Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM και σεξ.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 18 Απριλίου 2008.

?

Χωρά το σεξ στις D/s και M/s σχέσεις;

  1. Ναι (male, top)

    8 vote(s)
    20,0%
  2. Ναι (male, bottom)

    10 vote(s)
    25,0%
  3. Ναι (male, vanilla)

    4 vote(s)
    10,0%
  4. Ναι (female, top)

    3 vote(s)
    7,5%
  5. Ναι (female, bottom)

    11 vote(s)
    27,5%
  6. Ναι (female, vanilla)

    3 vote(s)
    7,5%
  7. Όχι (male, top)

    0 vote(s)
    0,0%
  8. Όχι (male, bottom)

    1 vote(s)
    2,5%
  9. Όχι (male, vanilla)

    0 vote(s)
    0,0%
  10. Όχι (female, top)

    0 vote(s)
    0,0%
  11. Όχι (female, bottom)

    0 vote(s)
    0,0%
  12. Όχι (female, vanilla)

    0 vote(s)
    0,0%
  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM και σεξ.

    Εχει η θαλασσα ψαρια?Ειναι ο Παππας καθολικος?
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: BDSM και σεξ.

    Η δεύτερη ερώτηση αμφιβάλλω για το αν (πρέπει να) είναι ρητορική.

    Στο προκείμενο, αν και προσωπικά θεωρώ, όπως και εσύ, αυτονόητη την απάντηση "Ναι" στο ερώτημα που θέτει το Poll, σκέπτομαι ότι θα έπρεπε να είχε δεχτεί περισσότερες αρνητικές απαντήσεις αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός πως αρκετά συχνά στα fora (κυρίως κατά το διάστημα που εγγράφηκα εγώ) έχει διατυπωθεί η άποψη πως το BDSM δεν σχετίζεται υποχρεωτικά με το σεξ, επειδή δεν αποτελεί το πλάισιο μέσα στο οποίο τρέχει μία ερωτική σχέση.

    Την άποψη αυτή διατύπωναν με ζήλο ως επί το πλείστον κυριαρχικές κυρίες (οι οποίες φαίνεται πως ακόμη δεν έχουν καταχωρήσει την ψήφο τους στο Poll) αλλά και υποτακτικοί κύριοι (εκ των οποίων ψήφισε μόνο ένας). Αρχικά είχα υποθέσει ότι πιθανώς κάποιοι προκειμένου να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις τους αποδέχονται να συμμετάσχουν σε sessions με ανθρώπους τους οποίους υπό Κ.Σ. (αν ο σαδισμός/μαζοχισμός/φετιχισμός δεν εμφανίζονταν σε μειονότητες) δεν θα επέλεγαν για λόγους αισθητικής, κοινωνικούς κ.α.. Έτσι -πολύ χονδρικά- ένας υποτακτικός κύριος προσκυνά ενδεχομένως τα πόδια μίας κυριαρχικής κυρίας την οποία δεν εγκρίνει αισθητικά - συνεπώς δεν επιθυμεί να την αντικρύσει και γυμνή - ή δεν εγκρίνει ως προς το μορφωτικό επίπεδο - συνεπώς δεν προτίθεται να δημιουργήσει μία σταθερή σχέση μαζί της- και για να μην την προσβάλλει, προβάλλει τη δικαιολογία πως δεν μπορεί, ή δεν θέλει να εφαρμόσει μία διείσδυση στη "θεά" του, διότι σε συμβολικό επίπεδο αυτό την θίγει. Η εν λόγω κυρία, είναι υποχρεωμένη να "πεισθεί" από το επιχείρημα -μάλλον δεν είναι τόσο αφελής ώστε να πείσθεί το ώντι- και το μηρυκάζει ("Οι υποτακτικοί έχουν πέος μόνο για να ουρούν, σεξ κάνουμε με τους άλλους - vanilla άραγε ή Dominant; - άνδρες.").

    Στη συνέχεια σκέφτηκα ότι δεν στέκει να αμφισβητείται -και δη κατά κανόνα- η παραδοχή ενός υποτακτικού ότι δεν θέλει, ή δεν μπορεί να συνδυάσει το BDSM και στο σεξ. Ούτε σε αυτή την περίπτωση στέκει να πιέσει κανείς προς αυτή την κατεύθυνση, ανεξάρτητα από το ότι πολλοί θεωρούν πως ο συγκερασμός αυτών των δύο είναι μία άριστη ισορροπία ή είναι η βιωσιμότερη εκδοχή του D/s στο σύγχρονο κόσμο.

    Αργότερα συνειδητοποίησα ότι μεταξύ ημών υπάρχουν D/s και M/s ζευγάρια τα οποία διατηρούν αξιοπρεπέστατες και μακροχρόνιες σχέσεις που δεν περιλαμβάνουν σεξ ή που αν περιλαμβάνουν, αυτό συμβαίνει αποσπασματικά για την ευχαρίστηση του κυρίαρχου. Συνεπώς φαίνεται πως και αυτή η φόρμουλα είναι βιώσιμη και μάλιστα αποτελεί τελικό ζητούμενο από αξιόλογους ανθρώπους που σε επίπεδο θεώρησης κρίνουν ότι το σεξ δεν είναι ο θεματικός πυρήνας της σχέσης, και η σχέση δεν είναι σχέση "ερωτική", ενώ δεν αντιμετωπίζουν πρακτικά προσκόμματα στη διεξαγωγή του. Εν ολίγοις η έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας εντός της σχέσης τους είναι μία συνειδητή επιλογή και όχι μία (συνειδητά ή ασυνείδητα) συγκαλυμμένη αδυναμία.

    Συνεπαγωγικά, πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου - ακόμη οι ψήφοι είναι λιγοστές - στο poll θα εμφανιστούν περισσότερες αρνητικές ψήφοι.
     
  3. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Απάντηση: BDSM και σεξ.

    Και πραγματικα πιστευεις οτι θα κατσω να το διαβασω ολο αυτο που εγραψες?
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.

    Δεν μπορώ να το προεξοφλήσω αυτό Apollyon, συναρτάται του κατά πόσο σε ενδιαφέρει το θέμα που προαγματεύεται το νήμα. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει αναγκαιότητα να το διαβάσεις, καθώς εκφράζω μία γενική σκέψη μου, δεν σου απευθύνω το λόγο επί προσωπικού.
     
  5. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.

    Να μαστιγωθεί, να υποταχθεί και να διαγράψει, πάραυτα !
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.

    Συμφωνώ, πρέπει να είναι πολύ snobberry αυτός ο οπωροπώλης δεσποινίς Λιμπερτίνα...
     
  7. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.

    Snobbery μπορεί να είναι, υποτακτικός πάντως σίγουρα δεν είναι ..
     
  8. slave20

    slave20 New Member

    Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.

    Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι μαλάκας..
    Προφανώς και δεν μπορεί να διαγράψει τα χρέη, τα χρειάζεται τα λεφτά, όπως και ο καθένας μας άλλωστε...

    Τώρα, όσο για το θέμα,θεωρώ πως από τη στιγμή που το BDSM σε διεγείρει ερωτικά είναι απαραίτητο να υπάρχει και σεξουαλική επαφή(ίσως όχι πάντα αλλά πρέπει να γίνεται)...
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.

    O Dolmance παρασύρει κι άλλους στον πόλεμο ενάντια στο spelling.

    Δεσποινίς Λιμπερτίνα, είθισται να λέμε για ανθρώπους πως "είναι παράξενα φρούτα" υπονοώντας πως κάτι αναφορικά με αυτούς είναι πρωτάκουστο. [Πιθανώς η έκφραση προέρχεται από την Ιταλία καθώς οι γείτονες συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τη λέξη "frutti" όχι μόνο αναφερόμενοι στα φρούτα, αλλά στους καρπούς εν γένει ("frutti di mare" τα θαλασσινά, "frutti di nostro amore" τα παιδιά μας, δηλαδή οι καρποί του έρωτά μας, κ.α.). Συνεπώς θα ήταν προτιμότερο να μεταφράζαμε ως "καρπός", "δημιούργημα", "προϊόν" κ.α. την εν λόγω λέξη κατά περίσταση.]

    Επί του φρούτου τώρα, κοιτώντας το mood κάτω από το ψευδώνυμό σας και σκεπτόμενη τη ματαιόδοξη, καταφρονητική και υπεροπτική συμπεριφορά του οπωροπώλη που δεν δέχεται το δώρο της κυριαρχίας του Dolmance, επέτρεψα στον εαυτό μου ένα ελαφρώς advanced λογοπαίχνιο, με την ελπίδα αφενός να το βρείτε ταιριαστό στο επάγγελμα του κ. Στέφανου και αφετέρου να συμπαθείτε τα μούρα. Εξ ού και το double R.

    Πιστεύω ότι συμφωνούμε πως δεν δικαιούνται όλοι να υιοθετούν snobbery attitude, ενώ αντιθέτως ανέρειστα υπεροπτικά φρούτα απαντώνται συχνά.
     
  10. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.


    Προφανώς! Το ερώτημα είναι πώς μεταχειρίζεται κανείς τους τελευταίους, εφόσον τους εντοπίσει..
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.

    Ισως εαν μπορουσες να γραψεις λιιιιιιιιιιγο πιο απλα και να το εκανα.καλα τα κειμενα σου αλλα κουραζουν.Και το λεω εντελως φιλικα.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: BDSM και σεξ.

    Υποθέτω ότι το διακριτικότερο είναι να τους αφήνει στη μοναξιά (της κορυφής) τους.

    ΥΓ. Apollyon, εδώ μέσα πλέον γράφω όσο απλούστερα γίνεται έτσι ώστε να μην ασελγώ (πολύ) επί των νοημάτων που θέλω να αποδώσω. Παρόλα αυτά αν έχεις κάποια άγνωστη λέξη, ή αν κάποια πρόταση φαίνεται ακατανόητη, θα χαρώ να επαναδιατυπώσω.