Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοπρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος scatlover_for_fem, στις 19 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. scatlover_for_fem

    scatlover_for_fem New Member

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Tελικα πιστευω πως στη κοινωνια υπαρχουν πολυ χειροτερα απο την κοπρολαγνια!
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Συμφωνω απολυτα! 
     
  3. toiletgourmet

    toiletgourmet New Member

    Στην ανθρώπινη συμπεριφορά δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο. Αλλωστε τα αντικειμενικά- κοινωνικά κριτήρια μεταβάλλονται κατά εποχή και διαρύθμιση κοινωνική. Ενα μέτρο υπάρχει διαχρονικά μόνον: η βλαπτικότητα των θεμελιωδών δικαιωμάτων των άλλων (και κατ' επέκταση όχι μόνον των ανθρώπων, αλλά και των ζώων και των φυτών...)
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Στο post Νο 2, του παρόντος νήματος, είχα απευθύνει στπ νηματοθέτη την κάτωθι ερώτηση:

    Στης οποίας το πρώτο υποερώτημα εικάζω ότι θα απαντούσες θετικά, και το δεύτερο αρνητικά. Αν λοιπόν τα κόπρανα, γίνονται από κάποιον αντιληπτά ως στοιχεία αμιγώς φετιχιστικού χαρακτήρα, αυτό σημαίνει πως μπορεί να τα αποσυμπλέξει από το δέκτη τους;

    Συνεπαγωγικά θα μπορούσε λόγου χάρη να διατηρήσει σε ένα δοχείο τα κόπρανα της φίλης τους και να τα καταναλώνει όποτε επιθυμεί κατά τη διάρκεια μίας ή δύο ημερών, όντας μόνος; Θα μπορούσε να ερεθιστεί σεξουαλικά από τη θέα μίας βρώμικης δημόσιας τουαλέτας, ή θα μπορούσε να καταναλώσει τα κόπρανα ενός ανθρώπου, ο οποίος στερείται ερωτικής σημασίας, πχ κάποιου άγνωστου, κάποιου συγγενή ή φίλου ή του εαυτού του; Ακόμη περισσότερο θα μπορούσε να καταναλώσει τα κόπρανα ενός ζώου;

    Οι παραπάνω απορίες προκύπτουν αντιπαραβάλοντας τις φράσεις σου που απομόνωσα με το δικό μου φετίχ -αν μπορεί να θεωρηθεί φετίχ-, τις γραβάτες. Οι γραβάτες του φίλου μου, που μυρίζουν όπως το στέρνο του έχουν ασύλληπτη για τους περισσότερους ανθρώπους ερωτική αξία για εμένα. Πλην όμως μια γραβάτα, ανεξάρτητα από το φορέα της, περιέχει για εμένα ερωτική πληροφορία. Αυτό σημαίνει πως στα καταστήματα με ανδρικά αξεσσουάρ ενθουσιάζομαι, και πως όταν βλέπω άνδρες με γραβάτες, σκέπτομαι ό,τι θα σκέπτονταν οποιαδήποτε μη φετιχίστρια στη θέση μου, αν έβλεπε άνδρες με στενά εσώρουχα ή μαγιώ που διέγραφαν το πέος τους σε στύση.

    Η παραπάνω φετιχιστική διάθεση δεν συνοδεύεται και από αντίστοιχη υποτακτική, όμως αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί παρά να εμφιλοχωρούν στη σκέψη μου συμβολισμοί που τη γεννούν, και για εμένα τουλάχιστον είναι πρωτόγνωρη η σκέψη πως τα κόπρανα κρίνονται ως θελκτικά βάσει αμιγώς αισθητικών κριτηρίων (οσμή, γεύση, θέα).
     
  5. AlucarD [s.m.]

    AlucarD [s.m.] New Member

    Re: Απάντηση: KOPROLAGNIA


    Άριστο!
    Με τη μόνη διαφορά ότι ο συμβολισμός στη κοπρολαγνεία είναι σπανια ανυπαρκτος.Σίγουρα υπαρχουν πολλοι που αρεσκονται σε απλο shit play.Ομως,οι περισσότεροι υποτακτικοι ερεθιζονται εχοντας την κ. ως την φαντασιωση της υπερτατης και πιο extreme μορφης εξευτελισμου πιστευω.Σαν προιον αμα το παρηγαγαν χημικα ή απλα φυτρωνε σε δεντρα και το πουλουσαν στα σουπερμαρκετ ,δε θα ειχε μεγαλη ζητηση,σε συγκριση γευσης και οσμης με τα υπολλοιπα τροφιμα ειδικα.Το γεγονος λοιπον οτι προερχεται απο την πολυποθητη πισω τρυπουλα της Κυριας και ειναι το πιο <<βρωμικο>> και <<υπερτατο>> παραγωγο του σωματος της σε συνδυασμό με τον (δήθεν) εξαναγκασμο του σκλαβου στη λαγνεια αυτων,κατατασσει τη κοπρολαγνεια ως τη πιο extreme κρυφη,αγνωστη,βρωμικη και υπερτατη φαντασιωση ενος υποτακτικου.
    Γιαυτο αλλωστε και οι πολλοι σκλαβοι οπως ανεφερε και η υπερτατη mistress Mirella κολλωνουν τη κρισημη στιγμη,διοτι καυλωνουν περισσότερο με το συμβολισμο (υπερτατος εξευτελισμος και υπερτατη λατρεια της Κυριας) παρα με τα κοπρανα καθεαυτα.Όπως και να εχει η γευση και η μυρωδια των κοπρανων μιας Κυριας σε εναν τυχαιο vanilla ανθρωπο προκαλει αποστροφη και αηδια, ενω για πολλους υποτακτικους η ίδια γευση και η οσμή ειναι ακρως ερεθιστική και μεθυστικη..

    ΥΓ.Mr scatlover τα θελει ο κωλος σου απ οτι φαινεται.Μετεφερε την επιθυμια σου στις αγγελιες γιατι καταντας γραφικος  
     
    Last edited: 5 Απριλίου 2008
  6. scatlover_for_fem

    scatlover_for_fem New Member

    Oποια Κυρια ενδιαφερεται ας απαντησει παρακαλω...
     
  7. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    περί ορέξεως ...κολοκυθόπιτα
     
  8. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Εμένα πάντως μου μοιάζει για σκατόπιτα.
     
  9. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    άπαξ και την ορέγεται ο "όποιος"...  
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Πιστεύω ότι πολύ συχνά οι σχέσεις BDSM λειτουργούν σε συμβολικό επίπεδο παρά σε κυριολεκτικό. Πώς να δώσω στον σύντροφό μου να καταλάβει ότι μία ασύμμετρη, άκρως απολαυστική, σχέση υφίσταται ανάμεσά μας αν δεν με πατήσει κάτω με το πόδι του, αν δεν βυζάξω τα δάχτυλα των ποδιών του, αν δεν δει τα υγρά μου και το αίμα μου; Με τα λόγια; Ενδεχομένως και με τα λόγια, αλλά δεν είναι πιο δυνατή μια εικόνα που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο σώματα;

    Δεν θεωρώ την κοπρολαγνεία μορφή εξευτελισμού, όπως δεν θεωρώ ούτε την ουρολαγνεία εξευτελισμό. Δεν θεωρώ την λατρεία των ποδιών του Κυρίου εξευτελισμό, αλλά εύνοια, όπως και την λατρεία των υγρών και των παραγώγων του σώματός του. Όπως φαντάζομαι ότι και αυτός βλέπει το δικό μου σώμα.

    Όλα αυτά ισχύουν χωρίς να είμαι ποδολάγνα ούτε ουρολάγνα ούτε κοπρολάγνα. Δεν έχουν νόημα οι συγκεκριμένες απολαύσεις χωρίς το συγκεκριμένο άτομο η το άτομο το οποίο εκείνος όρισε. Επομένως δεν τίθεται θέμα φετίχ αλλά θέμα τρόπου λατρείας ενός συγκεκριμένου ατόμου, που ίσως με αυτόν τον τρόπο, αντικειμενοποιείται, καθιστώντας πιο εύκολη και λιγότερη αγχωτική την ολοκληρωτική, ιδανική αγάπη.
     
  11. scatlover_for_fem

    scatlover_for_fem New Member

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Η αληθεια ειναι πως οσες φορες κ να το εχω κανει δεν μου φτανουν.Θελω περισσοτερες
     
  12. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

    Ουτως ή αλλεως ειμεθα τα χειροτερα ζωντα οντα σε τοθτον τον ντουνιά και τα μονα που εχουν την δικαιολογια της ελευθερης βουλισης (να μην πω βουλιμια για τουτην δω την φαση ).
    Ειμαστε που ειμαστε μεσα στα σκατα της κοινωνιας τουτης,...σκατα να φας,σκατα να πιεις,σκατα να πας να χεσεις,μεσ' στα σκατα να κοιμηθεις,απ' τα σκατα να σηκωθεις και στα σκατα να πεσεις.... ΣΚΑΤΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ..!!!

    Εμενα παντως, η σπανακοπιτα μ'αρεσει....