Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2008.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Η "ουσία" είναι η ηδονή κι αν ο άλλος μπορεί να σου την προσφέρει χωρίς sex (αν δε σου αρέσει εμφανησιακά) ακόμη καλύτερα.

    Είναι σαφέστερο τώρα;
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?


    Δεν ξερω Μανο ποιοι κανονες διεπουν ενα καλον bdsmατζη (καλη η ετικετα....., οπως λεμε Ματατζη...Αεκτζη....θα /Σσας πειραζε να κρατησω την ετικετα τιτλο του Αεκτζη....? ), και αν πρεπει να γαμει η οχι, αυτο που ξερω εγω ειναι οτι σε οποιοδηποτε σχεση μεταξυ Αρσενικου και θηλυκου και ποσο μαλλον σε μια σχεση Κυριαρχιας υποταγης που το "υ" δινει και την ιδια του την ζωη στον Κ εαν δεν γινοντε τα δυο μυαλα και τα δυο σωματα *ΕΝΑ* και ενα συστατικο για να επιτευχθει αυτο ειναι και το συστατικο... του SEX, τοτε εχει περασει η ημερομηνια ληξεως της σχεσης και αρχιζει κατι και βρωμαει....
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Masterperri στον τίτλο του νήματός σου αναφέρεσαι σε σχέσεις στο bdsm κι έπειτα το γενικεύεις ρωτώντας για το τι επιθυμούν όλοι όσοι "θεωρητικά τουλάχιστον" ανήκουν στο χώρο αυτό.

    Υπάρχουν όμως διαφορές σε ό,τι αφορά τους στόχους και τις προϋποθέσεις αυτών των δυο κατηγοριών. Ελπίζω να το αντιλαμβάνεσαι.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

    @ Lost boy Η βασικη ερωτηση στο νημα μου ειναι αν σε bdsm σχεσεις πρωταρχικος ρολος ειναι το σεξ,και για να στο αναλυσω πιο εκτενεστερα θα σου κανω μια ερωτηση, πιστευεις εσυ οτι ενα ζευγαρι Κ + "υ" εναι μαζι μονο για να κανει κομπους.... και μαστιγωματα ο Κ στο "υ", η o πρωταρχικος τους σκοπος ειναι το SEX φυσικα μαζι με τους κομπους... και τα μαστιγωματα......αφου ειναι Σαδιστης ο Κ και μαζοχιστρια η "υ". ? 
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2008
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Όπως ανέφερα και πιο πάνω (κι έχω τονίσει και σε άλλα threads), ερωτική σχέση (bdsm ή vanilla) χωρίς sex δε ‘νοείται.

    Σε sessions όμως και αν ο άνθρωπος απέναντί μου δεν με ελκύει ερωτικά θα μπορούσα άνετα και χωρίς αυτό. Έστω κι αν το ιδανικό θα ήταν να συνδυάζονταν.
    Το τελευταίο όμως από την πλευρά μου έχει προϋποθέσεις.
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να "ασκούμε" BDSM άνευ ερωτισμού. Το BDSM δεν είναι ψυχοθεραπεία, μέθοδος αυτοβελτίωσης ή χόμπυ, το BDSM είναι έκφραση ερωτισμού, είναι ερωτικό και άκρως γκαυλωτικό, τόσο που γίνεται επικίνδυνο. Η ερώτηση του MasterPerris όμως αφορά το σεξ, όχι τον ερωτισμό. Προσωπικά βρίσκω και μία μπριζόλα ερωτική, όταν πεινάω πολύ, γι αυτό και μουγκρίζω όταν τρώω. Σίγουρα δεν γαμιέμαι με την μπριζόλα (αν και τώρα που το σκέφτομαι...) 

    Λουοδύτης: Ο τύπος που πάει για μπάνιο στη Βάρκιζα με πλήρη στολή δύτη, μαχαίρι στο πόδι και ψαροντούφεκο για φαλαινοκαρχαρίες (γιατί ως γνωστόν, στη Βάρκιζα, οι φαλαινοκαρχαρίες έρχονται μέχρι έξω και τους πετάνε παπάρες οι θαμώνες των παραλιακών ρεστωράν).
    Επίσης φοράει σούπερ επαγγελματικό ρολόι καταδύσεων που αντέχει μέχρι 800 μέτρα βάθος, 35 ατμόσφαιρες πίεση, 5 εκρήξεις υποθαλάσσιων ηφαιστείων και 2 τρακαρίσματα με πυρηνικό υποβρύχιο, ενώ διαθέτει και φακό για την άβυσσο, ανοιχτήρι για στρείδια, πυροφάνι για καλαμάρια, κλουβί για τα σκυλόψαρα, μπιμπερό για ορφανά φαλαινάκια και πατώντας ένα κουμπί φωσφορίζει η φωτογραφία του Κουστώ.

    Πηγή: http://www.slang.gr/lemma/show/louodutis_o_1505/

    Νομίζω όμως πως δεν χρειάζεται απολύτως κανένας εξοπλισμός για να κάνει κάποιος σεξ. Ούτε για να κάνει μια BDSM σχέση. Ούτε ο ερωτισμός χρειάζεται εξοπλισμό. Νομίζεις ότι η ενασχόληση με το BDSM αποσκοπεί στο σεξ; Ή στην απόλαυση, στην γκαύλα, η οποία είναι μία ευρύτερη έννοια που συμπεριλαμβάνει και το σεξ; Αν το σεξ είναι ένα μικρό κομματάκι μόνο της γκαύλας, γιατί να πρέπει να αρκεστώ στο κομματάκι; Και αν δεν έχω αυτό το μικρό κομματάκι, πόσο πολύ μπορεί να αφαιρεί από την γκαύλα;

    Πόσο βανίλλα σεξ μπορεί να κάνει κάποιος στη ζωή του πριν πει, καλό μωρέ αυτό το σεξ, αλλά τίποτε άλλο δεν έχει σ' αυτή τη ζωή; Και γιατί να μην μπορώ να κάνω και σεξ παράλληλα, σε άλλες στιγμές, γιατί να μην μπορώ να κάνω και βανιλιές και ότι γουστάρω;

    Και καλά, εσύ τα έκανες τα μπιντιεσέμια σου, τα βαρέθηκες, εκχριστιανίσθηκες. Γιατί να μην τα κάνουμε κι εμείς και να κρίνουμε μόνοι μας αν μας ταιριάζει, αν την βρίσκουμε, ή αν θέλουμε να εκχριστιανισθούμε; Νομίζεις ότι όλοι αυτοί που "ασκούν" BDSM το κάνουν με το ζόρι ή δεν την βρίσκουν; Αστεία πράγματα.

    Το BDSM είναι σαν ένα μεγάλο ζαχαροπλαστείο. Μπαίνει μέσα όποιος θέλει. Άλλοι παραμένουν κοντά στην είσοδο και τσιμπάνε κανένα ταρτάκι. Άλλοι μπαίνουν λίγο πιο μέσα και βρίσκουν τα σιροπιαστά. Τρελαίνονται. Στο βάθος του ζαχαροπλαστείου είναι οι τούρτες παγωτού, εκείνες με τους μπεζέδες από πάνω. Αν φτάσεις εκεί έχεις ξεχάσει πλέον και τα ταρτάκια και τα σιροπιαστά, ακόμη και το σεξ. Ακόμη και τ' όνομά σου ξεχνάς, δεν ξέρεις πια αν σε λένε Δώρα ή Ντόρα. Εκεί είναι το καλό το πράγμα.

    Το ζαχαροπλαστείο είναι πολύ ακριβό. Γιατί δεν δέχεται χρήματα. Πληρώνεις με αίμα, με δάκρυα, με ιδρώτα, με χύσια, με κομμάτια της ψυχής σου. Ανάλογα πόσο βαθιά θα μπεις και ποια γλυκά θα προτιμήσεις.
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

    oreos hellenikos....
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Ντόρα λες μαλακίες. Με το συμπάθιο. Απαγόρευσα εγώ σε κανένα να κάνει bdsm; Δεν πα να κάνει και μπάντζι τζάμπινγκ. Κάντε λοιπόν bdsm και αφήστε τις άλλες μαλακίες. «Ψάχνω αφέντρα, ψάχνω αφέντη, είμαι ποδολάγνος, γαμώ και δέρνω, η ψυχή του με γεμίζει, το τακούνι της με καβλώνει, ανταλλαγή δύναμης , άρση του άγχους, άρση βαρών και άλλα τέτοιες παπαριές.

    Κοίτα γύρω σου. Κυκλοφορούν παντού φάτσες σκυθρωπές, σχεδόν προβληματισμένες, μουρτζούφληδες, γκρινιάρηδες, θλιμμένοι υποτακτικοί γιατί αυτό που βρήκαν είναι μια καρικατούρα αυτού μου νόμισαν πως θα βρούν στο bdsm. Κι από την άλλοι κυρίαρχοι, σοβαροί, πολύ σοβαροί, λες κι έχει συμβεί κάτι σπουδαίο, όλα είναι σπουδαία και χρειάζεται να τα αντιμετωπίζουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα. Δεν σηκώνουν αστεία. Τελειωμένοι και συναισθηματικά νεκροί.

    Παίζουν παιχνίδια εξουσίας για την κάβλα τους και τα κάνουν (τα παιχνίδια )σπουδαία. Και οι ανόητοι οι υποτακτικοί νομίζουν πως είναι σπουδαία.

    Αυτά που έχω κάνει εγώ ακόμα και τον εκχριστιανισμό μου τον πλέρωσαν άλλοι. Και χρωστάω. Παρόλα αυτά δεν κάνω bdsm.

    Δεν θες να σου πω που το χω γραμμένο το bdsm σας. Εγώ ένα πράμα θέλω να φωνάξω.

    «Οχι στην ποινικοποίηση του ηλεκτρονικού χαβαλέ!»
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μάνο λες μαλακίες. Με το συμπάθιο. Ρομαντζάρεις. Ωρύεσαι και φωνάζεις για όσους τρώνε τα ταρτάκια τους. Τί πειράζει βρε; Και πώς να μπούνε παραμέσα τα δόλια; Ποιος θα τους πάει; Οι τρεις τέσσερις που ξέρουν; Πόσους πρέπει να αναλάβει ο καθένας;

    Όχι, καλά κάνουν και μένουν κοντά στην είσοδο, έτσι θα βγουν και πιο εύκολα όταν έρθει η ώρα.

    Ναι, έτσι είναι. Οι άνθρωποι που διεκδικούν τη θλίψη τους. Μα τί μου λες τώρα; Χωρίς αυτό δεν θα είχαν τίποτε στον κόσμο. Και επειδή το λες θα αλλάξει κάτι; Δεν είναι μια άσχημη ζωή. It takes all kinds. Ο καθένας προσθέτει την πινελιά του. Φαντάσου να είμαστε όλοι υπέροχοι, ολοκληρωμένοι και χαρούμενοι, χωρίς την μαλακία που δέρνει τον καθένα. Ακόμη και οι σκλάβοι με το babylino έχουν τη χρήση τους και - ωχ θα το πω - την ομορφιά τους. Δεν πειράζει. Όλοι χωράμε σ' αυτό τον κόσμο.

    Πούντοι καλέ; Οι δικοί μου είναι παιχνιδιάρηδες. Χειρότεροι κι από μένα ακόμη. Έχουν αλαλιάσει. 

    Μόνο εσύ είσαι σοβαρός. Τα παίρνεις όλα πολύ στα σοβαρά, είπε ο παλιάτσος στον ληστή...

    Α εγώ παίζω μόνο stratego.  Μάνο μου, τίποτε δεν είναι σπουδαίο μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος.

    Καταλαβαίνω όμως τι εννοείς. Αλλά σπουδαίο είναι αυτό που το κάνουμε εμείς σπουδαίο. Όποιος δεν χρησιμοποιεί το μυαλουδάκι του είναι άξιος της μοίρας του. Είσαι καλό παιδί Μάνο. Δεν μπορείς να τους σώσεις φωνάζοντας. Και καλά να κάνουν μόνο σωματικές μαλακίες. Άμα αρχίσουν τις ψυχικές τι γίνεται; Άντε, με επηρρέασες και μένα τώρα...Το σύνδρομο της Μητέρας Τερέζας ξαναχτυπά. 

    Για τα υπόλοιπα που λες δεν έχω κάτι να πω.
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Όλα καλά γαμώ το στανιό μου. Το ρομάντζο που στο διάολο το δες;
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εκεί που φωνάζεις στις ορδές των βαρβάρων "κάντε BDSM". Αν ήταν τόσο εύκολο θα το έκαναν γιαβρί μου. Ρομαντικότατος. 
     
  12. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Το σεξ εχει πρωταρχικο ρολο στις σχεσεις Κυριαρχιας υποταγης ?

    Συμφωνω με dolmance