Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γαμείς την κυρά σου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest05, στις 9 Μαϊου 2008.

?

Γαμείς την κυρά σου στα τέσσερα;

  1. Την γαμώ στα τέσσερα.

    50,0%
  2. Δεν την γαμώ.

    25,0%
  3. Την γαμώ αλλά όχι στα τέσσερα.

    25,0%
  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι...χλιμιντρίζω υπέροχα. Δεν τον γαμώ, αλλά ρίχνω ξεγυρισμένες κλωτσιές. Δεν έχει πέσει ως τώρα, ούτε μία φορά. Τι πλάσμα είναι και τούτο, πανάθεμά το...

    Αν μου δινόταν η ευκαιρία, ναι, θα το έκανα.

    Και ποιος μας λέει ότι δεν μπορούμε να πάμε μία βόλτα στην εξοχή με το αλογάκι μας εντελώς στην πλάκα και ταυτόχρονα να είναι η πιο όμορφη φάση στη ζωή μας;
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Αλλοπαρμένα όντα ενσκήπτουν, αυτόκλητα, να στηλιτεύσουν. Κομπρέσες στις γιαγιάκες.
    Άφεριμ.
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2008
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Τα δικαιώματα μπορούν να παραχωρηθούν, όταν ο δίδων, για τους δικούς του λόγους το κρίνει σκόπιμο, σύμφωνα με το δικό του μέτρο αξιολόγησης των πραγμάτων.
    Όταν δίνεις στον άλλον το δικαίωμα της επιλογής, σημαίνει ότι έχει κατακτήσει το σεβασμό, την εμπιστοσύνη σου, ότι είναι ικανός να σε εκφράσει, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό.

    Γιατί θα πρέπει να διεξάγεται συνεχής πόλεμος και αγωνιώδης προσπάθεια για την κατάκτηση του δικαιώματος στις σχέσεις; Ένας διαρκής αγώνας για να επιβεβαιώσουμε το πόσο πολύ αξίζουμε. Γιατί να μην απολαύσουμε τη μεγαλοσύνη της δωρεάς, το χάρισμα της ειλικρινούς αφοσίωσης, χωρίς υπολογιστικά μέτρα και σταθμά, από τα ψυχικά αποθέματα που διαρκώς ανανεώνονται, νιώθοντας ότι ο άλλος είναι ευτυχισμένος, θα ήταν τόσο όμορφο, να εισπράττουμε εμείς τη μεγαλύτερη χαρά.
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2008
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Ω γλυκύτατό μου πλάσμα, δεν είναι όλα τα πλάσματα όπως εσύ, μία απέραντη γλύκα, που τρέμει στην κόρη των ματιών και στο μικρό δροσερό χέρι...

    Δεν είναι όλα τα πλάσματα ίδια όμως. Όπου αυτή η γλύκα δεν υπάρχει ή δεν επιζητάται, δεν διεξάγεται κανένας συνεχής πόλεμος και καμία αγωνιώδης προσπάθεια. Ο καθένας, δοθείσης της ευκαιρίας, εκφράζει αυτό πού έχει μέσα του. Αν έχει κάτι που χρεμετίζει, τόσο το καλύτερο. Αν κρατάει γκέμια εκ γενετής, καλώς τον.
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Με κυρίες στην ένατη διαδοχική μετεφηβική κρίση να μας τσιγκλάνε τ' απαυτό, φίλε μου, μάλλον επιβάλλεται.
    Πάμε σινεμά;
    Παίζει κωμωδία τρόμου: "Η Χίλαρυ, αχόρταγη υποτακτική".
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    ναι στα 4 γιατί συνήθως είναι κάποιοα χοντρή και την έχω ψιλή την ψωλή και δεν φτάνω από μπροστά ενώ στα 4 βολεύει και την φτάνω ,να χαρούν και αυτής χαρά τα σκέλια  

    πόσο ενδιαφέρων μπορεί να έχει μία συζήτηση κάποιων που δεν μάθανε τίποτα από τη ζωή ;
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Θα πάρω το θάρρος να απαντήσω, αν και δεν απευθύνεσαι σε μένα.

    Έχω προσέξει, τρυφερέ Dolmance, ότι συχνά πυκνά απευθύνεσαι σε άτομα, δίνοντας μεγάλη βάση στην ηλικία τους. Μιλάς για γραίες, για μετεφηβικές φάσεις και άλλα τέτοια καμώματα, κατανοητά εφόσον προέρχονται από Έλληνα πενηντάρη.

    Επίτρεψέ μου να σε διαβεβαιώσω ότι η ηλικία είναι μία επινόηση του κατεστημένου, του συστήματος, της μαλακίας που δέρνει τους κάθε λογής conditioned brainwashed δυστυχείς ανεγκέφαλους και κουκουτσόμυαλους (φυρί-φυρί το πάω).

    Θα πρέπει επιτέλους εσείς οι τζέντλεμεν μιας κάποιας ηλικίας να καταλάβετε ότι ο μόνος λόγος που κάποια με τα μισά σας χρόνια θα ανοίξει τα σκέλια της είναι επειδή έχετε στάτους, λεφτά ή είστε καλοί στο μπουρου-μπούρου. Στο στάτους συγκαταλέγεται η ελπίδα ότι ξέρετε πώς να γαμίσετε μία γυναίκα, να την κάνετε να αισθανθεί ποθητή και να χαλαρώσει αρκετά ώστε να έχει έναν έστω αξιοπρεπή οργασμό. Παίζει και η γοητεία της ωριμότητας, αλλά βαριέμαι να μιλάω για τον G E πάλι, οι περισσότεροι γοητευτικοί άντρες έχουν μία υποτυπώδη συναίσθηση της γοητείας τους έτσι κι αλλιώς, και οι υπόλοιποι, Dolmance, μπουρου-μπουρου κι άγιος ο Θεός.

    Τα λέω αυτά με πλήρη επίγνωση ότι μία σαραντάρα όπως εγώ δεν χρειάζεται το στάτους, έχει ήδη πάει με την μισή διανόηση της Ελλάδας και την άλλη μισή της πολιτικής ζωής του τόπου (δυο οικογένειες είναι όλο κι όλο), δεν χρειάζεται τα λεφτά (μία αξιόλογη σαραντάρα έχει ήδη είτε αποκτήσει χρήματα, ή τα κληρονόμησε είτε αδιαφόρησε), ή τέλος είναι τόσο καλύτερη από τους άλλους στο μπουρου-μπούρου που τους παίρνει στο κρεβάτι της μέχρι να πεις Dr John (οι μουσικοί δεν γαμάνε αν δεν σνιφάρουν τουλάχιστον μισό γραμμάριο κόκας).

    Αλλά το θέμα είναι, γιατί να θέλει κάποιος σαραντάρης ή πενηντάρης να ανοίξει τα σκέλια της κάποια γυναίκα; Δεν βαρέθηκε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι; Εκτός αν είναι λιγούρης. Και γιατί κάποια γυναίκα παρόμοιας ηλικίας να επιλέξει κάποιον για σχέση πέρα από ένα one-night-stand; Αν θέλει ένα one-night-stand θα επιλέξει κάποιον νεαρό, στρατιώτη, μετανάστη κλπ. Ή τον καλύτερο φίλο του γιού της.

    Χίλαρυ, η αχόρταγη υποτακτική, σκέφτεται ότι δεν έχουν κανένα μα κανένα νόημα αυτά που λέει ο Dolmance, επιστρέφει στην σχέση της, την κρίνει, την εκτιμά και λέει: Κοπέλα μου, καλή είσαι για τα χρονάκια σου, ζουμερή, μούναρος, κάτσε εδώ που σε ξεσκίζει ο σαδίσταρος, πού θα βρεις καλύτερα;

    And the call girls go, του-τουρου-τουρου/τουρου-τουρου/του-τουρου-τουρου, στο chat, μα αυτή είναι πουτανάκι, κακιά μητέρα, αλκοόλα, χαχα, πόσο διασκεδάζω, ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΟΣΗ ΕΓΏ. (Ευχαριστώ μωρό μου, άστες να λένε)

    Αυτά περί ηλικίας Dolmance. Παραμύθι είναι, ποτέ δεν το πίστεψα. Και τους άντρες, τους βλέπω έτσι, αν θέλω πούτσα, μετρώ την πούτσα τους, αν θέλω αυτούς τους δίνω τη Δώρα.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Ο λόγος σου μας χόρτασε και τη Δώρα σου φάτη.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Δεν καταλαβαίνω πού έγκειται η ένσταση, αν υπάρχει. Πάντα θεωρούσα ότι αν θέλεις να κάνεις σχέση, δεν μετράς ηλικίες και στάτους και περιουσιακή κατάσταση ή μορφωτικό επίπεδο ή μέγεθος ψωλής ή το αν η γκομενίτσα είναι ολίγον σαβούρω ή ακόμη και άν την μάζεψες ένα ψυχικό σκουπίδι. Μάλλον επαφίεται σε αυτούς που θέλουν να κάνουν την σχέση.

    Η απάντησή μου απευθύνεται στον Dolmance. Εσύ δεν νομίζω να κολλάς στην ηλικία μιας γυναίκας. Ούτε στα υπόλοιπα που ανέφερα.

    Τη Δώρα σου φάτη; Δεν έχω τίποτε άλλο να δώσω σε κάποιον παρά τον εαυτό μου. Όπως και όλοι μας. Πού είναι το κακό; Θα έπρεπε να έχουμε νιάτα των 20 ετών για να κάνουμε σχέση; Πού το λέει ότι στα 35 ή στα 40 ή στα 50 δεν μπορείς να κάνεις σχέση; Δεν το καταλαβαίνω, Μάνο, με συγχωρείς αν εννοείς κάτι που δεν το πιάνω. Οσο για τον λόγο μου, αρκεί να μου πεις ότι δεν θέλεις να γράψω κάτι άλλο στο νήμα σου και δεν θα συνεχίσω.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Ποιος είπε βρε ότι είπες κάτι κακό; Άδικο μέσο ο διαδικτυακός λόγος. Εννοώ πράγματι κάτι που δεν το πιάνεις. Εννοώ πως η προσφορά (σου) είναι μεγάλη για να την αποδεχτεί κάποιος. Ξαναλέω, άδικο μέσο ο διαδικτυακός λόγος.

    Και τα νήματα βρε Δώρα δεν είναι αυτών που τα αρχίζουν αλλά όλων αυτών που τα ...υπομένουν.
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Παρανόηση.
    Λατρεύω - και σεξουαλικά - τις ηλικιωμένες γυναίκες, αλλά δεν έχω αρκετό χώρο σπίτι μου για να παρκάρουν το φέρετρο τους.
     
  12. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Γαμείς την κυρά σου;

    Μετά απο όσα διάβασα ένοιωσα τύψεις και του επέστρεψα τα λεφτά.
    Το δυστύχημα είναι οτι τώρα δε μου επιστρέφει το γαμήσι.