Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Μπορείς να μην πετάγεσαι σαν αυτό που θές να φάς μόνο και μόνο για να μιλάς? Κάνε κανένα θέμα της προκοπής!
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Μπήκα στο λινκ που παρεθεσες(ναι το ΄κανα και αυτό) αλλά δυστυχώς για ΄σενα και ευτυχώς για μένα(γιατί ποιος ξέρει τι μπούρδα θα μου έδειχνες και θα με τάραζες) τα αγγλικά μου δε με βοηθήσαν.Μιας και έχεις πάρει το λόουερ ρίξε ένα σύντομο τρανσλέητ αν θες..στωωωωωωωωωωωωωώ
     
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    Με λίγα λόγια οι Αμερικάνοι έχουν έτοιμο χημικό όπλο που μετατρέπει σε gay όποιον άνθρωπο χτυπήσει, πώς γίνετε να κάνουν έναν straight άνθρωπο σε gay και να μην μπορούν να κάνουν το αντίθετο οι επιστήμονες.
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Και τους bi τι τους κάνει;;;;


    Πάντως τώρα που το σκέφτομαι..δεν είναι κακό...παίζει στο ebay(πάει το παλιάμπελο..)??? 
     
  5. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    "a strong aphrodisiac could be dropped on enemy troops, ideally one which would also cause "homosexual behavior". The documents described the aphrodisiac weapon as "distasteful but completely non-lethal". The "New Discoveries Needed" section of one of the documents implicitly acknowledges that no such chemicals are actually known."

    Ένα ισχυρό αφροδισιακό θα μπορούσε να ριχτεί σε εχθρικά στρατεύματα, που ιδανικά θα προκαλούσε ομοφυλοφιλική συμπεριφορά. Το κεφάλαιο "Χρειάζονται νέες ανακαλύψεις" ομολογεί έμμεσα ότι τέτοιες χημικές ουσίες δεν είναι γνωστές.

    Δηλαδή ούτε τώρα κατάλαβες. Μεγάαααααααλη έκπληξη.
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...


    Τσάμπα χάρηκα δλδ..?Ευτυχώς που δεν ανέβασα την αγγελία να πουλήσω το ψυγείο και τη συλλογή από μαγνητάκια ψυγείου(θεσπέσια-μοναδικά-από πολλές χώρες του πλανήτη ΚΑΙ!ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!! ΚΑΙ με τα τοπωνύμια επάνω!!)..

    Και να σου πω ρε λάστεξντακ..άμα γίνουμε όλοι στρ8,με ποιους θα ικανοποιούν οι κιούριους τις διάφορες αναζητήσεις τους;;;
     
  7. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    ib.
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...


       
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Αγαπητέ incomplete, δεν γνωρίζω ούτε τι συνιστά προορισμό του ανθρώπου, ούτε ποιος τον στοχοθετεί. Μία θεμελιώδης υπόθεση, είναι πως οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός του ανθρώπου, βασική προϋπόθεση για να τον προσεγγίσει είναι να είναι (να ζήσει, να υπάρξει). Ακόμη και αν ο προορισμός του είναι ο θάνατος, το μέσο για να επιτευχθεί ο στόχος, είναι η ζωή. Προϋπόθεση για να ζήσει είναι να γεννηθεί, προϋπόθεση για να γεννηθεί είναι να αναπαραχθούν δύο ετερόφιλοι που υπήρξαν πριν από αυτόν (κάποιος αποφάσισε ότι για τη γέννησή μας είναι απαραίτητη η ανθρώπινη μαγιά). Στηριγμένη σε αυτή την απλή σκέψη, και επικαλούμενη τον προορισμό του ανθρώπου (ανεξάρτητα από το ποιος είναι αυτός - κρατώ μόνο πως το μέσο που θα τον φτάσει σε αυτό τον προορισμό είναι η ζωή) ως κριτήριο για την αξιολόγηση ενός status όπως λ.χ. η ομοφυλοφιλία, καταλήγω στο συμπέρασμα πως αυτό δεν είναι τέτοιο που να εξυπηρετεί στο στόχο αυτό. Είναι δε ξεκάθαρο πως η ομοφυλοφιλία προαπαιτεί την ύπαρξη ετεροφυλοφιλίας καθώς πολύ απλά για να είμαι ομοφυλόφιλη και να μπορώ να γνωρίζω και να ερωτεύομαι ομοφυλόφιλες, κάποιος πρέπει να μας έχει φέρει στη ζωή. Αν ένα είδος του ζωικού βασιλείου αίφνης αποτελούνταν μόνο από ομοφυλόφιλες μονάδες, θα είχε διάρκεια ζωής μόνο ως το πέρας της τρέχουσας γενιάς.

    Σημειώνω εδώ, πως μιλώντας για αξιολόγηση (προσδιορισμό αξίας) δεν μιλώ για ανθρώπινες Αξίες (συνεπώς δεν πρόκειται για αξιακή κρίση), αλλά για στεγνή κριτική ενός status μέσα από πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Αν δω την ομοφυλοφυλία μέσα από ένα ατομικό πρίσμα (δεν τοποθετήσω την αξιολόγησή μου σε ένα πανανθρώπινο και διαχρονικό υπόβαθρο) με κριτήριο το τι εξασφαλίζει τη σωματική και ψυχική υγεία ενός ομοφυλόφυλου, θα καταλήξω στο συμπέρασμα πως η σεξουαλική συνεύρεση μόνο με ανθρώπους του ίδιου φύλου είναι μία ορθότατη επιλογή.

    Για τούτο και εξήγησα σε παλαιότερο Post μου, ότι δεν στέκει να αξιολογείται (αποδοκιμάζεται ή επικροτείται) συλλήβδην μία σεξουαλική συμπεριφορά. Χρειάζονται κριτήρια για να μπορεί κανείς να εξάγει ένα συμπέρασμα, και ακριβώς το πώς και το πόσο εκπληρώνει (αυτό το οποίο αξιολογείται) τα κριτήρια αυτά, θα αποτελέσουν και επιχειρήματα υπέρ της άποψής του. Αυτά στα πλαίσια της πραγμάτευσης του θέματος ακαδημαϊκά. Η προσωπική μου άποψη είναι πως τα θέματα που αφορούν σε αρέσκειες προτιμότερο είναι να αναπτύσσονται ως τέτοια και να μην λαμβάνουν κοινωνικο/ηθικές προεκτάσεις, ειδωμένα μέσα από συμβολικά πρίσματα.

    Απλούστερα, μπορώ να πω πως το μαύρο μαγιό είναι προτιμότερο από το λευκό με κριτήριο το αν διαγράφει χρωματικές πληροφορίες όταν βρέχεται, ενώ το λευκό καπέλο είναι προτιμότερο από το μαύρο με κριτήριο το αν αντανακλά το φως, αλλά άνευ κριτηρίων δεν στέκει να αξιολογήσω ένα από τα δύο χρώματα ως ορθό και το άλλο λανθασμένο, παρά μονάχα να πω πως εμένα προσωπικά κάποιο εκ των δύο μου αρέσει περισσότερο.

    Η ένστασή μου έγκειται συνεπώς στο πώς πραγματεύονται κάποιοι συνομιλητές το παρόν θέμα, και όχι επί του περιεχομένου των σχολίων τους.
     
  10. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Αυτό που γράφεις όντως το πιστευεις;
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Μήπως εδώ μέσα κυκλοφορούν αδελφές; Έχω ένα ματζούνι που τις εξαφανίζει - τις κάνει πολιτειακούς παράγοντες στα Σκόπια. Οι αμφί είναι μουσουλμάνοι. Απρόσβλητοι.
     
  12. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Αυτό το ματζούνι πιάνει και τις αδελφές γένους θηλυκού;