Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Εφαιδρύνθης, φαίδιμε φαιδροείμον Φαίδρα;
    Διετάθης; Ελπίζω όχι πολύ. Μη βγάλεις και κανα γόνατο.
    "Λανθάνω" σημαίνει "διαφεύγω την προσοχή", όχι "σφάλλω". Αυτό εννοούσες; Σεξουαλική συμπεριφορά που διαφεύγει την προσοχή; Μάλλον όχι ε; "Λαθεμένη" εννοούσες και τά 'κανες ρόιδο.
    Μπακλαβαδωτή ανάγνωση σου κάνει; Βουστροφηδόν μήπως;
    Τι να μελετήσω, Φαίδρα μου; Tις φαιδρότητες; Να σου πω ένα μυστικό; Όταν έγραφα ότι γράφεις πάρα πολύ καλά, σε δούλευα. Μπορείς αν θες να συνεχίσεις τις σχοινοτενείς φαιδρότητες. Θα σχολιασθούν όπως τους αξίζει.  
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Να καταλάβαινες βρε Εύα και τι λέω καλά θα ταν ε;

    Αχμ. Ναι ε; Πρόσεχε μόνο μην σχολιαστούν οι δικές σου τζιέρι μου. Δεν κάνει.
     
    Last edited by a moderator: 14 Μαϊου 2008
  3. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Κάνει και παρακάνει.
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δηλαδή δεν παίζει το ενδεχόμενο να μην ξέρεις τι λες?
     
     
  5. Guest05

    Guest05 Guest

    Εσύ τι λες; Παίζει;
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    muscle4master, προσωπική γνώμη:
    Δεν χρειάζεται να προσβάλλεις την Syrah ή την κάθε Syrah, ειδικά ενώ η ίδια μόνο ευγενική ήταν απέναντι στις προσβολές και ειρωνίες σου. Κατανοώ ότι δεν συμφωνείς με αυτά που λέει, ο τρόπος όμως με τον οποίο το εκφράζεις, καταφέρνει μόνο να σε κάνει αντιπαθή -ή έστω εκθέτει- προς τους υπολοίπους. Δοκίμασε να αντικρούσεις τα λεγόμενά της, αν αυτό θες, με πιό κόσμιο και, κυρίως, πιό αποτελεσματικό τρόπο.

    Φιλικά  
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2008
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...



    Ερώτηση.Με γνώμονα τη διαιώνιση του είδους και την εξασφάλιση του ανθρώπου ,ένας ετερόφιλος ο οποίος συνειδητά καθ΄όλη τη διάρκεια της ερωτικής του ζωής απέχει με διάφορα τεχνάσματα από τη γονιμοποίηση των συντρόφων του,ή μια γυναίκα που αποφεύγει να τεκνοποιήσει,ή άνθρωποι που έχουν οργανικές αδυναμίες γονιμοποίησης ή σύλληψης και γενικά όσοι και όσες απέχουν από τη διαδικασία αυτή,θεωρούνται ομαλοί ή ανώμαλοι;
     
  8. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Ομαλοί καθώς ανα πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν γνώμη και να τεκνοποιήσουν αλλά και οργανικές αδυναμίες να έχουν μπορούν να υιοθετήσουν.
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Άχρηστοι....Είναι για τον Καιάδα!
     
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Kαι οι gay μπορούν και να τεκνοποιήσουν και (σε διάφορες περιοχές πλέον) να υιοθετήσουν...Δεν έχει κάποιο ένζυμο λιγότερο το σπέρμα μας..  Άσε που για διάφορους λόγους πάρα πολλοί gay παντρεύονται και κάνουν οικογένειες(όπως και έκαναν σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης ιστορίας)...Αλήθεια..Αυτοί τι είναι;Όμαλοί ή ανώμαλοι;Άλλη απάντηση..

    Μπα..μια χαρά χρήσιμοι είναι για να δουλεύουν και να πληρώνουν φόρους  
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2008
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Έχεις καταλάβει για τι συζητάμε?Για ένα παιδί... Ένα παιδί έρχεται μέσα από την αγάπη 2 ανθρώπων, το παιδί είναι ο καρπός του Έρωτα. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό εσείς, έχετε τεχνικά προβλήματα, το παιδί δεν έρχεται μόνο με το "βάζω το σπέρμα, βάζεις την τρύπα?", δεν είναι μηχάνημα, αν τεκνοποιήσεις κάποια και δεν την αγαπάς πιό το νόημα? Όλοι μπορούμε να ρίξουμε τον σπόρο αλλά λίγοι μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να σκάσει και να μεγαλώσει...
     
    Last edited: 15 Μαϊου 2008
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Λανθασμένη, όχι λανθάνουσα. Ευχαριστώ πολύ.

    Προφανώς δεν διαφωνώ, διότι το γεγονός που αναφέρεις δεν αποκλείει την εγκυρότητα της σκέψης που ανέφερα νωρίτερα. Ότι δηλαδή, αν όλες οι μονάδες ενός είδους ήταν ομοφυλόφιλες, το είδος θα έπαυε να υπάρχει λίαν συντόμως. Απλώς εγώ εστίασα στην ανάπτυξη του τελευταίου, επειδή αυτό εξυπηρετούσε στην επιχειρηματολογία μου.

    Με μπερδεύεις με άλλη συνομιλήτρια (ίσως αυτό να δικαιολογεί και την οικειότητα που επιδεικνύεις). Θα μου επιτρέψεις συνεπώς να μη συνεχίσω το διάλογο.

    Δεν μπορώ να πραγματευτώ το θέμα κάνοντας τέτοιες διακρίσεις μεταξύ ομαλών ή ανώμαλων. Κάθε σεξουαλική συμπεριφορά που δεν επιτρέπει την αναπαραγωγή μου δίνει την αίσθηση πως κάτι δεν βαίνει καλώς, και αυτό όχι επειδή αναγνωρίζω στον κάθε άνθρωπο το φορτίο που του αναλογεί στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας (δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να κάνουν παιδιά, δεν τα χρωστούν ούτε στην ανθρωπότητα, ούτε στην πατρίδα, ούτε στο θεό) αλλά γιατί εγώ προσωπικά βλέπω τα παιδιά σαν το κορυφαίο project κάθε ανθρώπινης ύπαρξης, σαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία της να δημιουργήσει, κάτι πιο μεγάλο από την ίδια, πιο εξελιγμένο από κάθε άποψη. Αν δηλαδή με στεναχωρεί κάτι σε μία σεξουαλική συμπεριφορά που αποκλείει την αναπαραγωγή (υπό Κ.Σ. για τη συζήτηση εδώ δεν λαμβάνω υπόψη το πώς αυτό το θέμα μπορεί να επιλυθεί με παρέμβαση της τεχνολογίας ή της νομοθεσίας) είναι πως στερεί από τον άνθρωπο τη δυνατότητα να κάνει παιδιά. Υπογραμμίζω ξανά πως το να τεκνοποιεί κανείς δεν το αντιλαμβάνομαι σαν υποχρέωση αλλά σαν δικαίωμα (που θα ήθελα να έχει, ανεξάρτητα από το αν θα θελήσει να το χρησιμοποιήσει).

    Δεν μπορώ λοιπόν να συγκρίνω έναν άνδρα που δεν επιθυμεί να κάνει παιδιά και συνουσιάζεται με σχετική προφύλαξη, με έναν υποτακτικό κύριο που μπορεί να εκσπερματώσει μόνο στα πόδια μίας γυναίκας, και δεν μπορεί να εφαρμόσει μία διείσδυση. Ο πρώτος δεν θέλει, ο δεύτερος δεν μπορεί. Ο δεύτερος ενδεχομένως θέλει να κάνει παιδιά, και η ιδιαιτερότητά του δεν του το επιτρέπει. Αν λοιπόν αξιολογήσω αυτή την ιδιαιτερότητα με κριτήριο την αναπαραγωγή, καταλήγω στο συμπέρασμα πως η μη δυνατότητα διείσδυσης είναι ένα στοιχείο της σεξουαλικής συμπεριφοράς του εν λόγω υποτακτικού άνδρα, προβληματικό.

    Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι επιμένεις στο κριτήριο της αναπαραγωγής, και όχι σε κάποιο άλλο, θέλω να ρωτήσω αν έχεις διαφορετική άποψη από εμένα. Θεωρείς ότι η μη δυνατότητα αναπαραγωγής, δεν συγκαταλέγεται στα μελανά σημεία της ομοφυλοφιλίας;