Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Sorry, αλλα επειδη αυτες τις 2 τελιτσες τις εχεις σε ολες τις απαντησεις σου ειναι απλα για να μαζεψεις τα πρωτα 5 posts?????!!!!!!!!!!!! 
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Όχι για να κάνει ρούμπο...
    Τον κέρδισε δικαίως!
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor


    εχμ .... κατα βαθος η φιλη σου δεν ειχε αδικο ....
    Σιγουρα συμφωνω με αυτο που γραφεις και εχω τονισει με ΜΑΥΡΑ .. απολυτα συμφωνω ... ομως ας μην ξεχναμε τι εχουμε να προσφερουμε και ποιος ενδιαφερεται για αυτο το συγκεκριμενο που προσφερουμε ...
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Αρχμφμ...  
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αγαπητή Mirella…

    Όταν έγραψα "κάποιοι ομοφυλόφιλοι, περιθωριοποιούν από μόνοι τους τον εαυτό τους” εννοούσα κάτι παρόμοιο με αυτό που ανέφερες. Θα εξηγήσω τι εννοώ:
    Πήγαμε κάποτε με μια παρέα μπούμε σε ένα bar για ποτό. Το club αυτό το επιλέξαμε τυχαία επειδή εξυπηρετούσε και η περιοχή αλλά και η ώρα. Όταν πήγαμε να μπούμε μέσα κάποιος γεροδεμένος τ'υπος στην πορτα μας ζητησε διακριτικά να πάμε αλλού. Ρωτήσαμε τον λόγο και είπε με νόημα ότι το μαγαζί είναι μόνο για λεσβίες.

    Του εξηγήσαμε ότι δεν μας πειράζει και ότι εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Θέλουμε να περάσουμε δυο ώρες ευχάριστα και αυτό είναι όλο. Τελικά ο τύπος δεν μας άφησε και φυσικά η παρέα το σχολίασε αρνητικά, έχοντας μεγάλο δίκιο.!!

    Άλλο παράδειγμα…Κάποτε έκανα αίτηση για να γίνω μέλος, σε ένα online lesbian community. Η αίτηση μου έγινε δεκτή αλλά…για λίγο. Προς έκπληξη μου την επόμενη μέρα της αποδοχής Μου η πόρτα στο online lesbian community, ήταν κλειστή για μένα…Με είχαν πετάξει έξω.
    Απευθύνθηκα στην δημιουργό και την ρώτησα τον λόγο. Η απάντηση μου ήρθε αμέσως και με προβλημάτισε τότε αρκετά. “Είδαμε το profile σου (τότε στο pathfinder). Δεν μας ενδιαφέρουν οι γυναίκες που φοράνε γόβες"

    Αφού πέρασα το πρώτο σοκ θύμωσα πολύ και έστειλα απάντηση. "Ούτε και εμένα με ενδιαφέρουν τα κομπλεξικά άτομα ανεξαρτήτως φύλλου...Όπως καταλάβατε Εγώ δεν σας έβαλα στο περιθώριο, επειδή είσαστε λεσβίες…Μόνες σας μπήκατε!"
    Την επομένη μέρα με προσκάλεσαν στο club τους και μου ζήτησαν συγγνώμη.

    Έχουν λόγους να έχουν φοβίες και να έχουν επιφυλάξεις…. Το ξέρω… Αλλά αν δεν ξεπεραστούν όλες αυτές οι ενοχές από τα ίδια αυτά τα άτομα…Πάντα θα βρίσκουν μια ασφαλή γωνιά να κρυφτούν.
    Από ποιους άραγε? Τους normal, τους τελείους και τους άμεπτους?

     
     
    Last edited: 29 Απριλίου 2008
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητή Μιρέλλα,

    Εξαιρετική η παρένθετη σκέψη σου.
     
  7. Marialena19

    Marialena19 New Member

    Από την πολύ μικρή μου εμπειρία,πολλά κορίτσια της ηλικίας μου θέλουν να δοκιμάσουν.Φοβούνται όμως το χαρακτηρισμό της "ανώμαλης"...Όπως κι εγώ όταν δοκίμασα πρώτη φορά με τη φίλη μου,ήμασταν και οι δύο διστακτικές.Τελικά η προπαγάνδα από τους δήθεν "ομαλούς" έχει κάνει δουλειά...
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν μπορεσα ποτε να το καταλαβω.
    Σκεφτομουν οτι η εγω ειμαι τρελλη, η οτι ολοι οι αλλοι τα ειχαν "παιξει".
    Δεν καταλαβα ποτέ γιατι πρεπει να αναλωνω ολη την ημερα μου σε συζητησεις για ψωλες, για το πως ηταν η βραδυα με τον χτεσινοβραδυνο παιδαρο, ποσα στρας εχει το σουτιεν που αγορασα κλπ.
    Μου αρεσε και μου αρεσει να συμμετεχω στα κοινα, να συζητω με ατομα μορφωμενα, να αποκομιζω γνωσεις, να βλεπω και να ασχολουμαι με ολα τα ωραια πραγματα που υπαρχουν γυρω μας.
    Δεν μου αρεσε ποτε να προκαλω, να φερομαι σαν τσουλα, και πιστεψτε με, καποτε κατηγορηθηκα, ναι οπως το γραφω, ως μονογαμικη!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν μου αρεσε ποτε να βαζω ταμπελλιτσες ο gay, η λεσβια, η τρανς, ο str8, διοτι εβλεπα τους παντες ισους, με διαφορετικες σεξουαλικες επιλογες απλα.
    Με λιγα λογια δεν θελησα ποτε να βγω στο περιθωριο γιατι απλα δεν εχει τιποτε να μου προσφερει.
    Και πιστεψτε με, με κυκλοφορησαν πολλοι επωνυμοι και αξιολογοι αντρες, και με πηγαν παντου!!!
    Οι ιδιοι μου ελεγαν πως ημουν το στυλ της γυναικας που ντυμενη Κυρια πηγαινει σε βραδυα μουσικης στο Μεγαρο, και ας ντυνομουν οσο πιο απλα μπορουσα.
    Το γραφω, γιατι καποιο αρσενικο, πολυ προσφιλες ατομο εδω μεσα με πληγωσε και ας μην το ξερει, οταν πανω σε μια συζητηση σε καποιο chat του ανεφερα για την προσφατη συναντηση που ειχατε κανει στο Θησειο, οτι αν ημουν στην Ελλαδα θα ηθελα να ερθω και εγω για να λαβω την απαντηση, "χμ, ισως καλλιτερα, το μερος δεν το επετρεπε, μην μας κρεμασουν και κουδουνια"!!
    Δεν πειραζει, το καταπια, ξερω τον εαυτο μου, εγω συνεχιζω και τον συμπαθω ισως να το ειπε γιατι δεν με εχει ακομη γνωρισει απο κοντα και συνεπως μπορει να βγαζει λανθασμενα συμπερασματα.
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

      
     


     
     



    ..that's life...(?)




    Θα απαντήσω τάχιστα:


    -Δεν είμαστε όλοι bi.Ακόμα και αν κάποιος είχε μία ή δύο εμπειρίες στη ζωή του(οι οποίες είναι σύντομες και "στεγνές"),αυτό δεν τον καθιστά αμφισεξουαλικό.Αν κάποιος πάει μια φορά με γέρο ή γριά δεν είναι γεροντόφιλος κοκ..Υπάρχει μια μεγάλη παρεξήγηση εδώ και δυστυχώς και μεγάλο κομμάτι των gay το υποστηρίζει.Βέβαια αυτό γίνεται λόγω μιας εκδίκησης προς το σύνολο ή και ως ανάγκης για εξομοίωση"αφού τόσοι str8 ,με κοιτάνε,άρα όλοι γουστάρουνε" και άλλες τέτοιες παπαριές.Δυστυχώς αυτές είναι συμπεριφορές που ξεκινάνε από καταπιεσμένες ψυχοσυνθέσεις..

    -Απορώ για το τι είναι ομαλό και τι ανώμαλο,όταν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις(έστω με κοινή συνιστώσα) για το περεχόμενο των εννοιών αυτών..

    Syrah: δηλαδή ο προορισμός του ανθρώπου είναι η διαιώνιση και μόνο,άρα είναι και ο παρονομαστής προς τους όποιους χαρακτηρισμούς της όποιας συμπεριφοράς;

    lutexduck:ήρθες και πάλι τρελό καρναβάλι
     
    Last edited: 14 Μαϊου 2008
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αυτο το ατομο δεν παει καλα... Κουδουνια θελει ο ιδιος...Ισως να ειναι και φιλος Μου αν λες οτι ειναι απο εδω μεσα... Δεν τον ξεμπροστιαζεις κιολας με το nick του?

    Μπα δεν θα το κανεις...επειδη εσυ εισαι Κυρια!  
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Λοιπόν για μερικά που είπα τα είπα σε άσχημη στιγμή της ζωής μου και έχω ζητήσει συγνώμη αν δεν απατούμε κοντά στο καρναβάλι κιόλας  
    Έχω μια απορία όμως, λέτε ότι δεν υπάρχει γιατρειά σωστά? Τότε πώς έχουν δημιουργήσει αυτό το όπλο http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_bomb λες να μην έχουν βρει κάποιου "είδους γιατρειά"? Αν αρχίσεις τώρα να με βρίζεις και να με λές ρατσιστή ότι δεν είναι αρρώστια κ.τ.λ μάλλον είσαι πιο στενόμυαλος από εμένα και δεν βλέπεις ότι όλα αυτά είναι γραμμένα κάπου...
     
  12. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.