Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολλαπλοί Οργασμοί Θηλυκών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 6 Απριλίου 2008.

  1. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Απορώ, ποια μανία σε κατέλαβε και συστήνεις στις αξιολάτρευτες κορασίδες να σφίξουν τις στpόφιγγες...εδώ λέμε, αμάν και τι, να ανοίξουν κι αν είναι να πλημμυρίσει το σαπιοκάραβο, με το καλό να πάει στον πάτο, ηρωικώς και πολλαπλοργασμικώς πεσόμενο!
     
    Last edited: 22 Απριλίου 2008
  2. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Εικάζω πως η διστακτικότητα του Dolmance οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να δει το πλοίο να πηγαίνει άπατο τοιουτοτρόπως, αλλά φοβάται πως θα βγούν φρούδες οι ελπίδες και θα μείνει με το σωσίβιο στο χέρι.
     
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Ειδικότερα, αν ήταν ο μοναδικός επιζών ανάμεσα σε ακόρεστες, πολυοργασμιικές γυναίκες, είναι απολύτως βέβαιο ότι παραμερίζοντας το ίδιον όφελος, θα τις οργάνωνε πάραυτα σε πυροσβεστικό σώμα άμεσης ανάγκης (για την έκτακτη περίπτωση που δεν θα λειτουργούν οι μάνικες).
     
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Θα πρότεινα μια ποκίτσα...μέχρι να βουλιάξει τελείως το ρημάδι...
     
  5. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Ενίσταμαι!!!
    Η ατέρμονη κρουνιδών έκχυση των κορασίδων να παραδωθεί προς οργάνωση εις χείρας ενός Αναρχοπριαπιστή (έστω και επίτιμου);;; Φευ! Αυτό θα αποτελούσε κάλλιστα όπλο χειρότερο από τους V2 του Β' Παγκοσμίου.
    Δεν μου διευκρίνησες όμως τα κριτήρια που χαρακτηρίζουν μια ανάγκη ως "άμεση", ώστε να επιληφθεί του ζητήματος το επίλεκτο αυτό σώμα;

    Θα πρότεινα μια 21 αντί ποκίτσας, αλλά από την (κάθε είδους) πλημμύρα φοβούμαι πως κανείς δεν θα "καεί" εν τέλει, οπότε δώρον άδωρον.

    Υ.Γ. Είναι σημαδεμένη τράπουλα αυτό που βλέπω μπροστά μου; (παράφραση από Mac Beth)
     
  6. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Δεν έχεις κι άδικο, εκρηκτικός συνδυασμός με πιθανό αποτέλεσμα να γίνουμε όλοι πυρανάλωμα!
    Κατόπιν νηφάλιας σκέψης, ετούτο το επίλεκτο σώμα καλύτερα να τεθεί υπό τη σκέπη του ''Συλλόγου αποκατάστασης της μνήμης του Στάλιν''.
    Οι ανοργασμικές δραστηριότητες θα εντοπίζονται και θα καταστέλονται άμεσα ενώ οι ανεπίδεκτες θα περιορίζονται σε στρατόπεδα έκχυσης προς γνώση και συμμόρφωση.

    Ο κίνδυνος αυτοανάφλεξης λόγω διανοητικής υπερφόρτωσης στις μπιντιεσέμ σχέσεις, καθώς και η σταδιακή απονέκρωση λόγω βαρεμάρας στις βανίλα σχέσεις, καθιστούν σπουδαία την αποστολή αυτού του σώματος, θεάρεστον έργο προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.
     
  7. Και για να επαναφέρω λίγο έτσι ως intermission το θέμα των πολλαπλών οργασμών των αρσενικών (γιατί κάποιος είπε θα άνοιγε αντίστοιχο θέμα αλλά δεν το εντόπισα), νομίζω πως ο καθείς μπορεί να γνωρίζει μόνο τον αριθμό των οργασμών που "δέχεται" και όχι αυτών που "προσφέρει".

    Σαφώς διαβάζοντας γυναικεία νουμέρα τις τάξεως των 40.. (καλά ..έστω και 3 βρε αδερφέ) μου έρχονται στο μυαλό όλα τα λητ-σπηκ παρελκόμενα του στυλ Ο ΕΜ ΤΖΙ και ΛΑΚΙ ΜΠΑΣΤΑΡΝΤΖ..

    Προσωπικά μπορώ να επιβεβαιώσω από προσωπική εμπειρία και μόνο ότι είναι δυνατός ο πολλαπλός αντρικός οργασμός. Τέλος πάντων.. πολλαπλός που λέει ο λόγος στη δική μου περίπτωση καθώς το ρεκόρ μου είναι εμ.. 2 απανωτοί.. και μου έχει συμβεί μόνο μία φορα. Στον πρώτο δεν υπήρχε εκσπερμάτιση.. πράγμα που συνέβει στον δεύτερο μισό με ένα λεπτό αργότερα.

    Δεν μπορώ να εντοπίσω τι το διαφορετικό συνέβη ώστε να το βιώσω.. μακάρι να μπορούσα βασικά ώστε να το επιδιώξω ξανά.. μάλλον ήταν απλά τυχαίο.

    (ξαναγυρνάει στην γωνία του μουρμουρίζοντας... λάκι μπάσταρντζ...)
     
  8. Ναι, λέμε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
    Θα τηρηθεί αυστηρώς η σειρά προτεραιότητας


    Υ.Γ.: Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας... κι αυστηρή ενός λεπτού σιγή... Λέμε τώρα
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Οσο θυμαμαι με τις βανιλογυναικες που εχω παει στη ζωη μου τελειωναν δυο τρεις φορες εκτος απο δυο τρεις εξαιρεσεις και μαλλον οφειλοταν στο οτι δεν γνωριζομαστε πολυ καλα. δηλαδη εγω αυτο το 2-3 το ειχα στανταρ στο μυαλο μου. μια φορα μου ετυχε μια squirting (αν λεγεται ετσι) που με εκανε μπανιο για να μαθω, η οποια ειχε καθε λιγο και λιγακι. αλλα αυτη ειναι εξαιρεση παλι. μαλιστα ειχα αρχισει να απορω, καθε δυο λεπτα σταματουσε για λιγο, και νομιζα οτι ειναι αδυνατο να το ευχαριστηθει ετσι αλλα μαλλον εκανα λαθος οταν το ξανασκεφτηκα. Μια κοπελα που ειχαμε σχεση για ενα χρονο περιπου εκανε το αλλο. Οταν πλησιαζε ο οργασμος τον οποιο τον πετυχαινε οταν ηταν απο πανω ευκολοτερα, μου επιανε τα χερια απο τους καρπους ,με ακινητοποιουσε για να μην την ενοχλω, και με ξεσχιζε. και παλι δυο τρεις φορες. εγω ο ρομαντικουλης την κοιτουσα με θαυμασμο την ωρα που μουγκριζε και μεταμορφωνοταν σε λιονταρινα, και εκανα ζαβολια: ετσι οπως μου κρατουσε τα χερια, τα δικα της ηταν διπλα στη μουρη μου και της τα φιλουσα, της τα εγλυφα, εκανα οτι μπορουσα. Χαμπαρι δεν επαιρνε. οταν λεω τρεις φορες , καποιες φορες η πρωτη γινοταν με στοματικο σεξ. Αυτα.
     
  10. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Νομίζω οι πολλαπλοί οργασμοί έρχονται
    α) σε περίπτωση που το ανδρικό μόριο "χτυπάει" σημείο G (ναι, μου έχει τύχει και ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟ)
    β) σε περίπτωση εγκεφαλικής διέγερσης σε υπέρτατο βαθμό (κυρίως μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ - αλλά όχι σε κάθε περίπτωση: είναι λίγο πολύ όπως στους άντρες, ή δε θα λέει να πέσει ή θα το φωνάζεις και δε θα σηκώνεται, άρα ή που θα σπαρταράω κάθε τρεις και λίγο ή που ο κόλπος μου θα είναι Σαχάρα)
    γ) σε περίπτωση καλού στοματικού σεξ (μετά τους 15 μέσα σε μισή ώρα σταμάτησα να μετράω κι αυτός δεν έλεγε να φύγει από κει...)

    ..και σε άλλες υποπεριπτώσεις που ποικίλουν ανάλογα με το άτομο και την κατάσταση.

    Ένα είναι το γεγονός....δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο...
     
  11. cider

    cider Kitchen master

    Μόνο την Υ μου έχω δει να έρχεται σε πολλαπλούς οργασμούς, και όχι απαραίτητα σε βδσμ φάσεις, αλλά σχεδόν σε κάθε περίπτωση. Πιστεύω ότι είμαστε μαζί πολλά-πολλά χρόνια για να μπορώ να θεωρώ ότι δε μου λέει ψέματα.

    @vermillion, πάντως με το στοματικό παθαίνει παράκρουση...

    Ποτέ δεν είδα πολλαπλούς οργασμούς σε άλλη μου σχέση (ενώ πέτυχα και περίπτωση που δεν ερχόταν σε οργαμό με τίποτα).
     
  12. Dark_passion

    Dark_passion Regular Member

    Οι πολλαπλοί οργασμοί έρχονται όταν ξέρεις να αφήνεσαι απόλυτα στη μαγεία της ηδονής. Δεν απαιτούν κατ' ανάγκη διέγερση του κόλπου ή της κλειτορίδας. Ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα έχει τη δύναμη να ρουφά την απόλαυση και να δονείται στους ρυθμούς της έκστασης.

    Μη με ρωτήσετε, σας παρακαλώ, πόσους οργασμούς έχω στη διάρκεια μιας ερωτικής συνάντησης. Δεν μέτρησα ποτέ... Αλλά και να μετρούσα, θα έχανα το λογαριασμό! Άλλωστε, ποιος ασχολείται με την αριθμητική όταν βρίσκεται μέσα στη δίνη του πάθους;  

    Δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτή η ικανότητα για ατέλειωτους οργασμούς. Ίσως να οφείλεται στο ότι πάντοτε ήμουν σε επαφή με το σώμα μου και τις επιθυμίες μου. Από μικρή ήξερα τι ήθελα και το πραγματοποιούσα κάθε φορά που εύρισκα την ευκαιρία! Τι καλύτερο, άλλωστε, από το να βιώνεις την απόλαυση σε όλο της το βάθος;...

    Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι οι οργασμοί μου αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν άρχισα να ασχολούμαι με το Τάντρα. Επεκτάθηκαν και σε μη σεξουαλικές στιγμές, καθώς έμαθα να απολαμβάνω απόλυτα καθετί που μου δίνει ευχαρίστηση, ακόμη κι είναι απλώς το δροσερό αεράκι που χαϊδεύει το δέρμα μου ένα καλοκαιρινό απόγευμα. Άλλωστε, η ουσία του Τάντρα είναι να μπορείς να κάνεις έρωτα με ολόκληρο το σύμπαν!  

    Για περισσότερα θα σας παραπέμψω στην (αγγλόφωνη) βιβλιογραφία. Υπάρχουν αρκετά βιβλία και για το Τάντρα και για τον οργασμό, τα οποία συχνά προσφέρουν πρακτικές συμβουλές. Μμμμ, τι πιο ευχάριστο από το να επεκτείνεις το ερωτικό σου ρεπερτόριο παρέα με ένα καλό βιβλίο στις διακοπές...

    λίζα