Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 30 Μαϊου 2008.

  1. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Δεν μπορω να σ'αφησω ετσι. Στο κατω κατω ολοκληρο υπουργειο μουδωσες.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Eri

    Eri

    Α τετοια πουλια?????  
     
  3. Caesar

    Caesar New Member

    Γάμος είναι η θολωμένη αντανάκλαση της ζωής ενός ζευγαριού που επιθυμεί να απλά αλλάξει (προφανώς λόγω ρουτίνας) τον τρόπο ομιλίας και συμπεριφοράς του.
    Για παράδειγμα, το ζευγάρι που παντρεύεται δεν είναι πια «γκόμενοι» είναι «σύζυγοι», δεν «πηδιούνται» κάνουν «έρωτα» (στην χυδαία του μορφή κάνουν σεξ) εξακολουθεί όμως να κερνάει ο ένας τον άλλο, (βέβαια ο ένας είναι πάντα ο ένας και ο άλλος πάντα ο άλλος) κλπ.
    Ακόμα και η καθημερινότητά τους αλλάζει ως προς τις χρησιμοποιούμενες εκφράσεις και τον τρόπο αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Επί παραδείγματι: η έκφραση «σκοτώνεται στη δουλειά και αργεί να γυρίσει ο γλυκούλης μου!!», γίνεται «το ρεμάλι πάλι καθυστέρησε», η έκφραση «αχ θυμήθηκες τα γενέθλιά μου!!» γίνεται «ας τολμούσες να τα ξεχάσεις» και η έκφραση «θα πάω στην μαμά μου για φαγητό» πλέον απαντιέται «εσύ να πάς, αυτή να μην μας κουβαληθεί» (με την ενδόμυχη σκέψη ότι μπορεί και να μην ξαναγυρίσει).
    Όλες αυτές τις αλλαγές που «απολαμβάνει» ένα σύγχρονο ετεροφυλόφιλο ζευγάρι μόλις ενωθεί με τα (ιερά???) δεσμά του γάμου, πλέον μπορεί να τις απολαύσει και ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων.
    Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι εάν στους ετεροφυλόφιλους αρέσει, εάν αποδέχονται ή ότι άλλο τέλος πάντων, τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Το ζήτημα είναι ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΖΗΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ??? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ???.
    Μήπως λοιπόν έχουμε ιερό χρέος να τους προστατέψουμε και να τους διασαφηνίσουμε σε τι κυκεώνα πρόκειται να βρεθούν μόλις καβαντζώσουν θρησκευτικά και νομικά το ταίρι τους???
    Κατωτέρω παραθέτω γνωστές ατάκες που επιρρωνύουν τους ανωτέρω ισχυρισμούς, προερχόμενες από ανθρώπους πονεμένους, σε μια προσπάθεια εάν κάποιος από το forum σκέφτεται να παντρευτεί το ομόφυλο ταίρι του, να το ξανασκεφτεί:
    "Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε..." Χαραγμένο στο μνημείο του Αγνώστου Συζύγου.
    "Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει" Σάσα Γκιστρί, Γάλλος ηθοποιός που είπε επίσης ότι "η γυναίκα που το σκάει με τον εραστή της δεν εγκαταλείπει τον άνδρα της, τον απαλλάσσει από μια άπιστη σύζυγο."
    "Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος" Ανώνυμος τραπεζίτης, αποκαλύπτει το υπέρτατο μυστικό που απειλεί τον τομέα εργασίας του.
    "Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνεις φιλόσοφος" Φράση που αποδίδεται στον Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη. Μήπως τελικά το κώνειο προήλθε... εκ των έσω;
    "Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι" Πάτρικ Μάρεϊ, πρωταγωνιστής στη δημοφιλή κωμική σειρά "Only Fools and Horses" που παιζόταν στην Αγγλία μέχρι και το 2003.
    "Έχω να σου πω δυο μυστικά, για να διατηρήσεις το γάμο σου σε άψογη κατάσταση. Πρώτον, όποτε έχεις κάνει λάθος, ομολόγησέ το. Δεύτερον, όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό" Ανώνυμος σύζυγος που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος ώστε να παραμείνει και σύζυγος. Το σκασμό πάντως δεν τον έβγαλε.
    "Μια καλή σύζυγος συγχωρεί πάντα τον άντρα της, όταν αυτή κάνει λάθος" Μίλτον Μπερλ, αμερικανός ηθοποιός, παρουσιαστής και stand-up κωμικός. Του αποδίδεται η εξής ιστορία: Όταν είχε πάει να κάνει αίτηση για μια δουλειά, απάντησε όλα τα ερωτήματα μέχρι που έφτασε στο τελευταίο: "Ποιόν να ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ατυχήματος;". Απάντησε: "Όλους όσους μπορείτε να δείτε γύρω σας!"
    "Ο πιο εύκολος τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά" Ανώνυμος σύζυγος που από τότε θυμάται μέχρι και την επέτειο για την πρώτη φορά που πήγαν μαζί σινεμά.
    "Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου... παραμένει μυστικό" Χένρι Γιάνγκμαν, αγγλοτραφής Αμερικανός κωμικός, φημισμένος για τις θανατηφόρες ατάκες του γύρω από το γάμο.
    "Μερικοί άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς για το μυστικό ευημερίας τόσων ετών του γάμου μου. Κάνουμε χρόνο για εμάς και πάμε για φαγητό δυο φορές την εβδομάδα. Χαμηλή μουσική, κεριά, όμορφο δείπνο, χορός. Η σύζυγός μου πάει τις Τρίτες, εγώ πάω τις Παρασκευές" Χένι Γιάνγκμαν.
    "Ξέρετε τί έκανα πριν παντρευτώ; Ότι γούσταρα!"
     
  4. Re: Απάντηση: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Στην αρχη εγραψα αυτο
    και μετα πηρα απαντηση αυτο



    Και μετα απο πολλα ποστ
    εφαγα το παρακατω βρισιμο





    Καλα εσυ παιδακι μου τωρα γιατι με βριζεις? Επειδη ειμαι κατα του γαμου?
    Παντως εγω αν ελεγα σε καποιον τα μισα θα με ειχαν μπαναρη σιγουρα  
    Αν δεν το κανουν πια ευτυχος που δεν το κανουν. ειναι καλο που δεν κουνηθηκε φυλλο
    και παντα αυτο πρεπει να γινετε εχει δικιο ο Χαινριχ Απλα αν μου ερθει και
    μενα να πω καποιον συγκεκριμενο χρηστη ορνιο βλακακο και ζωον θα ηθελα να μην φαω ποινη γι' αυτο
    Και το λεω αυτο επειδη εχω δεχτει μοντερεισον για ποοολλυυυυ λιγοτερα
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Archon vs cornilios

    Νομίζω πως οι mods τελικά κάνουν πολύ επιλεκτικά την δουλειά τους εδώ πέρα. Κάτι λέγατε για κουμπάκια, για ποινές...Τί συμβαίνει επιτέλους; Μπορεί κάποιος να εξηγήσει το σύστημα; Τιμωρούμαστε για προσωπικές επιθέσεις και προσβολές ή αφήνουμε τον καθένα να τα βγάλει πέρα μόνος του; Είτε έτσι είτε αλλιώς, καλό θα ήταν να υπάρχει μια ενιαία πολιτική, δεν συμφωνείτε;

    Σόρρυ cornilios, μετά είδα ότι απάντησες με ποστ σου, δεν ήθελα να χωθώ. Απλά με παραξένεψε το γεγονός.
     
    Last edited: 2 Ιουνίου 2008
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    Από τη μία Κορνίλιε γίνεσαι προκλητικός με την εμμονή να γίνεσαι διαρκώς σταυροφόρος της όποιας αλήθειας σου,χωρίς να καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν άλλα δεδομένα και πως προσβάλεις.Μετά μας το παίζεις χύμα και πως δε μασάς όσο και να σε απαξιώσουνε,παίζοντας το παιχνίδι του χλευαζόμενου χριστού..Δηλώνεις ευθαρσώς πως θα επιμείνεις στην αλήθεια σου(την οποία την εξαντλείς σε θέμα για την ομοφυλοφιλία-μα είσαι εντελώς άκυρος),ξαναγίνεσαι προκλητικός και τώρα κλαίγεσαι,αναιρώντας το προηγούμενο τουπεδάκι σου..Γραφικότητες ε;
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    και σορρυ δηλαδη Caeser .... μα ολα αυτα που λες ακουγονται ... καπως ...
    ειναι σαν να εχουν μαζευτει οδηγοι αυτοκινητων που ειναι ολα σαραβαλα διοτι ποτε δεν τα πηγανε στο συνεργιο για συντηρηση και μετα παραπονιουνται οτι του αφησαν στην μεση του δρομου ...και το λεω αυτο γιατι χιλιαδες αλλα κινουνται στους δρομους περιφημα διοτι οι οδηγοι τους τα αγαπαν και τα συντηρουν σωστα ...
    Εμεις λοιπον θα παραδειγματιστουμε με εκεινους τους αποτυχημενους ή με εκεινους που ζουν ευτυχισμενοι με τον ανθρωπο τους ??? ...
    Διαβαζοντας ολα αυτα τα γεματα "πνευμα" αποφευγματα που αναφερεις , μου ερχεται στο νου το "Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι" δηλαδη ευτιχισμενοι εκεινοι που εχουν συναισθηση της πνευματικης τους αναγκης ... Προσπαθοντας ο κοσμος να διασκεδασει , ισως ,τις αδυναμιες του , το μονο που κατορθωνει ειναι να απομακρυνεται απο την ελπιδα καποτε να τις ξεπερασει ....

    Tropical Storm δεν πηδαω απο νημα σε νημα ... αλλα ξαφνικα γεμισε το σαιτ με γκεϊ νηματα και ανακοινωσεις ... και να θες να τα αποφυγεις , παλι πανω τους θα πεσεις ....

    Incoplete νομιζω οτι και οι δυο αναπτυξαμε πληρως τις αποψεις μας επι του παροντος .... την επομενη φορα ομως θα προτιμησω να σε προκαλεσω σε αγωνα μπραντεφερ ..   ...εχω την εντυπωση πως θα εχει περισσοτερο ενδιαφερον ... ο χαμενος θα δουμε τι θα κανει ...  
     
  8. Eri

    Eri


    Αχ ναι ναι......Θα στε ομως γυμνοι, αντε με ενα στριγκακι, λαδωμενοι κ γω φυσικα θα μαι κριτης του αγωνα, ο οποιος θα αποτελειται απο πολλους γυρους (οχι χοιρινο τους αλλους).......Ο χαμενος χμμμμμ....Αν ειναι ο Ινκομπλιτ θα παει με γυναικα ενω αν εισαι συ θα πας με αντρα.....ΟΚ????
     
  9. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων

    1.Κάθε μέρα στην παραλία σαν το λαδοπόντικα είμαι με τόσο αντηλιακό που βάζω και στη συγκεκριμένη ταυτότητα..Δε θέλω αυτό να το ζήσω και σε άλλη φάση..

    2.Μπα..δε με θέλει καμιά εμένα...  (αλλά αν με θέλει να έρθει με κάποιο φίλο της   )
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Ερι εισαι πολυ Περβ τελικα .... προσεξε μηπως εκει μεσα στην λαδωμενη παλη βγει κανα χερι και σε αρπαξει .. οχι και τιποτα θα λαδωθεις και εσυ ....     ...
    α πα πα κολασμενοι ... παω για νανι ...
     
  11. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Re: Στην Τήλο ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων


    1. Θα το κανουμε στην παραλια τοτε.....Κανενα προβλημα.....

    2. Ασε το φιλο για μας βρε......  
     
  12. muscle4master

    muscle4master Regular Member

    Θα σας πω την ιστορία ενός γάμου. Κάποτε μία εβραία γκαστρώθηκε. Για να δικαιολογήσει στον άντρα της το μπάσταρδο, του είπε "Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μύρισα έναν κρίνο που μου έφερε ένας άγγελος". Ο   την πίστεψε. Και δεν ήταν ο μόνος.

    Ήταν η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη λαμογιά που έγινε ποτέ.