Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οσο πιο ομορφη/ος, τοσο πιο απλησιαστη/ος.....?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 9 Μαϊου 2008.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Οσο πιο ομορφη/ος ειναι καποια/ος, τοσο πιο απλησιαστη/ος ειναι για εσενα, και αν ναι γιατι σου συμβαινει αυτο?
     
    Last edited: 9 Μαϊου 2008
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Σιγά μην είναι απλησίαστος. Σοβαρά μιλάω, όταν είδα πρώτη φορά την «Αστάρτη» είπα μέσα μου....«ρε κιρατά θεέ όταν θες, κάνεις αριστουργήματα»

    Η ομορφιά της δεν με έκανε καθόλου να την θεωρήσω απλησίαστη.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Οσο πιο ομορφη/ος, τοσο πιο απλησιαστη/ος.....?

    Πιπερι στο στομα..... μην βριζεις τα θεια....  

    Και κατι ακομα ολοι μπορει να ειμαστε κεραταδες πλην του Θεου, γιατι απλα δεν εχει γυναικα....... 
     
    Last edited by a moderator: 9 Μαϊου 2008
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Οσο πιο ομορφη/ος, τοσο πιο απλησιαστη/ος.....?

    Η θεωρία αυτή είναι λανθασμένη,
    Απόδειξη: Δεν είμαι καθόλου απλησίαστος.
     
  5. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    τις τρομαζουν ο πολυπλευρος χαρακτηρας μου
    και το ακαταμαχητο πνευμα μου...


    Υ.Γ. "ο ωραιος σου κωλος δεν θα σε γλιτωνει για παντα Σουζι,
    καπου εκει στα τριαντα θα πρεπει να αποκτησεις
    και προσωπικοτητα..."
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2008
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητέ MasterPerris, εξαιρετικό θέμα, ως συνήθως.

    Η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο μέσο που διαθέτει κανείς για να διαπραγματευτεί τα κριτήρια με τα οποία θα ορίσει το ερωτικό target group του, όταν γνωρίζει ανθρώπους σε ένα δημόσιο χώρο αναψυχής λόγου χάρη. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως πέρα από τα αισθητικά, τα άλλα χαρακτηριστικά μας που οι ιδίοι αξιολογούμε ως θετικά (πλεονεκτήματα) δεν τα χρησιμοποιούμε για να διαπραγματευτούμε τις αξιώσεις μας από έναν ερωτικό σύντροφο. Αν είμαι ευγενής δεν καταδέχομαι έναν σύντροφο που δεν μπορεί να συμπεριφερθεί κόσμια. Αν είμαι κοινωνική δεν καταδέχομαι έναν σύντροφο που είναι μισάνθρωπος. Όχι μόνο γιατί απαιτώ ό,τι προσφέρω (ξεκάθαροι διπλωματικοί χειρισμοί) αλλά και γιατί θεωρώ ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν υπάρχει συμβατότητα.

    Το θέμα της εμφάνισης όμως (και μιλώ για τα φυσικά χαρακτηριστικά όπως χρώματα, σωματότυπος κλπ και όχι για επίκτητα όπως το πόσο καθαρός ή περιποιημένος είναι κάποιος ή το πόσο καλόγουστα ντύνεται) είναι κάπως ιδιαίτερο γιατί δεν μαρτυρά στοιχεία ιδιοσυγκρασίας αλλά στοιχεία βιολογικά. Συνεπώς είναι πολύ ευαίσθητο ζήτημα το πώς μπορεί ή πρέπει κανείς να διαπραγματεύεται τη φυσική του ομορφιά. Ένας όμορφος άνδρας δικαιούται να βλέπει στο κρεβάτι του μία όμορφη γυναίκα, όσο το δικαιούται και ένας άσχημος. Τίποτα δεν αποδεικνύει ότι ο πρώτος έχει πιο αναπτυγμένο αισθητικό κριτήριο από το δεύτερο. Θεωρεί μήπως πως το δικαιούται επειδή ο ίδιος (έτυχε να) είναι όμορφος; Δηλαδή ένας "τυχερός" δικαιούται περισσότερο να αναζητά μία "τυχερή"; Σίγουρα ένα όμορφο ζευγάρι είναι προτιμότερο σαν αισθητικό αποτέλεσμα από έναν πολύ όμορφο άνδρα και μία πολύ άσχημη γυναίκα (που ενδεχομένως δίπλα σε έναν συνηθισμένης ομορφιάς άνδρα θα φαίνονταν ομορφότερη). Πλην όμως σε κανένα ιδιοσυγκρασιακό τομέα δεν προμηνύεται συμβατότητα. Διότι ο ευγενής με την ευγενή εξασφαλίζουν μία συμβατότητα που θα εξυπηρετήσει τη σχέση τους σε λειτουργικό επίπεδο, ο όμορφος με την όμορφη όμως τι εξασφαλίζουν πέρα από ένα ωραίο θέαμα για τον περίγυρό τους; Εννοείται πως δεν αποκλείω το ενδεχόμενο δύο άνθρωποι να ταιριάζουν τόσο εμφανισιακά όσο και ιδιοσυγκρασιακά απλώς για τις ανάγκες του νήματος εξετάζω τα ενδεχόμενα ως αλληλοαποκλειόμενα.

    Ας πούμε λοιπόν ότι σε έναν καθόλα μέτριο άνθρωπο, μία υπερβολικά όμορφη γυναίκα φαίνεται απροσπέλαστη επειδή εκείνος πιστεύει ότι με δεδομένο τη δική της ομορφιά, εκείνη μάλλον απαιτεί έναν σύντροφο αναλόγων προσόντων. Και φυσικά αυτό πολύ πιθανώς συμβαίνει.

    Μερικές φορές μάλιστα τα "ανάλογα" προσόντα, δεν είναι ακριβώς "ανάλογα" αλλά "συμπληρωματικά". Μία υπερβολικά όμορφη κυρία με μέτριο μισθό, αναζητά έναν αδιάφορου αισθητικού υπόβαθρου κύριο με υπερβολικά υψηλό μισθό. Και πάλι ο καθόλα μέτριος άνθρωπος σκέπτεται πως η υπερβολικά όμορφη γυναίκα θα έχει σε κάποιον τομέα αξιώσεις αντίστοιχες του μεγέθους ομορφιάς της, και αποθαρρύνεται από το να την προσεγγίσει.

    Πιστεύω αυτοί είναι δύο ενδεχόμενοι λόγοι για τους οποίους κάποιος αισθάνεται σε πρώτη θεώρηση ως ανέφικτη την προσέγγιση ενός εξαιρετικά όμορφου ερωτικού συντρόφου.

    Η προσωπική μου άποψη στην ερώτηση του νήματος είναι πως, ενώ δεν θεωρώ πως ένας άνθρωπος μόνο λόγω ομορφιάς στέκει να θέτει προσκόμματα στην επικοινωνία με τους γύρω (με στόχο το φιλτράρισμα των προσφορών του), έχω πολλές φορές παρατηρήσει πως αυτό συμβαίνει. Όταν συμβαίνει απλώς διακόπτεται κάθε επικοινωνία, γιατί κατά τη δική μου εκτίμηση, άνδρας ή γυναίκα που διαπραγματεύεται την εμφάνισή του (κάτι το οποίο δεν αποτελεί προσωπικό του ανδραγάθημα) προφανώς δεν θεωρεί πως διαθέτει κανένα άλλο μέσο διαπραγμάτευσης.

    Γενικώς οι άνθρωποι που διαπραγματεύονται με λανθασμένα χαρτιά είναι άκρως απωθητικοί. Είναι φαιδρό το συγκαταλέγει κανείς στα ατού του τη φυσική ομορφιά του (αντί για την αναπτυγμένη του αισθητική που θα τον βοηθήσει να βελτιώνει οτιδήποτε άσχημο στη ζωή του), το μισθό του (αντί για την εργατικότητά του που θα του επιτρέψει πάντα να έχει έναν καλό ή κακό μισθό), τους κοινωνικά καταξιωμένους φίλους του (αντί για την ικανότητά του να δίνεται σε φιλίες που θα του δώσει τη δυνατότητα να νιώθει πάντα συντροφικότητα). Άλλο πράγμα είναι οι αρετές μας (στις οποίες για λόγους λειτουργικότητας στέκει να ζητάμε συμβατότητα με εκείνες του συντρόφου μας) και άλλο τα σημεία στα οποία υπερτερούμε για λόγους που δεν αφορούν μόνο εμάς αλλά και εξωγενείς, ενδεχομένως τυχαίους παράγοντες (οικονομική ευρωστία μπορεί να έχει θεμελιωδώς εύστροφος και θεμελιωδώς εργατικός που βοηθήθηκε εξαιρετικά από συγκυρίες).
     
  7. latexduck

    latexduck Contributor

    Ανάλογα Περρι το πόσο θάρρος θα σου δώσει, όπως και σε μία λιγότερο όμορφη αν δείς ενδιαφέρον τότε συνεχίζεις αν δείς όμως ενόχληση τότε σταματάς, όποτε και δεν μετράει η ομορφιά Της/Του μετράει η ομορφιά του μυαλού σου που θα σου δώσει την εξυπνάδα να Την/Τον προσεγγίσεις...
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Θα συμφωνησω απολυτα με την γλυκυτατη Syrah.
     
  9. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ειναι θεμα α) αυτοπεποιθησης (φυσει αλλα και θεσει...)
    β) αντοχης στις χυλοπιτες, δηλαδη, φιλοσοφιας που αντιμετωπιζει τις την ζωη .
    γ) αυτογνωσιας ,χαμηλο επιπεδο της οποιας μπορει να σε θεσει εμπροσθεν αμειλικτων
    ερωτηματων - διαπιστωσεων τυπου "που πας ρε Καραμητρο..."  

    υ.γ τι δουλεια εχει το συγκεκριμενο νημα στη συγκεκριμενη ενοτητα;
     
  10. Re: Απάντηση: Οσο πιο ομορφη/ος, τοσο πιο απλησιαστη/ος.....?

    Να συναντηθουμε λοιπον
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Οσο πιο ομορφη/ος, τοσο πιο απλησιαστη/ος.....?

    cornilios
    forced feminization κάνουν οι Μistresses...οι δυό μας ευχαρίστως να συναντηθούμε, αλλά για κάνα κρασομεζέ. Θα περάσεις με το ταξί;
     
  12. Re: Απάντηση: Οσο πιο ομορφη/ος, τοσο πιο απλησιαστη/ος.....?

    Απ’ αυτό που πες με τις μιστρες δε θέλω  
    Μην πεις τίποτα. Πες μου μόνο που είσαι τώρα και τι κάνεις
    Στην κρασοκατάνυξη θα σε νικήσω και δε θα έρθω με ταξί
    Με άτι Αραβικο Θα έρθω. ΤΕΛΟΣ

    Υ.Γ Οταν πηγαινω σε κρασοκατανυξη η σε μονομαχια δεν περνω ποτε το ταξι
    Παω καβαλα στ αλογο