δεν αποτελεί ουλή για τον άντρα που "υφίσταται" την εν λόγω μεταχείριση. Το ίδιο ακριβώς ισχύει αν η γυναίκα βρίσκεται στη θέση του παρέχοντος τις υπηρεσίες.

    Φαντασθείτε αυτό: Είμαι δεμένη και ο ερωτικός μου σύντροφος με μαστιγώνει και με σοδομίζει. Χύνω ασύστολα. Πού ακριβώς είναι η ουλή;

    Μην μπερδεύεστε παιδάκια. Όταν ο Μαρκήσιος απαιτεί να τον μαστιγώσουν και να τον σοδομίσουν, δεν συμπεριφέρεται ούτε γυναικεία ούτε αντρικά. Πέραν του ότι την καταβρίσκει, φτύνει στα μούτρα όλων όσων λένε ότι ο άντρας πρέπει να γαμάει και να δέρνει για να χύσει. Οι ηδονές του κώλου είναι legitimate για οσους τις θεωρούν legitimate. Γιατί να το κατακρίνω αυτό; Και γιατί να πιστέψω ότι είναι θηλυπρεπής ή ότι υφίσταται ουλές με παλικαρίσιο, αντρίκιο τρόπο; Καμία σχέση.

    Επειδή γνωρίζω δυο τρία πραγματάκια περί ουλών, οι οποίες δεν είναι αντρικό προνόμιο, ξυπνείστε, οι διαφορές των φύλων δεν συνεπάγονται ότι οι άντρες έχουν αντοχές και παλικαριά και οι γυναίκες όχι, αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός για όσους πιστεύουν ότι η κατοχή ενός φαλλού είναι προϋπόθεση για να δικαιούται κάποιος να έχει το κεφάλι ψηλά, δεν μπορώ παρά να καγχάσω.

    Καταλαβαίνω σε ποιο βαθμό είναι "παιδική" η αντιμετώπιση της ζωής και της απόλαυσης και των σεξουαλικών σχέσεων για τους περισσότερους άντρες υπό, έχω μάτια και βλέπω, και σίγουρα δεν εξισώνω την εκπλήρωση των σεξουαλικών προτιμήσεων ενός υπό με ένα καλό "χτύπημα" που θα αφήσει τον υπό ζαλισμένο για λίγο. Μετά θα δούμε αν μπορεί να ορθοποδήσει ή να σηκώσει το κεφαλάκι του (το άνω) λίγο ψηλότερα. Υπάρχει τρόπος να αναγκάσεις τον υπό να υποστεί αληθινά χτυπήματα που με τόση επιδεξιότητα καταφέρνει να αποφεύγει όλη του τη ζωή για τους χ λόγους. Το να τον βάλεις να σου προσφέρει υπηρεσίες απόλαυσης δεν είναι μία εκ των μεθόδων.

    Και δεν είμαι αλλεργική παρά μόνο σε όσους μπουρδολογούν από τα μετόπισθεν.
     

  7. Ποθεν τοση ζεστασια? Ποιος σε ζεσταινει τοσο πολυ?  
     
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ο ήλιος αγαπημένε μου Κορνήλιε. Ο ήλιος.
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

    Πάλι με εκθέτεις, Δώρα μου; Λίγη εχεμύθεια, παρακαλώ!
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

    Σσσσς....Εσύ πίσω στο sand-box με το κουβαδάκι σου. 
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

    Ποιόν να βάλω μέσα; Πείνασα...
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

      Κάποιες απαντήσεις που διάβασα έως τώρα, δεν ανήκουν στον κόσμο των λιμπερτίνων που τόσο εκθειάζεται Μ/μερικοί, βάζοντας τόσο πάθος και άλλη τόση άνεση, νομίζοντας κιόλας ότι τον έχετε υιοθετήσει. Μάλλον πλανάστε!!

    Αυτός ο σκοτεινός και δύσκολος δρόμος του λιμπερτινισμού, για όσους τολμηρούς και θαρραλέους γνωρίζουν -επειδή τον έχουν διαβεί και όχι επειδή τον έχουν διαβάσει-, οδηγεί με πόνο και θυσίες, στη χειραφέτηση και στη μοναξιά του ελεύθερου. Σε αυτή την χαρά, που πάντα συνυπάρχει με τα δάκρυα.

    Σαν λάτρεις ή σαν θαυμαστές του BDSM, ή και ακόμα σαν θαμώνες του, δεν διεκδικούμε το δικαίωμα να υπάρχει η τέχνη της παράδοσης? Αυτή δεν μπορεί να είναι ακόμη και ασεβής μέχρι και τραγική? Δεν μπορεί να διεκδικεί το δικαίωμα να θέτουμε ερωτήματα ακόμη κι όταν δεν υπάρχουν απαντήσεις? Δεν είναι αυτός, ο άλλος κόσμος Μ/μας? Αν όχι τότε ποιος είναι?

    Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχω απέναντί μου και συνομιλώ, με τον κόσμο της αυταρέσκειας, της μιας και μοναδικής αλήθειας που γνωρίζει ο καθένας ξεχωριστά, της μιας και απόλυτης θρησκείας που έχει ο καθένας μέσα του, του ενός και μόνο συμπαγούς και βρυχώμενου lifestyle.
    Δεν μπορώ να δεχθώ τον τσιμεντένιο κόσμο των εδραιωμένων συμβόλων, των παγιωμένων απόψεων που δεν σηκώνουν απλά ερωτήματα, που δεν αντέχουν συμπεριφορές, χαραμάδες ή και αμφιβολία.
    Δεν μπορώ να δεχθώ αυτούς που χαρακτηρίζουν "αξιόποινη πράξη" την τέχνη, τους ρόλους, τον πόνο, την θλίψη, τον εξευτελισμό και την απόλαυση όλων αυτών ξεχωριστά ή και όλων αυτών μαζί.

    Δεν μπορούμε να ανήκουμε στο BDSM και να Ε/είμαστε τόσο θλιβεροί...φυλακισμένοι στην κάλπικη μοναδικότητα μας.

    Δεν έχουν το δικαίωμα κάποια "ατομάκια" να κρίνουν "συνεπαγωγικά" κάποιους ως "ανόητους" για τις επιθυμίες, τις σκέψεις ή τα βιώματα τους.
    Αυτοί οι δόλιοι και απεχθείς ναρκισσιστές που κινούνται θορυβωδώς ανάμεσα Μ/μας, φορώντας πλουμιστές παρωπίδες, απέχουν κατά πολύ από την εικόνα της πραγματικότητας.
    Δυστυχώς γι αυτό ευθύνεται ότι, το μόνο τοπίο που μπορούν να δουν μέσα στα ρηχά του εκλεκτού τους βάλτου, είναι ο εαυτός Τ/τους.

    Όλοι E/εσείς λοιπόν που το αντιλαμβάνεστε αυτό, συγχωρήστε τους και μετά αγκαλιάστε τους… Σ/σας έχουν ανάγκη και Σ/σας χρειάζονται για να τονώσουν την λαβωμένη και πεσμένη τους libido.