Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι εφικτή η εφαρμογή του BDSM σε περιστασιακές σχέσεις;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος souldusk, στις 22 Μαϊου 2008.

Tags:
  1. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι εφικτή η εφαρμογή του BDSM σε περιστασιακές σχέσεις;

    Για να συμβαινει σε ολους σχεδον, σημαινει οτι οι λογοι ειναι μαλλον πολλοι, και οχι ενας (ή λιγοι). Πιστευω οτι παρακατω θα οδηγηθει προς αυτη την κατευθηνση η συζητηση, και θα πουνε τα υπολοιπα μελη τη γνωμη τους για το πως τα βλεπουν τα πραγματα απο τη δικη τους σκοπια.

    Εγω βλεπω οτι ειμαστε πολυπλοκοι χαρακτηρες, με αποτελεσμα να μην ταιριαζουμε ευκολα με καποιον που δειχνει να ειναι το συμπλήρωμά μας. Εκτος αυτου, ειμαστε πολυ λιγοι, οποτε το ματσαρισμα περιοριζεται κατα πολυ. Επισης οι διαθεσιμες γυναικες ειναι πολυ λιγοτερες, αναλογικα, με τους διαθεσιμους αντρες, κατι που συσκολευει ακομη περισσοτερο την κατασταση. Αυτο δε συμβαινει μονο εδω, αλλα και σε καθε παρομοιο site. Τελος, βλεπω οτι αυτο που κανουμε συνηθως ειναι το οτι δεν ερωτευομαστε πραγματικα, και στο κενο του συναισθηματος που νιωθουμε βαζουμε την αποκτιση νεων εμπειριων να το καλυψει.

    Οι διαδικασιες ειναι πραγματι πολυ χρονοβορες. Δε μπορεις δε διαστημα λιγων ωρων να καταλαβεις αν ταιριαζεις με καποια, οπως γινεται στις vanilla σχεσεις. Εδω μπορει να σου παρει απο μερες μεχρι μηνες για να οριοθετησεις μια σχεση η οποια θα εχει προοπτικες. Οσο επιπολαια και βιαστικα δεις το ξεκινημα μιας σχεσης, τοσο ευκολα η σχεση αυτη θα ληξει, κατα κανονα.
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2008
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι εφικτή η εφαρμογή του BDSM σε περιστασιακές σχέσεις

    αν ηταν ετσι ,οι δικηγοροι θα'χαν γινει ολοι σουβλατζηδες.(ο γνωστος ποινικολογος μοντελοπνιχτης γαμωτομποιμου εξαιρειται βεβαιως.)
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Εγω άλλο δεν κατάλαβα.. Τι σας βιάζει τόσο, ώστε να θελετε εδω και τώρα να κανετε πραγματικότητα ο,τι έχετε μεσα στο μυαλό σας; Σας πήρανε τα χρόνια ή βλεπετε το τρενο να χει φυγει απο το σταθμό; Ολες οι σχεσεις μηδεμιας εξαιρουμένης, ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικες, θελουν το χρόνο τους για να ωριμάσουν και να δείξουν το ταίριασμα ή το..χάος. Το φαστ φουντ δεν κανει μόνο κακο στο στομάχι, κανει και στη ψυχη.
     
  4. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Εξαρταται για τι ειδους σχεσεις μιλας. Αν ειναι απλα κατι σαν sensation play που αναζητας, αυτο μπορεις να το βρεις πιο ευκολα, γιατι δεν χρειαζεται να επενδυσεις χρονο στο να μαθεις τον συντροφο σου βαθεια, ψυχολογικα και συναισθηματικα.

    Αλλα αν θελεις να μπεις πραγματικα σε σχεση D/s, στην διαδικασια υποταγης κτλ, τοτε χρειαζεσαι πολυ χρονο και αρκετη τυχη, γιατι το μυαλο δεν παραδιδεται τοσο ευκολα οσο το σωμα.

    Υπομονη. Το μονο που μπορεις να κανεις.

    And in the meantime, while waiting, have fun with some sensation play. And get out and meet people in real life, it increases the chances that you'll find someone you can have a relationship with.
     
  5. Eri

    Eri


    +10
     
  6. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Τα περισσότερα είναι θέμα τύχης. Και εξαρτάται αν κάποιος προκαλεί την τύχη του περισσότερο ή λιγότερο, νομίζω. Μπορεί να συναντήσει κάποια και μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών να διαπιστώσει και εκείνος και εκείνη ότι ταιριάζουν. Βέβαια άλλο αυτό το εκ πρώτης όψεως και άλλο η (πολύπαθη τις περισσότερες φορές) συνέχεια. Το αν αργότερα εμπλουτιστεί το όποιο σεξουαλικό και ερωτικό παιχνίδι είναι ζήτημα σίγουρα χρόνου, χημείας και επικοινωνίας. Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά και όχι μόνο οι ερωτικές!

    Πανύψηλος και πεντάμορφος teddy-boy ο μοντελοπνίχτης  

    Όλα τα λεφτά η δήλωση της zinnia.
     
    Last edited: 24 Μαϊου 2008
  7. souldusk

    souldusk Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι εφικτή η εφαρμογή του BDSM σε περιστασιακές σχέσεις

    Γνωριζόμαι αρκετό καιρό με τις κοπελιές, δεν είμαστε άγνωστοι, και τα έχουμε βρει ερωτικά. Αλλού είναι το θέμα. Θα μπορέσουμε να τα βρούμε και βιδιεσεμικά ή θα κάνουμε αυτό που έχουμε χειρότερο;
     
  8. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι εφικτή η εφαρμογή του BDSM σε περιστασιακές σχέσεις

    Οι κοπελιες που αναφερεις ειναι του χωρου? Η ειναι vanilla? Γιατι εκει υπαρχει μια τεραστια διαφορα, και ποτε δεν μπορεις να προβλεψεις πως θα πανε τα πραγματα. Εξ αλλου, αν δεν εχεις πειρα εσυ, καλο θα ηταν να προσπαθησεις να βρεις κοπελες με πειρα, για να μαθεις κι εσυ.

    Αν μιλας για κοπελες του χωρου, τοτε πιο ειναι το προβλημα σου? Οπως ειπα και παρα πανω, το να κανεις sensation play, δηλαδη μαστιγωμα, κερι, spanking και αλλα τετοια, δεν ειναι απαραιτητο να εχεις καποιο σοβαρο δεσμο. Αλλα αν θελεις να περασεις βαθυτερα, και να νοιωσεις το ψυχολογικο και συναισθηματικο κομματι του bdsm, που κατα τη δικη μου γνωμη ειναι και το καλυτερο και πιο δυνατο, τοτε πρεπει να περιμενεις την καταληλη για εσενα κοπελα, κατι που απαιτει χρονο.
     
  9. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Είναι εφικτή η εφαρμογή του BDSM σε περιστασιακ

    H Tropical_Storm με καλυψε απολυτα.
     
  10. souldusk

    souldusk Regular Member

    Όχι δεν είναι του χώρου, αλλά δεν ξέρω κι όλας αν θέλουν να δοκιμάσουν. Τη μια που ξενάγησα στο forum, ήταν δεκτική αλλά μάλλον άπειρη όπως κι εγώ. Οι άλλες μάλλον έχουν μαύρα (μετά τα) μεσάνυχτα. Οπότε φέξε μου και γλύστρησα.
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    δεν ξέρεις τι κάνει ο άλλος σύντροφος όμως ...  
    αν ξέρεις και πάλι πάσο ,
    όσο αφορά το σαδομαζοχισμό δεν είναι ανάγκη να τις ρίξεις άμεσως στα βαθιά ...
     
  12. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    τα του χωρου (με) μπερδευουν/ απογοητευουν.
    δεστης τα ματια κι αν το δεχεται
    κι εισαι σε καλο δρομο,
    προχωρα το.  

    μην ξεναγειτε στο φορουμ...
    χανεται πολυτιμος χρονος και ξεφευγει η κατασταση...
    ασε που μπορει να τα εχει κι αποψη στο τελος!!! μουχεχεξ

    αγαλι αγαλι
    γινεται η αγουριδα μελι...
    δυστυχως!!!