Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Tropical_Storm, στις 18 Απριλίου 2008.

  1. madame A

    madame A Regular Member

    εναστρος και αγγελικος ...... 
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Το γραφικός πως γράφεται; Μήπως ξέρει ο cornilios;
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μπράβο cornilios!!
    Μου άρεσε η προσέγγιση του όλου θέματος.
    Πλούσιος και μεστός λόγος σου που επικεντρώνεται στα βασικά ζητούμενα του γενικότερου θέματος!

    Συνέχισε έτσι και θα καταφέρεις να φτάσεις να πάρεις μέχρι και το... Master!
    Μistress δεν υπάρχει ...Ένα ήταν και το πήρε ο Kits


     

    Για μένα πάντως υποτακτικός είναι ο άνδρας που δεν Μου χαλά τα κέφια, και που χαίρετε με τα καπρίτσια μου. Είναι αυτός που Με προσέχει, με φροντίζει και με κάνει να χαμογελώ. Αυτός που με κοιτά στα μάτια και κρέμεται από τα χείλη μου. Είναι ο άνδρας που μου προσφέρει την δύναμη του και που μου κρατά διακριτικά το χέρι για να στέκομαι στα δικά μου πόδια, πάνω στα ψηλοτάκουνα χωρίς να κινδυνεύω να σαβουριαστώ...Αυτός που φροντίζει την ηρεμία μου και με χαλαρώνει. Αυτός που περπατά ένα βήμα πίσω από Εμένα ...σαν gentleman... Αυτός που ξέρει πιο είναι το αγαπημένο Μου λουλούδι, η αγαπημένη Μου κολόνια, και το καλύτερο Μου φαγητό! Αυτός που με δέχεται όπως ακριβώς Είμαι! Αυτός που με αντέχει…. Αυτός που κάνει πράγματα για Μένα, πριν από Εμένα και που ίσως να μην τα έκανε ποτέ στην ζωή του, για άλλη Γ/γυναίκα.
    Μήπως κάτι τέτοιο.... θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε άνδρας, ανεξαρτήτως status?
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2008
  4. Emma

    Emma Contributor

    Εγώ θα άλλαζα το "μπορούσε" σε "έπρεπε" και θα συμφωνούσα πλήρως  
     

  5. Εμενα ρωτας??? Τοσους δασκαλους και δασκαλες εχουμε εδω?
     
  6. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Εάν κάποια αποδεικνύει εμπράκτως πως η ικανοποίηση των αναγκών και επιθυμιών Του αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα για την ίδια και όχι ένα "καπρίτσιο", δεν βρίσκω λόγο να μην την Δεχθεί όπως είναι, όπως και να της αποδίδει την κάθε φροντίδα Του.
     
  7. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Τι ωραια που τα ειπες Ευα!

    Αγαπητη Syrah, please visit the blog in question. You'll find out that on the contrary, Bitchy Jones is very much against the whole concept of "goddesses" and false dommes who put on airs. I didn't quote all of the text, because she is also very much against pro-Dommes, and believes that they are ruining the whole concept of what it is to be a dominant woman and foster false expectations in submissive men. If you read her blog, you'll discover that she has a very caustic sense of humour about the whole thing.

    I didn't quote the entire text, because I don't agree with her completely on a number of things, including fetish dress, which she dislikes (I do enjoy it, what can I say?). I can see her point though. And I don't think that pro-Dommes are ruining things for the rest of us, I actually think there is a great deal we can all learn from them, and I can only say that if you can make a living out of what comes naturally and you enjoy, then bravo!

    Yes, Bitchy Jones is foul-mouthed and extreme in her criticism of the whole scene, but she is fun to read, and I agree with her view on submissive men.

    I highly recommend her site to dominant women, and there are a number of other blogs I could recommend as well, if anyone is interested.
     
    Last edited by a moderator: 23 Απριλίου 2008
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ελπίζω να μην εννοείς πως η κάθε φροντίδα Του συμπεριλαμβάνει να μην της Χαλά χατήρι, να Περπατά πίσω απ΄ αυτήν και να μην της χαλά χατήρι!!!
    Είμαι βεβαιη πως δεν θα μπορούσε. Και χαίρομαι που δεν θα μπορούσε γιατί αλλιώς οι σκλάβες θα μέναμε με καμένα χείλη και ανικανοποίητες ανάγκες.
    Ο καλύτερος τρόπος να με ξενερώσει κάποιος άντρας είναι να μην μου χαλά χατήρι, να περπατά πίσω από μένα και να κρέμμεται από τα χείλη μου.
    Οπότε ευτυχώς που υπάρχουν κι οι Μαστερς  

    ΄
    Αν και δεν πιστεύω πως οι κάτάρες πιάνουν για καλό και για κακό ένα φτου φτου θα το πω!  
     
  9. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Η φροντίδα είναι στην κρίση και στην διακριτική ευχέρεια Εκείνου που την δίνει lara[E-p], όπως και η διάρκεια που θα την αποδώσει... και για να εξαλείψω την όποια παρανόηση, σου υπενθυμίζω πως υπάρχει διαφορά εάν κάποιος κρατάει το χέρι μιας γυναίκας δουλοπρεπώς από το να το Κρατάει με Ισχύ.
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Οκ, ας υπογράψουν συμβόλαιο για να μην Τον "ρίξει" κιόλας τότε, αν αυτό είναι το πρόβλημα.

    Όλα όσα ανέφερε η SM_Art_Lady θα έπρεπε να δίνονται/συμβαίνουν επειδή τα αισθάνεται/θέλει κάποιος και όχι ως επιβράβευση/αντάλλαγμα "παροχής υπηρεσιών" ή επιβεβαίωσης συναισθημάτων και αποδοχή κτητικότητας.

    I wouldn't have it any other way.
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    Αυτός που περιγραφεις Εύα, ειναι ο ιδανικος μπαμπάς που όλες θα θέλαμε να είχαμε. (φτιαξε την εικόνα στο μυαλό σου και δες εναν μπαμπα που δε χαλα τα κεφια στο κοριτσακι του, το κρατά απο το χέρι για να μη σαβουριαστει απο τα ψιλοτακουνα της μαμας του, που ξερει τι του αρεσει και τι το κανει να γελαει, που το δεχεται όπως είναι , που το κοριτσακι πιστευει πως ολα αυτα θα τα εκανε μονο γι αυτο και για καμια άλλη, ουτε καν για τη μαμα του).

    Κι επειδη αυτό το μοντέλο, δεν κυκλοφορεί ουτε σε συσκευασίες μπαμπάδων, καλο θα ηταν να προσγειωθούμε στον αληθινό κόσμο, οπου το ιδανικό δε υπάρχει (και καλως δεν υπάρχει). Οσο πιο γρήγορα συνειδητοποιησουμε πως οι γυρω μας ειναι ανθρωποι κανονικοι σαν εμας και ζουμε μαζι τους αναγνωριζοντας τους πως ειναι αυτοι που ειναι κι οχι αυτο που εμεις θα θελαμε να ειναι, πολλες δυσκολιες και παρεξηγησεις και παθιασμενοι έρωτες χωρις αντικρυσμα, θα ειχαν λυθει.

    Για μενα, υποτακτικός είναι ο άνδρας που σεξουαλικά πρωτιστως θελει να ελεγχεται απο μια γυναίκα (για να μη το παρατραβηξω στ ακρα και πω , πως αυτο που τον ερεθιζει και τον ιντριγκαρει ειναι να χει μια γυναικα που θα παιζει και το ρολο της μαμας του, ελεγχοντας τον και τιμωρωντας τον οταν κανει αταξιες).
     
  12. female

    female Contributor




    Υποκλίνομαι... (Μόνο εκείνο το ..."κανονικοί" δεν μου 'χει τύχει να συναντήσω πολύ-πολύ.)