Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zinnia, στις 15 Μαϊου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    +1
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Η δημοσιοποίηση ιδιωτικών του θεμάτων από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο είναι θέμα καθαρά δικό του. Η δημοσιοποίηση του προσωπικού δεν είναι πλέον ούτε παράδοξη, ούτε τολμηρή πράξη. Μην ξεχνάμε πως ζούμε σε εποχή της οφθαλμολαγνείας των reality και της τατιάνας από τη μια πλευρά και της κρατικής ωμής παραβίασης της σφαίρας του ατομικού και ιδιωτικού διεθνώς από την άλλη.

    Οι τρίτοι, οι παρατηρητές, δικαιούνται να σχολιάσουν κάθε δημόσιο γεγονός. Δικαιούνται ακόμα και να διαμαρτυρηθούν και να αντιδράσουν σε εκδηλώσεις δημοσιοποίησης που περιορίζουν τα δικά τους δικαιώματα ή τους ενοχλούν. Δικαιούμαι να ενοχληθώ σε ένα ζεύγος πορδολάγνων που δημοσιοποιεί ηχηρά το φετίχ του σε διπλανό τραπέζι εστιατορίου και να αντιδράσω όταν μια κρατική ή ιδιωτική υπηρεσία αρχειοθετεί τις καταναλωτικές μου συνήθειες, τις αγορές μου με πιστωτικές κάρτες και το ιατρικό μου ιστορικό προς μελλοντική χρήση.

    Θέλω να πιστεύω πως σ’ αυτό το φόρουμ δεν είμαστε ευαίσθητοι σε θέματα «δημοσίας αιδούς», όποτε ένα δημόσιο θέαμα bdsm σαν αυτό που συνέβη ούτε μας ενοχλεί ούτε περιορίζει τα δικαιώματατά μας. Αναγνωρίζουμε δηλαδή το δικαίωμα σε άτομα και ομάδες να κάνουν δημόσια bdsm θεάματα ή να εκδηλωνουν δημοσία bdsm συμπεριφορές. Η προστασία μας, εάν θεωρούμε ότι κινδυνεύουμε, επιτυγχάνεται απλώς με τη μη συμμετοχή μας.

    Πιστεύω επίσης πως η πορεία του bdsm προς τα ΜΜΕ είναι αναπόφευκτη και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα γίνει, οπότε οι ανησυχούντες θα πρέπει να το εχουν υπ’ όψιν τους.

    Το θέμα ανακύπτει από τη στιγμή που το oποιοδήποτε θέαμα και προβολή διαφημίζεται ως «προώθηση του BDSM» γενικώς. Εκεί, oποιοσδήποτε θεωρεί πως έχει σχέση με το BDSM μπορεί πλέον να υποστηρίξει πως οι ενέργειες αυτές σχεδιάσθηκαν και εκτελέστηκαν ερήμην του και εμμέσως πλην σαφώς τον εκθέτουν.

    Με δεδομένο πως δεν υπάρχει «κοινότητα» ή «κοινότητες» να αναλάβουν τις ευθύνες των πραξεών τους, ο καθένας (και από τη μια ή την άλλη πλευρά) μπορεί να επικαλεσθεί ότι μιλά εξ’ ονόματος του BDSM είτε για να «προβάλει» είτε για να αντιδράσει σ’ αυτή «την προβολή». Εδώ οργανωμένα κόμματα στο παρελθόν διαφωνούσαν για το «ποιο είναι το κόμμα».

    Προσωπικά δεν ενοχλήθηκα γιατί μια ομάδα έκανε αυτό το happening που σημειωτέον έκανε πολλή και καλή δουλειά. Διαφώνησα γιατί

    1) Θεωρώ λάθος το ότι προβλήθηκε ως το μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη του bdsm στην Ελλάδα με κόκκινα, πράσσινα και μαύρα γράμματα, μπράβο μας και ζήτω μας. Είπα και πριν πως ο καθένας που θεωρεί τον εαυτό του ως bdsm και δεν τον εκφράζουν οι επιλογές αυτές προώθησης, μπορεί να το εκλάβει ως «καπέλωμα». Το επιχείρημα «δε σ αρέσει – μη συμμετέχεις» θα ίσχυε αν υπήρχε μεγαλύτερη μετριοπάθεια στον τρόπο προβολής. Απ’ τη στιγμή που εμφανίζεται ως ιστορική καμπή για το BDSM στην Ελλάδα, εμμέσως και αναγκαστικά «συμμετέχουμε» όλοι μας και ερήμην μας.

    2)Εάν πράγματι υπήρχε η πεποίθηση πως αυτό ήταν ένα σημαντικό γεγονός για το BDSM θεωρώ λάθος που δεν τέθηκε το θέμα προς σοβαρή συζήτηση εξ αρχής. Δεν υπήρξε πρόθεση ανάπτυξης διαλόγου εντός της ηλεκτρονικής κοινότητας. Ημουν ο πρώτος που αντιμετωπίστηκε με καχυποψία, σχεδόν ως υπονομευτής της κίνησης γιατί απλώς είχα πει πως η επιλογή της συγκεκριμένης έκθεσης δεν ήταν η κατάλληλη, αν ισχύει ο ισχυρισμός πως η συμμετοχή γίνεται για να προβληθεί το BDSM.

    Τελος, ενοχλήθηκα πολύ που και προσωπικά, αλλά και όσοι εξέφρασαν ενδοιασμούς ή αντιρρήσεις αντιμετωπίστηκαν σκαιότατα και η κατάσταση ξέφυγε εκατερωθέν.

    Από πλευράς μου θεωρώ το θέμα λήξαν, κατέθεσα την άποψή μου και δε θα επανέλθω. Σκοπεύω όμως να ανοίξω, όταν καταλαγιάσουν λίγο τα πνεύματα, μια συζήτηση για μερικές πτυχές του ζητήματος που πρέπει κάποτε να συζητηθούν ήρεμα μεταξύ μας.

    Ευχαριστώ
    G.
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2008
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Έφαγα Φ Ρ Ι Κ Η !
    Είναι Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο !

     

    …..Μπρέ Σ/σεις….αφήσατε από το στόμα σας Ε/εμάς που λάβαμε μέρος στην Erotica, και βρήκατε άλλο εξιλαστήριο θύμα στο πρόσωπο του Konstatinou?
    Αυτό και αν είναι τρελό!  

    Για να σταματήσουν οι άδικες υπόνοιες λοιπόν που αφορούν το πρόσωπο του Konstantinou, σας πληροφορώ ότι ο ίδιος ουδεμία σχέση έχει με το event, και φυσικά δεν έδωσε ούτε ένα Eυρώ. To χειρότερο όλων για Ε/εμάς που συμμετείχαμε και φυσικά το θέτουμε και ως παράπονο, είναι ότι δεν πέρασε, ούτε σαν επισκέπτης από την έκθεση. Όταν αναφέραμε την λέξη "χορηγία" εννοούσαμε αυτό ακριβώς που έγραψε και ο Konstantinos απολογούμενος, όταν τον στήσατε στον τοίχο πετώντας του τις λάσπες Σ/σας

    Για την κίνηση του αυτήν της ενημέρωσης των μελών για την Erotica, τον ευχαριστούμε από καρδιάς.
    Άλλωστε δεν νομίζουμε ότι έπραξε κάτι διαφορετικό από άλλες φορές, που έχει ενημερώσει με newsletter για κάποιο event ή συνάντηση τα μέλη του forum όπως γράφει ΕΔΩ

    Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι και για την προσφορά του αυτή, θελήσαμε να τον ευχαριστήσουμε βάζοντας το logo του (υποτιθέμενου) community στο flyer.
    Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό είναι όλο!!
    Κάτω τα χέρια σας λοιπόν από τον Konstantino…  

    Τέλος του ζητάμε συγγνώμη που τον φέραμε άθελα Μ/μας, σε δύσκολη θέση.
    Είχαμε παραβλέψει το γεγονός ότι, Κ/κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το θέμα, ανάθεμα.

    Να ξέρετε πως ότι γράψατε καλό ή κακό, θα το χρησιμοποιήσουμε υπέρ Μ/μας για την βελτίωση Μ/μας στην όποια παρουσία Μ/μας στο μέλλον, έχει να κάνει με την εικόνα Μ/μας γενικότερα!
    Σ/σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό!!!

    Συγχωρήστε Μ/μας επίσης, για τα μικρά και μεγάλα Μ/μας λάθη…
    Είμαστε νέοι και άπειροι σε κάτι τόσο μεγάλο και πρωτοφανές για τα Ελληνικά δεδομένα!
    Μπορεί να δώσαμε τον εαυτό Μ/μας, αλλά κατά βάθος και Μ/μείς που συμμετείχαμε, δοκιμαστήκαμε και πειραματιστήκαμε, κάναμε τα λάθη Μ/μας, έχοντας τις φοβίες και τους ενδοιασμούς Μ/μας!!

    Μην ξεχνάτε μόνο, ότι είμαι ΕΓΩ εδώ για τα καλά και τα άσχημα…
    Έχετε ένα εξιλαστήριο θύμα, μια που Έχω αναλάβει όλη την ευθύνη αυτού του εγχειρήματος.
    Ασχοληθείτε μαζί Μου λοιπόν…μέχρι το επόμενο BDSM & Fetish Erotica, που προφανώς θα γίνει σύντομα (…συζητώ και για Θεσσαλονίκη)!  

    Προσωπικά Είμαι ένα μεγάλο χωνευτήρι, με φοβέρες αντοχές, με τεράστιο πείσμα και υπομονή!
    Αν θέλετε κάποιοι, μπορείτε να στοχοποιήσετε Εμένα.
    Είμαι πολύ μεγαλύτερος στόχος από μια μύγα… και το κυριότερο? ...Αντέχω!
    Το μόνο που ζητώ, να σεβαστείτε τα safe words

    Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήταν εκεί!!!
    Με την ευκαιρία να πω και την Καλημέρα σε αυτούς  
    Το ίδιο ήταν εκεί και άλλες τέτοιου είδους χρήσιμες Υπηρεσίες της Τάξης.
    Βοήθησαν με την παρουσία τους για την ομαλή λειτουργία του χώρου γενικότερα...Ας είναι καλά οι άνθρωποι!
    Ομολογώ όμως ότι ευχαριστήθηκαν με αυτά που είδαν και επί πλέον Μ/μας συνεχάρησαν!
    - Μάρτυρες Μου γι αυτά ΄που λέω, έχω και κάποιους από τους συμμετέχοντες.
    Στην Athens Erotica ακόμα και αυτοί, ήξεραν ότι δεν θα παίξουν με τα στρουμφάκια, όπως ήξεραν επίσης ότι, από το ταβάνι της έκθεσης δεν θα πέφτουν καραμέλες και σοκολάτες, αλλά…. προφυλακτικά!  

    Αλήθεια σου λέω να ηρεμήσεις Mikra_Psemata!! Ειλικρινά, δεν σε αναζητούσαν μην ανησυχείς!
    Και να Μ/μας ρώταγαν όμως το που θα σε βρουν…Ε/εμείς δεν θα ξέραμε τίποτε …Τάφος !!!  
    …Οπότε Mikra_Psemata χαλάρωσε αν πιστεύεις ότι δεν παρανομείς ή δεν εγκληματείς και απόλαυσε το!

    Είμαι σίγουρη επίσης ότι δεν αναζητούσαν κανένα από Ε/εμάς…
    Δεν είμαστε εγκληματίες! Ξέρουν οι άνθρωποι ότι, τα εγκλήματα γίνονται αλλού και όχι σε μια έκθεση.
    Άλλωστε θα πρέπει να ξέρουμε - όπως κι Εγώ το ξέρω καλά - …πως ότι γράφουμε εδώ σε αυτό το forum, αλλά και παντού στο internet περνάνε από το μάτι της βελόνας τους…
    Προσωπικά δεν κάνω κάτι που να προκαλώ την προσοχή τους, όσο και να "σκούζω"…
    Εσείς?

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:
    …Κάποιοι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν που μας βρήκαν εκεί και ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για το BDSM, Μ/μας ρωτούσαν για το που θα Μ/μας βρουν και το πως μπορούν να γνωρίσουν και άλλους φίλους λάτρεις του BDSM.
    Ρωτούσαν επίσης αν υπάρχει κάποιο club κλπ. Η αλήθεια λοιπόν είναι, επειδή δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην πατρίδα Μ/μας (και πώς να υπάρξει με την κατάντια Μ/μας- δείτε τα χάλιά Μ/μας) ότι τους παραπέμπαμε στις δυο online "κοινότητες" και στο Underworld Club!

    Που βρήκατε το κακό ….?
    Δεν θα το καταλάβουμε ποτέ φυσικά οι υπόλοιποι, που το θεωρήσαμε φυσικό!!

    Άντε συνεχίστε τώρα …γιατί αρκετοί φίλοι που Σ/σας διαβάζουμε, διασκεδάζουμε αφάνταστα με ολ΄αυτά που γράφεται!!!  
    Με μια προϋπόθεση όμως σας παρακαλώ:
    Κάτω τα χέρια και τα πόδια από τον Konstantino, γιατί δεν του αξίζει να κάνει τόσα και να του πετάτε από πάνω και λάσπες!!!

    Θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης, ότι από όλους Ε/εμάς που συμμετείχαμε, δεν κατάφερε κανένας με τα λόγια του, όσο πικρά και αν ήταν, να Μ/μας αφαιρέσει την μαγεία των στιγμών που ζήσαμε εκεί!

    Κωνσταντίνε υπομονή… Άδικα σε πήρε η μπάλα…. 
    Που θα πάει ?
    Θα περάσει και αυτό!
     
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2008
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Στην Θεσσαλονικη θα απαιτησω να πληρωθω.Με τριγωνα Πανοραματος και τσουρεκι απο Τεκενρλη.Επισης εαν υπαρχει η δυνατοτητα για extra bonus ποτακι παραλιακα στο Cardhu.Μπορει το budget να το καλυψει ?
    Χαιρομαι που πραγματικα βριθει το forum απο νομικους συμβουλους,δικηγορους και λοιπα που παιζουν στα δαχτυλα την Ελληνικη νομοθεσια σε οτι αφορα τον χωρο του bdsm.Να εισαστε παντα καλα και να μας φερνετε και τσιγαρα  

    Υ.Γ. Τους χαιρετισμους στους φιλους απο το Τμημα Αντιπετωπισης Ηλεκτρονικου Εγκληματος και εκπλαγηκαμε ευχαριστα για την παρουσια Μανωλη  .Το καλοκαιρι θα κατεβω στο χωριο,ετοιμαστε τσικουδιες και μπαλωθιες κοπελια !!!
     
  5. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οτιδήποτε κάνω εγώ στην ζωή μου, να χαρακτηρίζει αυτόματα τον διπλανό μου, λόγω της κοινής μας παρουσίας σε έναν διαδικτυακό χώρο; Υπάρχει κάποιας μορφής συλλογικότητα εδώ και δεν το έχω πάρει πρέφα;
    Αντιλαμβάνομαι πως ο παραβατικός χαρακτήρας που έχει το S/m στα μάτια του μέσου ανθρώπου ελκύει, αυτό όμως δεν αρκεί για να υπάρξει άρση απορρήτου (όπως η αντιστοιχία της IP με πρόσωπα) και να εμπλακεί κάποια ανάλογη Υπηρεσία και να υπάρξει έκθεση ουσιαστικά.
     
  6. zou

    zou

    Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Μπορω να πω οτι ετσι οπως παει το θεμα θα μιλαμε για την προηγουμενη εκθεση, και στην επομενη εκθεση.... Ισως θα πρεπει να γινει ενα ξεχωριστο κομματι του forum, οπως το BDSM Discussions, στο οποιο δεν θα υπαρχει moderation και θα μπορουμε απροκαλυπτα να σχολιαζουμε ο καθενας Μ/μας για την εμπορευματοποιηση του BDSM... (αχ ποσο μ αρεσει αυτη η λεξη..... ).

    Εγω λοιπον, ως συμμετεχουσα στην εκθεση και ως ενα μικρο κοριτσι που "εφαγα" καποια κουραση, πριν, κατα την διαρκεια και μετα την εκθεση, εχω να δηλωσω οτι κακως πυροβολειτε εναν μονο ανθρωπο.. Εναν ανθρωπο που εδωσε και την ψυχη του για να γινει αυτη η εκθεση.. γιορτη.. Να ειμαστε το περιπτερο με τον περισσοτερο κοσμο, αν και κλειστο, αν και με 5 (ταπεινα) ευρω εισοδο, παρα τις δυσκολιες μας.. Παρα τον καρπουζα απο διπλα, παρα τον πονοκεφαλο απο την ομολογουμενως πολυ δυνατη μουσικη..

    Δεν ηταν μονη της η αξιοτιμη Κυρια Ευα στην εκθεση και προσωπικα αρνουμαι να παιρνει ολη την ευθυνη και ολες τις κατακραυγες πανω της..

    Αυτα απο μενα..
     
  7. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Πληροφοριακα L ακομα και για την παιδοφιλια στην Ελλαδα το νομικο πλαισιο επειδη δεν χαρακτηριζεται ως εγκλημα οταν συμβαινει στο διαδικτυο ο εισαγγελεας αδυνατει να διαταξει αρση του απορρητου.Αυτο για την ιστορια και για τους "ειδημονες" του νομικου πλαισιου στην Ελλαδα.Μακαρι να αλλαξει ο νομος και να μπορει να παρεμβει ο ιδιος ο εισαγγελεας αυτεπαγγελματα σε κατι καθαρματα τετοιου ειδους.
     
  8. zou

    zou

    Απάντηση: Re: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Εγω παλι με 2 ψαρακια θα ημουνα απολυτα ικανοποιημενη.... Νιαου....

    /me γλυφεται.....
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή συμμετέχουν σε ένα BDSM forum, ανήκουν σε κάποιου είδους συμμορία. Γι αυτό προτιμούν την συνομωσία της σιωπής!
    Είναι σαφώς σεβαστή αυτή τους η αντίληψη και ας διατηρήσουν αφού θέλουν, την ανωνυμία τους.
    Σαφώς θα πρέπει να είναι επίσης σεβαστή και η επιλογή που έχουν υιοθετήσει κάποιοι "τρελοί" να βγαίνουν προς τα έξω και να σφυρίζουν αδιάφορα...

    Άλλοι βλέπουν παντού στην ζωη τους, κατασκόπους και πράκτορες. Τους πιάνει υστερία και πανικός, κοσμοφοβία, αγοραφοβία και άλλου είδους φοβίες…Κακά συμπτώματα αλλά τι να κάνουμε? Έχουμε πολλούς παθόντες.

    Εσκεμμένα όμως φαντάζομαι κάποιοι, αγνοούν ότι κανένας δεν ρωτά ποιος είναι πίσω από τα nick και τις τόσες αράδες της λογολαγνείας. Αν δεν θέλουν κάποια άτομα να εμφανιστούν ποτέ κάπου ...κανένας δεν τους πιέσει.

    Θα πρέπει να ξέρουμε ότι αν γίνει ποτέ άρση απορρήτου από κάποια αρχή σε κάποια συγκεκριμένη IP, θα έχει συγκεκριμένο σκοπό και στόχο για έγκλημα που ίσως έχει διαπραχθεί ή υποπτεύονται ότι θα.. γίνει στο μέλλον.

    Ηρεμήστε λοιπόν…

    Είμαι σίγουρη ότι δεν ήθελες να θίξεις κανένα zinnia και πιστεύω ότι ούτε ήταν αυτή η πρόθεση σου.

    Μου άρεσε που τέθηκε το θέμα αυτό προς συζήτηση...Έπρεπε να πει ο καθένας την γνώμη του και την άποψη του... Είναι καλό να σχολιάζουμε. Πάντα πίστευα ότι πολλά από όσα έχω διαβάσει στο forum και αλλού …με έχουν βελτιώσει σε σημεία ή έχω δει διαφορετικά κάποιες από τις πράξεις μου.

    Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, αλλά δεν ανέχομαι αυτό το κάρφωμα του στυλ...
    "Εμείς που δεν ήρθαμε και δεν επικροτούμε τέτοια events είμαστε καλύτεροι, ή πιο λογικοί κλπ από Ε/εσάς που λαμβάνετε μέρος σε αυτά"

    Φυσικά δεν δέχομαι ούτε και το αντίθετο. Άνθρωποι ελεύθεροι είμαστε και κάνουμε ότι Μ/μας εκφράζει ...

    Παρεκτραπήκαμε όλοι στο νήμα σου…. όπως γίνετε πάντα θα το έχεις συνηθίσει.
    Για τα "δικά Μ/μας" έπρεπε να ανοίξει άλλο νήμα...και έχεις δίκιο

    ... 
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2008
  10. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου



    Ευχαριστώ για την ειρωνική απάντηση/ανταπόκριση στο με κάθε σεβασμο προς πάσα κατευθυνση ποστ μου..

    Τιποτα άλλο δεν έχω να πω
    μόνο την καλημέρα μου..




    Ψεμματα
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Το να μιλά ή να πράττει κανείς "εξ ονόματος του BDSM" είναι τόσο άκυρο όσο το να μιλά ή να πράττει “εξ ονόματος όσων το όνομα ξεκινά από το γράμμα Α”. Όπως θεωρώ εγώ την κατάσταση, και όπως την αντιλαμβάνομαι βιωματικά, έχοντας συναναστραφεί τόσο διαδικτυακά όσο και σε προσωπικό επίπεδο ανθρώπους με σεξουαλικό προσανατολισμό παρόμοιο ή συμβατό με το δικό μου, κρίνω ότι η σεξουαλική μας ταυτότητα είναι πολύ μικρή τομή των ιδιοσυγκρασιών μας, πολύ λίγη ώστε να μπορέσει να υποστηρίξει την απαιτούμενη συμβατότητα για να γίνεται λόγος για κοινότητα. Βιώνω το σαδισμό μου μέσα από το πρίσμα της δικής μου μοναδικής ιδιοσυγκρασίας και το πώς τον διαχειρίζομαι προφανώς διαφέρει παρασάγκας από το πώς τον διαχειρίζονται άνθρωποι με διαφορετικό κοινωνικό/ηθικό/αισθητικό/μορφωτικό υπόβαθρο από εμένα, και το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν όλοι οι χρήστες αυτού του forum.

    Συμφωνώ με το συλλογισμό του L_Strike. Οποιοσδήποτε προβάλλει τη σεξουαλικότητά του η οποία πιθανώς προσομοιάζει στη δική μου (αν δεχτούμε πως η τυποποιηση κάποιων σεξουαλικών συμπεριφορών αντιστοιχεί σε κάποιες πραγματικές τομές) δεν με αντιπροσωπεύει εξ ορισμού, ούτε ως προς το τί ακριβώς εκφράζει, ούτε ως προς το πώς, ούτε ως προς το γιατί. Το πώς εκφράζεται οποιαδήποτε πτυχή του χαρακτήρα μας –όχι μόνο η ερωτική μας ταυτότητα- είναι ένα ζήτημα αμιγώς προσωπικό, και το περιεχόμενο αυτού που εκφράζεται δεν δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές αναφορά με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να εκφραστεί. Διότι στοιχείο της προσωπικότητάς μου δεν είναι μόνο το τί θέλω να εκφράσω, αλλά και το πώς θέλω να το εκφράσω. Πολλές φορές μάλιστα είναι σημαντικότερο το να εκφράζομαι με τρόπο συμβατό με κάποιον άλλον, παρά η όποια συμβατότητα των περιεχομένων των εκφράσεών μας. Ή όπως συνηθίζω να λέω, το αν συμφωνούμε ή όχι δεν έχει καμία σημασία εφόσον δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα.
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Δημοσιοποίηση και Εκθεση του Ιδιωτικού μας βίου

    Έχω συνηθίσει να απολογούμαι, εξηγώντας την κάθε λέξη Μου και την κάθε κίνηση Μου... οπότε...:
    Ε, ναι!!
    Που το παράξενο που απευθύνομαι απορημένη σε Ο/όλους όσους μίλησαν για τον Konstantino?

    Παρατηρώ ότι λείπει το χιούμορ εδώ μέσα... Κρίμα ... 

    Δεν φταίω Εγώ Mikra_Psemata, αν το χιούμορ εκλείπει από την ζωή σου και το μεταφράζεις σε είρωνα!!
    Ειλικρινά στο έγραψα χαμογελώντας!  

    Λυπάστε το ξέρω, αλλά δυστυχώς …και έτσι είναι !!
    Ας μην το κουράζουμε άλλο...
    Δεν έχει κάτι άλλο να δώσει το θέμα ...αλλά ούτε και να πει!
    Έτσι δεν είναι?

    Καλά κάνεις...
    Οι απόψεις σου σεβαστές...
    Δεν θα σε πάρουμε με το ζόρι σε καμία εκδήλωση...Ούτε κανένα άλλο φυσικά…
    Αν κάνω κανένα παρτάκι στο σπίτι Μου (όπως παλιά) να σε καλέσω ή θα έχεις πρόβλημα?
     
    Κάποιοι που Εγώ τους λέω μάγκες (δεν ξέρω αν είναι στο λεξιλόγιο σου, αν όχι, ρώτα να μάθεις), μπορούν να καταφέρνουν να κάνουν τα ασύμβατα, συμβατά...
    Αυτό έχει αξία.... Κυρά Syrah.... 

    Τα υπόλοιπα γραφόμενα... μόνο φιλοσοφική αξία έχουν και ωφελούν απερίφραστα σε αυτό που Εγώ ονομάζω λεξηλαγνεία.. Είναι και αυτό μια μορφή επίδειξης ... νομίζω γνώσεων) Παραφυλία ή όχι... Θα σε γελάσω… Εικάζω ότι Είμαι επί του πρακτικού. Επί του φιλοσοφικού …φρονώ ότι δεν έχω κανένα ταλέντο
     
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2008
Thread Status:
Not open for further replies.