Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM Erotica οι απόψεις σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 12 Μαϊου 2008.

  1. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: BDSM Erotica οι απόψεις σας

    Τελικα συμφωνω με τον Χαινριχ φον κατι.
    Το ΒΔΣΜ εχει πλακα.......
     
  2. gezag1

    gezag1 Regular Member

    εχετε μεγαλη διαφορα απο το εξωτερικο.
    θελετε δουλεια ακομα
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Χαίρομαι πραγματικά που η δουλειά σας έπιασε τόπο! Να συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου όλους/ες όσους συμμετείχαν και αφιέρωσαν αρκετό χρόνο αυτό το 3ήμερο για να πάνε όλα καλά. 

    Είδα κάποια σχόλια του στιλ

    απλά θέλω να πω.. Αρκετά με το εξωτερικό. Εδώ είμαστε Ελλάδα! Είμαι σίγουρη πως αν και για πρώτη φορά, όλα θα ήταν μια χαρά και όπως προανέφερε ο αγαπητός john slave96 τίποτα δεν είναι τέλειο.

    Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω λόγο τις απεργίας     ( γκαντεμιά και στεναχώρια το σ/κ) αλλά ήρθαν δύο πολύ καλές μου φίλες που τους το πρότεινα. Τα σχόλια τους ήταν άκρως ευχάριστα μιας και πρώτη φόρα είδαν αυτό το χώρο. Το μόνο αρνητικό που μου αναφέρανε ήταν η σκηνή, όπως είδα το έγραψαν και άλλα μέλη.

    Ουφ ζήλεψα που δεν ήμουνα  . Ήθελα πολύ να δω τη δουλεία όλων των ατόμων. Άτιμη Πάτρα και άτιμοι βενζινοπώλης και άτιμη κοινωνία !  
     
  4. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: Re: BDSM Erotica οι απόψεις σας

    Αρχίσαμεεεε....  
    Αν δεν σας άρεσε αγαπητέ, αλέ αλέ, μιας και έχω παρατηρήσει σε διάφορα νήματα την υπέρμετρη λατρεία σας στα του εξωτερικού,
    κι αφήστε εμάς εδώ να χαζεύουμε την εγχώρια γατούλα και την κούκλα Λόλα (είμαι str8 είπαμε ε?) χαχαχ!  

    Α, μα πια, αν δε τα έλεγα, θα έσκαγα.

     
  5. gezag1

    gezag1 Regular Member

    ειναι ευχαριστο που εστω και το 2008 εγινε στην ελλαδα.
    το επομενο σταδιο ειναι η δημιουργια ενος fetish club που θα λειτουργει σε καθημερινη βαση.
    επειδη ειμαι πολυ παλιος στον χωρο ειμαστε οπως ηταν στο λονδινο το 1988(ημουν εκει).
    αλλα σιγα σιγα θα βελτιωθουμε πιστευω.
    πρεπει ομως πρωτα να αυξηθουμε.
     
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Από κάπου δεν πρέπει να ξεκινήσουμε και εμείς; Ή μήπως θα πρέπει αιωνιώς να στεναχωριόμαστε επειδή έξω είναι πιο μπροστά; Μήπως θα πρέπει να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός; Αυτό ήταν το ότι έγινε στο erotica. Τίποτε άλλο. Μια καλή αρχή. Και σαν τέτοιο το βλέπουμε. Σίγουρα όμως άλλαξε το τοπίο του bdsm στην Ελλάδα, σε γενικό (συλλογικό) επίπεδο και όχι σε ατομικό (διότι ότι κανείς μόνο του είναι άλλο θέμα). Ας το βιώσουμε, λέω, λίγο και μετά πάμε για τα επόμενα βήματα. Πολύ κουραστική, ξέχασα να το πω, η δουλειά των φωτογράφων, σχέτο ξεθέωμα και δύσκολη. Και αυτοί είχαν ένα μεγάλομερίδιο στην επιτυχία, αφού ότι έγραψαν θα μείνει στην ιστορία.
     
  7. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Συγχαρητήρια σε όλους όσους εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν το όλο εγχείρημα. Το γεγονός ότι είμαστε παρόντες από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία. Πριν από λίγα χρόνια αυτό φανταζόταν αδιανόητο. Όχι απλώς γνωριστήκαμε μεταξύ μας, αλλά βγήκαμε και προς τα έξω, απενεχοποιηθήκαμε. Ο χώρος πολύ καλά στημένος, μπράβο στα παιδιά που με προσωπική εργασία και κόπο έφτιαξαν αυτό το σκηνικό εν ονόματι όλων μας.
    Τα events όπως απαιτούσε το πλαίσιο της έκθεσης. Μπράβο στα παιδιά που έλαβαν μέρος, γιατί θέλει κότσια να εκτείθεσαι -μπροστά σε ετερόκλητο κοινό, πολλοί από αυτούς απλά περίεργοι.
    Προσωπικά αισθανόμουν πολύ άνετα, ένοιωσα υπέροχα, δεν ήθελα να φύγω. Βρισκόμουν εκεί που πραγματικά πιστεύω ότι ανήκω.
    Δυστυχώς δεν γνώρισα τους πιο πολλούς από εσάς. Γνώρισα μόνο τον Hermi, που συμμετείχε ενεργά, και χαίρομαι πολύ για αυτό. Πήγα με την επιθυμία να γνωρίσω προσωπικά τα μέλη του forum που διαβάζω καθημερινά. Να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ενημερωθούμε. Βέβαια θα μου πείτε αυτό γίνεται στις συναντήσεις, ο σκοπός της έκθεσης μπορεί να μην ήταν βασικά αυτός. Μπορεί. Μάλλον φταίω, που ήμουν λίγο ντροπαλός.
    Να πούμε και λίγα πράγματα γενικώτερα για την έκθεση.(αφού σε αυτήν εντασσώμεθα).Την επισκέφθηκα, δυστυχώς, μόνο την Παρασκευή νωρίς το απόγευμα. Ο κόσμος πολύς. Και όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και περισσότερος. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού με 15 ευρώ είχες live strip show σε τρεις διαφορετικές σκηνές.. Άνδρες η πλειονότητα, αλλά και ζευγάρια και λίγες γυναικοπαρέες. Τα περίπτερα σχετικά λίγα, του χρόνου ελπίζω να είναι περισσότερα.
    Σίγουρα η παρουσία μας έδωσε χρώμα, και ύφος στην έκθεση.
    Μπράβο για μια ακόμα φορά. Σας ευχαριστούμε πολύ. Περάσαμε υπέροχα και νοιώσαμε μεγάλη χαρά, κάτι που έχουμε μεγάλη ανάγκη.
     
  8. chrisV

    chrisV Regular Member

    αντε..και του χρονου!μπραβο σας πολυ καλη προσπαθεια και κριμα που δεν μπορεσα να σας γνωρισω οπως εγραψα και σε αλλο ποστ.
    ελπιζω να σηκωσετε και μερικες φωτο να θυμωμαστε! 
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ας οψονται οι δυσκολιες τις ζωης που μου στερησαν αυτη την εμπειρια ...
    ελπιζω να υπαρξει σε καποιο χωρο , δημοσιευση οπτικου υλικου απο την εκθεση ωστε να παρουμε μια μικρη γευση απο τα οσα ειδαν οσοι τυχεροι ηταν εκει .
     
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: BDSM Erotica οι απόψεις σας

    λυπάμαι που παρεμβαίνω, αλλά αν δεν απατώμαι, το 1988 ήσουν 16 χρονών... σε fetish club στο Λονδίνο άφηναν 16χρονα να μπουν; ενδιαφέρον... μόνο που εγώ δε θα ήθελα να ακολουθήσω μια τέτοια πρωτοπορία...


    επί του θέματος...
    χαίρομαι ειλικρινά που όλα πήγαν καλά... αλλά γνωρίζοντας την SM_Art_Lady ήμουν σχεδόν σίγουρη για την επιτυχία της διοργάνωσης... τα θερμά μου συγχαρητήρια λοιπόν στη διοργανώτρια και σε όλους όσους τη βοήθησαν... εύχομαι την επόμενη φορά να καταφέρω να παρευρεθώ

    να Ε/είστε καλά και πάντα τέτοια  
     
  11. Hil

    Hil Regular Member

    Μπράβο σε όλους και όλες.....

    τελικά μαλακία έκανα που δε ρώτησα κάποιον/α έτσι ώστε
    να σας γνωρίσω, γιατί μ' αρέσει να γνωρίζω άτομα που κάνουν αυτό που πραγματικά
    γουστάρουν, νιώθουν και τους εκφράζει.... 

    next time!!!

    σας είπα πως άρχισε να μου αρέσει το latex;;; :lol3:
     
  12. nina_simon

    nina_simon Regular Member

    αν και δεν μπορεσα να καθησω οσο θα ηθελα περασα πολυ ομορφα σε μια εκδηλωση πρωτοποριακη και αξιολογη. παρατηρουσα τα βλεματα των "επισκεπτων" και ηταν γεματα ενδιαφερον, οχι μομφη. ολοι οι συντελεστες εδωσαν την ψυχη τους. ιδιαιτερα η sm art lady που παρολη την κουραση της-υπερεβεις εαυτον γλυκεια μου- ηταν πανταχου παρουσα για να τακτοποιει καθε λεπτομερεια. χαρηκα πολυ που γνωρισα πολλους απο οσους διαβαζα τοσο καιρο εδω μεσα και αυτο που μου εμεινε περισσοτερο ειναι τα χαμογελα σας και η ζεστασια ολων. οσο για τα οποια αρνητικα σχολια που ακουστηκαν και θα ακουστουν για το ποσο πισω ειμαστε τα προσπερναω γιατι μαλλον γινονται απο ανθρωπους που δεν συνειδητοποιουν ποσο δυσκολκο ειναι να περασεις στο ευρυ κοινο lifestyles σαν το δικο μας και ιδιατερα σε μια κοινωνια σαν την ελληνικη, τοσο μικρη και πουριτανη. θα προχωρησουμε. αργα αλλα σταθερα. ευχαριστω για την ομορφη εμπειρια