Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Red, στις 5 Μαρτίου 2008.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Πολύ ευχαρίστως να διευκρινίσω.   Το τι απαντάται στην πλειοψηφία, και δη τη συντρηπτική, σκέπτομαι ότι πιθανότατα δεν ορίζεται τυχαία.

    Ίσως δεν είναι τυχαίο το ότι οι περισσότεροι λατρεύουν τα γλυκά που είναι πλούσιοι φορείς ενέργειας ενώ η ανόργανη ύλη δεν αποτελεί γι αυτούς γευστικό δέλεαρ. Κάποιος έχει φροντίσει ώστε η αισθητική μας να εγκρίνει αντικείμενα που πρέπει να καταναλώνουμε γιατί εξυπηρετούν σε κάποιες λειτουργίες του οργανισμού μας.

    Ίσως δεν είναι τυχαίο το ότι οι περισσότεροι έπιθυμούν να συνευρίσκονται σεξουαλικά με ανθρώπους του αντίθετου φύλου, ούτε το ότι οι περισσότεροι αγαπούν το σεξ. Κάποιος έχει φροντίσει ώστε η διείσδυση να είναι αρεστή και συνήθως επιθυμητή από/σε ετερόφιλους έτσι ώστε τα είδη να διαιωνίζονται.

    Φαίνεται πως οι συνήθειες πολλών ανθρώπων, ο τρόπος με τον οποίο έχουν αποφασίσει να λειτουργούν, συνήθως μοιάζει, και τούτο δεν συμβαίνει τυχαία αλλά γιατί ο τρόπος αυτός είναι η λειτουργικότερη φόρμουλα για να επιτευχθούν κάποιοι (συνειδητοί ή ασυνείδητοι) στόχοι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλοι έχουμε τις ίδιες ανάγκες συνεπώς οφείλουμε να καταλήξουμε σε κοινή φόρμουλα, και χωρίς αυτό να σημαίνει πως υποχρεωτικά ό,τι χαρακτηρίζει το μέσο όρο είναι το βέλτιστο και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό αν ανασύρει κανείς από τη μνήμη του το παράδειγμα με το δείκτη IQ.

    Επαναδιατυπώνω την ερώτηση: Μας ενοχλεί η ίδια η απόκλιση, επειδή νιώθουμε καλύτερα όταν ανήκουμε κάπου; Ή μας ενοχλεί το γεγονός ότι η απόκλιση πιθανώς συνδέεται και με ένα λιγότερο λειτουργικό (σε σύγκριση με αυτό της πλειοψηφίας) μοντέλο;

    Ερώτηση με παράδειγμα: Με ενοχλεί που είμαι σαδίστρια ενώ καμία από τις φίλες μου δεν είναι και δεν με καταλαβαίνει κανείς, και είμαι δακτυλοδεικτούμενη και δεν νιώθω συντροφικότητα; Ή με ενοχλεί που αυτή η ιδιαιτερότητά μου μού δημιουργεί πρακτικά προσκόμματα, όπως λ.χ. δραματική μείωση του target group μου;
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Τον τίτλο αυτόν της γεροντοκόρης, τον έχουν κερδίσει επάξια προ πολλού κάποιοι εδώ αν θυμάμαι καλά...
    Δώσαμε και δεν υπάρχουν άλλοι...
    Ο muscle4master έχει μια χαρά πνεύμα…Σαν το δικό σου...
    Κάνει ότι κάνεις και συ διαρκως σε κάποια νήματα. Ρίξε μια ματιά στα πρόσφατα δικά σου… δεν απέχουν πολύ….
    Νομίζεις ότι θα σου φάει την πρωτιά? Μπα δεν το βλέπω ….είσαι μακράν ο παλιότερος και ο καλύτερος Μανωλάκη! Δαγκωτά ψηφίζω εσένα!

    Λες ε?  
     
  3. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Hey Mistress Vanda!!!

    Προσωπικα, εχω δηλωσει οτι θα ειμαι εκει. Κι αλλοι απο μας το εχουν δηλωσει. Καλο θα ηταν αν μπορουσαμε να παμε και σαν ομαδα, αλλα και να μην το κανουμε αυτο, με η χωρις μασκες, πολλοι απο εμας θα ειμαστε εκει.
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να με ενοχλεί κάτι;Βάσει τωνν παραδειγμάτων που θέτεις,ούτε η φύση του ομοφυλόφιλου με ενοχλεί και ειλικρινά-όσο και να σου φαίνεται υπεκφυγή ή περίεργο δε θα ήθελα να είμαι ετεροφυλόφιλος,ούτε έχω κάποιες λειτουργικές δυσκολίες.Προσωπικά εγώ δεν έχω καθόλου μικρό target group και κανένα πρόβλημα ή κώλυμα από όσα συνεπάγεται αυτό..Ακόμα και στο κωλονήσι,περνάω αρκετά καλά στον ερωτικό τομέα..Κάποιοι άλλοι μπορεί να έχουν προβλήματα,αλλά αυτό λίγο με απασχολεί για 1002 ευνόητους λόγους..
    Οπότε μόλις εντόπισα τη ρίζα του κακού.Συγκρίνεις δυο τομείς που δεν έχουν σχέση,μόνο δανείζονται στοιχεία ο ένας από τον άλλο και έχεις ταυτίσει όλα τα προβλήματα του ενός στον άλλο..Αν ,λοιπόν , ένα μεγάλο ποσοστό του BDSM κόσμου είναι δυσλειτουργικό,το αντίστοιχο του LGTB κόσμου είναι σαφώς μικρότερο κυρίως σε πιο μεγάλες κοινωνίες..

    Ελπίζω να σε κάλυψα..
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Δεν "πρέπει". Οι ερωτήσεις μου εμπεριέχουν το στοιχείο της υπόθεσης.

    Με κάλυψες και συμφωνώ με το μέρος του σχολίου σου που απομονώνω εδώ.
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομοφυλοφιλία: Ας ανοιχτούμε επιτέλους...

    Χαίρομαι.Απλά να τονίσω τα εξής.Δεν είμαι ο εκπρόσωπος μίας ομάδας ανθρώπων για να αντικατοπτρίσω συμπεριφορές και να πρεσβεύσω τις όποιες πραγματικότητες.Ο LGTB κόσμος -και εδώ με πιάνει (ίσως κυρίως)το γαμώτο,που αφορά και τη στάση των ίδιων των μελών της-είναι μια μικρογραφία του γενικότερου κόσμου.Μια μικρογραφία που περικλείει τα πάντα με κάποιες διαφοροποιήσεις,οι οποίες και πάλι μπορούν να ταυτιστούν με καταστάσεις του str8 κόσμου ,πχ ο gay της επαρχίας με την ανήσυχη σεξουαλικά έφηβη του χωριού-λέμε τώρα..
    Θα συμφωνήσουν όμως όλοι μαζί μου στο εξής.ΟΠΟΙΟΣ θέλει πραγματικά να ζήσει καλά στη ζωή του μπορεί να το κάνει,αρκεί να κάνει τις κατάλληλες επιλογές απενοχοποίησης,απελευθέρωσης και να αλλάξει τόπο διαμονής για να πάει εκεί πραγματικά που μπορεί να ζήσει όπως θέλει,με όποιο τίμημα και να υπάρχει.Ακόμα και οι πολύ into&original BDSMers αφού βλέπουν πως η ελληνική πραγματικότητα δεν τους καλύπτει,θα μπορούσαν να πάνε να ζήσουν έξω ,όπου θα μπορούσαν να ζήσουν πραγματικά φυσιολογικά..Τι μας λες τώρα θα μου πεις..Και όμως ξέρω πολλούς ανθρώπους που έφυγαν για να ζήσουν ισορροπημένα ,όπως και να το εννοεί ο καθένας αυτό..Πάντα πίστευα πως σε πολλές περιπτώσεις ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει,αφού όταν δεν κοιτάς μέχρι εκεί που θες να φτάσεις,φτάνεις μέχρι εκεί που κοιτάς(Mega-Δύο Ξένοι  )..
    Οπότε ο καθένας μας μπορεί να ορίσει το λειτουργικό και το δυσλειτουργικό για την ατομική του αξιοπρέπεια...
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2008
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ...Μήπως κατά κάποιο τρόπο είσαι λεσβία?
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Oh my God!!!!!!!
    Εννοεις τζιβιτζιλού?????????????????
    Ημαρτον πια! Υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι??????????????????????
    Σκλαβεεεεεεεεεε, την Γραφη, την Γραφη, θα ψαλλω να συγχωρεθω!!!!! 
     
  9. muscle4master

    muscle4master Regular Member

  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Το ότι υπάρχουν κουνιστές μύγες το 'χα υποψιαστεί πολύ πριν αποδειχθεί επιστημονικά. Πράγματι το καλοκαίρι είναι μερικές ενοχλητικές που κολλάνε πάνω σου και ζουζουνίζουν με πολύ σπαστή φωνή.
     
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor


    Οι μυγες????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οριστε, εχουμε μια καινοτομια! 
     
  12. porn_nation

    porn_nation New Member

    εγω παντος ειμαι στεγνα κατα τον γκεει