Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 24 Μαϊου 2008.

?

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

  1. Ναι

    14 vote(s)
    70,0%
  2. Όχι

    6 vote(s)
    30,0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    Μπα, ότι δεν είναι βαρετά το ανακάλυψε με γνώρισε και πηγαίνουμε για ψάρεμα. Εμένα, πάντως, αυτό μου λέει.
     
    Last edited: 25 Μαϊου 2008
  2. skia

    skia Contributor

    κι εμένα μου είπε ότι σας το λέει. 
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    κ εγω λεω οτι το λεω.. 
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Και δεν σας κουράζει. Δεν θέλετε να φύγετε; Γιατί νόμιζα το αντίθετο...
     
  5. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Ορισμένες φορές είχα διερωτηθεί επ'αυτού. Κατά πόσον βρισκόμουν ή όχι στον σωστό χώρο. Δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που γράφτηκα στο forum, το διάστημα της απουσίας μου είναι μάλλον μεγαλύτερο από αυτό στο οποίο ήμουν και είμαι ενεργό μέλος, αν δεν είναι ισόποσα. Θεωρώ ότι έχω (?) την στοιχειώδη ικανότητα να διακρίνω τον/τους λόγους που με έφεραν εδώ. Και άσχετα από την αποχή το γεγονός της επανόδου και ενεργής συμμετοχής, σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Έτεινα λοιπόν να πιστεύω πως είμαι στο σωστό χώρο και γνωρίζοντας παιδιά είτε μόνο διαδικτυακώς, είτε σε κάποιες συναντήσεις, νομίζω πως ναι, είμαι στον σωστό χώρο.

    Emma, είχες μεγάλη έμπνευση σήμερα...  
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Γνωρίζω οτι το bdsm αναμφισβήτητα είναι ο χώρος μου.

    Για το φόρουμ δεν είμαι τόσο βέβαιη πια.
    Εξαιρουμένων μερικών ατόμων, οι υπόλοιποι με κάνουν να αναρωτιέμαι αν στραβός είναι ο γιαλός ή απλά στραβά αρμενίζουν και τι θέση μπορώ να έχω εγώ μέσα σ΄ όλα αυτά.
    Τις τελευταίες 2 βδομάδες έχω συντάξει απαντήσεις σε πολλά θέματα, για να τις σβήσω πριν τις στείλω με την σκέψη...πως είναι μάταιο.

    Ο καθένας παραμένει κολλημένος στα δικά του, προσπαθεί να μειώσει όλα όσα δεν χωράνε στο δικό του κεφάλι, σιγά σιγά προσπαθεί να περιθωριοποιήσει τους πάντες που βλέπουν και ζουν αλλιώτικα.

    Οι φετιχιστές δεν είναι, οι επιδειξίες δεν είναι, όλοι όσοι δεν είμαστε εμείς δεν είναι: αρκετά καλοί, αρκετά βαθιες οι σχέσεις τους, αρκετα σαδιστές, αρκετά μαζοχιστές και γενικά όλοι όσοι προσβάλουν τα προσωπικά μας όρια, τον καθωσπρεπισμό και την ηθική μας πρέπει με κάθε δυνατό τρόπο να τους μειώσουμε να τους αμαυρώσουμε να τους προσβάλουμε για να πείσουμε τον εαυτό μας πως εμείς ανήκουμε.

    Πως αν εμείς δεν ανεχόμαστε την δημόσια γύμνια ή το sharing όλοι όσοι όχι απλά τα ανέχονται αλλά την βρίσκουν κι όλας μ αυτά σημαίνει πως δεν έχουν ικανοποιητική σχέση ανάμεσα τους- ενώ εμείς που κολλάμε έχουμε- στην ουσία προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε τα συμπλέγματα μας, τα κολλήματα μας και ίσως αν διαβάζει και το ετερο μας ήμισι το φόρουμ να δείξουμε πως πολλοί συμφωνούν με τα όρια τα δικά μας - οπότε φίλε μην μου ζητάς να δείχνω υποταγή μπροστά σε άλλους, να γδυθώ μπροστά σε άλλους και προς Θεού μην τολμήσεις να διανοηθείς πως θα έχεις άλλη σκλάβα ή θα με δώσεις σε κάποιο προς χρήση-αυτό θα σημαίνει πως δεν είσαι βαθύς και έχεις ανάγκη πράγματα που οι πλείστοι θεωρούν λανθασμένα κ.ο.κ.

    Γελοιότητες, υποκρισίες και μικρότητες, αυτά διαβάζω τον τελευταίο καιρό.
    Και αναρωτιέμαι αν απαντήσω θα αλλάξει κάτι?

    Αν αρχίσω να ασχολούμαι με την/τον κάθε κομπλεξικό που σαν την παροιμία "έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο" θα αλλάξει κάτι?
    Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό πλέον είναι κοριτσάκια που την βλέπουν θεές επειδή γαμιούνται και παίρνουν καμια πίπα ενώ ιδέα δεν έχουν τι θέλουν και αντράκια που το παίζουν κυρίαρχοι ανάλογων κοριτσιών, ικανοποιημένοι που βρέθηκε κάποια να πηδάνε και τους παίρνει WOW και πιπα και αν τα καταπίνει τότε ε μα τι να λεμε είναι καραυποτακτική του κερατά, τι να αλλάξει?

    Θα αρχίσουν ξαφνικά οι κομπλεξικές υπάρξεις που αντί να ασχολούνται με τον εαυτό τους και τα όρια τους και πως θα τα ξεπεράσουν, ασχολούνται για το πόσο ανώμαλοι είναι όσοι δεν έχουν αυτά τα όρια για να πείσουν τον εαυτό και τον κακόμοιρο που θα τις πιστέψει και τις ανέχεται πως δεν έχουν εκείνες το πρόβλημα που στήνουν τα όρια τους σαν τοίχο, αλλά όλοι οι άλλοι που είτε τα ξεπέρασαν είτε δεν είχαν ποτέ ανάλογα όρια? Ή θα αρχίσουν οι υποτακτικές με στόμα σαν βόθρο που σε κάνουν να αναρωτιέσαι για το που να μεγάλωσαν και ποτέ δεν λένε τίποτα πέρα από το παιδιά εγώ τον παίρνω είμαι τσούλα όλοι οι άντρες πέφτουν στα πόδια μου υποτακτικοί, αφεντάδες κ.ο.κ, λες και δεν τον παίρνει το συμπαν ολόκληρο...λες και σε κανει υποτακτική το να πηδιέσαι.

    Ένα βλέπω να συμβαινει - αφεντικά και δούλοι το ίδιο γίνανε ούλοι- εδωμέσα τόσο στις απόψεις όσο και στις συμπεριφορές και οι λίγοι που εξαιρούνται απλά κατορθώνουν να τονίζουν το μεγάλο χάσμα ανάμεσα στο τι ήταν το φόρουμ και σε τι εξελίσσεται με την ανοχή μας πάντα.

    Έγινε το bdsm της μόδας, οπότε όποιος την βρίσκει με ένα δέσιμο δηλώνει Αφέντης και σκλάβος, χωρίς να έχει ιδέα περι τίνος καν πρόκειται και δεν θα ενοχλούσε αυτό αν απλά εξέφραζε τα δικά του. Αλλά δεν εκφράζει απλά τα δικά του, προσπαθεί να πείσει πως τα δικά του είναι τα μοναδικά ορθά και όλοι οι άλλοι είναι λάθος. Βγαίνουν κοριτσακια και αγοράκια να μιλάνε προσβλητικά προς άτομα με δεκαετίες εμπειρία και σεβαστά από όλους όσους είναι σε θέση να εκτιμήσουν το επίπεδο τους, σε κάθε σοβαρή συζήτηση επεμβαίνουν και χέζουν μεταφορικά και κυριολεκτικά το θέμα για χάρη της αυτοπροβολής της βλακείας και της αξεστοσύνης τους και ουρλιάζουν παραπονεμένα αν δεν τους πούνε και ευχαριστώ από πάνω.

    Πες μου εμένα Ηλία. Εγώ είμαι στο σωστό χώρο?
     
  7. Guest05

    Guest05 Guest

    Βρε σεις θα σταματήσετε τις ανοησίες με τους «χώρους». Η ερωτική έκφραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ.
     
  8. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    Συμβαίνουν και στη λέσχη αυτή τέτοιες ακρότητες; Τα καταπίνουν!!! Μας έχει διαβρώσει ο Οξαποδώ τα μπιντιεσέμια με τις πονηρίες του; Θεέ μου φύλαγε....


    ΥΓ1 Παραπονεμένη, θα σχολιασθούν και τα υπόλοιπα σημεία του από καρδίας ξεσπάσματος.

    ΥΓ2 Πράγματι, άσε τους χώρους κατά μέρος, όπως λέει και ο Χάϊνριχ - που, ως γνωστόν, εκφράζεται ερωτικά μόνον στην άϋλη διάσταση του χρόνου.
     
  9. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    O λόγος της αποχώρησης δεν ηταν ποτε η βαρεμαρα ή η κουραση ή οι διαφορετικές απόψεις ηλία, οι καυγαδες ή οι συμφωνίες.

    Ο λόγος της αποχώρησης ηταν η αισθηση κινδυνου μικρου η μεγάλου, λόγω συγκεκριμενων ενεργειων, οι οποίες παρέσυραν/ταυτίζαν κ το φορουμ, χωρίς αυτό να αντιδρα και μάλλον να το καλοδέχεται ..

    Οταν και αν ξαναυπάρξει αντίστοιχη κινητικότητα να εισαι σιγουρος ότι εγω τουλάχιστον δεν θα μεινω για να ζητησω τιποτα απο κανενα..


    Ένα υστερογραφο... (μεγαλουτσικο ίσως)
    Σε ένα χωρο -ειδικά του νετ- οπου βρισκονται τόσοι κ τόσο ετεροκλητοι άνθρωποι ειναι απολυτως φυσιολογικό κ αναμενόμενο να υπάρχουν κ συγκρουσεις.
    Ο καθείς μας έχει την δυνατότητα όμως να επιλέξει κ να ξεχωρίσει αυτα ή αυτους που θέλει να διαβάζει κ να συνδιαλέγεται.


    Το φορουμ δεν ειναι το βδσμ..
    Το βδσμ το ζει ο καθενας όπως ο ίδιος επιλέγει, εκτος φορουμ κ εκτος νετ μη τα ταυτιζουμε..
    Δεν ειναι κάτι έξω απο εμας και δεν χρειάζεται η συμφωνη γνωμη κανενος πλην του παρτενερ μας..
    Ειναι η εκφραση του ερωτισμού όπως πηγαζει από τον καθενα, δεν υπάρχουν σωστα κ λάθος στο πως ο καθενας θέλει κ επιλεγει να το ζει..
     
  10. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    Οπως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΑ. Η ερωτικη εκφραση δεν μπορει να ειναι ασχολια.

    Η πιο ξενερωτη ερωτηση που κανουν σχεδον ολοι ειναι: "Ασχολεισαι με το βδσμ?"
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    lara[E-p], είσαι από τους σκεπτόμενους και προβληματισμένους ανθρώπους εδώ μέσα, απορώ όμως γιατί περιμένεις με κάποιες απαντήσεις να πραγματοποιηθούν και συνταρακτικές αλλαγές. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα και είχαμε ''ανοιχτά'' αυτιά και μάτια, θα είχαμε ξεφύγει από τον εγκλωβισμό στο μικρόκοσμο που ο καθένας με τόση επιμέλεια έχει χτίσει. Πολύ μεγάλες προσδοκίες έχεις, δεν βλέπεις τι γίνεται σε άλλους ''χώρους''; Γιατί εδώ ειδικά, έπρεπε να συμβαίνει κάτι άλλο; Και πάλι καλά να λέμε!
    Μια φίλη μού λεγε τις προάλλες πως όταν επισκέπτεται το δικό μας φόρουμ, νιώθει σαν τον παράδεισο, τα ''μαχαιρώματα'' εδώ, ωχριούν μπροστά σ' αυτά που συμβαίνουν αλλού.
    Και βέβαια χρειάζονται οι συζητήσεις, αλλά μην περιμένεις από τη μια στιγμή στην άλλη, τις αλλαγές. Εκτός των κεραυνών εν αιθρία, όπου μένουμε όλοι σύξυλοι, συνήθως, οι αλλαγές στη νοοτροπία απαιτούν μακρόχρονες και επίπονες διαδικασίες, ζυμώσεις όπου βαθιά συνειδητοποιείται και ανακυκλώνεται το περιττό, το επίπλαστο για να αναδυθεί η ερωτική επιθυμία με τη μορφή που μας ταιριάζει κι όχι δεσμευτική και ασφυκτική, σαν στενός κορσές.

    Το φόρουμ δεν είναι κλειστή λέσχη με αυστηρά θεσπισμένους κανόνες. Απ' τη στιγμή που είναι ανοιχτό για όλους, οι οποίοι βρέθηκαν για χίλιους δυό προσωπικούς λόγους, καλό είναι κατά τη γνώμη μου, να καλλιεργούμε την ανοχή μας, ακόμη κι εκεί που το παράλογο, κατά προσωπική εκτίμηση, επικρατεί. Ας μην παίρνουμε τόσο πολύ τον εαυτό μας στα σοβαρά και μια δόση αυτοσαρκασμού δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Άλλωστε, μάλλον θα συμφωνήσεις πως...

    Κανείς δεν είναι της γης το αλάτι
    κι όμως όλοι μας μες στη ζωή
    κρύβουμε αυτό το ανεκτίμητο κάτι
    που είναι το αλάτι της για μια στιγμή
     
    Last edited by a moderator: 23 Φεβρουαρίου 2015
  12. Guest05

    Guest05 Guest

    Εγώ την «πορεία του φόρουμ» μια χαρά την βλέπω. Τι έχει δηλαδή και δεν σας ικανοποιεί;
    Συγκεκριμένα όμως πράγματα, όχι αοριστίες και αναθέματα.
     
Thread Status:
Not open for further replies.