Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 24 Μαϊου 2008.

?

Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

  1. Ναι

    14 vote(s)
    70,0%
  2. Όχι

    6 vote(s)
    30,0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Γιατί δεν τους διώχνουμε;
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ προτείνω να γίνουμε όλοι ίδιοι, να φοράμε στολές και να έχουμε και νουμεράκια.

    Εγώ που το πρότεινα θα είμαι το 0.
     
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    ...
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Γιατί βρε με δουλεύεις τερατάκι; 

    Άντε, μούφτιαξες τη διάθεση πάλι. 
     
  5. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Χάινριχ αμφισβητείς διαπράττοντας ύβρη την μοναδική δύναμη που μπορεί να πάει μπροστά τον τόπο?   Ok πάντως μην παρεξηγηθώ ουδεμία σχέση με τους συγκεκριμένους έχω.

    Δημοκρατία έχουμε λοιπόν και ευτυχώς σε αυτήν έχουν θέση και οι μειονότητες, ατομικά όπως εκλαμβάνει ο καθένας την μειονότητα που ανήκει.
     
  6. blindfold

    blindfold Contributor

    after this

    "Επανήλθα.

    Είσαι και είμαι στο σωστό. Ο καθένας μας για τους δικούς του λόγους.

    Θα αρχίσω με ένα παράδειγμα, χαζούλι ίσως, αλλά το νόημα που θέλω θα το περάσει.

    Μου αρέσει π.χ. το ψάρεμα. Για να αγοράσω σύνεργα για το ψάρεμα, να ρωτήσω συμβουλές, να ανταλλάξω εμπειρίες κ.τ.λ, θα πάω σε ένα κατάστημα με είδη ψαρέματος, καθώς είναι specialised αντικείμενο και δεν μπορώ να τα βρω π.χ. στο μπακάλικο της γειτονιάς. Εκεί λοιπόν, θα μιλήσω στον καταστηματάρχη, στο προσωπικό, καθώς και σε άλλους πελάτες, για ένα αντικείμενο το οποίο με ενδιαφέρει και για το οποίο οι συγκεκριμένοι ναι μεν ίσως να μην είναι όλοι τους experts, αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν απ' τον Κυρ-Μήτσο που έχει το περίπτερο στη γωνία.
    Μιας και ούτε θέλω, αλλά ούτε και μπορώ να είμαι όλη μέρα στο συγκεκριμένο κατάστημα, κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, θα εκμεταλευτώ την τεχνολογία και θα μπω σε μερικές ιστοσελίδες, φόρουμς, κ.τ.λ. απ' τα οποία επίσης θα μάθω πράγματα και θα ανταλλάξω ενδιαφέρουσες απόψεις με ομοϊδεάτες. Θα περάσω δε ευχάριστα τον χρόνο τον οποίο δεν ψαρεύω συζητώντας για το αντικείμενο αυτό που με ενδιαφέρει.
    Την επόμενη μέρα, θα σηκωθώ, θα πάρω το φιλαράκι μου και θα πάμε στην παραλία να αράξουμε και να ψαρέψουμε για ώρες. Θα φροντίσουμε να έχουμε πάει στο σημείο που μας είπε ο Fisherman36 γιατί εκεί έχει πολλές τσιπούρες, θα χρησιμοποιήσουμε το δόλωμα που πρότεινε ο sealover-thess γιατί μ'αυτό έχουμε πιθανότητες να πιάσουμε πιο πολλές τσιπούρες κ.ο.κ. Θα απολαύσουμε αυτό που κάνουμε, μιας και είναι κάτι που μας ευχαριστεί κι όταν, με το καλό, τελειώσουμε, θα γυρίσουμε σπίτι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά απ' το πόσο όμορφα περάσαμε και με ένα καλάθι γεμάτο ψάρια. Θα κάνουμε μπανάκι και θα πέσουμε για ύπνο.
    Το επόμενο απόγευμα, θα μπούμε στο φόρουμ/ιστοσελίδα για να μοιραστούμε την εμπειρία μας με τους άλλους και να τους ευχαριστήσουμε για τις συμβουλές τους. Για ψάρεμα δεν μπορώ να πηγαίνω κάθε μέρα (λόγω απόστασης/χρόνου/έλλειψης παρέας/<insert other valid reason here> κ.τ.λ.) και, για να πω την αλήθεια, δεν το θέλω κιόλας γιατί ίσως κάποια στιγμή το βαρεθώ. Με ξεκουράζει όμως και με ευχαριστεί να συζητάω γι' αυτό, να μαθαίνω, να ανακαλύπτω ίσως τί είναι αυτό που μου αρέσει τόσο στο ψάρεμα, να ακούω συμβουλές και γιατί όχι να κάνω γνωριμίες με άτομα που έχουν το ίδιο ενδιαφέρον, έτσι ώστε, αν όχι να πάμε κάποια στιγμή μαζί για ψάρεμα, να βγούμε για ένα τσίπουρο βρε αδερφέ και να φάμε τις τσιπούρες που έφερε ο yaughtsguy27, απ' το πρωϊνό του ... "session" .

    Πιάνετε λοιπόν την ιδέα.
    Στο σημείο αυτό θέλω να πω κάτι περί internet και των κατηγόρων του, οι οποίοι, απ' ότι διαβάζω σε διάφορα νήματα, είναι πολλοί. Το internet είναι ένα φανταστικό εργαλείο. Φέρνει κοντά ανθρώπους από τις 4 γωνιές τις γης. Ανθρώπους που αλλιώς δεν θα είχαν την ευκαιρία να "γνωριστούν" και να συζητήσουν. Γιατί λοιπόν, αν είμαι από Αθήνα, να έχω φίλους ψαράδες μόνο από Αθήνα, τους οποίους θα τύχει να γνωρίσω αν βρεθούμε μαζί σε κάποια παραλία ή σε κάποιο club για ψαράδες; Γιατί να μην γνωρίσω κόσμο κι από άλλες πόλεις και ίσως άλλες χώρες; Δεν διευρύνονται περισσότερο έτσι οι ορίζοντες;
    Επίσης παρέχει πληθώρα πληροφοριών για όλα τα θέματα, πολλές εκ των οποίων δεν μπορεί κάποιος να βρει αλλιώς. Δεν λέω με τίποτα ότι θα πρέπει να διαβάζω μόνο για το ψάρεμα χωρίς να το experience ποτέ, αλλά απ' την άλλη, ειδικά για νέους ψαράδες ή για άτομα που δεν ξέρουν αν τους αρέσει ή όχι όντως το ψάρεμα, αλλά έχουν απλά κάτι να τους τραβάει σε αυτό, είναι ό,τι καλύτερο για τα πρώτα βήματα/οδηγίες/συμβουλές κ.τ.λ. Για τους πεπειραμένους το ίδιο, γιατί έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μοιραστούν αυτά που ξέρουν, αλλά να μάθουν και οι ίδιοι ακόμη περισσότερα και να ανακαλύψουν ίσως κάποια διαφορετικά είδη ψαρέματος που θα τους ενδιέφεραν.
    Άλλο να πάρει κάποιος την πετονιά για πρώτη φορά και την πετάξει στην θάλασσα απλά και μόνο επειδή του αρέσει και να έχει έτσι μόνο την εμπειρία που απέκτησε απ' όσες φορές πήγε για ψάρεμα μόνος του ή/και αυτά που του είπαν 3-4 ψαράδες που έτυχε να γνωρίσει. Άλλο όμως να έχει ένα σωρό γνώσεις και τρόπους επιλογής καθώς θα ξεκινήσει για να το κάνει.
    Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή γιατί να μην υπάρχει (ή να γίνεται αποδεκτός) ο συνδιασμός και των δύο. Πράξης και θεωρίας/μάθησης/συζήτησης. Αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι διαφωνούν με αυτό και πιστεύουν ότι δεν έχουν τίποτα να πάρουν/δώσουν από/σε τέτοιους χώρους, τότε σίγουρα δεν θα ήταν εδώ μέσα για να μας το πούνε, μιας και θα ήταν οξύμορο. Δεν ξέρω και δεν θα εξετάσω αν το συγκεκριμένο φόρουμ είναι ο ιδανικός/τέλειος χώρος για συζητήσεις πάνω στο αντικείμενο, αλλά γενικά υποστηρίζω την λειτουργία και χρήση του (καθώς και άλλων σχετικών φόρουμ/ιστοσελιδών) για τους παραπάνω λόγους.
    Συνειδητοποιώ ότι παρομοίασα το bdsm με το ψάρεμα, το οποίο είναι hobby, όπως και η ζωγραφική, γλυπτική, κεραμική, κηπουρική κ.τ.λ. (όταν δεν είναι επάγγελμα), αλλά έχουν ένα πολύ σημαντικό κοινό στοιχείο, το οποίο είναι ότι είναι εξειδικευμένα σαν ασχολίες.

    Τέλος να συμπληρώσω ότι συμφωνώ με τα ποστ 17 και 18 καθώς και με τα ποστς της Georgia. Eπίσης περιμένω με... ανυπομονησία για το ποιός θα με εκπλήξει (not) λέγοντας πρώτος το "δεν γαμάς που δεν γαμάς... δεν πας για ψάρεμα;".

    Υ.Γ. Όσοι καταφέρατε και το διαβάσατε όλο, μπράβο σας (και ευχαριστώ). Όσοι όχι, δεν πειράζει. Δεν χάσατε και τίποτα. Τα αυτονόητα απλά είπα " τάδε έφη Emma

    δεν έχω να προσθέσω τίποτα ,απορώ γιατί το έσβησε η ιδία ... ευτηχώς ο MasterPerris το έκανε comment ,για να νιώθω τυχερός που το διάβασα ...
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Υπάρχει ορθός λόγος και υπάρχουν άναρθρες κραυγές αλαζονικής αμάθειας. Αν μειωθούν -δεν λέω να εκλείψουν, θα ήταν αδύνατο- οι 2ες δεν σημαίνει πως όλοι γίνονται το ίδιο και όλοι συμφωνούν πάνω σε όλα. Αντίθετα ο πλουραλισμός απόψεων είναι πάντοτε καλοδεχούμενος.
    Το αν διαφωνώ σε πολλά ποστ σου δεν σημαίνει πως δεν σε σέβομαι ή δεν διαβάζω με προσοχή αυτά που λες. Οπότε ενώ εσύ κι εγώ ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα μπορούμε να συνυπάρξουμε δημιουργικά. Δεν υπάρχει όμως δημιουργικότητα για κανένα όταν το κάθε θέμα που αφορά συγκεκριμένα bdsm θέματα μετατρέπεται σε παιδική χαρά όπου ανταλλάζουν διάφορα διάφοροι. Πρόσεξε αναφέρθηκα σε θέμα που να αφορά bdsm.
    Δεν προτείνω να πάψουν τα ανάλαφρα θέματα, δεν προτείνω να εξαφανιστεί ο καθένας που ουρλιάζει πως είναι βανιλλα και πως απορρίπτει οτιδήποτε σχετικό με το χώρο, άσχετα αν οι ώρες του στο φόρουμ είναι περισσότερες από όσες περνά στη δουλειά του- προσωπικά δεν το κατανοώ εμένα αν κάτι δεν με ενδιαφέρει απλά δεν ασχολούμαι- ούτε προτείνω να ανοίγουμε μόνο θέματα σοβαρά με ανάγκη βαθιάς ανάλυσης.
    Απλά προτείνω όλοι όσοι πολύ εύγλωττα κατέγραψε η Συρά να επιτρεπουν -ναι εδώ καταντήσαμε να ζητάνε τα ήμερα από τα άγρια να τους επιτρέπουν - στους υπόλοιπους να εκφράζονται χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να περνάνε 3 σελίδες ασχέτων παρατηρήσεων και φιλοφρονήσεων για να διαβάσουν 1-2 ποστ που να είναι σχετικά με το θέμα που υποτίθηκε αναρτήθηκε.

    Αν η κοπελίτσα που θεωρεί πως είναι σκλαβα ενώ περπατά και περηφανεύεται πως της κάνει κάθε χατήρι και τρώει σαν καλό σκυλάκι από το χέρι της όχι μόνο θεωρεί πως είναι σωστή όχι μόνο χώνεται σε θέματα φιλοσοφικά μόνο και μόνο για να πετάξει την άναρθρη αλαζονική της κραυγή για να αυτοεπιβεβαιωθεί αλλά προσπαθεί να μειώσει όλους τους υπόλοιπους και δεν αφήνει θέμα για θέμα να εξελιχθεί χωρίς να το φλομώσει με την άποψη της την οποία επαναλαμβάνει ανά 2-3 ποστ, δεν ενοχλεί κανένα άλλο εκτός από μένα, τότε εγώ είμαι μειονότητα. Δεν λέω είναι καλή για να εξασκώ την ανοχή μου και την υπομονή μου, αλλά δεν θέλω να είμαι υποχρεωμένη να το πράττω.

    Δεν είμαι εδώ ούτε για αυτοπροβολή, ούτε για να βρω σύντροφο, ούτε γιατί δεν έχω κανένα να μιλήσω και αν μη τι άλλο εδωμέσα κάνω γνωριμίες κ.ο.κ. Είμαι εδωμέσα γιατι με ενδιαφέρει να μαθαίνω να συζητάω και να εμβαθύνω σε ένα θέμα που για μένα είναι όχι απλά μόδα και περιστασιακό ενδιαφέρον , αλλά τρόπος ζωής. Κάποιοι έχουν διαφορετικά θέλω, δεκτό και σεβαστό, αλλά..
    Όταν βλέπω πως οι περισσότεροι όμως ανήκουν σε όλες τις κατηγορίες που εγώ δεν ανήκω νιώθω μειονότητα. Σημαίνει αυτό πως θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερα άτομα που να ενδιαφέρονται αν μη τι άλλο και για σοβαρή ανταλλαγή απόψεων χωρίς λευκό θόρυβο? Ναι. Σημαίνει αυτό πως επιθυμώ να φοράμε όλοι στολές και ταμπελίτσες? Όχι.


    Δεν διαφωνώ σε τίποτα.
    Νομίζω ξεκαθάρισα πιο πάνω τι ενοοώ και σε τι ακριβώς αντιτίθεμαι. Όσοι ασχολούνται με ψάρεμα με πετονιά ας μην δίνουν συμβουλές σε όσους μιλάνε και ενδιαφέρονται για υποβρύχιο ψάρεμα κι ας μην πετάγονται στη μέση της συζήτησης των 2ων για να τους πουν πόσο βαρετό βρίσκουν το υποβρύχιο ψάρεμα και αν βάζει ή όχι τζατζίκι στα σουβλάκια ο κυρ Θάνος επειδή δεν έχουν ιδέα και δεν κατανοούν το υποβρύχιο ψάρεμα και δεν έχουν τίποτα να πουν πάνω σ αυτό, αλλά η ανάγκη αυτοπροβολής τους σπρώχνει να φυτρώνουν παντού γιατί είναι αδιανόητοι κάποιος διαβάσει κάποιο θέμα και να μην έχουν - εστω και άσχετο- δικό τους ποστ.
     
  8. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    Δηλαδη μοιραζουμε τα ατομα του φορουμ σε σοβαρους και χαβαλεδες.
    Εγινε μετα απο τοσο ντορο, το κλειστο υποφορουμ για τους σοβαρους της υποθεσης. Εκει μπορειτε με την ησυχια σας να ξεδιπλωσετε ολες σας τις γνωσεις και τις αληθινες εμπειριες.
    Γιατι πρεπει με το στανιο να νοικοκυρεψετε και τους απεξω.
    Η ουσια ειναι να πεσουν συνδρομες ωστε να μπορει να σταθει οικονομικα το φορουμ. Εφοσον τα "σοβαρα" ατομα (ειδες Χαινριχ? δεν λεω του χωρου ) δεν μπορουν να το στηριξουν απο μονα τους γιατι ειναι ελαχιστα, αφηστε τους αργοσχολους και χαβαλεδες (βαζω και εμενα μεσα), να ριχνουν άναρθρες κραυγές αλαζονικής αμάθειας.
    Ας μου τα εσκαγε καποιος και ας μου ελεγε μαλακιες ολη μερα. 
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Υπόσχομαι να γράψω για θέματα που αφορούν το bdsm, τις σχέσεις d/s, και πολλά άλλα σοβαρά πράγματα μόλις κλείσει η ενότητα με τις αγγελίες και ο ελάχιστος αριθμός μηνυμάτων για την χρήση της ιδιωτικής ανταλλαγής μηνυμάτων γίνει από πέντε, πενήντα.
    Αρνούμαι να υπάρχουν γραπτά μου στα οποία καταθέτω τις «σοβαρές» απόψεις μου στον ίδιο χώρο με τα παρακάτω.
    «eime sklavos apo katerini kai anazito afentra na me damasi»
    «eimai o iron dick afentis kai ta sklavakia moy ta gamo kai ta derno»
    «eime 21 xronon afentra kai psaxo atomo na me yphretisi»
    «poli kalo 1»
    «eiste h kaliteri Kyria 2»
    «βρικατε σκλαβο Κυρία? 3» ( πάει μεχρι το 5 και βαριέμαι να γράφω )

    Δεν θα θέλατε φαντάζομαι να γράψω περισσότερα.
    Αναρωτιέμαι λοιπόν αν η Συρα και η Λαρα νοιώθουν καλύτερα σε ένα φόρουμ όπου τα παραπάνω είναι ο κανόνας.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    Λυπάμαι αλλά εμένα αυτό μου ακούγεται σαν " ας μου τα έσκαγε κάποιος κι ας με γαμούσε όλη μέρα"
    Υποθέτω ο καθένας με την φιλοσοφία και στάση ζωής του.

    Όσο για σοβαρά άτομα υπάρχουν πολλά. Θα έλεγα ένα πολύ μεγάλο μέρος. Αντίθετα οι μη σοβαροί είναι μονάδες, απλά κάνουν πολύ βαβούρα γιατί αυτό είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν και το έχουν ανάγει σε τέχνη.

    Χάινριχ_φον_Κλάιστ δεν διαφωνώ και ξέρεις πόσο σε σέβομαι και σε εκτιμώ και ειλικρινά θα ήθελα να υπήρχαν περισσότερα άτομα σαν κι εσένα και με ευχαρίστηση θα διάβαζα ότι κι αν γράφουν. Γιατί ότι κι αν γράφεις έχει ποιότητα και ακόμη κι αν φαίνεται να είναι εκτός θέματος με μια προσεκτικότερη ανάγνωση δεν είναι. Αναφέρομαι όχι σε σένα αλλά σε όσους πέρα από πρωτόγονες κραυγες, δεν έχουν ούτε την ικανότητα ούτε την επιθυμία, να βγάλουν.
     
  11. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    Μην λυπασαι καθολου. Εχεις το ελευθερο να σου ακουγεται οπως θες. Δεν ειναι κακο.
    Οπως ειπες και εσυ....."ο καθένας με την φιλοσοφία και στάση ζωής του" ....του ακουγονται και αναλογα.
     
    Last edited: 2 Ιουνίου 2008
  12. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Βρίσκομαι στον σωστό χώρο;

    Εμενα δεν με χαλαει καθολου .... αν μου τα σκασει χοντρα και αστροναυτης γίνομαι!!
     
Thread Status:
Not open for further replies.