Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 24 Μαϊου 2008.

?

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

  1. Ναι

    14 vote(s)
    70,0%
  2. Όχι

    6 vote(s)
    30,0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Η απορια της ειναι γιατι παρεθεσα το δικο της ποστ πανω απ' την ιστορια με τις μελισσες
     
  2. Αμάν, Κορνήλιε, μονομανία με τις μελισσούλες... Πέρνα και στο κεφάλαιο με τον πελαργό επιτέλους
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

     
     
  4. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    ψηφισα ΝΑΙ ... αν εκανα λαθος ας με συγχωρεσω( θεος)
     
  5. Eri

    Eri

    Θεε.....Κανα 500ευρω μπορεις να μας δωρησεις γιατι στενεψαμε οικονομικα????Αντε κανε κ τιποτα χρησιμο.....
     
  6. Αντε...να περασω στο κεφαλαιο με τον πελαργο. αφου δεν το κανει κανενας αλλος
    Λαρα ολα αυτα που περιγραφεις ως "κακα" ειναι αναποσπαστο κοματι
    ολων αυτων που κανουν το φορουμ ενδιαφερων. Γνωμη μου ειναι
    οτι απο τον Ντολμανσε και τον Χανριχ μεχρι τον μεγα ποδολαγνο , ολοι
    συμβαλουν στο να γινει ενα καλο φορουμ. Τα "αρνητικα" ειναι μερος του "ολου"
    χωρις αυτα το φορουμ θα ηταν μια βλακεια και μιση. Οσο θελω εδω μεσα την Συραχ
    αλλο τοσο θελω και τον zwg.
     
  7. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Αυτό μου θύμισε την δήλωση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον..."πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί είτε παίζουμε με την Ρεάλ Μαδρίτης είτε με τον Ολυμπιακό"...   Βέβαια αυτή η δήλωση έγινε σε άλλες εποχές, τώρα τα πράγματα έχουν ελαφρώς διαφοροποιηθεί.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να διαλέξω τι είμαι; Ρεαλ ή Ολυμπιακός;
     
  9. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Μα βέβαια Ρεάλ, Φον Κλάιστ!
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητέ Heinrich von Kleist, δεν γνωρίζω ποια τα κριτήρια καθενός, ή του Ηλία εν προκειμένω, σύμφωνα με τα οποία εντάσσει τον εαυτό του εντός BDSM πλαισίου, και ποιοι συνομιλητές του δεν τα εκπληρώνουν, δημιουργώντας του την αίσθηση πως και εδώ συνιστά μειονότητα. Το ζήτημα είναι αμιγώς υποκειμενικό.

    Ενδεχομένως δε, η υπόθεσή μου αναφορικά με την αφετηρία του παρόντος Poll, να είναι άστοχη, κυρίως προβολή των δικών μου ανησυχιών. Η αίσθηση ότι δεν με κατανοεί κάποιος είναι εξαιρετικά ισχυρή και αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο αισθάνομαι ικανή να επικοινωνήσω αυτό που νιώθω, ούτε με την αντιληπτική ικανότητα των συνομιλητών μου, αλλά ως επί το πλείστον με την αίσθηση που έχω πως δεν έχουν την απαιτούμενη βιωματική γνώση επί των όσων εκφράζω έτσι ώστε να με καταλάβουν πέρα από το θεωρητικό σκέλος.

    Για να μιλώ με ασφάλεια έχει εν προκειμένω νόημα να μιλώ για τον εαυτό μου: μειονότητα αισθάνομαι όταν αντιλαμβάνομαι ότι πολύ μεγάλο μέρος των συνομιλητών μου, δεν βρίσκεται εδώ για σκοπό ίδιο με το δικό μου, δηλαδή την ανάπτυξη της θεματολογίας, αλλά για οποιοδήποτε άλλο λόγο. α) Γιατί αναζητά κυρίαρχο/υποτακτικό για session ή σχέση (και ντρέπεται να αναρτήσει μία σαφή αγγελία με αποτέλεσμα να καθιστά συγκαλυμμένο θεματικό πυρήνα όλων των posts του τον εαυτό του, και όχι το θέμα που υποτίθεται προς πραγματεύεται), β) γιατί αναζητά έναν ερωτικό σύντροφο που υπό Κ.Σ. δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει (οι μειονότητες συνήθως στοχεύοντας στην εκπλήρωση εξειδικευμένων αξιώσεων, κατακρημνίζουν το γενικό πήχη), γ) γιατί θέλει να αποκτήσει φίλους και διαδικτυακές παρέες (αλλά διστάζει να παραδεχτεί πως ο στόχος είναι η κοινωνικοποίηση και χρησιμοποιεί τη θεματική ως πρόσχημα για μία αρχική συζήτηση αλλά πάντα καταλήγει στην αφήγηση ανέκδοτων, τους γογγυσμούς περί βαρετού γραπτού λόγου και υπερβολικά αυστηρής δομής της ανάπτυξης θεμάτων και τις προτάσεις για συχνότερα parties), δ) γιατί θέλει να εκμεταλλευτεί την περίσταση της υπερπροσφοράς σε υποτακτικούς άνδρες για να αποκτήσει χρήματα (αλλά προτιμά να δημιουργεί τη θολή γενικευμένη εντύπωση ότι όλες οι Mistresses χρηματίζονται άμεσα ή ακόμη χειρότερρα έμμεσα, παρά να δηλώσει απερίστροφα ότι μαστιγώνει άγνωστα οπίσθια και εγκωμιάζει "τα θεϊκά Της πόδια" για το μεροκάματο), ε) γιατί επιμελώς αφήνει να διαφανεί η απαξίωσή του προς τους προσκείμενους στο BDSM ενώ εκ της συχνότητας συνδέσεων κρίνεται πως η θεματολογία που αναπτύσσεται εδώ δεν τον αφήνει αδιάφορο (συνδέεται καθημερινώς για να διαβάζει πράγματα που δημοσίως αξιολογεί ως ανοησίες) κ.α. Και ασφαλώς ο δικός μου σκοπός με καθιστά εντός θεματικής του συγκεκριμένου forum (αναφέρομαι στο forum και όχι στο BDSM πλέον - η ερώτηση του Ηλία φρονώ πως αφορά στο forum) κατά τη δική μου υποκειμενική άποψη και οι λοιποί καθιστούν τους έτερους εκτός.Ελπίζω να ήμουν σαφέστερη.

    ΥΓ. Η πρόταση να κατονομάσω μέλη με τα οποία δεν έχω κοινό στόχο θα έπρεπε να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν συνάδει με την ιδιοσυγκρασία μου καθώς τα σχόλια καταγγελτικού χαρακτήρα τα απορρίπτω συλλήβδην.
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Λυπούμε Συρα μα δεν με διαφώτισες περισσότερο σε σχέση με την αρχική σου τοποθέτηση.
    Θα μου επιτρέψεις να πω πως όλες οι παραπάνω παρατηρήσεις σου είναι ψευδείς. Είναι αποτέλεσμα της παραμορφωτική εικόνας που έχεις για τον συγκεκριμένο δικτυακό χώρο. Θα αλλάξω άποψη όταν αποφασίσεις να μας πεις ποιοι, που , πότε κάνουν αυτά που τους χρεώνεις.
    Δεν μπορεί να τους παίρνει όλους η μπάλα.

    Να συμπληρώσω πως μέχρι να πάρω σαφή απάντηση θα απέχω των δημοσιεύσεων για λόγους (τύποις) ευθιξίας .
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    Γιατί θα απέχεις; Ούτε εγώ πήρα απάντηση ικανοποιητική. Μάλιστα, δεν πήρα καθόλου απάντηση, ίσως από δικό μου λάθος.
    Η Syrah εκφράζει την άποψη της. Δεν είναι επίσημος κριτής καταλληλότητας ώστε να πρέπει να την αιτιολογήσει πλήρως. Άντε, μην αρχίσουν τώρα και τα γερόντια τα νάζια.
     
Thread Status:
Not open for further replies.