Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zinnia, στις 15 Μαϊου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Πολυ καλη, χρησιμη και ψυχραιμη προσεγγιση σου Ηλια, όπως κ το ενδιαφερον σου καθως εντοπισες δυσαρέσκεια.. γενικοτερα θα ελεγα..

    Θα προσπαθησω να ειμαι το ιδιο ψυχραιμη γιατι οπως αντιλαμβανομαι υπάρχει μια τεταμενη ατμοσφαιρα κ δεν νομιζω οτι ειναι χρησιμο για κανενα κ κυριως για το κοινο καλό του μερους που συναντιομαστε όλοι- το φορουμ-.

    Ειναι λογικό κ αναμενομενο ο καθένας να έχει την δικη προσεγγιση κ άποψη για το βδσμ.. δεν νομιζω οτι αυτο ειναι το θέμα μας .. Εγκειται στην διακριτικη ευχερεια του καθενος να το ζει οπως ο ιδιος νομιζει, μεσα σε πλαισια συναινεσης κ μη ενοχλησης τριτων.

    Το θέμα μας εδω νομιζω οτι ειναι κατα ποσο το φορουμ, καλύπτει αυτους που
    - δεν θέλουν να εκτεθουν
    - θελουν να εκτιθονται όπου κ όταν αυτοι επιλέξουν
    - αν ειναι να δώσουν κοινωνικές μάχες, επιλογη τους ειναι η μάχη να αφορα κάτι που γι αυτους ειναι πιο σημαντικό, ειτε αυτο το ασφαλιστικο, ειτε η ακριβεια, ειτε η δωρεαν παιδεια, ειτε τα ζωα, ειτε το λευτερια στην βορεια κυπρο .. (συμπληρώστε ότι θέλετε).

    Δεν μπορω και δεν θέλω να αρνηθω το δικαιωμα σε όποιον θέλει να αγωνιστει για την λευτερια του βδσμ, πολύ καλα πράττει και δεν μου πέφτει κ λόγος.


    Εχω δώσει καποια χρηματα σ αυτο το χωρο κ για να τον βοηθησω κ γιατι μου παρειχε την ανωνυμία που για μένα μπορει να ειναι κ φετιχ..( με την γενική εννοια του όρου)
    Αρεσκομαι κ με καυλώνει να συναντω ΕΓΩ οταν κ οποιον παιζοντας ότι παιχνιδι θέλω χωρίς ο διπλανος του/μου να το παιρνει είδηση..
    Το νετ το αυτο που δίνει.. ειναι προστασια κ ανωνυμία.. κ αυτο εδινε κ αυτος ο χωρος μέχρι προσφατα δινοντας στα μέλη την δυνατοτητα να κανει το κάθενα το παιχνιδι που αυτό ηθελε οπως το ηθελε..

    Δεχομαι οτι υπάρχουν πολλοι, οι οποιοι λειτουργουν ακριβως αντιθετα.. το σεβομαι.. όπως κ οτι κανει ο καθενας στο κρεβατι ή οπου αλλου οσο αυτο δεν επηρεάζει εμενα..

    Το τελευταιο διαστημα υπάρχει ενα φλερτ με την δημοσιοτητα κ το βδσμ..
    Οσο αυτο δεν επηρεαζει το φορουμ κ κατ επεκταση εμενα που ειμαι μέλος σ αυτο, δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα.
    Επειδη όμως εργαζομαι σε χωρο των ΜΜΕ , πιστέψτε με, αναγνωριζω οτι πάμε καρφι για τα μεσημεριανα κ ισως κ την ασφαλεια.. σεξ κ βια.. βουτυρο στο ψωμι τους..
    Αν υπάρχει κ θεμα στην επικαιροτητα οπως το πηδημα του *********υ, να ειστε σιγουροι, ότι θα μας έχουν για ενα μηνα στα πρωτοσέλιδα..
    Για κάποιους αυτό μπορει να ειναι καλό.. εγώ δεν θέλω.. δεν πληρωσα για να βγω στα καναλια ουτε για να παω φυλάκη.

    Θα ήθελα κ θα ζητουσα όσο πιο ευγενικά μπορω:
    καταρχην την προστάσια από τους υπευθυνους του φορουμ την προστάσια του δικού μου δικαιώματος στην ανωνυμία.. και
    κατα δευτερον τα μέλη που θέλουν να εχουν αυτη την δημοσιοτητα ας την έχουν στα πλαισια της προσωπικής τους επιλογης κ ζωης, όχι όμως αναμειγνυοντας κ το φορουμ σ αυτο.

    Διαφορετικά θα ηθελα να διαγραφώ, ηδη το εχω ζητησει κ οχι μετα παρελευσης 6μηνου να σβηστει το ιντ μου.. να βρεθει τρόπος ώστε άμεσα να σβησει κ το id και η ip μου κ οποιο ιχνος της παρουσιας μου εδώ..


    Μετα τιμής
    χωρίς Ψεμμα κ με καθε δυνατη κ καλη διαθεση..
     
  2. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Ακομη κ αυτο χορηγια μπορει να θεωρηθει εφοσον το newsletter φερει το λογοτυπο του φορουμ.
    Καποτε σε παρομοια συζητηση Κωνσταντινε ειχες αναφερει οτι σε ολα οσα γινονται (παρτυ, συγκεντρωσεις κλπ) το φορουμ δεν φερει καμια ευθυνη, γιατι ειναι ενεργειες που γινονται απο μελη, αυτη τη φορα ομως δεν ηταν ετσι.
    Σιγουρα ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει στην προσωπικη του ζωη κ να προβει σε οποιες πραξεις επιλεξει δημοσιες, εμπορικες κ μη, οταν ομως διαφημιζονται κ υποστηριζονται απο το φορουμ τοτε μας αφορα ολους ως μελη, ειτε παρουμε μερος ειτε οχι την εκθεση κ την δημοσιοτητα θα την υποστουμε, το δικο μας δικαιωμα στην επιλογη που ειναι?
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Σε θέλουμε εδώ, δίπλα μας. Σεβαστή η επιθυμία σου. Δεν μπορεί κανείς παρά να τη σεβαστεί. όχι όμως, για αυτό, να φύγεις.

    Με όλη μου την εκτίμηση.
     
  4. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Ακριβως!! συμφωνω απολυτα M_P  
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    μην τρελαθουμε τωρα τελειως. το site αφηνει τον οποιον διοργανωτη που διοργανωνει να το αναφερει. το ενημερωτικο εμαιλ ενημερωνει οτι γινεται καποιο εβεντ και πουθενα δεν αναφερει πως διοργανωνεται απο το σιτε. με το ιδιο σκεπτικο οποιο νημα αναφερεται σε μεετινγκ αφου υπαρχει στο φορουμ υποστηριζεται απο το σιτε κατι που φυσικα δεν ισχυει. αρα θα επρεπε (με το σκεπτικο σου παντα) να μην υπηρχε κανενα νημα για κανενα μεετινγ/εβεντ ουτε θεματα του τυπου εντυπωσεις απο το ταδε meeting. οταν λες " να υποστουμε την δημοσιοτητα" τι εννοεις ?
     
  6. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Έχω εκτεθεί δημοσίως. Και σε παραπάνω από μία περιπτώσεις. Ο λόγος; Περνάω καλά. Μου αρέσει. Καβλώνω. Και περνάω καλά ακόμα και όταν συμμετέχω ως απλώς παρατηρητής των όποιων τεκταινόμενων (πλήν μίας φοράς για την οποία ακόμα νιώθω τύψεις, οι γνωρίζοντες γνωρίζουν....).
    Στο ερώτημα που λέει αν δημοσιοποιώ τις σεξουαλικές μου επιθυμίες σε πρόσωπα άσχετα με τον χώρο, η απάντηση είναι όχι. Οι λόγοι:
    α. Κακές εμπειρίες από το παρελθόν ("δεν πας να σε δει κάποιος ψυχίατρος;" είναι η ατάκα που έχω εισπράξει και μάλιστα από ανθρώπους μορφωμένους, ταξιδεμένους και θεωρητικά τουλάχιστον ανοιχτόμυαλους).
    β. Μου προκαλεί την ίδια απέχθεια με το να πω σε κάποιον ότι "την έβαλα κάτω και την έσκισα, την έκανα, την έρανα....".
    γ. Δεν θεωρώ -και αυτό το θέτω ως απάντηση σε απόψεις περί "ανοιγμάτων του BDSM στην κοινωνία" ότι κάποιος ανακαλύπτει την πυρίτιδα αν εγώ του μιλήσω για αυτά τα πράγματα. Δόξα τω Θεώ, από το 1990 και δώθε η Ελλάδα είναι από τις πλέον ανεπτυγμένες χώρες σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το sex industry. Τσόντες, Ρωσίδες, lifestyle περιοδικά, τηλεόραση, pop art, Διαδίκτυο, προσφέρουν ενημέρωση για όλες τις πτυχές και για όλους τους πιθανούς τρόπους επίτευξης της ηδονής. Το αν λοιπόν κάποιος θέλει να δοκιμάσει κάποια πράγματα ή όχι εξαρτάται καθαρά από αυτόν και κανέναν άλλο.

    Δεν μπορώ να αποδεχτώ, αγαπητέ μου john_slave96 τον όρο "τελετή", υπό την έννοια της μύησης τουλάχιστον. Οφείλω βέβαια να παρατηρήσω ότι σε κάποιες από αυτές τις δημόσιες επιδείξεις (σε στενό ή σε πιο ευρύ κύκλο ανθρώπων, πάντα όμως μεταξύ ανθρώπων του χώρου) οι εσωτερικές εντάσεις τις οποίες ανέπτυξα, υπερέβησαν κατά πολύ τα αισθήματα που αναπτύσσω κατα τη διάρκεια άλλων καταστάσεων, οι οποίες σκοπό έχουν την βιολογική ανάγκη της σεξουαλικής μου εκτόνωσης. Πρώτα από όλα όμως, το δημόσιο παιχνίδι αποσκοπεί κατ' εμέ στην Αμοιβαία Ικανοποίηση Κάβλας. Με αλληλοκατανόηση, σεβασμό των ορίων και των όρων του παιχνιδιού, και επίτευξη αμοιβαίας ικανοποίησης μεταξύ των συμμετεχόντων. Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε άλλους, σεβόμενος βέβαια την άποψη τους καθώς και τα τυχόν κίνητρα που πιθανώς την προκαλούν.
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Το τελευταιο που θελω πιστεψε με ειναι να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου κ δεν το κάνω.. αλλά προφανως δεν ξερεις τι ειναι χορηγια .. μπορω να σου εξηγησω σε πμ ή αλλού, καθώς σ αυτο το νημα αλλο ειναι το θέμα..


    σορι το τελευταιο μαλλον δεν πηγαινε σε μενα.. με την δημοσιοτητα..
     
    Last edited: 18 Μαϊου 2008
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    η δημοσιοτητα της εκθεσης στην οποια ητανε δημοσιαγραφοι απο περιοδικα και εφημεριδες αφορα τους παροντες στην εκθεση , εσυ δεν πηγες στην εκθεση φεροντας ταμπελα με ονοματεπωνυμο και ΑΦΜ. επειδη βλεπω που το πας αναλογο ενημερωτικο εμαιλ ειχε σταλει και σε αλλα εβεντς (αν θυμαμαι καλα για μεετινγκς στην θεσσ/νικη) χωρις οικονομικο οφελος δικο μου και παντα με αναφορα στο θρεντ αυτου που το διοργανωσε με σκοπο να ενημερωθουν ατομα που δεν ερχονται καθημερινα στο site. χορηγια σημαινει η οικονομικη υποστηριξη με σκοπο την εμεση προβολη και διαφημιση του χορηγου.
     
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου


    Μη μπερδευουμε τις κοινες συναντησεις μελων μεταξυ τους, με δημοσια σεσιονς κ περφομερς σε εμπορικο χωρο με εμπορικες προεκτάσεις..

    Προσοχή.. δεν ειμαι εναντια σ αυτο που κάνανε.. οσο αυτο μένει εκτος φορουμ..
    και για να μη γυριζουμε στα ιδια κ ιδια δεν ειναι αυτο το θέμα μου, μια απλη ερωτηση εκανα.. ενδιαφερει το φορουμ η προστασια του δικαιωματος της ανωνυμίας μου ή οχι.. δεν με νοιαζει τι κάνουν τα παιδια.. καλα κανουν κ το κανουν..
     
  10. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member


    ...............................Εγώ μια απορία έχω...........................................πώς μπορεί κάποιος να εκτεθεί από ένα τέτοιο forum όταν

    1) ούτε το πραγματικό όνομα του ατόμου αναφέρεται, εκτός εάν κάποιος πράγματι ονομάζεται 'αιματοβαμμένο ζουμπούλι' οπότε την έκατσε

    2) ούτε φωτογραφίες του ατόμου αυτού υπάρχουν

    Είναι πάρα πολύ εύκολο κάποιος να βρεί τέτοιου είδους κοινότητες στο ίντερνετ, με ένα απλούστατο google search. Οπως σας βρήκαμε Εμείς δηλαδή!
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Η υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος θα μπορεσει να σου δώσει πολλους τροπους βαντα.. κ αρκετοι χρηστες επισης μπορουν να σου πουνε το πως... δεν ειναι κ τιποτα δυσκολο να βρεις μια ΙP.
     
  12. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    Κωνσταντινε ολοι γνωριζουμε οτι κανενας ανερχομενος δημοσιογραφισκος δεν θα ασχοληθει με μια συναντηση που θα γινει απο το φορουμ κ τα μελη του για γνωριμια, καφε κ κουβεντα, οταν ομως ολα αυτα περασουν στην πραξη κ τις πρακτικες του s/m δημοσιως (γιατι τπτ αλλο κατα τη γνωμη μου δεν μπορει να περασει μεσα απο μια αναπαρασταση ses παρα οι πρακτικες) πλεον θα ειναι οπως ειπε κ η Mikra_Psemata "βουτηρο στο ψωμι του" κ αν συμβει κατι τετοιο δεν θα παραμεινει το θεμα στη συναντηση αλλα θα φτασει κ στη "σφηκοφωλια της Ελληνικης κοινοτητας των ανωμαλων".

    Η προταση μου ειναι ειναι να μη δημοσιοποιηθει / διαφημισθει ξανα εκδηλωση που να εχει σχεση με ζωντανο θεαμα συνεδριας, σεξ, κ πρακτικων του s/m, τα μελη νομιζω μπορουν με αλλους τροπους να βρεθουν να οργανωσουν κ να ειδοποιησουν για κατι τετοιο.
     
Thread Status:
Not open for further replies.