Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 30 Μαϊου 2008.

  1. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Φαντάζομαι τον isnogood να λέει όσα λέει με αυθεντική προφορά Μυτιλήνης και με πιάνει ένα αναυθαίρετο τουτέστιν.
     
  2. female

    female Contributor



    /me κοντεύει να πνιγεί από τα γέλια


    Άσχετο και μην το πάρεις προσωπικά, Tropical_Storm, αλλά είχα πολύ καιρό να διαβάσω ή να ακούσω κάτι τόσο αστείο. Που ζεις;;;



     
  3. Soragoldfish

    Soragoldfish New Member

    male part

    ένα είναι σίγουρο, με το ζόρι παντρειά δεν γίνετε!  
     
  4. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    /me Xάνει πασα ιδέα για όλα!  
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    ....καλως ήρθες φίλε..αχ τι μου θυμίζεις..ένας φίλος ο λάστεξ έγραφε κάπως έτσι...(κυλάει το δάκρυ..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..
    κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..κυλάει..ούτε ο κατήφορος της Ζωίτσας τέτοια κατρακύλα..!!!)

    Σε ευχαριστώ που με έβγαλες από τον κόπο..Να προσθέσω πως η επιλεκτική εμμονή σε θρησκευτικά ιδεώδη μόνο ειλικρινής δεν είναι..αλλά οκ..δυστυχώς η θρησκεία μπορεί να κοπεί και να ραφτεί στα μέτρα του καθένα ..
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2008
  6. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Απ'οτι εχω καταλαβει, προφανως στην κοσμαρα μου. Ειναι πολυ πιο ομορφη.
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Incoplete και Tropical Storm .... προφανως το βλεμμα σας περναει πανω απο τα οσα γραφω αλλα για καποιο λογο αρνηστε να τα συλαβατε και να τα δειτε με τα ματια του μυαλου ..
    Δεν ξερω αν αυτο αποτελει μια απλη αμυνα σας εναντια σε κατι ασημαντο αρνητικα προς την δικη σας αποψη . Ωστοσο με θλιβει οταν μου απαντατε και εχω την εντυπωση πως μιλατε σε καποιον αλλον , με ιδεες και αποψεις που καμια σχεση δεν εχουν με τις δικες μου .
    Γαμος - θρησκεια
    η ιδια η λεξη κατα τις γραφες ειναι το μυστηριο οπου ενας αντρας και μια γυναικα ερχονται σε ενα σωμα με την ευλογια και την προστασια του Θεου .. δεν θα καθησω να εξηγησω το γιατι και πως .. ετσι ειναι ψαξτε το ... Ειναι πραγματικα ειρωνικο και αφελες να χρησιμοποιητε μια χριστιανικη λεξη και ταυτοχρονα να αψηφατε τις χριστιανικες αρχες παρερμηνευοντας την . Φυσικα και ο Θεος αγαπαει καθε δημιουργημα του , φυσικα και θελει το καλυτερο για εμας .. αναμεσα μας ομως (θεου και ανθρωπων) υπαρχει η ελευθερη βουληση που μας εχει δωσει .
    Incoplete ... μια ακομη φορα θα ξαναπω οτι κανενας Θεος δεν ευθυνεται για τα εργα των ανθρωπων , οποιο και αν ειναι το ονομα τους οποια και αν ειναι η θεση τους ... μην σχετιζετε τις βρωμιες της καθε εκκλησιας και αιρεσης με τον Θεο ...

    Tropical Storm
    Οχι δεν θελω να παμε πισω και να γινουμε Ιραν , ποτε δεν ειπα κατι τετοιο ... ξαναδιαβασε καλα αυτα που ειπα ....
    Και επιτελους, ποτε θα μπορεσουμε να δουμε εναν ανθρωπο σαν ΑΝΘΡΩΠΟ και οχι ως αντιπροσωπο των φοβιων και ανασφαλειων που κουβαλαμε μεσα μας?
    αυτη η ατακα συναγωνιζεται την Ακροπολη και τις Πυραμιδες σε αρχαιοτητα ... χαλαρωστε ... 2008 εχουμε .... μονο στο μυαλο σας παιζει πια ... ολα τα αλλα εχουν αλαξει ...

    muscle4master .. μεταφερεις την αντιπαραθεση σε αλλο επιπεδο .. δεν μπορει να σου ειναι τοσο δυσκολο να ξεπερασεις μερικα ορθογραφικα μου λαθη και την Μυτιληνια μου προφορα και να ερθεις στην συζητηση ??? ...

    Lady in Black .. αν εχεις κατι να πεις , πεστο ....

    Το εργο αυτο , το εχω ξαναδει ... μην νομιζετε οτι η σημερινη Ερεσος με τα πριβε ξενοδοχεια και καφε ηταν παντα ετσι .... σας πληροφορω οτι ολα αυτα τα αλαξαν μια χουφτα ισνογκουντ ... ουτε καν διανοηστε τι συνεβαινε πριν απο 25 χρονια οταν οδηγος υπεραστικου κατεβαζε τις κοπελες μεσα στην ερημικα βουνα του απωλιθωμενου δασους , τιμωροντας τες με περπατημα πολλων ωρων οταν εβλεπε στο καθρεφτη του να πιανει η μια το χερι της αλλης .... οταν η αστυνομια χλευαζε και ειρωνευοτανε επι ωρες τις κοπελες πανω στο μοτοποδηλατο και τους ξεφουσκωνε ο αστυνομικος τα λαστιχα επειδη σκανδαλιζαν με την παρουσια τους την ειρηνικη οικογενιακη πλαζ ...
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΛΑΞΑΜΕ ... ουτε οι παρελασεις της νεας ταξης πραγματων ουτε οι δημαρχοι των συμφεροντων .... πεντε ανθρωποι ειμασταν που με το καλαμπουρι την επιμονη και την επιχειρηματολογια αλαξαμε το ενα κεφαλι μετα το αλλο .... ισως περισσοτερο απο οσο ειχαμε αρχικα φανταστει ... την σημερινη Ερεσσο την ειχα "δει" πριν απο 25 χρονια
    οι μαλακιες αυτες με τις παρελασεις και τα παντρολογιματα ... ναι ακριβως μαλακιες .... δεν ειναι παρα ανοητα και ανουσια σωου που πανε τα πραγματα προς τα πισω ..

    τωρα ξερετε τι να κανετε ... παρτε την τελευταια προταση και αρχιστε να μιλατε για σημεια και τερατα αδιαφοροντας για οτιδηποτε αλλο εγραψα ....
     
  8. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Όταν σταματήσεις τις προσβολές και ακριβώς όπως είπε ο isnogood (τον οποίον και περίμενα να απαντήσει καθώς σε εκείνον αναφερόσουν) είσαι έτοιμος να συζητήσεις, κάνε το. Οι διαρκείς προσβολές μόνο το ποιόν σου υποβιβάζουν. Απέβαλε το κόμπλεξ που διαθέτεις και πες την δική σου άποψη, η οποία θα είναι βέβαια καθόλα σεβαστή, όσο και εσύ είσαι σε θέση να σέβεσαι τους συνομιλητές.
     
  9. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    @ isnogood:

    Το οτι καποια λογια ειναι παλια, ως και αρχαια, δεν ανερει το γεγωνος οτι ακομη υσχυουν. Δεν σε κατηγορω εσενα, προσωπικα.
    Καταλαβαινω οτι για εσενα η θρησκεια ειναι συμαντικη, και το σεβομαι.
    Γαμος ομως, ως λεξη, χρεισιμοποιηται και για τον πολιτικο γαμο, που δεν εχει να κανει με θρησκευτικη τελετη, και γαμοι γινονται ανα τον κοσμο, και σε ολες τις θρησκειες που υπαρχουν. Μια Ινδουιστικη τελετη γαμου, μια Μουσουλμανικη, μια Βουδιστικη, κτλ, γαμος ειναι κι αυτη.
    Σεβομαι τα πιστευω ολων των ανθρωπων, εκτος και αν με βλαπτουν η με περιοριζουν προσωπικα.
    Εφ οσον μιλαμε για πολιτικο γαμο, η εκκλησια δεν τον αναγνωριζει ουτος η αλλος. Οπωτε, που το προβλημα? Ας αναγνωρισει το γαμο τουλαχιστον το κρατος, που υποτιθεται οτι εχει κανει πλεον διαχωρισμο μεταξυ κρατους και εκκλησιας.
    Συμφωνω μαζι σου, στο οτι κρατω τα θρησκευτικα πιστευω μου, αλλα δεν εχω σχεση με παπαδες και την εκκλησια οπως εχει διαμορφωθει.
    Η πραξη αυτη (ο γαμος για τον οποιο μηλαμε) δεν βλαπτει κανεναν, και μαλιστα ωφελει, στο οτι δυο ανθρωποι που αγαπιουνται μπορουν να το δηλωσουν και να δεσμευθουν δημοσια.
    Τους ευχομαι βιον ανθοσπαρτον.
     
  10. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Ίσα ίσα κατάλαβα πολύ καλά τι είπες.Αν σε προκαλούν τα όλα αυτά στα δικά μου μάτια είσαι δυο φορές προκλητικός γιατί ο Θεός(αν υπάρχει) δεν έκανε καμία διάκριση..Το τι γράφουν στις γραφές δε νομίζω πως είναι εκ στόματος Του,εκτός άμα θες να προσβάλεις τη νοημοσύνη μου.Επίσης καλέ μου φίλε πότε γράφτηκαν όλα αυτά και για ποια εποχή;Μέχρι εκεί..Αν ο δικός σου Θεός λοιπόν θεωρεί αμαρτία αυτό που δημιούργησε,μείνε εκεί,γιατί εδώ είμαστε όλοι αμαρτωλοί(με τον ένα ή άλλο τρόπο).Από κει και πέρα το πως ορίζεις εσύ το ιερό και το ανίερο λίγο με νοιάζει..
    Και για να μη νομίζειςς πως δεν κοιτάω προσεχτικά τασ όσα γράφεις..Εγώ δεν πήρα χαμπάρι πως το μέγα μήνυμα που μας έδειξες στο G.Pride να διαβάσουμε ήταν ακροδεξιού;Μήπως γενικά πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις πηγές σου;
     
  11. Eri

    Eri


    Ε τωρα δε νομιζω να θεωρεις σοβαρο επιχειρημα τα της θρησκειας κ του θεου.......Την τελευταια προταση που εχω αφησει την αφησα γιατι πιστευω πως ανταποκρινεται πληρως σε οσα εγραψες περι γαμου κ θρησκειας.....
     
  12. Re: Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Πόσο εύκολο είναι να το πας εκεί που θες!!!!
    Οι γάμοι θα γίνουν οι πασαρέλες είναι έτοιμες οι παπάδες το ίδιο
    Τα κανάλια τρίβουν τα χέρια τους και πιάνουν θέση.
    Οι κοσμικοί gay από τώρα ράβουν τις γελοίες φορεσιές τους για τους
    ιδιους αλλά και για τους «κολουμπους» τους
    «Σαν έτοιμοι από καιρό σαν θαρραλέοι» σχεδιάζουν τα καμώματα τους
    οn camera προς τέρψιν και πρόκληση ενός κοινού που φρικάρει με το τίποτα
    Και μετά συζητήσεις με πρόσωπα που ξέρεις τι θα πουν πριν μιλήσουν
    Παπάδες ,συνδικαλες gay , δικηγόροι και δημοσιογράφοι ένας αχταρμάς στον
    αστερισμό του απόλυτου κιτς.
    Την επόμενη μέρα ένα ακόμη κάστρο της διαφορετικότητας θα έχει πέσει
    και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι κάτω από την βλακώδη ομπρέλα του
    «πολιτικός ορθού» κόσμου μας. Επιτέλους όλοι αυτοί που ούρλιαζαν
    «ΝΑ ΖΗΣΩ H ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ Σ ΕΝΑ FLAMENCO ΕΠΑΝΩ» σιώπησαν
    Μας τα είχαν πρήξει εδώ που τα λέμε και μας έβαζαν και δύσκολα
    Τώρα είναι η ώρα των «δικαιωμάτων» των συντάξεων των «καλών λογαριασμών»
    που κάνουν οι «καλοί φίλοι» Μόνο που όλοι ξέχασαν ότι οι καλοί φίλοι αφήνουν
    τους καλούς λογαριασμούς για τους καλούς εμπόρους και οι ίδιοι κάνουν κακούς
    λογαριασμούς. Και ωστόσο παραμένουν καλοί φίλοι.
    Ευλογημένη μέρα που ο μητσαρας θα με αποκαταστήσει να μην γυρίζω χωρίς
    στεφάνι ο δόλιος και με στραβοκοιτάζει και η γειτόνισσα. Τώρα θα τους μπω στο μάτι
    Θα απλώσω περήφανα τα σεντόνια μου και θα βγάλω την γλώσσα μου στον
    συντηρητισμό τους κάνοντας ακριβώς ότι και οι ίδιοι. Σαν ψέματα μου φαίνεται
    Με δήμαρχο και με κουμπάρο. Σαν μικρό αγοράκι πάντα ονειρευόμουν αυτή
    τη στιγμή. Να καμαρώνω ως γύφτικο σκεπάρνι μπροστά στις κάμερες και να
    δέχομαι τα ηλίθια πειράγματα που γίνονται στους γαμους.
    Κι απ' εδω και περα αν τολμα ο Μητσαρας ασ παει πουθενα. Διατροφη αγαπη μου
    Δ Ι Α Τ Ρ Ο Φ Η
    Να μην ξεχάσω να κρεμάσω το στεφάνι μου πάνω στο προσκέφαλο μου και
    να βγάλω επιτέλους και αυτή τη φωτογραφία του ηθοποιού που έπαιζε
    στον καβγατζή γιατί είμαι πλέον Κυρία και δεν πρέπει να έχω τέτοιους αλήτες
    στο σπίτι μου. Με τι να την αντικαταστήσω??? Μμμμ…αυτό το ποστερ
    με την σιδερώστρα πως σας φαίνεται?
    Νικήσαμε. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Κανω οτι και ο καθε νοικοκυρης του θεου
    Είμαι χαρούμενος θα τραγουδήσω. Ντρεπομαι. Γιατι καλε? θεα εισαι αγαπη μου ΘΕΑ
    5 4 3 2 1 φώτα κάμερα ΠΑΑΑΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!….βγαινωωωωω!!!!!!!!!!
    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
    Τα «ρεμάλια» σας αποχαιρετούν μ’ ένα Tango Αργεντινικο δωρο στους γαμους σας
    Σας εύχονται «βίων ανθόσπαρτον» και καλούς απογόνους
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014