Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Crash Test Προκαταληψεων - The Pregnant Man

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 10 Απριλίου 2008.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ενα λεπτο για να ξεχωρισουμε τα πραγματα
    ΔΕΝ μπορω ποτε να βρεθω στα παπουτσια μιας τρανς/γκεϊ , εκ των πραγματων αυτο θα μου στερησει την απολυτη κατανοηση της αλλης πλευρας .
    Αυτο σε καμια περιπτωση δεν σημαινει ελειψη σεβασμου ή διαθεσης για κατανοηση , πιστευω οτι σε αυτο θα συμφωνησουν ολοι οι ετεροφυλοι , τουλαχιστο μεσα εδω ...
    Αυτο που ποτε δεν θα μπορεσω να δεχτω ειναι η επιβολη .
    ..... ααα 4 πηγε ... παω να φαω ... επανερχομαι ....
    συνεχιζεται ...
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor


    Mάζεψα όσα έγραψε η christina και σας προτείνω να τα ξαναδιαβάσετε....
    Αξίζει τον κόπο να μάθετε κάτι σωστό και τεκμηριωμένο μια που ασχολείστε με ένα τέτοιο θέμα...και μάλιστα απ΄ ότι είδα ξεφύγατε από την κοινωνική του υπόσταση και αγγίξατε και την επιστημονική του πλευρά.

    Τι να πω μετά από όλ’ αυτά, που πολύ σωστά έγραψε η christina σαν γιατρός! Πέρα από τις επιστημονικές γνώσεις που κατέθεσε γενικότερα για το θέμα, οι θέσεις της ήταν σαφέστατες και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη!!!

    Μπράβο christina…!
    Μπράβο, όχι επειδή φαίνεται ότι έχεις κάνει διατριβή (όχι για το "που πέφτει το μουνί, στην δύση ή την ανατολή") …αλλά επειδή, ο συνδυασμός των γνώσεων που έχεις με την τοποθέτηση σου με κάλυψαν, όπως και άλλους φίλους που σε διάβασαν. Σ΄ευχαριστούμε…!

    Η ημιμάθεια ΔΕΝ πρέπει να είναι φίλη κανενός…
    Όποιος λέει μυθεύματα και το παίζει ξερόλας σε όλα τα θέματα, εκτίθεται…Βέβαια το να δείχνει κάποιος πόσο "καραγκιόζης" και φαντασμένος είναι, ποσώς και με απασχολεί…Αντίθετα το περιγελώ και με διασκεδάζει. Αυτό που με απασχολεί όμως είναι ότι αυτός ο αστείος και φαντασμένος άνθρωπος, μπορεί να γίνει και επικίνδυνος σε όσους τον πιστεύουν, επειδή ίσως να έχει την δυνατότητα να ξεγελάσει και έτσι μπορεί να παρασύρει άλλους σε περιπέτειες…Και εδώ είναι το δράμα της υπόθεσης…

    Η γνώμη μου για τον πάσης φύσεως ρατσισμό που διακρίνει τους ανθρώπους, είναι ότι πρόκειται για ασθένεια, που δημιουργεί "ατροφία" εγκεφάλου, που βασίζεται στη λογική του παραλόγου και που βλάπτει σοβαρά την κοινωνία.

    Υπάρχει πιο ωμοβόρο πλάσμα στον πλανήτη Γη από τον άνθρωπο, που στηρίζει τον ρατσισμό του σαν τρόπο σκέψης ή ακόμα και σαν τρόπο για να υπερέχει και να υπερισχύει των άλλων ανθρώπινων πλασμάτων?
    Προσωπικά θεωρώ το ρατσισμό, σαν ένδειξη του φόβου, της αδυναμίας, του κόμπλεξ, της αμάθειας, του μίσους, της ανασφάλειας, της έχθρας, της απόρριψης, της αλαζονείας και της περιφρόνιησης.
     
    Last edited: 26 Απριλίου 2008
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τώρα είδα το ανόητο αυτό νήμα το οποίο δεν είχε ουσιαστικά λόγο ύπαρξης σε ένα τόσο ανοιχτόμυαλο φόρουμ όπως το δικό μας (χαμόγελο). Pregnant man? Ας καγχάσω! Ε και; Βρε για συνέλθετε, εδώ έκαναν παιδιά όλοι οι κομπλεξικοί και οι μαλακογκαύληδες και αυτό μας πείραξε;

    SM_Art_Lady, αν δεν είχες αναφερθεί στα ποστ της Χριστίνας, δεν θα είχα καν προσέξει ότι ο συνδυασμός των γνώσεων με την αναίτια επιθετικότητα προς την Syrah είναι τουλάχιστον ύποπτο φαινόμενο, ιδίως από ένα καινούργιο μέλος, όπως είναι η καθόλα αξιοσέβαστη Χριστίνα. Αν και συμφωνώ με το σύνολο των απόψεών της - πώς θα μπορούσα να μην - δεν συμφωνώ με το ύφος της τοποθέτησής της, το οποίο παραπέμπει σε καραγκιοζιλίκια που όμως δεν διασκεδάζουν.

    Ακόμη κι εγώ που έχω την φήμη της οξύθυμης δεν φέρομαι έτσι στους συνομιλητές μου. Τους εκτιμώ και ακούω προσεκτικά την άποψή τους πριν διαφωνήσω ή συμφωνήσω μαζί τους. Τι να πω...πρώτη φορά βλέπω τέτοια αντιμετώπιση μέσα στο συγκεκριμένο φόρουμ. Αίσχος...

    Ξέρω ότι η Syrah δεν χρειάζεται συνήγορο, ήδη απάντησε στην νέα συμφορουμίτισα, αλλά έχω το δικαίωμα να πω την άποψή μου επί του θέματος, όπως το βλέπω.
     
  4. gothman

    gothman Regular Member

    Απάντηση: Crash Test Προκαταληψεων - The Pregnant Man

    Νομίζω ότι η christina (την οποία δεν ξέρω, υποθέτω μόνο τι μπορεί να σκέφτηκε) απλά αντέδρασε όπως αρκετοί θα 'θέλαν αλλά δεν πράξαν. Δεν είναι εύκολο να το καταλάβει εύκολα κανείς αυτό αν δεν τον κοροιδεύουν για κάτι τόσο προσωπικό σε καθημερινή βάση, ή αν δεν τον μειώνουν για αυτό, οπότε λογικό ίσως να μην καταλαβένετε γιατί κάποιος να είναι τόσο επιθετικός. Και εγώ σε φάσεις τα ίδια σκέφτηκα για πράγματα που γράφτηκαν και ένιωσα αναλόγως εκνευρισμένος. Ειδικά σε forums όπου δεν έχεις μπροστά σου το συνομιλητή σου λογικό είναι να παρασυρθείς κάποιες φορές.

    Αφήστε που δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά που έχουν υπάρξει τόσο έντονες διαφωνίες σε αυτό το forum για να φαίνετε τόσο υπερβολικό ότι έγραψε.
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Crash Test Προκαταληψεων - The Pregnant Man

    Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο, πέρα από το ότι σου λείπει ένα τ στην υπογραφή σου. 
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ο τίτλος "Crash Test Προκαταληψεων" δικαιώθηκε εν μέρη.
    Δεν το βρίσκω καθόλου "ανόητο νήμα" …. 
    Η συζήτηση που ακολούθησε, έπιασε τον παλμό που του έπρεπε και απ΄ότι κατάλαβα κτύπησε και φλέβα..

    Αγαπητή dora_salonica, δεν πρόσεξες ότι δεν ανέφερα κανένα όνομα όταν απευθύνθηκα σε "ημιμαθείς", "καραγκιοζλίκια" και "φαντασμένους".
    Πως σου πρόεκυψε τώρα, ότι αναφέρθηκα στην Syrah...δεν ξέρω! Δεν είχα την συγκεκριμένη κυρία κατά νου. Ίσως αυτός ο συνειρμός συνέβη, επειδή η ίδια η christina -που μέχρι τώρα δεν γνώριζα - απάντησε στα post της Syrah... Η δική Μου αναφορά όμως δεν είναι για συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά είναι γενικότερη.

    Αναρωτιέμαι, μήπως και δεν πρέπει να μιλάμε εδώ μέσα? Πρέπει δηλαδή να νοιώθουμε ότι γράφουμε υπό το καθεστώς της τρομοκρατίας, φοβούμενοι μήπως και αυτά που θα πούμε ενοχλήσουν Κ/κάποιους (συγκεκριμένους) που δεν συμφωνούμε με τις απόψεις τους?
    Αν είναι δυνατόν να βιώνουμε τον ρατσισμό και σε αυτό το forum που για πολλούς αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων και την ελευθερία! Αυτή η φασιστική συμπεριφορά όπως είπε και η christina "ήταν ΠΑΡΑ πολύ της μόδας τον 19ο αιώνα" και όχι σήμερα.

    Όσο για όσα παρέθεσε η christina, προσωπικά τα βρήκα λόγια ενός επιστήμονα που κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς σε αυτά τα θέματα.
    Το ύφος των απόψεων της είχε την χροιά μια αγανακτισμένης ύπαρξης, που "τα έχει πάρει" γενικότερα, με απόψεις που θεωρεί λανθασμένες όπως και πολλοί άλλοι μαζί με αυτήν. Εκείνη γνωρίζει καλά τους λόγους, που Ε/εμείς απλά μπορούμε να υποθέσουμε και να κατανοήσουμε, αν προσπαθήσουμε έστω και λίγο.

    Είμαι σίγουρη ότι η christina ΔΕΝ ΕΙΧΕ μπροστά της την Syrah, όταν έγραφε... Προφανέστατο είναι ότι, τσάκωσε το ερέθισμα από τα γραφόμενα της κυρίας αυτής για να εκφράσει αυτά που έπρεπε.
    Μπροστά της όμως είχε όλους Ε/εμάς, που προσπαθούμε ο καθένας για τους x και ψ λόγους, να θέλουμε να πουλήσουμε γνώσεις, σνομπαρία και εξυπνάδες, κάνοντας την τρίχα τριχιά και με αυτόν τον άδικο τρόπο να προσπαθούμε - άστοχα φυσικά- να εξοστρακίζουμε πλάσματα, με περίσσια ευκολία στην μοναξιά της κόλασης δείχνοντας τα με το δάχτυλο και ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο το κασέ Μ/μας (νομίζουν).

    dora_salonica, δεν με ενδιαφέρουν οι φιλικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στα άτομα εδώ μέσα...(αν και ειλικρινά το χαίρομαι). Με ενδιαφέρει όμως η οποιαδήποτε σχέση (μίσους ή πάθους) να μην γίνεται μοχλός συγκάλυψης και φίμωσης του λόγου των υπολοίπων, που απευθύνονται στο forum. Αυτό το δικαίωμα, ανάμεσα σε άλλα, παρέχει η ατομική ελευθερία και στην προκειμένη περίπτωση η ελευθερία του λόγου.

    Η Christina φρονώ ότι δεν έθιξε κανένα …
    Παλικαρίσια έγραψε αυτά που έπρεπε να γράψει, Μ/μας αφορούν όλους και όχι μεμονωμένα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

    Απορώ με την παρέμβαση σου dora_salonica...Εξ όσων παρακολουθώ, δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια ατοπήματα.

    Αυτή η άποψη του gothman που με βρίσκει σύμφωνη, έπρεπε να λέει σε Ο/όλους εδώ μέσα… κάτι…
    Εμένα αυτό που έγραψε ο gothman λέει, ότι γι αυτό τον λόγο οι περισσότεροι είναι μαγκωμένοι και κλεισμένοι στο καβούκι τους. Δεν συμμετέχουν σε συζητήσεις φοβούμενοι ότι θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα (γνωστά, άγνωστα) για να τους κατασπαράξουν με τον α ή β τρόπο.
    …Δυστυχώς είναι τρανή απόδειξη σε αυτό που λέω, όλο αυτό που επικράτησε σε αυτό το νήμα..
     
    Last edited: 27 Απριλίου 2008
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Κατ' αρχάς Χρόνια Πολλά αγαπητή φίλη. 

    Πράγματι έχουν αναπτυχθεί αρκετές φιλίες μέσα στο φόρουμ, ίσως επειδή έχουμε και την ευχέρεια αρκετοί από μας να γνωριζόμαστε και από κοντά και να ξέρουμε τι κουμάσι είναι ο συνομιλητής μας. 

    Εξακολουθώ να θεωρώ το νήμα ανόητο, και αν και δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις, γιατί ήμουν εξαιρετικά busy αυτές τις μέρες με άκρως ενδιαφέρουσα ενασχόληση με διαστροφούλες, μάλλον έχεις δίκιο. Αυτά που εσύ, εγώ, η christina και καναδυό άλλοι θεωρούμε αυτονόητα, δεν είναι καθόλου αυτονόητα για όλους. Ο τίτλος του νήματος επομένως ήταν εύστοχος.

    Το ξέρω ότι εσύ προσωπικά δεν ανέφερες ονόματα και δεν αναφέρθηκα σε σένα αγαπητή Smart στο δικό μου ποστ, το οποίο δεν ήταν παρέμβαση, αλλά έκφραση των απόψεών μου σε σχέση με το ύφος συνδιαλλαγής εντός του φόρουμ. Κάτι μου προξένησε εντύπωση και το είπα, ευθαρσώς, χωρίς να φοβούμαι ότι κάποιος θα με κατασπαράξει. Και έτσι πρέπει να γίνεται, εξάλλου έχουμε και τους mods, οι οποίοι κάνουν καλά την δουλειά τους, όταν δεν κοιμούνται μακαρίως κυνηγώντας Κορνήλιους και πράσινα άλογα...

    Ελπίζω να μην σε τρόμαξε το μικρό μου ποστ. Αν ναι, ευχαρίστως να το σβήσω. Δεν θα το ήθελα αυτό, πιστεύω στην ελεύθερη και ευγενική ανταλλαγή απόψεων.

    Δεν ξέρω αν η christina είναι ή δεν είναι επιστήμονας, δεν έχω την ευχέρεια να γνωρίζω το βιογραφικό της, σίγουρα όμως το κείμενό της δεν χρήζει ερμηνείας. Ως φιλόλογος (το βιογραφικό μου στη διάθεση παντός ενδιαφερόμενου) αναγνωρίζω το ύφος ενός κειμένου χωρίς δυσκολία. Με τον αυθορμητισμό που με διακρίνει και που δεν μπόρεσα ποτέ να ξεφορτωθώ, σχολίασα επί του ύφους. Αν το ύφος ήταν αποτέλεσμα μακροχρόνιας καταπίεσης και ξέσπασμα θυμού άνευ συγκεκριμένου αποδέκτη, θα το κατανοήσω ασφαλώς και θα συστήσω ηρεμία και ενδοσκόπηση.

    Ναι. Έκανα χρήση του δικαιώματος. Καλά δεν έκανα;

    Εγώ φρονώ ότι προσπάθησε να θίξει αλλά δεν τα κατάφερε. Κι εσύ παλικαρίσια τα λες, κι εγώ, και η christina (αν κόψει και τις προσωπικές επιθέσεις θα τα λέει ακόμα πιο παλικαρίσια) και ένα σωρό άλλοι. Δεν είναι δα και κάποιο φοβερό προτέρημα αυτό.

    Θα συνηθίσετε. Δεν θεωρώ την παρέμβασή μου ατόπημα και δεν είναι. Σκοπεύω δε σε μία πιο ενεργή συμμετοχή στο φόρουμ στο μέλλον, η οποία θα έχει στόχο τα ατοπήματα ύφους και, όπου δύναμαι, της σκέψης των άλλων. Ο τίτλος της λογοτέχνιδος της Βορείου Ελλάδος δεν με καλύπτει πλέον, αν και θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω το κοινό μου. 

    Και πάλι τις ευχές μου και καλά να περάσετε φίλοι και φίλες. Πάω για κραιπάλη, αρνάκι, κρασάκι και καμάκι...
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Τωρα μπηκανε τα πραγματα σε ταξη και ησύχασα ...Ολα καλα...!!
    Μπορω να παω και γω τωρα για να καμαρωσω dolcett τον οβελια...
    Πιες και κανενα ποτηρακι στην υγεια Μ/μας.
    Χρονια Πολλα!
     
     
  9. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Crash Test Προκαταληψεων - The Pregnant Man


    χμ !!! το σκεφτομουν το πρωι λιγο διαφορετικα .... για την Εκθεση ....

    σκεψου το !


    Χρονια Πολλα ! ( sorry .. για το ασχετο , αλλα σχετικο με αλλο .... )



    ....
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Crash Test Προκαταληψεων - The Pregnant Man

    Ένα κατάλαβα από τούτο το thread: oτι αρκετοί αρχίζουμε να βρίζουμε από μέσα μας πριν καλά καλά διαβάσουμε το post (ίσως και μόνο το όνομα του μέλους αρκεί για να μας φουντώσει), διαβάζουμε διαγώνια, κατανοούμε αυτό που εξ' αρχής είχαμε κατά νου και ακολούθως εξαπολύουμε μύδρους και κροτίδες είτε για να «την πούμε» είτε για να αποκρούσουμε ανύπαρκτες επιθέσεις.

    Σε σχέση με το θέμα, απλώς το βρίσκω ως ένα απ’ αυτά που βάζουν στο τελος των ειδήσεων με του κόσμου τα περίεργα. Κρίση δε μπορώ να εκφέρω. Δε γνωρίζω καν τα κίνητρα των πρωταγωνιστών. Μπορεί να πρόκειται για ρομαντική έκφραση αγάπης ή για να μαζέψουν φράγκα από τη δημοσιότητα ή κάτι άλλο. Ότι κι αν είναι, δικό τους θέμα. Απ’ την άλλη θα το θεωρούσα γελοίο να θεωρηθεί το περίεργο αυτό συμβάν ως σημαία απελευθέρωσης της ομοφυλοφιλίας. Κρατώ συνεπώς το γραφικό του θέματος, το θλιβερό του thread ως ποιότητα επικοινωνίας και ασφαλώς, μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις που ακούστηκαν εν μέσω αλαλαγμών.
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Μιας κι εγώ την βρίσκω μια χαρά με τις αντιπαραθέσεις και μιας και από άρτον μέρες που είναι χόρτασα, λέω να διοργανώσω ένα ...θέαμα.
    Ντόρα κι Εύα σε λασπομαχία με μπικίνια. Βάλτε τα στοιχήματα σας. Ρέφερι θα βάλω τον Ντολμασνέ. Η Νικήτρια θα πάρει κλάδον ελαίας ή ηττημένη τίποτα κι εγώ 10% γκανιότα.
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Crash Test Προκαταληψεων - The Pregnant Man

    Ο ρέφερι θα πάρει* τις δύο κυρίες;



    *Με την καλή έννοια, φυσικά.....