Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φωτό από το Erotica

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 13 Μαϊου 2008.

  1. Eri

    Eri

    Τωρα εγω θα φταιω αν γκρινιαξω πως δε βαλατε τπτ για μας τα κοριτσακια??????

    Ουτε ενα κωλαρακι.....  
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Φωτό από το Erotica

     

    Eri,
    πάρε κούκλα μου να χορτάσεις...
     
  3. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

    Μια στιγμη καλη μου female....σοβαρα εισαι βαζελος.....;;;;;
    Ε απο σημερα κοβουμε και την καλημερα...........και αν δεν καταλαβα καλα και εισαι γαυρος.......εεεε την κοβουμε 2 φορες τοτε...!!!!!!
     
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Φωτό από το Erotica

    Κοιτάξτε να το ξεφτιλίσετε το νήμα με τα διανοουμενίστικα, να μ΄αφήσει ξανά η στριπτιζού μου αμανάτι! Κι είναι και ΑΕΚ Βουδαπέστης, κακό χρόνο νάχετε. Ασχοληθείτε φιλοσοφικά με την Κυριαρχία και μη μου αποδιοργανώνετε τις ενορμήσεις. Ευχαριστώ.
     
  5. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Φωτό από το Erotica

    Βρε καλα το λεω εγω να παιζουν οι ποδοσφαιριστες μονο με στριγκακια και αθλητικα παπουτσια.....Κ εσυ θα βλεπεις τον αγωνα κ η γκομενα δε θα γκρινιαζει.....  
     
  6. Hil

    Hil Regular Member

  7. G_E

    G_E Contributor

  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica



    Ηρεμησε Apollyon, και απαντησε μου σε μερικες ερωτησεις που θα σου κανω (αν θελεις φυσικα).

    1ον. Γιατι θεωρεις προσβλητικο για τον χωρο μας να βρισκονται φωτο στο φορουμ ομορφων και καλιγραμμων θηλυκων.

    2ον. Πως ξερεις εσυ φιλε οτι αυτα τα υπεροχα σωματα, δεν μπορει να ειναι και υπεροχες σκλαβες, η υπεροχες Κυριαρχες στο κρεβατι τους, και οτι το στριπτιζ το κανουν μονο για βιοποριστικους λογους, οπως πολυ ευκολα θα μπορουσαν να κανουν και τις Αφεντρες....., τοτε μονο θα ηταν του χωρου μας....αν βασταγαν ενα μαστιγιο και φοραγαν ενα ζευγαρι μποτες.....? (τα ρασα δεν κανουν τον παπα....), πιστευω να ειδες τις βανιλλες (κατ' εμας) που ανεβηκαν επανω μονες τους θελοντας να δοκιμασουν να χρησιμοποηθουν σαν σκλαβες, εβαλαν τα γυαλια σε πολλους/ες απο εμας με το θαρρος τους, ασχετως αν 2-3 απο εμας τους ανοικτομυαλους εκαναν προσωπικη επιθεση σε εμενα γιατι σε 1 απο τις 2-3 βανιλλα που μονες τους προσφερθεικαν να τις χρησιμοποιησω εκανα και διησδηση... εστω με την χειρολαβη..... του μαστιγιου μου, (που πηγε ο νου σας πονηρα....).   και την εκανα να "φτασει" δεμενη επανω στο χ, δεν μπορω να καταλαβω την επιμονη μερικων μελων να μην δειξουμε γυμνο, η και ολοκληρωση, (το εκαναν φυσικα οι ξενοι που πλαισιωσαν εμας, αυτοι δεν ανηκαν στο bdsm...?) δεν μπορω να ξεχασω την ερωτηση πολλων βανιλλα που μου εκαναν βλεποντας πολλες φορες μονο μαστιγωμα, <<Εσεις δεν γαματε,μονο βαρατε.......>>και <<το στριγκακι απο τις σκλαβες σας, η μποξερακι απο τους σκλαβους σας δεν το βγαζετε ποτε.....?>>.

    3ον Γιατι πρεπει ντε και καλα να γκετοποιησουμε τον χωρο μας, γιατι να περασουμε το οτι <<εμεις ειμαστε και κανεις αλλος>> ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.

    Εσυ και ο καθενας μας εδω μεσα, μπορει να θεωρει οτι θελει σωστο η λαθος, αυτο δεν σημαινει οτι και οι αλλοι πρεπει να θεωρουν σωστα ντε και καλα αυτα που λες εσυ η ο καθενας εδω μεσα, αλλοι εχουν την δικη τους αποψη για το bdsm και το πως θα το περασουν προς τα εξω, μην προσπαθεις λοιπον να τους περασεις την δικια σου αποψη παρα μονο να τους την εκθεσεις.
    Ολα αυτα τα γραφω καλοπροαιρετα, και δεν εχουν σκοπο να θιξουν κανενα, καλα ειναι τα "ζητωωω" και τα παλαμακια, αλλα πρεπει να βλεπουμε και τα λαθη μας καπου καπου, και να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα, ο χωρος αυτος θελει πανω απο ολα ελευθερα μυαλα και οχι ταμπου και "πρεπει", εδω αυτο που διαπιστωσα το τριημερο ειναι οτι μερικοι/ες θελουν να βαλουν "ορια" στους αλλους και να περασουν τις δικες τους αποψεις ντε και καλα και στους αλλους, σορρυ αλλα εγω δεν θα παρω απο αυτο το bdsm, και ορια βαζω μονο εγω στα δικα μου "θελω" και οχι οι αλλοι, ουτε δεχομε υποδειξεις για το πως θα εκφρασω τις δικες μου αποψεις για το bdsb προς τα εξω, (δεχθηκα πολλες αλλα εδωσα τοπο στην οργη για να μην χαλασει η ομορφη προσπαθεια των παιδιων εξ' ετιας 2-3 μελων), ισως σταναχωρω μερικους/ες φιλους/ες με αυτα που γραφω, αλλα για το καλο του χωρου πρεπει να βλεπουμε και την αλλη οψη του νομισματος.
     
    Last edited: 14 Μαϊου 2008
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    Eri for you ...

     
     
  10. zinnia

    zinnia Contributor

    απαίσιο μανικιούρ..δευτεραντζα...
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Φωτό από το Erotica

    1.Γιατι δεν ειμαι στριπτιτζου.Αν θελετε τετοιες φωτογραφιες καντε ενα αλλο νημα με τιτλο "Ομορφες και καλιγραμμες γυναικες που πιθανον να ανηκουν και στο χωρο του bdsm"
    2.Γιατι δεν μπορω να κανω υποθεσεις στο τι ειναι ο καθενας και δεν με ενδιαφερει.Καλυτερα να μην σχολιασω την κινηση που εκανες με την χειρολαβη του μαστιγιου.
    3.Δεν γκετοποιω τιποτα.Σχεση με ξεκωλα δεν θελω να εχω.

    Ελπιζω να σε καλυψα.

    Υ.Γ. Οσον αφορα αυτα που δεν μπορεις να καταλαβεις σε παραπεμπω στους κανονες του Dungeon και στην Ελληνικη νομοθεσια
     
    Last edited: 14 Μαϊου 2008
  12. latexduck

    latexduck Contributor

       Ε δεν είναι και πρόεδρος η κοπέλα πούτ*ους ποιάνει!