Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

straight to lesbian sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος TangoHotel, στις 3 Ιουνίου 2008.

  1. TangoHotel

    TangoHotel New Member

    Εχω μια sub που μετα απο αρκετο καιρο που με ζαλισε με τις αμφισβητησεις και τα μηπως. και σιγα μην.. κλπ, την εχω "σπασει" , δηλαδη εχει υποκυψει στις πραγματικες της εσωτερικες επιθυμιες, εχει παραδεχτει δηλαδη οτι θελει να ειναι σκλαβα μου, αν και ξεκινησε απο το απλα "sub". Λοιπον, σκεφτομαι τωρα αν μπορω να "παιξω" παραπερα μαζι της, και μου ηρθε η ιδεα να την φερω σε επαφη με αλλη γυναικα, για lesbian sex. Το θεμα ειναι οτι ειναι αυστηρα straight. Θαθελα λοιπον τη γνωμη καποιων bi fems αν ειναι δυνατο να γινει αυτο, μια και δεν εχω εμπειρια σχετικα με το αν μια γυναικα μπορει τελικα να απολαυσει μια ομοφυλικη εμπειρια ακομα και αν ειναι καθετα αντιθετη.Βασικα ενδιαφερομαι περισσοτερο για γνωμες, απο οσες θα ειχαν την ευγενικη καλοσυνη να τις μοιραστουν εδω.

     
     
    Last edited by a moderator: 3 Ιουνίου 2008
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Πριν σου πω την άποψή μου... θα ήθελα να σε ρωτήσω, γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα με έναν άντρα;
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Μία απορία: τα σωματικά της προσόντα γιατί τα αναφέρεις; Θα είναι διαφορετικές οι γνώμες απ' ότι αν ήταν 1.50 και 120 κιλά;  
     
  4. TangoHotel

    TangoHotel New Member

    αποψη σου? το profile σου δεν γραφει bi fem.

    παρομοιως οπως και στον παραπανω η αρχικη απαντηση, οι bi fems ξερουν γιατι το αναφερω
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2008
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: straight to lesbian sub

    Εγώ ως bi, χμμμ.. οχι δεν ξέρω γιατί το αναφέρεις..

    επίσης με ενόχλησε το υφος που μιλάς για την υπό σου, όπως και τα αυτάρεσκα γελάκια σου, τόσο ώστε να αμφισβητώ το ότι εισαι έμπειρος και να πιστεψω ότι εσυ νομίζεις οτι είσαι έμπειρος..
     
  6. Emma

    Emma Contributor

    Απαραίτητη προϋπόθεση: Set the mood (αν σε ενδιαφέρει να το απολαύσει και εκείνη και όχι απλά να βλέπεις δυό γυναίκες να χαϊδεύονται για να καυλώσεις εσύ.)

    Αν κάποια είναι φανατικά straight πολύ δύσκολα θα δεχτεί να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον θα το κάνει για να μην χαλάσει χατήρι σε σένα, ειδικά αν, όπως λες, μάλλον είναι συναισθηματικά δεμένη μαζί σου.

    Η μόνη λοιπόν πιθανότητα που έχεις για να το απολαύσει, όσο αυτό είναι δυνατόν δεδομένης της αρνητικότητάς της στο θέμα, είναι να την κάνεις να χαλαρώσει και να προσεγγίσεις την όλη φάση έξυπνα. Τί εννοώ:

    Εξήγησέ της ότι θα ήθελες να γίνει και κανονίστε να βρεθείτε με μια άλλη κοπέλα, αλλά ξεκαθάρισε στην δικιά σου από πριν ότι δεν είναι απαραίτητο να γίνει κάτι αν αυτή δεν το θέλει με τίποτα και ότι στην τελική θα περάσετε ευχάριστα μια βραδιά με μια άλλη κοπέλα χωρίς να οδηγήσει σε σεξ, αν αυτό δεν της βγει.
    Όταν θα βρείτε μια κοπελιά για να σας συντροφεύσει, κάνε την βραδιά special. Κρασάκι, ένα γεύμα, κεράκια κτλ. Κάντην να χαλαρώσει. Αν δεν έχει στο μυαλό της ότι πρέπει ντε και καλά να κάνει κάτι, θα είναι πιο δεκτική και θα αφεθεί περισσότερο, αντί να κάνει hold back επειδή θα είναι πιεσμένη.
    Άρχισε εσύ να παίζεις με την άλλη κοπέλα σε κάποια φάση αργότερα στην βραδιά και να δίνεις σημασία και στην δικιά σου. Δείξε της πόσο θα σε φτιάξει και πόσο θα σε ευχαριστήσει να την δεις να παίζει κι εκείνη μαζί σας. Από κάποιο σημείο και μετά άφησε τις δυό τους να συνεχίσουν, αν δεις ότι η δικιά σου "έχει μπει στο κλίμα".
    Τέλος, θα σου πρότεινα να βρεις κάποια έμπειρη bi κοπέλα, απ' την άποψη ότι δεν θα το κάνει και η ίδια δοκιμαστικά, κι αν έχει και εμπειρία με άλλες straight κοπέλες ακόμη καλύτερα, μιας και θα ξέρει πως να προσεγγίσει την δικιά σου χωρίς να την "τρομάξει" ή να την κάνει να αισθανθεί άβολα.

    Καλή τύχη και καλά να περάσετε εύχομαι  

    Υ.Γ. Αν δεις ότι δεν της βγαίνει με τίποτα, μην την πιέσεις. Προτίμησε να το αφήσεις και να δοκιμάσετε ξανά με κάποια άλλη κοπέλα, μιας και πολλές φορές είναι θέμα ατόμου, δηλαδή να μην "κολλήσει" η φάση (ή να μην υπάρχει χημεία) μεταξύ της δικιάς σου και της άλλης κοπέλας που επιλέξατε.
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: straight to lesbian sub

    +1
    και να προσθεσω σαν μπαι κι εγω οτι εαν ειναι φυσει στρειτ θα το καταλαβεις μονο μεσω διαφορων δοκιμων με διαφορες γυναικες και οχι μια φορα
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Κάνω σοβαρές προσπάθειες να αγιάσω Τάνγκο μου. Σου μιλώ εν τιμή. Ελπίζω να τα καταφέρω να αγιάσω. Αν όχι ....
     
  9. TangoHotel

    TangoHotel New Member

    Re: Απάντηση: straight to lesbian sub


    Ευχαριστω για τη συμμετοχη σου, δεν με ενδιαφερει οποιαδηποτε αμφισβητηση σου τελος παντων, πες οτι ειμαι απειρος, η οτι αλλο θες, οπως κι εγω μπορω α πω οτι θελω για οποιον θελω.
    Με αλλα λογια, κανε μας τη χαρη, και κανω οτι θελω με τα γελακια μου χα χα χα
     
  10. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames


    Ένας πραγματικός Master δεν πιστεύω να μίλαγε έτσι για την σκλάβα του.

    Πέραν τούτου αναφέρεις ότι « Είναι Αυστηρά straight» δηλαδή?


    Επίσης «Υπόψη ότι δεν έχω συναισθηματική δέσμευση μαζί της, αν και εκείνη μέλλον έχει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.»

    Μιλάς σαν να είναι ένα κομμάτι κρέας που καλύπτει το πεινασμένο στομάχι σου..




    Ούτε εγώ κατάλαβα γιατί το αναφέρεις και θα ήθελα να μάθω. Έχεις την εντύπωση ότι bi ή les γυναίκες ΔΕΝ Βλέπονται?

    Και τέλος πιο ακριβώς είναι το ερώτημα σου και σε τι θες απόψεις. Γίνε λίγο σαφής στην ερώτηση/ απορία που έχεις.
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Χε χε χε... καινούριος iron dick μας βρέθηκε  
     
  12. TangoHotel

    TangoHotel New Member

    Ευχαριστω! πολυ,κοντα σε οτι φανταζομουν.

    πω πω φεμινιστικες κορωνες ... Απλα βγαλε τον παραμορφωτικο φακο που βλεπεις το ποστ και θα καταλαβεις οτι ο καθενας εχει δικαιωμα bdsm η μη να εχει η να μην εχει συναισθηματικη δεσμευση για καποιον. Ειναι υποτιμητικο αυτο? Και αυτσηρα straight σημαινει οτι δεν ανεχεται καποια ουτε σαν ιδεα αλλη γυναικα στο σεξ. Και τελος, ανεφερα την περιγραφη της γιατι ολοι ξερουμε -εκτος και αν μολις προσγειωθηκες απο αλλομπλανητη- οτι ειδικα σε περιστασιακες καταστασεις, ο καθε ενας ελκεται περισσοτερο απο καποιον/α που ανταποκρινεται στο επιπεδο της αρεσεκειας του και πανω. οκ???????
    Παντως δεν εχω καμμια διαθεση επιδειξης "τι γκομενα εχω", γι αυτο θα παρακαλουσα οσες απαντουν να μην τρελλαινονται και να το κανουν μονο αν πιστευουν οτι ειναι σε θεση να αντιληφθουν και να βοηθησουν. Περισσοτερο να εξηγησω δεν μπορω, για οσες δεν τοπιασαν, εχει χιλιαδες αλλα threads εδω μεσα να ασχοληθουν, και τις ευχαριστω πολυ.
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2008