Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

BDSM Erotica οι απόψεις σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 12 Μαϊου 2008.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: BDSM Erotica οι απόψεις σας

    Ολος ο πλανήτης κινητοποιήθηκε. Kινέζοι BDSM ακτβιστές μου ζητησαν να σας διαβιβάζω το ακόλουθο μήνυμα υποστήριξης.

    由士
    清华友“为灾人民作 BDSM Stage 天 倡 得 了士 广 华 社 erotica 的 烈 应 今 ouaouuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    并国主流 天成波顿   cogratuleitons !!!!!!!!
     
    Last edited: 17 Μαϊου 2008
  2. 1) Χάρηκα που είδα πρόσωπα από το Meet της Πάτρας ξανά (όπως capeway, havoc, Tropical_Storm) και γνώρισα και νέα (AlexisD, anasia, Avalonia, tereza, smiss angel, Prema, sw και sorry αν ξεχάσω κάποιους μυαλό είναι αυτό)

    2) Νομίζω ότι τα σχετικά με τα "ευτράπελα" μπορούμε και να τα λύσουμε κατ' ιδίαν (γιατί τελικά μόνο κακό κάνει - κάποιοι βρίσκουνε πάτημα στο να κράζουνε, όχι πως δεν θα το κάνανε ούτως ή άλλως)

    3) Tropical_Storm, tereza ευχαριστώ για την διαθεσιμότητά σας σαν "victims" για bondage demonstration (όπως και τις 3 τσούπρες από το απέναντι περιπτέρι - ξέρουνε αυτές)

    4) Μεγάλο Μπράβο αξίζει σε Ό/ολα τα παιδία που συμμετείχαν για την κούραση που πέρασαν (ειδικότερα χαιρετώ τους Brothers in Lenses focus και Photographer)
     
  3. HiSasori

    HiSasori Regular Member

    Αν και ήρθα την Κυριακή για μερικές ώρες και δεν πρόλαβα να εγκλιματιστώ για να χαλαρώσω και να παίξω, έζησα μια εμπειρία φανταστική!
    Ο παλμός στα παρασκήνια, τα show στη σκηνή και το dungeon ήταν τρομερά!
    Θυμάμαι συγκεκριμένα που κοίταγα την παράσταση του Alexis από τα σκαλάκια στα παρασκήνια και το χαμόγελο μου που συνειδητοποίησα ότι αυτό το βλέπω στην Αθήνα και δεν έχω πάει στην άκρη του κόσμου για να το δω..
    Μου άρεσαν τα πρόσωπα των επισκεπτών και αυτά που έβλεπα στο βλέμμα των περισσοτέρων!

    Ευχαριστώ λοιπόν τους πάντες που κόπιασαν για να συμβεί αυτό, όλους όσους ήξερα και όσους γνώρισα (αν και μέσα στο χαμό δεν θυμάμαι ποιος είναι ποιος) για την φιλική υποδοχή σας και ας τρέχατε!
    Tropical ευχαριστώ για το δωράκι, νιώθω τιμημένος γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είμαι από τους πρώτους στον κόσμο που θα το δούνε,
    Alexis να ξέρεις ότι θα κάνεις ζημιά στην τσέπη μου με το σχοινί σου, κατάλαβα αυτά που άκουγα για άμεσο έρωτα με το κανναβίσιο γιατί το έπαθα και εγώ!

    Άντε, πότε θα έχει πάλι;;;;;;  
     

  4. ΦΙΟΥΥΥΥΥΥ !!!!!!!!!! ..........ΑΧΧ....ΚΥΡΙΑ ΕΥΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!      
     
  5. nikos_35_

    nikos_35_ Regular Member

    Εγω δυστυχως ηρθα μονο για λιγο την Κυριακη 4 με 5 η ωρα και δεν εχω πληρη αποψη για οσα συνεβησαν το τριημερο
    Συγχαρητηρια σε ολους αλλα θελω να πω και τι θα προτιμουσα και να ρωτησω αν εγιναν αυτα καποιες στιγμες στο τριημερο
    Θα προτιμουσα να ηταν πιο χαμηλα η μουσικη η και καθολου ωστε να μπορεις να ακουσεις τις συνομιλιες και κυριως τον ηχο του μαστιγιου και τα βογγητα των σκλαβων
    Επισης ειδα οτι το μαστιγωμα ηταν πανω απο τα ρουχα και δεν δεν μπορουσες να δεις τις κοκκινιλες απο τα μαστιγια στο δερμα της σκλαβας οπως και οτι μεσα στο κλουβι ηταν ντυμενη
    Θεωρω οτι θα ηταν πολυ πιο ταπεινωτικο για τη σκλαβα να ηταν γυμνη μεσα στο κλουβι με τοσους επισκεπτες γυρω της κκατι που θα ηταν πολυ πιο κοντα στη φιλοσοφια του χωρου
    Δεν καταλαβαινω γιατι ο χωρος στον οποιο πιστευω οτι ανηκω ηταν ο πιο σεμνοτυφος στην εκθεση
    Αν δεν ηθελαν τα ατομα να εκτεθουν το δεχομαι δεν ξερω ομως αν το ηθελαν η αν τους το επεβαλαν
    καποιοι κανονες και ποιος εβαλε αυτους τους κανονες
    Ελπιζω να μην εγιναν τετοια σκηνικα και τα εχασα και ευχομαι του χρονου να γινουν
     
  6. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    capeaway, κι εμας μας λειπεις! Thank you for everything!

    Seirios, HiSasori, να'στε παντα καλα. Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα.

    Ας οργανωσουμε και κανενα workshop, σιγα σιγα, ο καθενας με την σπεσιαλιτε του, να μαθουμε κι εμεις μερικες τεχνικες που δεν ξερουμε. Οπως ειπαι και παρακατω, εχουμε παρα πολυ ταλεντο στην κοινοτητα μας, και ατομα με πολλες γνωσεις.
     
  7. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: BDSM Erotica οι απόψεις σας

    Παρακαλω! Δεν εκανα τιποτα! Με την πρωτη ευκαιρια θα κατεβω ξανα!
     
  8. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BDSM Erotica οι απόψεις σας

     
  9. Eri

    Eri



    Κανεις λαθος....Δε θα το κανανε ετσι κ αλλιως....Αλλα νομιζω εχεις καταλαβει οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει.....Υπαρχουν τουλαχιστον 3 νηματα που φροντισαν να βγαλουν τα νευρα κ τ απαραπονα τους καποιοι....Οπως κ να το κανεις δεν ειναι ιδιαιτερα ευχαριστο για οσους δεν παρευρεθησαν στην εκθεση κ μπαινοντας για να διαβασουν αποψεις, να δουν φωτο η οτιδηποτε αλλο, πετυχαινουν τα ξεκατινιασματα των ιδιων ανθρωπων καθε φορα........Ενταξει στην αρχη ηταν αστειο, γελασαμε, το σχολιασαμε μεταξυ μας, αλλα μετα καταντησε πολυ κουραστικο.......

    Τα ατομα τα γνωριζω απο κοντα ολα κ τα συμπαθω ιδιαιτερως, δεν τα λεω με ιχνος κακιας απλα καποια πραγματα ενοχλουν οταν ξεπερναν ενα οριο......

    Την καλημερα μου.....
     
  10. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: BDSM Erotica οι απόψεις σας

    Περα απο το αν μαρεσε η οχι η εκθεση, αν γουσταρω η οχι ατομα, αν συμφωνω η οχι με το κινημα της απελευθερωσης των ενοχων των απανταχου βδσμιτζιδων, το θέμα εχει ξεφτυλιστει.
    Μετα το τσουναμι με τα αλληλοσυγχαρικια ηρθαν κατα κυματα τα αλληλοβρισιδια, τα γλυψιματα, τα φτυσιματα. Εχουν εξαπλωθει σε ολα τα νηματα ασχετου θεματος. Δεν ηξερα που θα επρεπε να γραψω. Μαλλον εδω γιατι της zinnia το νημα αρκετα το γαμησαμε για μια μερα που υπαρχει.

    Καθενας μπορει να εχει μια διαφορετικη αποψη, χωρις να ειναι απαραιτητα εχθρος, ζηλιαρης, κομπλεξικος, μαλακας, αγαμητος, εμπαθης. Προσωπικα μια χαρα διασκεδαζω με καθε ειδους ξεκατινιασμα που γινεται εδω μεσα ασχετα με προσωπα και θεμα. Μακαρι να γινονται τετοια καθε μερα.

    Στησατε στον τοιχο οποιον εξαρχης ηταν αρνητικος, υποψιαστηκατε η παρανοησατε τις αποψεις του σχετικα με τον τροπο η τον τοπο της προβολης του βδσμ και τις προθεσεις σας. Μετα αρχισατε να αλληλοπυροβολειστε, να αλληλοδιαψευδεστε, και ολοι μαζι και καποιοι απο εσας, αλλους. Καποιους που ΕΣΕΙΣ οι ιδιοι επιλεξατε η δεχτηκατε να ειναι μαζι σας επι ΤΡΕΙΣ μερες, καποιους αλλους γιατι καπου πρεπει να ξεσπασετε, καποιους γιατι πανω απο την δηθεν εκτιμηση που υποτιθεται οτι ειχατε, βγαινουν τα πραγματικα αισθηματα. Καποιους ισως γιατι καπου πρεπει να πατησετε για να αναδειξετε αυτο που κανατε.

    Πιανεστε απο το αστειακι, το κενο, την τελεια, την μυγα που πεταει, για να ξεχεσετε οποιον βρεθει στο διαβα σας και δεν σας εκθειασει εκστασιασμενος με οτι κανατε. Και τι σημασια εχει? Εσεις το γουσταρατε, το χαρηκατε, κουραστηκατε και ...τελος.

    Την τακτικη του "οπου φτυνω γλυφω", δεν την εχουν ολοι. Και για να μην πιαστειτε και απο αυτο , εννοω οτι τι σημασια θα ειχε να σας πει καποιος τι ωραια που τα κανατε και μετα να σχολιασει αρνητικα. Την αποδοχη (αν την ζητατε, που κατα πως φαινεται απο το παθος που το υπερασπιζεστε την ζητατε) θα την βρειτε απο τον τροπο που χειριζεστε το θεμα .
    Εχετε ικανοτητες να αναδειξετε την δουλεια / κεφι / καβλα / πλακα σας, χωρις να χρησιμοποιειτε τετοια μεσα.
    Ολα αυτα που γραφονται δεν τιμουν κανενα. Βγαινουν στην φορα πραγματα που δεν συμφερουν κανεναν οσο και αν προσπαθειτε να τα περασετε ως ανευ σημασιας.

    Γνωριζοντας σχεδον ολα τα ατομα που ελαβαν μερος , ειναι κριμα να βλεπω καποιους απο αυτους να εκτιθονται ετσι. Πιστευω οτι αξιζετε κατι καλυτερο ......

    Καποιοι προσπαθουν να το σωσουν εκθετοντας χαριτωμενιες και αστεια (κατα την γνωμη τους) συμβαντα (απελπισμενη προσπαθεια χαλαρωσης της εντασης η να μας πεισουν οτι περασαν ανεπαναληπτα, κατα την δικη μου).
    Αλλοι εχουν βγαλει τα κουμπουρια και ειναι ετοιμοι για μαχη. Σε μια ομαδα η σε ενα μεμονωμενο παιχνιδι, ολοι οι συμμετεχοντες εχουν το δικο τους μεριδιο, στην επιτυχια η την αποτυχια. Ας βρει ο καθενας τις ευθυνες που του αναλογουν.
    Πιστευω οτι ολος αυτος ο ντορος που κανετε, μαλλον υποβιβαζει τον κοπο σας και την προσπαθεια σας, παρα την αναδεικνυει.
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: BDSM Erotica οι απόψεις σας

    ".........

    Κράτει λοιπόν, ω γέροντα,
    την επιτύμβιον πλάκα.
    Το πεπαλαιωμένον σου
    τραγούδι κράτει. Φύγε
    παραίτησον μας.

    Ή αν προτιμάς, εξύμνησον
    αντίς γεγυμνωμένων
    ξιφών, όσα μαστίγια
    προς θρίαμβον επισείονται
    των καφενείων.

    ......
    ιδού, μάχονται οι ήρωες
    μέσα εις τα ντάνσινγκ."

    Κώστας Καρυωτάκης, "Εις Ανδρέαν Κάλβον".
     
  12. Eri

    Eri

    Κ συνεχιζουμε......

    Παντως ειναι ενδιαφεροντα οσα μαθαινουμε......

    Ετσι πως παμε θα μαθουμε κ αν τελικα πληρωθηκαν καποιοι απο την εκθεση η οχι......