Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΒΙΑ: 'Tα ήθελε ο κώλος της'

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 8 Μαϊου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Υποθέτουν κάποιοι ότι άπαξ και μια γυναίκα ντυθεί προκλητικά, κυνηγάει πέος. Αν κάποια γυναίκα είναι κοινωνική, ζωηρή και σπιρτόζα "τα θέλει ο κώλος της" ή "πάει γυρεύοντας" κυνηγώντας τον πούτσο. Κάποιοι ακόμα, μπορεί να σκέφτονται ότι, μια γυναίκα δε μπορεί να αλλάξει γνώμη (ειδικά την τελευταία στιγμή, πριν τον φάει). Δε μπορεί δηλαδή εκεί που κάθετε με κάποιον και τα ψιλολέει, να αλλάξει γνώμη και να πει "Όχι, δεν γουστάρω". Είναι αδύνατον αυτή η γυναίκα να μην ακούσει φτήνιες και μαλακίες του στυλ "...μα προκάλεσε”… Λες και μίλαγε με ζώο. Λες και αυτός που μίλαγε, δεν ήταν νοήμον άνθρωπος. Λες και μόλις του σηκωθεί κάποιου άντρα, πρέπει να το βάλει γρήγορα γιατί αλλιώς θα του μαραθεί και θα πέσει. Λες και κάποιοι δεν ξέρουν ότι, ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ, ΕΝΝΟΕΙ ΟΧΙ!

    Δεν τρέχει δα και τίποτε….
    Φταίει μόνο η εγκληματική μας ελαφρότητα, ο κατάφορος ωχαδερφισμός μας.
    Κάθε περίπτωση την αντιμετωπίζουμε έτσι. Προσπαθούμε να βρούμε κάθε τρόπο για να δικαιολογήσουμε και να εξηγήσουμε μια επιθετική πράξη βίας, αρνούμενοι να δεχτούμε ότι μπορεί και να είναι εγκληματική.
    Άρα είμαστε και εμείς εγκληματίες διότι:
    α) Με τη συμπεριφορά μας διαβεβαιώνουμε ότι ο βιαστής είχε δίκιο
    β) Με την αδιάφορη συμπεριφορά μας, ενισχύουμε την άποψη ότι η κάθε γυναίκα (συνεκδοχικά πουτάνα) τα θέλει ο κώλος της, άλλο αν κάνει τη δύσκολη.
    γ) με τη συμπεριφορά μας ενισχύουμε μέχρι και τις νομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα θύμα βιασμού.
    δ) με τη συμπεριφορά μας επιτρέπουμε στον κάθε άρρωστο (γιατί ο βιαστής είναι άρρωστος) ότι μπορεί να γαμάει όπου - όποτε και όποια θέλει γιατί έτσι είναι το σωστό.

    Υποπτεύομαι όμως ότι, δεν θα θέλατε να συμβεί αυτό στην μαμά στην αδελφή την κόρη, την θεία, την γιαγιά ή την γκόμενα σας.
    Σιγουρα δεν θα θέλατε να σας πάρουν από νοσοκομείο τηλέφωνο και να σας πουν ότι κάποια από αυτές έπεσε θύμα βιασμού. Δεν θα θέλατε να δείτε αγαπημένο σας πρόσωπο, με ανοιχτά πόδια και δέκα γιατρούς από πάνω της, να της κάνουν εξετάσεις. Δεν θα θέλατε να δείτε τις μελανιές και τις γρατσουνιές στο κορμί τους. Ούτε σαφώς να τις βγάζουν φωτογραφίες. Δεν θα θέλατε να ακούσετε τους αστυνομικούς να την ρωτάνε αν φόραγε μίνι, αν φόραγε βρακί, αν ήξερε το δράστη, αν είχε ξαναγαμηθεί μαζί του, αν του έκανε τα γλυκά μάτια. Και φυσικά σε αυτήν την περίπτωση το ίδιο το θύμα, δεν θα ήθελε να πάτε να την δείτε, γιατί δε θα μπορεί να ανεχτεί να την αγγίζουν και να την βλέπουν επειδή, θα αισθάνεται βρώμικη και μόνη.

    Αν θα άρχιζαν λοιπόν τα ban, θα έπρεπε να διαγραφεί το ένα τέταρτο και βαλε των ενεργών μελών του forum.
    Ανάμεσά μας κινούνται μερικές αρρωστημένες υπάρξεις που διακρίνονται φυσικά για τη εξυπνάδα τους, αλλά μέσα από αυτά που γράφουν ομολογούν ευθαρσώς την σαδιστική τους μανία, την κυνική τους συμπεριφορά, αλλά και την παραφροσύνη τους, η οποία ξεφεύγει από τα όρια του BDSM.

    Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι, αυτοί χρήζουν της ιδιαίτερης προσοχής Μ/μας.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σε αυτό τον χώρο έχω παρακολουθήσει πολλές φορές "ψυχικούς" βιασμούς, με θύματα και των δύο φύλων, που ο θύτης εκμεταλλεύεται το άλλοθι, το ότι το θύμα πήγαινε γυρεύοντας.

    Περιπτώσεις όπως αυτή που αναφέρεις Εύα, όπως και περιπτώσεις υποτακτικών αντρών που προσφέρονται σαν πρόβατα για σφαγή.

    Για να μη πω για θύματα κυρίαρχους άντρες και γυναίκες.

    Η κρίση μας μήπως πάσχει; Γιατί νομίζω ότι η κρίση όλων μας, που αντιμετωπίζουμε ένα τέτοιο περιστατικό, δίνει το άλλοθι στους θύτες...
     
  3. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Ο βιασμος, η κακοποιηση, η σεξουαλικη παρενοχληση σε χωρους εργασιας ειναι πραξεις εγκληματικες κ καταδικαστεες οταν εχει αποδειχθει οτι πραγματικα εχουν συμβει.
    Ειναι δυσκολο μερικες φορες να αποδειχθει, εως οτου ομως γινει αυτο δεν μπορουμε να λιθοβολουμε οποιονδηποτε στο ακουσμα κ μονο των παραπανω ενεργειων.
    Αποστρεφομαστε κ καταδικαζουμε ολοι τις εγληματικες αυτες ενεργειες αλλα ειναι ακομη απεχθεστερο οταν καποιες γυναικες τις χρησιμοποιουν για να εκβιασουν, να εκδικηθουν, να εχουν γενικα προσωπικο οφελος.
    Σε συζητησεις με γνωστες κ φιλες εχει ειπωθει οτι το μουνι ειναι εν δυναμει "νομισμα" οπου μπορει να χρησιμοποιηθει (πληρωσει) για την επιτευξη διαφορων στοχων κ συμφεροντων, προαγωγη, αυξηση, χειραγωγηση κ.α.
    Προσωπικα το βρισκω αληθες μεν ελεεινο δε.
    Συμφωνω με οσα γραφει ο Ηλιας στο ποστ του, ο "ψυχικος" βιασμος υπαρχει ανεξαρτητως φυλου, στατους, ειδος σχεσεως (σ/μ, βανιλλα) ολοι λιγο η πολυ εχουμε δει να συμβαινει γυρω μας, δεν μπορει να αποδειχθει ισως κ γι'αυτο να υπαρχει σε τετοιο βαθμο κ συχνοτητα.
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    Αν μια γυναίκα ντυθεί προκλητικά ΝΑΙ κυνηγάει πέος. Ή τέλος πάντως κυνηγάει παρτενέρ για ερωτική συνεύρεση. Μόνο που δεν κυνηγά απαραίτητα το δικό μου ή το δικό σου ή το δικό του πέος. Ψάχνει το πέος ή τον ερωτικό παρτενέρ που της ταιριάζει. Αυτόν που θέλει. Κι όχι έναν οποιονδήποτε.
    Αυτή είναι η λεπτή διαφορά που και τον ρόλο της ερωτικής πρόκλησης διατηρεί και την ερωτική επιλογή βάζει ως απαραίτητη προϋπόθεση.
     
  5. cider

    cider Kitchen master

    Για κάποιο λόγο (θες η ανατροφή μου, θες το κλίμα στο οποίο μεγάλωσα) όχι μόνο δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ έτσι τις γυναίκες, αλλά μάλλον θα έλεγα το αντίθετο. Έχω μάθει να μη θεωρώ πρόκληση την εξωτερική εμφάνιση -- ίσα-ίσα, μερικές φορές την αγνοώ σκανδαλωδώς. Θα με προσελκύσει μια όμορφη και καλοντυμένη (ίσως και προκλητική) γυναίκα, αλλά ως εκεί. Έχω μάλιστα αναπτύξει τόσο ισχυρά αντισώματα, ώστε για να καταλάβω ότι μου την πέφτουν (για να το πω χύμα), πρέπει να έρθει η άλλη και να μου εκδηλώσει σαφώς τις προθέσεις της (κοινώς να μου πει, "θέλω να ..." -- όλα τα άλλα απορρίπτονται ως "ιδέα μου θα είναι). Και μετά ξύπνησα. Ακόμα και η βδσμ σχέση μου διαμορφώθηκε μετά από πολλά-πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο που αγαπώ εκτιμώ και σέβομαι.
    Αυτά δεν τα λέω για να πείτε "τι καλό παιδί", αλλά για να τονίσω την ειλικρινή μου αποστροφή στη συγκεκριμένη συμπεριφορά του "άντρα κυνηγού" (μη χε...).
    Για τις δε γυναίκες που το χρησιμοποιούν για "νόμισμα", ε, όλοι τις έχουμε συναντήσει. Βδελυρές περιπτώσεις. Τα περί ανάγκης, και πάει λέγοντας, καταρρέουν σαν πύργος από τραπουλόχαρτα όταν βλέπουμε γύρω μας τόσες γυναίκες να κρατάνε την αξιοπρέπειά τους και να μην πουλάνε τη σεξουαλικότητά τους στον πρώτο πλειοδότη.
    Έντιτ: ενώ έγραφα έπεσε και το μήνυμα του Χάινριχ από πάνω, με την ουσία του οποίου πρέπει να πω ότι συμφωνώ (παρά τη φαινομενική προκλητικότητά του).
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    τέτοια άτομα με αηδιάζουν και με κάνουν να δυσανασχετώ που ο νόμος έχει σωφρονιστικό και οχι εκδικητικό χαρακτήρα. είναι πιστεύω οτι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος σε μια γυναίκα ή ενα κορίτσι ...ή ενα κοριτσάκι..
     
  7. latexduck

    latexduck Contributor

    Συμφωνώ με Χάινριχ_φον_Κλάιστ όταν μια Γυναίκα ντύνετε προκλητικά θέλει να αρέσει και να την φλερτάρουν, μπορεί να μην ζητά έμμεσα το σεξ αλλά αποζητάει το φλερτ.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Δεν είπα αυτό Παπάκι μου αλλά τέλος πάντων.
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Με αυτή τη διατύπωση συμφωνώ στο βαθμό που αναγνωρίζω πως οι αισθητικές παρεμβάσεις μας επί του εαυτού μας, συνεπώς και η αμφίεσή μας, απορρέουν από την ιδιοσυγκρασία μας και κατά περίσταση υποδηλώνουν και τις προθέσεις μας. Ένα αβυσσαλέο decollete ή ένα εφαρμοστό παντελόνι που μαρτυρά απουσία εσώρουχου έχουν κάποια επικοινωνιακή αξία. Ασφαλής τρόπος να αποκωδικοποιηθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία έκφρασης δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχουν και τυποποιημένες ερμηνείες της γλώσσας του σώματος, πλην όμως είναι σαφές πως κάθε (αισθητική) επιλογή μας, γίνεται για κάποιο συγκεκριμένο λόγο (συνειδητά ή ασυνείδητα).

    Τα παραπάνω όμως, ουδεμία σχέση έχουν με το ζήτημα του βιασμού που έθεσε η she_Dragon, καθώς ακόμη και αν υποθέσουμε πως μία προκλητική (εμφατική στη γυναικεία σεξουαλικότητα) εξωτερική εμφάνιση, οδηγεί κάποιον στο λανθασμένο ενδεχομένως συμπέρασμα, πως πρόκειται για ερωτικό κάλεσμα προς κάθε κατεύθυνση, ο βιασμός εξακολουθεί να παραμένει μία πράξη οργής και σε όχι μία πράξη πάθους. Πράξη που συνήθως έχει μεγάλη συμβολική αξία ως εκδίκηση ή έκφραση θυμού. Τα θύματα βιασμών δεν είναι κατά κανόνα θελκτικές καλλονές, ούτε οι βιαστές είναι κατά κανόνα άνθρωποι που δεν μπορούν να πληρώσουν μερικά ευρώ προκειμένου να επισκεφθούν μία ιερόδουλη δις εβδομαδιαίως.
     
  10. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Έτσι λες;;;...
    Σε πρώτη φάση θα ήθελα να ξεκαθαριστεί ολίγον τι η διαφορά μεταξύ της πρόστυχης ενδυμασίας κ της σέξι αλλά από την δική σου οπτική γωνία... κ αν περα του γαμησιού υπάρχουν άλλοι λόγοι που θα φέρουν μια γυναίκα να ντυθεί σέξι...

    Επίσης, από πότε ο βιασμός είναι de facto πράξη οργής κ συμβολίζει θυμό του θύτη ή κ εκδίκηση που δεν εμπεριέχει πάθος (για τον βιαστή μόνον το ξεκαθαρίζω);;; δλδ ο βιαστής δεν καυλώνει με αυτο που κάνει;... οτι κ να ειναι ομως για μένα ένας βιαστής είναι ένας αρρωστος άνθρωπος κ κάτι που σιχαίνομαι. κ γενικώς η όλη σου αντιμετώπιση με εκπλήττει, έως με προβληματίζει..... σε σημείο να αναρωτιέμαι σε τι κόσμο ζούμε
     
  11. Astarty

    Astarty Contributor

    Θα συμφωνήσω γενικότερα και θα συνυπογράψω την τελευταία πρόταση ειδικά.
    Το "τα 'θελε ο κώλος της" ουσιαστικά λειτουργεί ως άλλοθι για την απεχθή πράξη του βιασμού.
    Οι περισσότερες δεν είναι καλλονές και η οποιαδήποτε προκλητική εμφάνιση από μέρους τους μάλλον θα προκαλούσε τον χλευασμό και όχι το ξύπνημα των ερωτικών πόθων.
    Είναι ένα άλλοθι που η ίδια η κοινωνία τους το έχει προσφέρει.
     
  12. Guest05

    Guest05 Guest

    Όπα κοκόνα μου τα μπερδέψαμε τα πράματα. Αν ο βιαστής είναι άρρωστος τότε πρέπει να πάει σε γιατρό κι όχι φυλακή. Ο βιαστής είναι ένας εγκληματίας και τίποτε άλλο.
    Γιατί όσο υπάρχει σύγχυση στο να μπορέσουμε να χαρακτηρίσουμε μια πράξη, τόσο θα υπάρχει σύγχυση και στον τρόπο με τον οποίο θα την αντιμετωπίσουμε.
     
Thread Status:
Not open for further replies.