Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zinnia, στις 15 Μαϊου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Re: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    εμεις εδω απλα συζηταμε κατι που εγινε. οπως συζητειται σε ενα σωρο αλλα φορουμς ερωτικου μουσικου, πολιτισμικου, κουτσομπολιστικου περιεχομενου
     
  2. Mistress_Vanda

    Mistress_Vanda Regular Member

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Ναί, έχεις απόλυτο δίκιο.

    Απλώς δέν πιστεύω ότι κάποιος θα ασχοληθεί σοβαρά με Εμάς...και να σου πώ το γιατί?

    Γιατί έχουμε καταντήσει -σαν κοινότητα- γραφική - όλο καυγάδες, κουτσομπολιά, κλπ. Μία ματιά να ρίξει κάποιος καταλαβαίνει πολλά. Η σχέση Μας με οποιδήποτε BDSM θέμα φαίνεται καθαρά ότι είναι δευτερεύουσα.
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    :hug:Fanshaw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Να σου κανω πιο συχνά καφέ !!!!! Τοσα πολλα δε θυμαμαι να χες ξαναγραψει εκτος απο εκεινη τη διανομη ρολων (θυμασαι);

    Εξαιρετική η τοποθετηση σου, υποκλίνομαι.

    να σαι παντα καλα (και με καφε)

    ζ
     
  4. skia

    skia Contributor

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Άρα, λοιπόν , ας μαζευτούμε όλοι γιατί καταντήσαμε τσίρκο.....
    έχουμε καταντήσει να φερόμαστε σα μωρά. Ας σκεφτούμε όλοι ανεξαιρέτως και ας έχουμε σεβασμό πλεον. Κάθε λίγο και λιγάκι δημηιουργούνται προβλήματα. Ας μαζευτούμε, επιτέλους......
     
  5. smari

    smari Regular Member




    Η γνωμη της she_Dragon με βρισκει απολυτως συμφωνη. Κανεις απο ολους εμας δεν ειπε να μην γινονται πριβε παρτυ ή οποιεσδηποτε αλλες εκδηλωσεις εκφραζουν τον καθενα.

    Νομιζω πως ο καθενας εδω πρεπει να μαθει να σεβεται και τα θελω του αλλου, ιδιως οταν θελουμε
    να λεγομαστε και κοινοτητα. Αυτο νομιζω πως ειναι και το βασικο μας προβλημα, πως μας νοιαζει μονο να βγαζουμε την καυλα μας, μονο ο εαυτουλης μας.

    Συμφωνω απολυτα να κανουμε παρτυ και συγκεντρωσεις, αλλωστε αν δεν περνουσα καλα δεν θα επαιρνα μερος. Ειμαι ομως αντιθετη του να ανακοινωνονται δημοσια στο site, και να γινομαστε βορα στον καθε περιεργο.

    Με αυτον τον τροπο θα ειμαστε ολοι ικανοποιημενοι πιστευω. Αλωστε θελω να πιστευω Κωνσταντινε πως απο την στιγμη που ειμαστε τοσα μελη, τοσοι διαφορετικοι χαρακτηρες, διαφορετικα θελω, θα πρεπει πριν να γινει κατι, πριν να δημοσιοποιηθει κατι στο φορουμ να εχουμε αποψη για το αν θελουμε.

    Η γνωμη μου ειναι πως το φορουμ πρεπει να προστατευει τα μελη του...
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    η συγκεκριμενη εκθεση διοργανωθηκε σε ενα μεγαλο εκθεσιακο κεντρο. αυτο σημαινει πως απο την στιγμη που εγινε αυτο και αφου καλυφτηκε απο τον τυπο η διοργανωση αυτη ειναι νομιμη. γιατι αν δεν ητανε τοτε η αστυνομια θα την ειχε διακοψει κανωντας συλληψεις στους παραβατες. αρα λοιπον μου ζητας να απαγορεψω να συζητηθει κατι το οποιο μεχρι τα τωρινα δεδομενα ητανε μια νομιμη διοργανωση και που συζητιεται σε διαφορα αλλα φορουμς ερωτικου μουσικου πολιτισμικου περιεχομενου, αυτο ζητατε ? ?
     
  7. smari

    smari Regular Member


    Κωσταντινε προφανως ή δεν θελεις να καταλαβεις ή δεν σε εξυπηρετει κατι τετοιο.

    Αυτο που "ζηταμε" ειναι να μην εκτιθεμεθα σαν μελη του φορουμ αθελα μας σε διοργανωσεις που
    μπορει να μας εκθεσουν και να μας φερουν σε καποιες δυσκολες θεσεις στο μελλον.

    Ουτε να μην γινονται ουτε να απαγορευτουν, απλα να γινονται ιδιωτικα.

    Ισως ετσι γλυτωσουμε και το ξεκατινιασμα....
     
     
    Last edited: 18 Μαϊου 2008
  8. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, αγαπητε μου Κωνσταντίνε. Και εξηγούμαι:
    Το ότι η Αστυνομία δεν μπούκαρε στον χώρο της Έκθεσης (πολύ δε περισσότερο στον χώρο του dungeon και ειδικά από τη στιγμή κατά την οποία συνέβησαν γεγονότα όπως αυτά που περιέγραψε η Εύα), περισσότερο έχει να κάνει με θέματα προστασίας της έκθεσης από τους διοργανωτές, τύχης ή τέλως πάντων ότι δεν εμφανίστηκε κανένας περίεργος Εισαγγελέας να βγάλει κανένα φιρμάνι και να τους πει "δείτε τι γίνεται εκεί", και σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με θέματα νομιμότητας, καλλιτεχνικής έκφρασης κλπ. Από την εμπειρία που έχω σε θέματα Ελληνικής Αστυνομίας, γνωρίζω και σου λέω μετά πάσης βεβαιότητας, ότι αν θελουν οι μπάτσοι μπορούσαν να τυλίξουν σε μία κόλλα χαρτί τόσο τους διοργανωτές της έκθεσης (ως υπέυθυνους έναντι του Νόμου), όσο και τους συμμετέχοντες (με την κατηγορία της φυσικής αυτουργίας) για :
    -Προσβολή δημοσίας αιδούς
    -Μαστροπεία
    -Πρόκληση σωματικών βλαβών από πρόθεση
    -Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
    -Αντικοινωνική συμπεριφορά
    και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

    Η Νομοθεσία που διέπει τους χώρους συγκέντρωσης κοινού (είτε είναι καταστήματα, είτε είναι κινηματογράφοι-θέατρα, είτε ό,τιδήποτε άλλο) είναι ιδιαίτερα αυστηρή και ουδώλως ευέλικτη. Και όποιος αμφιβάλλει για την αλήθεια των λόγων μου, ας ανατρέξει στο πρόσφατο παράδειγμα του δικαστή που αποφάσισε και διέταξε την απόσυρση του βιβλίου της Έρσης Σωτηροπούλου, με σκεπτικό το οποίο δεν απέχει καθόλου από σκεπτικά αποφάσεων της Εθνοσωτηρίου.... Και σε διαβεβαιώ, ότι δεν είναι ο μόνος....
     
    Last edited: 18 Μαϊου 2008
  9. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Aπορώ πού την είδες την κοινότητα, έστω και γραφική. Ο συγκεκριμένος χώρος τι το ''κοινό'' μπορεί να έχει όταν όλοι εμείς που συμμετέχουμε, είμαστε τόσο ετερόκλητοι από απόψης ''υλικού''.
    Κατα τη γνώμη μου εδώ, στο σάιτ του Κωνσταντίνου για την ακρίβεια, εκφράζεται μια διαφορετική άποψη για τη σεξουαλικότητα, η οποία έχει τόσες εκφάνσεις όσες και οι άνθρωποι που την εκφράζουν. Με ποια κριτήρια μπορούν να συγκλίνουν όλες αυτές οι απόψεις και να διαμορφώσουν κοινότητα όταν είναι ασαφή τα χαρακτηριστικά που την προσδιορίζουν και ο καθένας διαμορφώνει με την προσωπική του αισθητική το πλαίσιο που θα διοχετεύσει τον ερωτισμό του.

    Έχεις απόλυτο δίκιο ότι δευτερεύουσα είναι η σχέση μας με οποιοδήποτε bdsm θέμα, αφού για τους περισσότερους από μας παραμένει μπερδεμένη υπόθεση και άλυτο μυστήριο ακόμη το πρωτεύον, το πώς γίνονται και λειτουργούν οι σχέσεις είτε μιλάμε σε διαδικτυακή κοινότητα είτε σε προσωπικό επίπεδο.
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    συμφωνω tramplesgr γι αυτο εγω μιλησα για τα εως τωρα δεδομενα.

    smari νομιζω πως εκτιθενται μονο οσοι συμμετεχουν
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Επειδή καταλαβαίνω και τους μεν και τους δε, μήπως μια μέση λύση θα ήταν να μπει κάποιο addition στο disclaimer, το οποίο να ξεκαθαρίζει ακριβώς ότι τα οποιαδήποτε meetings/events δεν γίνονται με ευθύνη/πρωτοβουλία της παρούσας κοινότητας/site (ή έστω της διεύθυνσής της), αλλά είναι καθαρά ανακοινώσεις/αποφάσεις μελών που τυγχάνουν χρήστες και αυτού του φόρουμ. Απ΄όσο είδα, το συγκεκριμένο, πρόσφατο event ανακοινώθηκε και στο ΜySpace (με bulletins μεταξύ μελών, αφίσες στα profiles κ.τ.λ.). Θα πρέπει να κινητοποιηθεί και το MySpace με τον ίδιο τρόπο που ζητείται να κινητοποιηθεί το παρόν φόρουμ, ενάντια στις όποιες ανακοινώσεις;
    Απ' την άλλη το παρόν κομμάτι στα φόρουμ rules "Η IP διεύθυνση σας καταγράφεται με κάθε login που κάνετε σε αυτό το σύστημα και είναι στην διάθεση του προσωπικού μας σε περίπτωση που προβείτε σε παράνομες ενέργειες." είναι ξεκάθαρο κατ'εμέ. Αν δεν υπάρξει παράνομη ενέργεια, δεν έχει κανείς να φοβάται τίποτα. Δεν ξέρω τί ακριβώς παίζει με τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων στην Ελλάδα, αλλά εδώ που είμαι εγώ (και η Μistress Vanda θα συμφωνήσει σε αυτό πιστεύω), τα πράγματα είναι pretty tight. Αν δεν υπάρξει λοιπόν απόδειξη παράνομων ενεργειών από την κοινότητα σαν κοινότητα (φόρουμ) ή έστω συντονισμένη εγκληματική ενέργεια με συμμετοχή μεγάλου αριθμού μελών (έτσι ώστε να χρειαστεί να ερευνηθεί περαιτέρω ο συγκεκριμένος χώρος), δεν νομίζω ότι έχει κανείς να ανησυχεί για κάτι.
    Στην τελική, όλοι μας ξέρουμε ότι για ατομικές ενέργειες, δεν μπορεί να κατασταθεί ένοχη μια ομάδα ατόμων, ειδικά ενώ δεν είχαν γνώση των ενεργειών αυτών ή συμμετοχή σε αυτές.
    Πιστεύω πως όσο πιο ξεκάθαρα διευκρινιστεί στα forum rules ότι το παρόν site είναι καθαρά ένα forum συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων και όχι κάποιος οργανισμός ή ένωση για το εν λόγω αντικείμενο, τόσο πιο καλό θα είναι. Ίσως, Κωνσταντίνε, να συμβουλευόσουν και κάποιο τοπικό δικηγόρο για να πάρεις μια πλήρη/εμπεριστατωμένη εικόνα/γνώμη επ' αυτού.
     
  12. latexduck

    latexduck Contributor

    Απλή είναι η απάντηση, οι αστυνομικοί δεν είναι εξωγήινοι, μπαίνουν στο Internet και αυτοί, διαβάζουν τι γίνετε, αποκλείεται να μην είδαν κάτι, μια αφίσα π.χ και να μην αναρωτήθηκαν...Η βιομηχανία του σέξ είναι η τρίτη πιο επικερδής βιομηχανία στον κόσμο, ποιος μπορεί να τα βάλει μαζί τους? Ένας διοικητής? Ένας εισαγγελέας? μάλλον κανείς γιατί πολύ απλά κυβερνιόμαστε από σπόνσορες! Αν κάναμε κάτι μόνοι μας σαν BDSM Forum ή σαν κοινότητα τώρα θα γράφαμε απο το Internet Cafe Corydallos, ο μόνος λόγος που δεν έγινε αυτό είναι επειδή βρισκόμασταν στον ίσκιο του Erotica, μπορεί να μην μας αρέσει αυτού του είδους ο ίσκιος αλλά μέχρι η Ελληνική κοινωνία να μας τοποθετήσει στο μυαλό της και όχι στην τσέπη της η οποία πολλές φορές είναι τρύπια και σήμερα είμαστε αλλά αύριο δεν είμαστε όπως η δεκάρα που πέφτει από την τρύπα θα εξαρτόμαστε από τέτοιου είδους εκδηλώσεις για να δείξουμε και εμείς ότι υπάρχουμε.
     
Thread Status:
Not open for further replies.